hedef 50 kilo olmak.. :)))

30 dk zumba yaptım aylardır yapmıyodum çok iyi geldi bu hafta full zumba yaparım heralde

280 er tanede yanlarım için olan hareketi yapıcam sporumu bugünlük bitiricem

Esracım nasılsın?

İyiyim canım benim sen nasılsın :)) Aslında biraz tuhaf hisler içerisindeyim. Sanırım psikolojik problem oldu bende artık bu kilo konusu. Bugün jillian yapmadan önce bilgisayar ekranındaki yansımama bakıp iğrendim kollarımdan. Bildiğin moralim bozuldu yani, bunlar ya gitmezse filan diye düşündüm. Anlamıyorum sanırım benim algım bozuk, bu kiloyla bu boyla kollarım kalın olamaz yani (160 cm. 50,7 kilo)... İşte bilemiyorum artık bitsin istiyorum. Ya ömrün boyunca diyet yapacaksın deseler ama ben o zayıf halimi bir görebilsem, kabul... Buradaki birçok arkadaş benden şanslı çünkü mesela önceki kilolarına inmeye çalışıyorlar. Onun görüntüsüne odaklanıyor olmak hedefe ulaşmak açısından ciddi bir avantaj. Ben hayatımda şu anki halimden daha zayıf olmadım hiç, o yüzden ineceğim şey nasıl bir şey, ne kadar zayıf olacağım filan bunları bilmediğim için gözümde canlandıramıyorum. Biraz umutsuzluğa düşüyorum.

Ay ne konuşasım varmış. Bir dokundun bin ah işittin şu an

İyi yaptın canım konuş

Bu kadar takıntı yapma bak eğlenerek veriyoruz , ne kadar azimlisin çıtır olacaksın çıtır inşaALLAH(C.C)...(amin...)

canım nişanlanıosun ha hayırlı olsun tatlımmmmm kpss bilmiyorum gidiyo mu gitmio mu pek bilemiyorum çalışıyorum işte

seni kim kırdıysa söyle dövelim
valla ben cok pis dalarimmmmm
pata kutute girisirim valla

benimde boyum ayni 50 olsam cok super olurum.. sen kendin mi tatmin olmuyorsun acaba??esracimm... dedigin gibi psikolojik olmasin... vucut yapini kemiklerini bilmiyorum ama .... gorsem bi.. solersim ama..eminim cok guzeldir... belki sekillendirmek istedigin yerler ola bilir ona bisey diyemem.. ama o kadar kalin oldugunu sanmiyorum 2 aydir spordaydin 10 gundurde evde devam ediyorsunnn... ????

Son düzenleme:
İyi yaptın canım konuş

Bu kadar takıntı yapma bak eğlenerek veriyoruz , ne kadar azimlisin çıtır olacaksın çıtır inşaALLAH(C.C)...(amin...)

İnşallah canım benim, azimimi yitirmesem...

Elacım dediğim gibi sanırım benimki psikolojik... En ufak bir şey yeyince aynaya bakınca kendimi nasıl şişman hissettiğimi anlatamam. Neyse canım belki jillian bitince öncesi sonrası fotograflarımı paylaşırım, siz de gerçek fikrinizi söylersiniz

bende zaten dalcak yer arıyorum süper olur

tamam soleriz :))) bende 101 kilo ki halimi ve simdiki halimi koyarim moral olur sana sisman nasil oluyomus
gorursun
sisman hissetmek derken??? nereni sisman buluyorsun??? biraz sende bitiyo eminim fistik gibisin..citi piti bir doktorsun.. kendinle barisik olmayi ogrenmelisin yani su acidan dedim .. anladigim .. kadariyla hic sisman olmamissin ... bundan sonrada olmasin merak etme ...senin kadar azimli biri olmaz olsada cok almaz hemen verir... kilolu olmak cok farkli bir his aslinda.. ben kilo alinca ogrendim.. universitede 52 idim.. sonra evlendim.. 63 kadar hatta 65 bile gormusumdur.. hep 50 ye donmek icin ugrastim..diyet yapip birakiyodum..takinti yapmistim.. bir hamile kaldim 101 (( hareket edemedim afedersin tuvalete oturamiyodum.. ani kilo alinca deride sıkiydi herhalde geriliyodu bacaklarim. asil kilolu olmak ole oluyomus:))) kizimi banyo yaptiramiyodum egilmek cok zor kalkmak.. simdiki kilom eski kilom evledikten sonraki.. yani begenmedigim kilomdayim.. ama suan o kadar iyi hissediyorum ki.. evet 50 olmak istiyorum.. belki ikinci bir cocugum felan olursa.. 50 ile hamile kalmak benim icin bir avantaj olacak eski kabusa donmek istemiyorum( (birde sigarayi birakmak istiyorum kilo alirsam mutsuz olmayayim diye)
sen kende 48 ol ve bir bak bakalim o zamanda mutsuz olursan.. psikolaga git.. sevdiceginde var anladigim kadariyla hosta birisin... korkun olmamasilazimm .. hayatin boyunca dikkat et ama bunu seni mutsuz etmesine izin verme.. bende cok konustum dimi yuz yuze olsak daha anlatirdimm... guzel arkadasim benim.. ozeltle kendini kotu hissedecek bir durum yok ortada.. en azindan sisman degilsinn:))

supersin findikkurdu:112: afiyet olsun bu arada...

aramiza hosgeldin sıkılmak bunalmak yok.. daha vericez kilolari.. :118: dur hele bi ne guzel vermissin..ve vere biliyosun... hep birlikte daha keyifli veririz insallah kilolari

inşallah ne önerirsin bana şimdi :)

Son düzenleme:

Ela çok haklısın belki de dediğin gibi hiç çok şişman olmadığımdan böyle... Tatminsizim ve hani vücudumda şurası beni daha fazla rahatsız ediyor diyemiyorum sanki her yerim olması gerektiğinden daha kalınmış gibi geliyor. Diyete başladığımdan beri her yerimden 3 cm filan incelmiş olmama rağmen aynada hala kendimi şişman hissediyorum, o yüzden işte psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Anoreksik asla değilim ama arada yeme ataklarım da olduğu için belki de blumia başlangıcı gibi bir şey olduğundan şüpheleniyorum. Dediğin gibi 47-48 olur da hala böyle hissedersem mutlaka doktora gideceğim. Bir de çok vakit kaybettiğim için artık bir an önce gitsin istiyorum ama sen çok iyi biliyorsun ki bir anda gitmiyor, haftada 100-200 gidiyor... Eski sabrımı bazen bulamıyorum ama sürekli kendimi gaza getirmeye çalışıyorum.

Sen ne tatlı bir insansın yaa, moralimi düzelttin çok teşekkür ederim

hoş buldum gerçekten çok sıkılıyorum yaa inşallah burda zayıflıcaz sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…