hedef 50 kilo olmak.. :)))

spor gerçekten bağımlılık yapıyor bende ömrüm olduğunca spor yaparım kesinlikle

merhaba hanımlar naıslsınız?

Dilvincim tebrik ederim kilon için

yediklerimi yazayım ;

sabah : 1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
2 dilim ekmek
5 y.zeytin

öğle : 1 kase çorba
salata
taze fasulye 5 kaşık

4 boncugum olursa yemem magnumuuu

olleyyyyy en büyük ela ablaaa
tamam söz yimiycemmm:92::92::92:

dilvincim tebrik ederim seni,valla çok güzel.benimde 3 haftadır durdu bu haftda hastalandım. bende durdu falan demeyip aynen devam ediyorum, hatta bazen şok yapıyorum ama bu duraksama motivasyonumu azalttı( heran aklımda heh bu şok bitti,acaba şimdi napsam diye çok takıntılıyım.ve sonuç alamayınca da aklım hep firari olmakta.ama bırakmadım da. ne yaptında direncini kırdın?

kepekli karabugday yedim benim vucudumun direnci öyle kırıldı tatlım karabugday diyeti yap 2 gün şeyda çoskunun
ve birazda olsa mutlaka spor sarttttt

Son düzenleme:
evet oda etkili gerçekten ama yana eğilme var o daha etkili twiste kıyasla

egilme dedin de ben gecen tv de gordum yatarak egiliyodu fitness hocasi.. yanlar icin yapiliyomus..bole mekik ceker gibi yatiyosun ayaklar bukuk popaya yakin saga egilip yan olarak topuguna dokunuyosun sonra sola egilip topuguna....
yanlar ne zor yaaa... hele karnim..bacaklarim inceliyo onlari olcuyorum ama karnim bir turlu gitmiyo.. halla 88 cokmu kalin kizlarr(( ( gobek deligi kismi) surekli mekik cekmeme ragmen...bir yerde okumustum.. yaglar erimeden hareket yapilinca artan kas kutlesi alta yaglari one itip daha kalin gorunmesine sebep oluyomus.. ne kadar dogru bilemem..ama ben tabi kulak asmadan mekige devam edicem.. insallah inceltir belimi

şu heryerde yazan diyetmi? sabah,öğle akşam karabauğday,elma arda salatalık? seninki nasıl bahsedermisin
evet evet o 1. gün tıpatıp uydum ama 1 kere yemedim çünkü iştahım yoktu basım agrıyodu uyudum eve gelince direk ikindin yemiştim 2. gün aynen uydum ama 1 ögün yerine et yedim yagsız baharatlı
bide ben sade karabugday yemedim mutlaka baharatla karıstırdım cok güzel oluyo
bugunde yogurtla bugday ruseymi ve reyhanı karıştırıp yedim kahvaltıda
1 saat önce elma yedim annemgili bekliyorum yemek yemek için evde degiller

canım bunu yediğimde yoğurt falan yada başka meyve yiyemezmiyim yada maydanoz ve naneden yağsız salata yapsamda bu buğdayı içine karştırsam.ben otçuyum ya sebzesiz bir gün yada yoğurtsuz (((( şimdiden gerildim bilem

Son düzenleme:

ben işte o hareketi ayakta yapıyorum canım ve etkisinide gördüm

canım ölçümüz aynı hemen hemen karında ben 75-80 olsun istiyorum göbeğimin
Onu bende duydum ama öyle olsa plates yapmaz kimse ne kilolu kadınlar var platesle inceliyolar :26:

ohhh güzel bi menü afiyet şifa olsunn
teşekkürler fındıkkurdum

teşekkür ederim canııım

Darısı artık benim başıma

Kızlar ya bişey sorucam aranızda evli yada nişanlı vs felan olanınız varsa bana bi yardım eder misiniz

Malum nişanım var 1 ay sonra nişan bohçası hazırlıcaz nişanlanacağım kişide yetim kimsesi yok ablası babası var ama nişanda yardım etmicekler kesin yani . Sevdiceğim kendisi yapıcak herşeyi. Nişan bohçasını en uygun fiyata nerden tamamlayabiliriz

İstanbulda oturuyorum. Nişan sandığını bi arkadaşı aldı sağolsun . Nişan sandığı hariç diğer eksikleri alıcaz yani. Eminönünde felan denilen kadar uygun mu fiyatlar acaba ? Gitmeye değer mi sizce ? Ortalama ne kadar tutar sizce

Sonuçta onunla evlenicek olan benim durumunuda biliyorum ona rağmen herşeyim eksiksiz olsun istiyo ama bende yüklenmek istemiyorum baya bi uygun fiyat olursa çook mutlu olucam
Daha elbisemi felanda alıcak ki ben diktirmeyi düşünüyorum çünkü tesettürlüyüm ve hiç güzel elbise bulamadım

aynen böyle yaptım ben ama dene istersen sen ben asker gibi harfiyen yaptım bugün biraz kendim biraz seyda coskun gitti bakalım neler olucak tartıda sabah

amin canımmm

ay canım Allah yardımcın olsunnn
bende tesettürlüyümm bu arada

kızlar menüm

sabah
3 kasık yogurt
1 cay kasıgı reyhan kurusu
2 cay kasıfı buğday ruşeymi
karıştırıp yedim bunları

ara
1 elma

öğlen bir avuc fıstık
3-4 tane ceviz

ikindi
3 kaşık makarna
2 kaşık patlıcan közlemesi
3 kaşık yogurt

birazdan yesil cay içicem
gecede jillian yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…