hedef 50 kilo olmak.. :)))

yarin babam gidiyo.. teyzem gelicek.. cumada arkadaslarim (evli ve cocuklular) ...hepsi yatili teyzem kizimla ilgilenmek icin geliyo ....birazda kafasini dagitmasi lazimmm... yani yine yogun bir hafta olacak dugun cenaze derken bende 59 olurdum haziranda diye umuyodum...((( bugun ayran detoksu yapicam... sadece 100 grm vermisim o da bu sabah dustu cumadan beri ((

kız senin gibi gelin bulmuşlar ne istiyolar bakeeeeemmm

dimi ama içlerinde bi cadaloz var kendisi boşandı diye kimsenin mutlu olmasını istemiyo pislik diğerleride onun gazına geliyo. bu sabah evine gittim kız kardeşide evdeydi gitmemin sebebide çaydanlık almış hem onlara bakıcaktım hemde çok özledim işe gitmeden görim dedim bide kahvaltı hazırlarım dedim kız kardeşi nasıl bi afra tafra varya ağzının ortasına vurasım geldi

Bide sözlüm şoför mal dağıtımı yapıyo fazla bişey kalınca getiriyo evimizin eksiklerini gideriyoruz bizde saklıyoruz herkes sahipleniyo . Benim için gelmiş onlar daha ne burnunuzu sokuyosunuz ki dimi ama. çaydanlık getirmiş mesela 2 tane çok güzel ve kaliteli. 3 tane oldu çaydanlığımız 2si büyük 1i küçük. Diyorum ki küçüğünü biz kendimiz kullanırız büyüğünüde misafir geldikçe kullanırız kimseye verme vermiyoda zaten hele bi versin paşa paşa gider yenisini aldırırım. ablaları 1 kuruş yardım etmedi be eşyalara el koyuyolar bide terbiyesizler.

Halı indirime girmişti girmişken halı aldı 4-5 tane bunların içinde yatak odasınada bi takım düşüyo. ablaları demişki yatak odası onlara ait sen o halıyı kız kardeşine ver o kullansın bende hayır dedim niye verim ya taksidi o ödücek başkası konucak halının üstüne yok öyle bişey. Dedimki sen aldın diye biz almıcakmıyız sanıyolar bende her odaya bi halı alıcam senin aldığın halıyı ben 1 yıl mı kullancam hiç kaldırmadan dedim değiştirerek kullanıcam kimseye veremezsin dedim. Herşeye göz koyuyolar ya oysa alınan herşey bizim için ve yavaş yavaş alınması bizim karımıza anlamıyolar ama hakikaten çok kıtlar ya nasıl anlaşıcam bilmiyorum.

Sadece birini seviyorum hiçbi hatası olmadı bana karşı 1 tanesinide hiç tanışmadık ama sözlümün anlatmasına göre en iyisi oymuş. Nişanıma gelince tanışıcam inşallah

kız kardeşide sinirlerimi bozdu bugün abisi sözlüm yani tek erkek anneleri vefat ettikten sonra babası evlendi kız kardeşinide alıp ayrı eve çıktı 5 yıldır kız kardeşine bakıyo kız demesin mi bu sabah bana ablam baktı bunca yıldır. ayy bişey dememek için zor tuttum kendimi. 5 yıldır kıza baktı ya kendisi ayrı eve çıksa yeme içme derdi olmazdı dolabı doldurma derdi olmazdı sırf o aç kalmasın hiçbi şeyi eksik olmaısn diye yemedi yedirdi . Nankörlüğün bu kadarı dedim ya karışmim karışmim diyorum ama yeter artık bu akşam bende konuşucam madem bu zamana kadar ablası bakmış bu saatte sonra 1 tl verdiğini duyim cıngarın en büyüğünü çıkarıcam. Canıma tak ettirdiler ya yazık günah benim sözlüm evin masrafı yüzünden para koyamıyo be kenara . Üstelik düğünümüzüde nişanımızdaki eksikleride kendisi tamamlıcak arkamda benim ailem var diyecek kimsesi yok.

O yüzden el birliğiyle dövelim görümceleri 1 de değilki anam 5 tane

kız sen bunu mu sorun ediyosun kardeşimin ve benim teakwondodan ve karateden arkadaslarımız var anam 2 sınıf dolusu onları cagırırızz
hem onları gec ben trabzonluyum laz kızıyım evel Allah kimseye yenilmem hele birde söz konusu böyle kötü görümcelerse
Allah ıslah eylesin akıl fikir verisn

hanımlar merhaba,

ben de sizinle zayıflayabilir miyim

57 kiloyum şu an. normalde hep 54-55 dim ama bu kış, iş yerinde hareketsizlikten falan sanırım, çok kilo aldım. 50 olmasa bile 51-52 falan ideal olacak benim için. 1.72 yim 50 kiloda biraz fazla zayıf oluyorum, yüzüm falan çöküyor.

cumaları bildirim yapıp, hergün öğünlerimizi yazıyoruz değil mi?

bir de günlük yapılan spor+egzersizler öyle mi?

Evet canimmm protein tozu :) bugun ikinci gunum. Ayrica sag ol sinavlar bitsede spor salonuna gidebilsem (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar tartildim ve suan 71kiloyum bugunki ilk protein icecegimi ictim meyveyle mixerden gecirip:) bugun biraz gec kalktimda

öğlen için tavuklu salata söyledim, yanlız mayonez koymuşlar sosuna, bir dahakine yalnızca limonlu isteyeceğim.

sabah da biraz katmer yemiştim yağlı tabi bir hayli

5 tene mi sen yanmisin neyse birini ben alirimmm... sac bas yolmakta ustume yoktur

hosgeldin canim evet cumalari kilo bildirimimiz:

Kizlar tartildim ve suan 71kiloyum bugunki ilk protein icecegimi ictim meyveyle mixerden gecirip:) bugun biraz gec kalktimda

protegin icecegi kilo yaptirmaz mi??? ben pek anlamam ama kas yapanlar iciyo galiba??
öğlen için tavuklu salata söyledim, yanlız mayonez koymuşlar sosuna, bir dahakine yalnızca limonlu isteyeceğim.

sabah da biraz katmer yemiştim yağlı tabi bir hayli

afiyet olsun.. mayonez az sa bisey olmaz.. bir dahakine koydurmazsinn))

Merhaba

ben de katılabilir miyim listeye

boyum 1.55, kilomu bilmiyorum uzun zamandır tartılmadım ama 63 falanım heralde:18: (cuma akşamı tartılıp tekrar bildiririm)

önümüzdeki sene düğünüm var, iki sene önce 52 kiloyla mezun olmuştum üniversiteden şimdi o günlerime dönmek istiyorummmm

Kizlarr beni de alin araniza..boyum 1.68 kilom 60.. ilk hedefim 55 daha sonra 50 olmayi planliyorum(insallah:))
hosgeldinnn menekseeee insallah hep beraber vericezzz kilolarmimizi diyet yada spor yapiyormusun basladinmi yani

oyyy uzulmeee ((kararli olduktan sonra gidiyor kilolarrr merak etmeeee

Son düzenleme:
Araogunum : 200gr kiraz ve 3cilek

Eklentiler

• $1402488171961.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 31
ben de şimdi güllü tarçınlı yeşil çay içiyorum
yeşil çayla arası olmayanlara tavsiye edebilrim, çok güzel

2 fincan kadar içiyorum hergün

ben de şimdi güllü tarçınlı yeşil çay içiyorum
yeşil çayla arası olmayanlara tavsiye edebilrim, çok güzel

2 fincan kadar içiyorum hergün

hangi marka burcucum.. bende naneli limonlu iciyorum.. tarcinliyi daha once denemistim ama gulluyu bilmiyorum.. sabahlari koyunca saglep icecekmisim gibi kokuyo sabah sabah hic tercih edesim gelmiyo:))) ama oglenler ve aksam icin gayet guzel..

hangi marka burcucum.. bende naneli limonlu iciyorum.. tarcinliyi daha once denemistim ama gulluyu bilmiyorum.. sabahlari koyunca saglep icecekmisim gibi kokuyo sabah sabah hic tercih edesim gelmiyo:))) ama oglenler ve aksam icin gayet guzel..

doğadan güllü yeşil çay, tarçın çubuğunu da ben atıyorum içine canım.

poşet çay değil ama, büyülü kutu serisi..

ben de bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…