hedef 50 kilo olmak.. :)))

dilvin canımm hoş geldin :KK16: güzel bir menü olmuş. Ben karataya o kadar alıştım ki sabah bu yemekle doyamam kesin :))
ya öyle normal kahvaltılar bana göre degil bak cidden :KK1:
ya müsli ya nesfit ya nesquik ya tost öyle seylerle beslenmeye alısıgım ben saglıklı seyi midem kaldırmıyo işte alıştırma yapıyorum :KK52:

diyet konusunda hic pes etmedimm dilekcigimmm:))):112: enerjim hep oldu hirsim olumlu dusundum hep :KK66:)
ama tabi baska konularda bu kadar basarili degilim:KK1: aksam 7 bucukta cok degil dilek.. sonra bisey yemezsin...menum guzel benim kinden...:KK56:
benim kaç kere pes ettigimi sayım mıııı ve o peslerle gelen kiloları:KK60::KK60: :KK52::KK52:

Benim de 160 :44: Ama gerçekten daha fazla duruyorum bölgesel sorunlarım var sanırım. Hem genel olarak kalınım hem de bacaklarım biraz kalın... 49 kiloyken bile 52 filan görünüyordum...

Aynen canım ben de "bak bir daha bir hafta yemek yok!" diyerek o kadar abartıyordum ki... Örnek vereyim mesela sabah kalkıp 2-3 poaca artı tost yiyordum, nutella kaşıklıyordum, ondan sonra gün içinde 2 cips, bir paket kurabiye (10 tane filan), unonun elmalı tartı, 1 kare çikolata, 1-2 portakal/çilek dolgulu çikolata, bisküvi, akşam yemek olarak hamburger/pizza/soslu makarna vs. sonra puding filan... Gün içinde karışık çerez ve çekirdek... Bazen artı lokum/şekerleme. Korkunç yani akşama kadar ağzım hiç ama hiç boş durmuyordu. Hesaplamaya korktum ama en az 2000-3000 kalori oluyordur. Bir de anladığım kadarıyla vücut aldığımız kalorileri biriktirip 7000-8000 e yaklaşınca bir kilo artırıyormuş. Yani ben haftada 6 gün 800 kalori alıp bir gün 3000 kalori alınca ortalaması direk yükseliyor bir de o günün tuttuğu su filan... Şimdi adam gibi canımın istediğini canımın istediği gün yerin, yine kaloriyi aşmam, saatine de dikkat ederim böylece çok zararı olmaz bence...

anladım canım plates felan yapmayı dene sıkılaşırsan güzel olur kilona :KK31:

Kızlar jillianımı yaptım geldimm :KK16: level1, 8.günüm :) level 2 için tırsıyorum çok yaklaştı :18:

anladım canım plates felan yapmayı dene sıkılaşırsan güzel olur kilona :KK31:

Bence de tatlım, ben de pilates değil de jillian yapıyorum :))

ya öyle normal kahvaltılar bana göre degil bak cidden :KK1:
ya müsli ya nesfit ya nesquik ya tost öyle seylerle beslenmeye alısıgım ben saglıklı seyi midem kaldırmıyo işte alıştırma yapıyorum :KK52:

Dilvin canım sana bir şey soracağım... Ben bu jillianın 30ds tamamladıktan sonra o ölçülerimi korumak için haftada kaç kez yapmalıyım sence?

Akşam yemeği yemicem sanırım çünkü baya bi tokum :26:

öğle 13.30 : salata bol limonlu
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurtlu havuç

ara 16.10: küçük kuru pastalardan yedim ( o yüzden akşam yemeği yemicem )

birazdan spor yapıcam sonrasında yoğurtlu kürümü yaparım ki zaten bu doyurucu tok tutuyo birde yeşil kahvemi içerim akşamı bitiririm :KK31:

cumaya düz 65 olucam kararlıyım En Büyük KK

Pasta olmadı ve havuç salatası hiç olmadı ama bir daha tekrar etmicek bu :KK17:

Kızlar jillianımı yaptım geldimm :KK16: level1, 8.günüm :) level 2 için tırsıyorum çok yaklaştı :18:

Dilvin canım sana bir şey soracağım... Ben bu jillianın 30ds tamamladıktan sonra o ölçülerimi korumak için haftada kaç kez yapmalıyım sence?

gerçi jillianda etkili jillian serisi bittikten sonra ara ara yapabilirsin salmazsın yani kendini :KK31:

yedigin yemene ve yaşam tarzına bağlı tatlım haftada ortalama 2-3 sefer yapsan arada yürüyüş yapsan yeterli bence

gerçi jillianda etkili jillian serisi bittikten sonra ara ara yapabilirsin salmazsın yani kendini :KK31:

Evet canım mutlaka yapacağım, zaten tam bir yıldır hayatımda bir şekilde spor var, eskiden hiç sevmezdim spor yapmayı. Başlardım bir hafta yapardım sonra bırakırdım sıkılıp. Ama bir yıldır arada sadece birkaç kez bir haftalık aralar verdim çok nadir. Birkaç kez de haftada 2ye düşümek zorunda kaldığım oldu. Onun dışında hep yaptım. Artık bırakırsam da salacağım için vücudum iyice alıştığı için sanırım bırakmam. Zor durumlarda kaldığım da haftada 2 de olsa 1 de olsa muhakkak yapacağım ömür boyu :KK16:

yedigin yemene ve yaşam tarzına bağlı tatlım haftada ortalama 2-3 sefer yapsan arada yürüyüş yapsan yeterli bence

Teşekkür ederim bitanem ben de öyle düşünmüştüm. Haftada 3 gün filan yaparım korumak için :KK8: Sen ne yaptın, boyattın mı saçını bakalım :))

ayyy kizlar cok aciktim gece gece bende 4 tane kepekli cubuk grisini yedim 1 tanede kk buyuklugunde peynir attim agzima acligimi yatistirsin diye:)))):KK1:

Evet canım mutlaka yapacağım, zaten tam bir yıldır hayatımda bir şekilde spor var, eskiden hiç sevmezdim spor yapmayı. Başlardım bir hafta yapardım sonra bırakırdım sıkılıp. Ama bir yıldır arada sadece birkaç kez bir haftalık aralar verdim çok nadir. Birkaç kez de haftada 2ye düşümek zorunda kaldığım oldu. Onun dışında hep yaptım. Artık bırakırsam da salacağım için vücudum iyice alıştığı için sanırım bırakmam. Zor durumlarda kaldığım da haftada 2 de olsa 1 de olsa muhakkak yapacağım ömür boyu :KK16:

Teşekkür ederim bitanem ben de öyle düşünmüştüm. Haftada 3 gün filan yaparım korumak için :KK8: Sen ne yaptın, boyattın mı saçını bakalım :))
ablam ben salak salak gittim :KK1:
salı günü bayan kuaförlerin tatili ya :KK9:

sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 küçük domates yedim ara öğünde yemek için bir yeşil elma ve öğle yemeği için de kepekli tost hazırlayıp aldım yanıma :)
bu arada kuru kayısı çok severim tarçınla denememiştim hiç benim için çok iyi olur tatlı isteğimi bastırırsa eğer :)

Günaydın kızlar diyetide sporuda bıraktım sadece aşırı yememeye ve karbonhidrat miktarıma dikkat ediyorum kilom 52-53 arası oynuyor artık bölgesel çalışmaya konsante olucam dün ebru şallı skınny jeans dvd sini sipariş verdim ve bugün elime ulaşır yarından itibaren başlıcam kilo koruma ve incelme programına aldım kendimi

X