- 10 Haziran 2014
- 10
- 1
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.421
Bendeeeee 50kilo olmak istiyorummmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moral çok önemli
yarın sabahtan itibaren yeniden baslıyorum çalışmalara heveslendirdiniz beni :)
1 hafta sonra yazarım verdiğim kiloyu şimdi 60.400'üm senin kilon ne cnm :)İşte bunu duyduğuma sevindim
1 hafta sonra yazarım verdiğim kiloyu şimdi 60.400'üm senin kilon ne cnm :)
60.9 um canım
Kilo bildirim günlerimiz cuma günü
tesekürler o zaman cuma yazarım
Jillian biraz ağır bir program... Ben bir yıllık spor geçmişim olmasına rağmen zorlanıyorum. Ama günde sadece 30 dakika yapıyorsun, zamanla alışabilirsin. Faydası için konuşmak için erken, ben başlayalı yaklaşık iki hafta oldu. Bir ay yaptıktan sonra sonucunu yazarım ölçülerle. Gerçi baya ter attırıyor, faydası olduğuna eminim. Ama dilvincim bir dönem faydasını görmüştü sanırım, mesajını görürse yazar o canım :))
Ben 30 days shred yapıyorum.
Jillian'ın zorluk derecesi biraz yüksek. 30 day shred yapıyorum ben, farklı spor dallarında deneyimim olmasına rağmen hayli zorluyor. Yararı konusunda bir şey diyemiyorum maalesef çünkü henüz 3. günüm :) Ama fark yaratacağına inanıyorum çünkü yarım saatlik bir egzersiz olmasına rağmen inanılmaz ter attırıyor ve nabzı hep çok yüksek tutuyor. Başlamak istersen 1 hafta-10 gün kadar farklı bir egzersiz yapıp ardından Jillian'a başlayabilirsin bence
tatlim cuma gunleri.. tartilip kilomuzu bildiriyoruz buraya bu seni.. baya bir gaza getir... ben motive oluyorum burda...hergun yediklerini ve sporunu yaza bilirsin...inşallah ne önerirsin bana şimdi :)
Ela çok haklısın belki de dediğin gibi hiç çok şişman olmadığımdan böyle... Tatminsizim ve hani vücudumda şurası beni daha fazla rahatsız ediyor diyemiyorum sanki her yerim olması gerektiğinden daha kalınmış gibi geliyor. Diyete başladığımdan beri her yerimden 3 cm filan incelmiş olmama rağmen aynada hala kendimi şişman hissediyorum, o yüzden işte psikolojik olabileceğini düşünüyorum. Anoreksik asla değilim ama arada yeme ataklarım da olduğu için belki de blumia başlangıcı gibi bir şey olduğundan şüpheleniyorum. Dediğin gibi 47-48 olur da hala böyle hissedersem mutlaka doktora gideceğim. Bir de çok vakit kaybettiğim için artık bir an önce gitsin istiyorum ama sen çok iyi biliyorsun ki bir anda gitmiyor, haftada 100-200 gidiyor... Eski sabrımı bazen bulamıyorum ama sürekli kendimi gaza getirmeye çalışıyorum.
Sen ne tatlı bir insansın yaa, moralimi düzelttin çok teşekkür ederim
Bendeeeee 50kilo olmak istiyorummmmm
o zaman hosgeldin diyelim mi yoksa ceeee yapip gidecekmisin(((((
Hosgeldiiin deee
hosgeldinnnn o zamannnnnn :)))))
basladin mi diyet yada sporaaa:))) yoksa baslican mi durumun ne??
Canım seni bayağı kırmışlar
gelin canlarım gelin bi toplanalımda dövelim şunlarııııııseni kim kırdıysa söyle dövelim
ay zor tatlım ya cidden Allah yardımcınız olsunnhiç bilmiyorum canım nişanımda çıktı ortaya masrafada girmek istemiyorum nişandan sonra alırım heralde yada ramazanda alırım babamı ikna edersem bide onun borcuna girerse adam kafayı yer
protein tozumu iciyorsun???Protein shaklere basladim yuruyusde yapicam spor salonuna ayin 25 inden sonra geri basliyorum suan sinavlar var
ayran detoksu yap istersen.. cumaya kadar... yada aynen devam et.. birden dusecektir... sakin birakmaBen kilo veremiyorum durdu ya sinir oluyorum..
1.5 KİLO DAHA gitmiyo gitmiyo
1.5 ayda vermem lazım şok bişiler mi yapsam yea!
ooo eglenceli bir gun olacak betulcum bugun hadi iyi eglencelerrrr:118:Günaydın kızlar :) kahvaltımı yaptım , bugün spor yapamam yaparsamda aksam yaparım öğlen arkadasımı karsılamak için çarşıya ineceğim nasipse , yürüyüş olacak işte :) :) bugün pastalardan uzak durmam lazım :)