- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.061
abla daha yeni ben tartıda inanmazsın 55.9 'u gördümmm
sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 küçük domates yedim ara öğünde yemek için bir yeşil elma ve öğle yemeği için de kepekli tost hazırlayıp aldım yanıma :)
bu arada kuru kayısı çok severim tarçınla denememiştim hiç benim için çok iyi olur tatlı isteğimi bastırırsa eğer :)
Günaydın kızlar diyetide sporuda bıraktım sadece aşırı yememeye ve karbonhidrat miktarıma dikkat ediyorum kilom 52-53 arası oynuyor artık bölgesel çalışmaya konsante olucam dün ebru şallı skınny jeans dvd sini sipariş verdim ve bugün elime ulaşır yarından itibaren başlıcam kilo koruma ve incelme programına aldım kendimi
abla yerimde duramıyorum sevinctennnnnsupersinnn dilvinnnnnmasallah sana
baslamana cok sevindim belluci:112: hadi bakalimmmmmm.. tatli istegini azaltiyo deneyince goreceksin
gunaydin btacimm cd lerin hayirli olsun.. bol bol sıkılasip sekillenirsin insallahhhhhh:118:
abla yerimde duramıyorum sevinctennnnn:13:
Günaydın kızlar diyetide sporuda bıraktım sadece aşırı yememeye ve karbonhidrat miktarıma dikkat ediyorum kilom 52-53 arası oynuyor artık bölgesel çalışmaya konsante olucam dün ebru şallı skınny jeans dvd sini sipariş verdim ve bugün elime ulaşır yarından itibaren başlıcam kilo koruma ve incelme programına aldım kendimi
günaydın kızlar,
bir şey sormak istiyorum size.ben pazartesi çarşamba cuma iş çıkışı 1 saat spora gidiyorum ve eve gidince sadece yoğurt veya ilave az salata gibi yiyorum ve ertesi sabha 500 gr hafiflemiş oluyorum.mesela pazartesi spor olduğu için salı sabahı -500 oluyor.salı spor olmadığı için eve gidince 19,30 gibi normal yemeğimi yiyorum tabi az yine ama spordan geldiğim gibi salata yoğurt değil tabi.ve ertesi sabah yani çarşmaba sabahı +300 falan oluyor.yani spordan sonraki gün sabahı -500 spor olmadığı gün sabahı +300 gibi...bu normalmı sizce...niye hergün az da olsa inmiyor...yemek yemeyince iniyor yemek yiyince az da yesem çıkıyor.
kaçamak aklıma dahi gelmiyo 2 haftam var şunun şurasındaaahaklisin ne diyim...dilvinimmmmm:118: aynen devam canim... kacamak yokkk.... sakinnnnn..
abla daha yeni ben tartıda inanmazsın 55.9 'u gördümmm
tesekkürlerrrrr sende süpersinnnDilviiiiiiiiiin! :))
Süpersin yahu, tebrik ederim, aynen devam
tesekkürlerrrrr sende süpersinnn
kaçamak yapmayınca ve abur cuburu kesnce nasılda gidiyo kilolarrr
benim kilo vermemde durmuştu üstelik ama pes etmek yok
gunaydin maeveffcimGünaydın arkadaşlar. Bu h.sonu çok kaçamak yaptım( yine de iniş çıkışlı bir hafta sonundan sonr 56.7 çıktım en düşük gördüğüm kilodan -200 yine de iyi :)
Sabah kahvaltı : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, yeşil çay
günaydın kızlar,
bir şey sormak istiyorum size.ben pazartesi çarşamba cuma iş çıkışı 1 saat spora gidiyorum ve eve gidince sadece yoğurt veya ilave az salata gibi yiyorum ve ertesi sabha 500 gr hafiflemiş oluyorum.mesela pazartesi spor olduğu için salı sabahı -500 oluyor.salı spor olmadığı için eve gidince 19,30 gibi normal yemeğimi yiyorum tabi az yine ama spordan geldiğim gibi salata yoğurt değil tabi.ve ertesi sabah yani çarşmaba sabahı +300 falan oluyor.yani spordan sonraki gün sabahı -500 spor olmadığı gün sabahı +300 gibi...bu normalmı sizce...niye hergün az da olsa inmiyor...yemek yemeyince iniyor yemek yiyince az da yesem çıkıyor.
tesekkürlerrrrr sende süpersinnn
kaçamak yapmayınca ve abur cuburu kesnce nasılda gidiyo kilolarrr
benim kilo vermemde durmuştu üstelik ama pes etmek yok
inşallah canım ben zerre kaçamak yapmadım aklımda dahi gecmiyo artık 2 haftam var gitmeli bu kilolar kilolara ölümmmmBurayı okudukça gaza geliyorum valla Süpersiniz kızlar :) bu hafta kacamaksiz geçer inşallah :)
evetttttttkornetleri kesince oluyo dimi dilviş
Günaydın canım tebrikler istediğin kiloya ulaştığın için. Kilo verirken hangi sporu yapıyordun? Bende 2 gündür pilates yapıyorum home tv de karon karter la. Pilatesi sevdigim için diğer yürüyüş vb.de canım sıkılıyor :) hiç degilse sıkılmadan yaparım. Çünkü az da olsa sürekli olması taraftariyim
evettttttt
pazartesi en cok kiloyu kim verirse o 1 tane magnum hakkı kazanıcak belki ondan bu kadar hırs yaptımmm
ama benim kilom durmuştu be abla pes etmeyince ondan artık takır takır veriyorum