Benim de 160 :44: Ama gerçekten daha fazla duruyorum bölgesel sorunlarım var sanırım. Hem genel olarak kalınım hem de bacaklarım biraz kalın... 49 kiloyken bile 52 filan görünüyordum...
Aynen canım ben de "bak bir daha bir hafta yemek yok!" diyerek o kadar abartıyordum ki... Örnek vereyim mesela sabah kalkıp 2-3 poaca artı tost yiyordum, nutella kaşıklıyordum, ondan sonra gün içinde 2 cips, bir paket kurabiye (10 tane filan), unonun elmalı tartı, 1 kare çikolata, 1-2 portakal/çilek dolgulu çikolata, bisküvi, akşam yemek olarak hamburger/pizza/soslu makarna vs. sonra puding filan... Gün içinde karışık çerez ve çekirdek... Bazen artı lokum/şekerleme. Korkunç yani akşama kadar ağzım hiç ama hiç boş durmuyordu. Hesaplamaya korktum ama en az 2000-3000 kalori oluyordur. Bir de anladığım kadarıyla vücut aldığımız kalorileri biriktirip 7000-8000 e yaklaşınca bir kilo artırıyormuş. Yani ben haftada 6 gün 800 kalori alıp bir gün 3000 kalori alınca ortalaması direk yükseliyor bir de o günün tuttuğu su filan... Şimdi adam gibi canımın istediğini canımın istediği gün yerin, yine kaloriyi aşmam, saatine de dikkat ederim böylece çok zararı olmaz bence...