tatlim cuma gunleri.. tartilip kilomuzu bildiriyoruz buraya bu seni.. baya bir gaza getir... ben motive oluyorum burda...hergun yediklerini ve sporunu yaza bilirsin...
sana onerim.. sakin yilma bak vermissin o kadar neden daha vermiyesin ki... ben 10 aydir yapiyorum evet yildigim sıkıldigim oldu.. ama hic birakmadim.. birakirsam fazlasiyla alirim cunku.. ilk once hedefime ulasip saglikli bir sekilde devam edicem hayata.. bos ver o tatlilari hepsi anlik zevkler.. ole dusun.. o anlik zevkleri ani gelince yasarsin( dugun davet...vs) sıkılmak pes etmek yok..cunku tekrar basa sararsin .. mutsuz olucaksin birakinca.. en iyisi noktayi koyup.. ideal kilona gelip.. hayat tarzini degistirmek.. cok zor degil kola icmedende piknik yapila bilir... dimi... cips yemedende filim izleye biliyorum:)) kahvemi yapiyorum.. bakiyorum keyfime
vakit kaybettigin bir durum yok aslinda dugunun yok mezuniyetin yok... daha bunlara zamanin var.. yaz geldi evet ama suan kritik bir kilonda yok ben sana inaniyorum su 3 kiloyuda vericeksin bir ay icinde...
bulimia baslangici oldugunu sanmiyorum... yeme ataklarindan sonra... eger kusmuyorsan... bende de cok olurdu.. o ataklar...hatta ben arada kusardim da... tabi bu dedigim.. hamilelik oncesi begenmedigim kilodayken ... simdi hayat tarzimi degistirdim.. hic ogle ataklarim yok cunku neyin beni mutlu edecegini biliyorum... zayif olmak... (ama ne kadar zayif olmak istedigimi biliyorum) 63 kiloyken basaramadigim kilo verme isini simdi basariyorum... hemde kusmadan yada yemek atagi gecirmeden.. cunku onlar zayiflatmiyo insani... cozum olmuyo... tam 30 kilo verdim... bugun itabariyle (esime sorarsam bebekle birlikte 41
)
ben 1 ay hic gram vermedigimi bilirim... ama hic kusmadim yada cilginca yemedim...yani deme su ki kilon gayet guzel tamam 47 ol ama hayat tarzin degistir yeter hic almasin merak etme... ( ben sana yanlislarimi soyleyeyim yemek ataklari diyet yapinca kontrol halinde oluyo bir alip bir veriyosun ama hamile olunca diyette yapamadim... kusamadimda aldikca aldimmm.. sigarayida biraktimm... yani yeme bozuklugum oldu... cok yedimm... kafa yapini degistirmeyince boyle birseyle yuzlesince yapma diye soyluyorum bunlari) ben cok mutsuz oldum kiloluyken...birde kendini cezalandirma... sen gayet hossun eminim buna... guzel bir gelecegin var.. herkezin gipta ettigi..hersey istedigin gibi olur insallah..aminn. cok fazla takinti yapma.. ben sole dusunup sukrederim..
ellerim var kullana bildigim..ayaklarim var yurudugum..gozlerim var gore bildigim (her neyim varsa yada yoksa bile olanlarla)Allahim cok sukur saglikliyim... gorunus cok onemli evet ama bunlar kadar degil...
simdi kendini iyi hisset ....hersey senin elinde.... cunku guzel seylere sahipsin ... anladigim kadariyla baban annende var sevdiklerin yaninda..kontrolu elinde tut... hersey senin iradende...