hedef 50 kilo olmak.. :)))

Jillian biraz ağır bir program... Ben bir yıllık spor geçmişim olmasına rağmen zorlanıyorum. Ama günde sadece 30 dakika yapıyorsun, zamanla alışabilirsin. Faydası için konuşmak için erken, ben başlayalı yaklaşık iki hafta oldu. Bir ay yaptıktan sonra sonucunu yazarım ölçülerle. Gerçi baya ter attırıyor, faydası olduğuna eminim. Ama dilvincim bir dönem faydasını görmüştü sanırım, mesajını görürse yazar o canım :))

Ben 30 days shred yapıyorum.

Jillian'ın zorluk derecesi biraz yüksek. 30 day shred yapıyorum ben, farklı spor dallarında deneyimim olmasına rağmen hayli zorluyor. Yararı konusunda bir şey diyemiyorum maalesef çünkü henüz 3. günüm :) Ama fark yaratacağına inanıyorum çünkü yarım saatlik bir egzersiz olmasına rağmen inanılmaz ter attırıyor ve nabzı hep çok yüksek tutuyor. Başlamak istersen 1 hafta-10 gün kadar farklı bir egzersiz yapıp ardından Jillian'a başlayabilirsin bence:KK34:

Teşekkürler hanimlar sanirm bana gore degil oglumun izin verecegini hic sanmiyorumsambayi bile zor yapiyorm.
Maydanoz kurunu bir ara yapmistim faydali olduguna inaniyorum.

inşallah ne önerirsin bana şimdi :)
tatlim cuma gunleri.. tartilip kilomuzu bildiriyoruz buraya bu seni.. baya bir gaza getir... ben motive oluyorum burda...hergun yediklerini ve sporunu yaza bilirsin...
sana onerim.. sakin yilma bak vermissin o kadar neden daha vermiyesin ki... ben 10 aydir yapiyorum evet yildigim sıkıldigim oldu.. ama hic birakmadim.. birakirsam fazlasiyla alirim cunku.. ilk once hedefime ulasip saglikli bir sekilde devam edicem hayata.. bos ver o tatlilari hepsi anlik zevkler.. ole dusun.. o anlik zevkleri ani gelince yasarsin( dugun davet...vs) sıkılmak pes etmek yok..cunku tekrar basa sararsin .. mutsuz olucaksin birakinca.. en iyisi noktayi koyup.. ideal kilona gelip.. hayat tarzini degistirmek.. cok zor degil kola icmedende piknik yapila bilir... dimi... cips yemedende filim izleye biliyorum:)) kahvemi yapiyorum.. bakiyorum keyfime :KK1:
Ela çok haklısın belki de dediğin gibi hiç çok şişman olmadığımdan böyle... Tatminsizim ve hani vücudumda şurası beni daha fazla rahatsız ediyor diyemiyorum sanki her yerim olması gerektiğinden daha kalınmış gibi geliyor. Diyete başladığımdan beri her yerimden 3 cm filan incelmiş olmama rağmen aynada hala kendimi şişman hissediyorum, o yüzden işte psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Anoreksik asla değilim ama arada yeme ataklarım da olduğu için belki de blumia başlangıcı gibi bir şey olduğundan şüpheleniyorum. Dediğin gibi 47-48 olur da hala böyle hissedersem mutlaka doktora gideceğim. Bir de çok vakit kaybettiğim için artık bir an önce gitsin istiyorum ama sen çok iyi biliyorsun ki bir anda gitmiyor, haftada 100-200 gidiyor... Eski sabrımı bazen bulamıyorum ama sürekli kendimi gaza getirmeye çalışıyorum.

Sen ne tatlı bir insansın yaa, moralimi düzelttin çok teşekkür ederim :KK17: :KK54:

vakit kaybettigin bir durum yok aslinda dugunun yok mezuniyetin yok... daha bunlara zamanin var.. yaz geldi evet ama suan kritik bir kilonda yok ben sana inaniyorum su 3 kiloyuda vericeksin bir ay icinde...
bulimia baslangici oldugunu sanmiyorum... yeme ataklarindan sonra... eger kusmuyorsan... bende de cok olurdu.. o ataklar...hatta ben arada kusardim da... tabi bu dedigim.. hamilelik oncesi begenmedigim kilodayken ... simdi hayat tarzimi degistirdim.. hic ogle ataklarim yok cunku neyin beni mutlu edecegini biliyorum... zayif olmak... (ama ne kadar zayif olmak istedigimi biliyorum) 63 kiloyken basaramadigim kilo verme isini simdi basariyorum... hemde kusmadan yada yemek atagi gecirmeden.. cunku onlar zayiflatmiyo insani... cozum olmuyo... tam 30 kilo verdim... bugun itabariyle (esime sorarsam bebekle birlikte 41 :KK1: )
ben 1 ay hic gram vermedigimi bilirim... ama hic kusmadim yada cilginca yemedim...yani deme su ki kilon gayet guzel tamam 47 ol ama hayat tarzin degistir yeter hic almasin merak etme... ( ben sana yanlislarimi soyleyeyim yemek ataklari diyet yapinca kontrol halinde oluyo bir alip bir veriyosun ama hamile olunca diyette yapamadim... kusamadimda aldikca aldimmm.. sigarayida biraktimm... yani yeme bozuklugum oldu... cok yedimm... kafa yapini degistirmeyince boyle birseyle yuzlesince yapma diye soyluyorum bunlari) ben cok mutsuz oldum kiloluyken...birde kendini cezalandirma... sen gayet hossun eminim buna... guzel bir gelecegin var.. herkezin gipta ettigi..hersey istedigin gibi olur insallah..aminn. cok fazla takinti yapma.. ben sole dusunup sukrederim..
ellerim var kullana bildigim..ayaklarim var yurudugum..gozlerim var gore bildigim (her neyim varsa yada yoksa bile olanlarla)Allahim cok sukur saglikliyim... gorunus cok onemli evet ama bunlar kadar degil...

simdi kendini iyi hisset ....hersey senin elinde.... cunku guzel seylere sahipsin ... anladigim kadariyla baban annende var sevdiklerin yaninda..kontrolu elinde tut... hersey senin iradende...

Ben kilo veremiyorum durdu ya sinir oluyorum..
1.5 KİLO DAHA gitmiyo gitmiyo:KK4:

1.5 ayda vermem lazım şok bişiler mi yapsam yea!

Günaydın kızlar :) kahvaltımı yaptım , bugün spor yapamam yaparsamda aksam yaparım öğlen arkadasımı karsılamak için çarşıya ineceğim nasipse , yürüyüş olacak işte :) :) bugün pastalardan uzak durmam lazım :)

Protein shaklere basladim yuruyusde yapicam spor salonuna ayin 25 inden sonra geri basliyorum suan sinavlar var :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
protein tozumu iciyorsun???
sinavlarinda basarilar tatlim kac kilosun kac olmak istiyosun
Ben kilo veremiyorum durdu ya sinir oluyorum..
1.5 KİLO DAHA gitmiyo gitmiyo:KK4:

1.5 ayda vermem lazım şok bişiler mi yapsam yea!
ayran detoksu yap istersen.. cumaya kadar... yada aynen devam et.. birden dusecektir... sakin birakma
Günaydın kızlar :) kahvaltımı yaptım , bugün spor yapamam yaparsamda aksam yaparım öğlen arkadasımı karsılamak için çarşıya ineceğim nasipse , yürüyüş olacak işte :) :) bugün pastalardan uzak durmam lazım :)
ooo eglenceli bir gun olacak betulcum bugun hadi iyi eglencelerrrr:118:

Son düzenleme:
kahvaltim:
1,5 ince dilim cok tahilli ekmek
1 kupa yesil cay
yarim kk peynir
2 parmak buyuk kasar
1 halka kendi yaginda kizarmis hellim
1 zeytin...
yumurtada haslamistim ama cok civik olmus yemedim:KK1:

X