- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.541
evet bende bildim bileli kendimi sekersiz içerim
Ben önceleri şekerli içerdim
Zamanla şekersiz daha iyi olduğunu anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende bildim bileli kendimi sekersiz içerim
evet canım aynen öyleeBen önceleri şekerli içerdim
Zamanla şekersiz daha iyi olduğunu anladım
gunaydinnn kizlar
kilom:
61.1 ((( 200 gr sadece ((((
günaydın bayanlar,
bugün ben de 56.8 olarak uyandım,
akşam maalesef pide yemek zorunda kaldım, oğlum ateşlendi baya mecbur onunla ilgilendim, dışardan söyledik mecburen. ama kenarlarını yemedim
belki daha düşük gelebilirdim akşam olmasa:26:
neyse bugün sabah kahvaltım;
yarım simit,
1 üçgen peynir,
2 salkım domates,
4 zeytin.
kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ederim, başarılarınızın devamını diliyorum
en kısa sürede hepimiz istediğimiz liloya düşeriz inşallha
Günaydın hanimlar,oglum ateslendigi icin forumu pek takip edemiyorum. Bir arkadasin daha oglu rahatsız lanmis sanirim cook gecmis olsun.
kilo bildirimim 52.9
Eloossss kilomu bildiriyorum 68.tam.regl donemi yaklasiyo sislik var.iki haftadir 400gr veriyom hep
ilk kilon kacti gecen hafta meneksecim telden simdi sayfalari bulamadimSlm kizlar
kilo bildirimim : 59.500 kg
boy: 1.68 cm
Günaydın kızlar :)
60.3 olarak kilo bildirimi yapıyorum :)
Spor yapamıyorum bugün dersaneye gitmem lazım . Salata yeyip evden çıkmayı düSünüyorum...Hayırlı cumalar ALLAH(C.C)'a emanet olun :)
Elaaaa nasılsın?
selam birbucuk ayda 4 kilo ne guzel vermissin..insallah gorursun... neler yaptim bu bir bucuk ayda???
ben ben bende istiyorummm kahveree
kizlarr ikinizinde oglu hastalanmis cok gecmis olsunnn kuzularinizaa((( umarim bugun daha iyidirlerrr...
normaldir canim regli yakinsa... moralini bozmaaaa...400 de cok iyi...regli haftasi icin benim artar bile((
bu arada nirelerdeydin tovecem seni dedim kacamak yapiyo bu gaci kesin
kızlar bir şey sormak istiyorum.bu sıralarda yeme krizlerim tutuyor,özel gün falan değil üstelik.sizlerde bazen böyle oluyormusunuz.yeme atakları falan yaşayan varmı.bu sabah yine öyle oldu.şimdide kendimi cezalandırıyorum.öğle ymeği yemesem diyorum ama bu seferde akşam saldırırım..offf çok moralim bozuk.aklım fikrim yemekte.yardımcı olun kızlar...birde canım hep börek.çörek istiyor ya(((kilo veremedikçe sinir oluyorum birde şimdi bu ataklar.psikolojimmi bozuldu acaba hep diyet diyet diye...