hedef 50 kilo olmak.. :)))

5 tene mi sen yanmisin neyse birini ben alirimmm... sac bas yolmakta ustume yoktur

hosgeldin canim evet cumalari kilo bildirimimiz:

vallahi ya kız illallah ettirdiler beni ya sevdiceğim olmasa dayanmam hayatta ay bende yolarım aslında ama işte evlenmeden önce aşkımı korkutmak istemyorum

vuhhhuuu dövelim hepiciğini

Ela canım benim sana ne kadar teşekkür etsem az... O kadar doğru şeyler söylüyorsun ki. Benim kişiliğim böyle ya hep ya hiç, ondan kaynaklanıyor her şey. Ya şişman olayım ya mükemmel fizikli gibi. Ama dediğin gibi çok şükür her şeye sahibim, sağlıklıyım, kilolu da değilim. Bir silkelendim gerçekten sayende :) Dikkat edersem neden olmasın dediğin gibi acelem de yok...

Tekrar teşekkür ederim yine ablalığını yaptın

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. bugün diyete başladım. 162 boy ve kılom 57 ama malesef 7 kilosu kalçamda ve bacaklarımda diyetle inşallah üstesinden gelebilirim ...

merhaba arkadaşlar,

akşam yemeğinde, 3-4 yk etli kuru fasülye,
3-4 yk pilav,
1 adet mücver,
3-4 kaşık yoğurt yemeyi planlıyorum.

ara öğün yapamadım, bol bol yeşil çay içtim. yanımda pek birşey yoktu ara öğün için uygun. yarın evden getiririm artık.

herkese kolaylıklar ve başarılar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. bugün diyete başladım. 162 boy ve kılom 57 ama malesef 7 kilosu kalçamda ve bacaklarımda diyetle inşallah üstesinden gelebilirim ...

Hoşgeldin canım Benim de boyum aynı sayılır geçen sene ben de 57 kiloydum. Hatta ondan önceki sene 59dum. 59dan 54e 2 yılda diyet yapıp 2 gün sonra bıraka bıraka yavaş yavaş geldim. Sonra 54le bu sene diyete başladım 2 ayda 49a indim. Diyeti bırakınca biraz aldım şuan 50küsürüm. Yani çok rahat yaparsın canım 7 kilo dediğin 2 ay bilemedin 3 ay. 2-3 ay sabret çok rahat inersin burada birbirimizi gaza getiriyoruz yediklerimizi sporlarımızı paylaşıyoruz kaçamak yapanlara kızıyoruz Tartı günlerimiz de cuma. Bol şans

Kızlar bugün yaptıklarım ve yediklerim:

Sabah: 1 yumurtadan sade omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 4 kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz

Akşam: 1 tabak zeytinyağlı salata, 1 kase yoğurt

Spor olarak da yine jillian yaptım

Ayrıca tam bir hafta oldu sigara paketi almadım hiç, sadece günde 1 tane arkadaşlarımdan aldım, bunun için ayrıca gurur duymalısınız benimle :))

Son düzenleme:
haklısın cnm gerçekten motive oluyorum okudukca verilen kiloları gördkçe :)

vallahi ya kız illallah ettirdiler beni ya sevdiceğim olmasa dayanmam hayatta ay bende yolarım aslında ama işte evlenmeden önce aşkımı korkutmak istemyorum

evet o da var dimi askin korka bilir .... ne fena bir gaci bulmusum demesinnn

Sabah: iki haslanmis yumurta
bes seker domates
yarim salatalik
iki zeytin
kk suzme beyaz peynir
bir dilim cavdar ekmegi
bol yesillik..
kolayi birakmaya calistigimdan ice tea iciyorum zarari varmi sizce..?

Ara ogun: bir dilim ananas uzerine bol tarcin

Aksam:bir kasik yag ile yapilmis sebze yemegi
Az yayla corbasi
Yogurt
Salata
Iki dilim cavdar ekmegi

Evet çok eğlenceli bir gün oldu şükür ALLAH(C.C)'ıma...

Sağol canım

meneksecim menun guzel icetea ye gelince icmesen tam super olur.. yapay hic bir sey iyi degil aslinda..ben artik ayran su kahve cay yesilcay tuketiyorumm

meneksecim menun guzel icetea ye gelince icmesen tam super olur.. yapay hic bir sey iyi degil aslinda..ben artik ayran su kahve cay yesilcay tuketiyorumm

Tamam canim uyarini dikkate alicam..yesil caya basladim tadini begenmiyorum ama zorlicam artik kendimi..
Gunumu 1 saat yuruyus
50 mekik ile tamamladim..

evettt kötü görümceleri protesto edip sac bas Allah ne verdiyse giriyoruz var mı baska böyle sorunu olan halledelim aradan cıksınlarrr

Günaydın kızlarr.
Dün spora yazıldım ilk günümdü. Zumba ve ek olarak 15 dakika yürüyüş 10 dakika eliptik 10 dakika bisiklet yaptım.
Yediklerimede daha bir dikkat ediyorum artık.
Bugün spinning ve pilates yapacağım.
Kahvaltım: peynir,zeytim,domates, kepek ekmeği.

MENEKŞE GÜZEL BİR MENÜ OLMUŞ, TEBRİK EDERİM

ben de sabah kahvaltısında, 4 zeytin,
1 dilim salam,
kibrit kutusunun yarısı kadar süzme peynir,
salkım domateslerden 2 adet
ve avuç içi büyüklüğünde katmer yedim (yemesem iyiydi ama ziyan etmek istemedim, kıyamadım açıkçası)

birazdan adaçayı+papatya+rezene+hibisküslü karışık bir bitki çayı yaparım kendime, 2 bardak kadar içerim.

öğleyin,

ton balıklı salata yemeyi planlıyorum.

akşama yemeğim yok, Allah kerim

egzersizlere başlayamadım bu hafta, normalde düzenli koşuyordum, ameliyattan sonra bir bıraktım neredeyse 2 ay olacak
bu hafta biraz yoğunum, haftaya tekrar koşuya başlayacağım inşallah

gunaydin gacilar anca yaziyorum
aksam 5 gibi ankaraya gidicem.. babami birakip teyzemi alicam.. gece donerim anca... yarin oglende arkadaslarim gelecek .. evde suan temizlik var... yogunum yazamadim..
cumadan beri sıkı diyetteyim ama dun 100 grm vermistim bu sabah 300 almisim ne oluyo anlamadimmm((( uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…