- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.021
Elacım merhaba
Bu hafta tartıda artıları grürsem bana kızma olur mu?
Sınav haftası diye , sporumu , kürümü , suyumu ve akşam 5'ten snra yememe kurallarını ihlal etimiyorum ama bu gün tartıda fazla çıktım neden ki
Betül canım benim bir günlük tartıda fazla çıkabilirsin tuvaletle veya vücudun su tutmasıyla alakalı olabilir, sen yine de cumaya kadar tartılma ben kilo almış olduğunu sanmıyorum
tost fikirini sevdim :) pilav makarna türüne dikkat ediyorum aslında beslenmeme genelde dikkat ederim sadece tatlıya düşkünlüğüm varacik durt kendini sole bir sirkelen.. hadiii hazirana girdikkk... ne bekliyosunnnnn.. sende farkindasin diyetin yaninda egzersiz super olacakkkk .. hadiiiiii hareketlen birazzz:118:
oglenleri yanina kepek ekmegine sandovic tost gibi seylergoture bilirsin ha herkez bir sey der onunlarla ugrasmak istemiyorum dersen oglen ekmeksiz yiye bilirsin.. pilav makarna gibi seyler almasin tabagina.. daha secici ve az yemeye calissan
gunaydin findikkurdu
bende evliyim 31 yasindayim..15 bitti 16 ayinda bir kizim var.. bende doktora yapiyorum...suan calismiyorum... 85 kiloyla basladim.. 10 ay gibi tahmini diyetteyim.. dogum kilolarimi vermeye calisiyorum... suan 61.7 yim((((60.7 idim bir hafta once neyse )
sporunu paylasirsan sevinirimmm... arada resimlide ata bilirsin)))bende evde yapiyorum kisa set halinde bebegim oldugu icin.. etkili yan simit egzersizleri ve karin biliyorsan benim icin hic fena olmaz ben sadece mekik cekiyorum.. dogumdan sonra cok az karnim ve yanlarim kaldi..
Hoşgeldin canım :) Ben de esra, 21 yaşındayım tıp okuyorum, 51 kiloyum :) Şubattan beri spor yapıyorum önceleri haftada üç gün spor salonuna gidip bir buçuk saat spor yapıyordum. Şimdi 8 gündür evde jillian yapmaya başladım çünkü spor salonundan çok sıkıldım... Canım sen 3 ayda 17 kiloyu nasıl verdin :44:
merhaba esracııımayy ne kadar zayıfsınnn bende olur muyum acaba bir gün 51 kilo
jillianın hangi videosunu yapıyosun canım ? Ben 6w6p yapıyorum.
Ben diyetisyen eşliğinde verdim canımbide çok spor yapıyodum günde 2 saat felan şimdi zamanım yok olsa yine yapıcam
evet parhelia bende denicem bakalimm:)))Çok teşekkür ederim, biraz araştırdım, ne çok yararı varmış yahu :))
yok kizmam da acik domatese bulaya bilirim seniElacım merhaba
Bu hafta tartıda artıları grürsem bana kızma olur mu?
Sınav haftası diye , sporumu , kürümü , suyumu ve akşam 5'ten snra yememe kurallarını ihlal etimiyorum ama bu gün tartıda fazla çıktım neden ki
egzersiz hayatina sokarsan daha hizli sonuc aliyorsun...tatliyida incirin icine biraz tarcin dok ve iki tanede kayisi... ben hergun kayisi ve incir birer tane yiyorum beni kesi yo senin icinde ise yaraya bilir dene istersen..hem bagirsak sorunu icinde iyitost fikirini sevdim :) pilav makarna türüne dikkat ediyorum aslında beslenmeme genelde dikkat ederim sadece tatlıya düşkünlüğüm varbide hareket olmayınca genelde yerimde sayıyorum kilo veremiyorum ama bundan sonra daha azimli olucam :)
memnun oldum canııım
Tabiki paylaşırım hatta birazdan paylaşırım videoyuAllah sana ve çocuğuna uzun ömür verisin canıım dikkat et kendine emziriyosan eğer hala çok kasma diyet için
merhaba esracııımayy ne kadar zayıfsınnn bende olur muyum acaba bir gün 51 kilo
jillianın hangi videosunu yapıyosun canım ? Ben 6w6p yapıyorum.
Ben diyetisyen eşliğinde verdim canımbide çok spor yapıyodum günde 2 saat felan şimdi zamanım yok olsa yine yapıcam
evet parhelia bende denicem bakalimm:)))
yok kizmam da acik domatese bulaya bilirim seniesracim guzel solemis su felan tutmustur vucut dur bakalim cuma olsun bi
egzersiz hayatina sokarsan daha hizli sonuc aliyorsun...tatliyida incirin icine biraz tarcin dok ve iki tanede kayisi... ben hergun kayisi ve incir birer tane yiyorum beni kesi yo senin icinde ise yaraya bilir dene istersen..hem bagirsak sorunu icinde iyi
aminnn belluciitesekkur ederim emzirmiyorum kizim biraktiktan sonra basladim zaten diyete... videolar icin tesekkur ederim.. telden gormedim birazdan pc den bakicamm:112:
Hayır canım aslında boyum çok kısa yani o kadar da zayıf durmuyorum hedefim 47 :)) Sen de 51 olursun bence azimle her şey mümkün :)) Ben jillianın 30 day shredini yapıyorum şimdilik. Bitince belki ripped in 30 yaparım
evet parhelia bende denicem bakalimm:)))
yok kizmam da acik domatese bulaya bilirim seniesracim guzel solemis su felan tutmustur vucut dur bakalim cuma olsun bi
egzersiz hayatina sokarsan daha hizli sonuc aliyorsun...tatliyida incirin icine biraz tarcin dok ve iki tanede kayisi... ben hergun kayisi ve incir birer tane yiyorum beni kesi yo senin icinde ise yaraya bilir dene istersen..hem bagirsak sorunu icinde iyi
aminnn belluciitesekkur ederim emzirmiyorum kizim biraktiktan sonra basladim zaten diyete... videolar icin tesekkur ederim.. telden gormedim birazdan pc den bakicamm:112:
ben doguma giderken 101 dim:)) dogum oldu 2 hafta sonra 90 kiloydum.. alti ay sonra 85 oldum emzirme felan derken... tam 85 kiloyla basladim diyete:)) ama hamilelik oncesi 57 63 arasiydim..(evlenmeden once 53 tum o ayri:)))) 63 gorunce diyet yapar 57 dusup birakir tekrar 60 lara cikardim.. o aradaydi kilom... ben 1 senede aldim..(hamilelikte) o kiloyu... baska topikteydim pek giren olmadi.. 66 ya dusuncede buraya geldim
Elacım nankör bu kilolar NANKÖR!! Valla kalınlaşmıştım jilliana başlarken maalesef... Ama akıllandım. Artık haftada bir gün serbest gün yapacağım ama eskisi gibi tüm günü serbestleştirmeyeceğim, öyle olunca o gün ne yersem kar diye 2000 kaloriyi aşıyordum. Artık canım bir şey çekerse mesela haftada bir kez yiyeceğim. Kaloriyi de ona göre dengeleyip o gün 1000 kaloriyi aşmayacağım. Mesela canım hamburger çekiyor, hamburger tek başına çok aşırı sağlıksız bir şey değil sadece biraz karbonhidratı fazla. 250-300 kalori bir hamburger. Karatay kahvaltım da 550 kalori. Toplamı 850 kalori olur. Bu hafta tartı gününden sonra cumartesi ya da pazar bir akşam yemeğimi hamburger yapacağım. Ya da canım çikolata çok çekerse yiyeceğim şu küçük 50 kalorilik olan çubuklardan. Ya da mesela akşam yemeğini az yiyerek üstüne dondurma ekleyeceğim (200 kalori). Saatlere dikkat ederek elbette. Böylece hem gözümde kalmamış olur, hem gün içinde dengelediğim için bana zararı olmaz. Çünkü öteki türlü bir gün içinde aşırı yiyorum hemen kiloda fark ediyor.
maaşlah elacım ya ne güzel vermişsin.1 yıl boyunda pes etmeden devam etmekte ayrı bir başarı
ayyy tesekur ederimo kilo kabus gibiydi bir hirsla basladim baslamiskende ve bu kadar vermisgen onceden istedigim kiloya yani 50 ye kadar gidicem boyum 1.61
kizlar aksam yemegimi yedim
buyuk bir kasede salata( iceberk salatalik domates maydonoz ) 5 tanede kofte( yagsiz tavada) yanindada buyuk bir bardak su:))))
100 er sag ve sol bacak makas100mekik 100 ic bacak 100 squat 50 omuz kopru 30 yarim sinav yaptim... devam edecem insallah yatana kadar
benim boyum 1.59 bende 49-50 olsam yetersenin kaçki boyun
bende mi yapsam ne esracım. bende haftaiçi lokmasına kadar dikkat ediyorum ama ctesi günü serbest gümüm diye abartabiliyorum bazen.ve hopp aynen verdiğim geri geliyor ve kısır döngü oluyor.çok mantıklı.hep yasak olunca bir yerde kayış kopuyor ve kontrolsüzce saldırabiliyorsun
canım ya hiç tükendiğin zamn pes ettiğin zamn olmuyormu?hep enerjik,pozitif,azimli ve hırslısın.banada bulaştır biraz. gaza çok ihtiyacım var:))hemde hayatımdaki pekçok noktada...
ben daha işteyim eve git yemeğe otur derken 19.30 olur(((sonrada zayıflamayı bekle.benimde bu akşamki benüm 3 köfte,salata,ayran var
kızlar bugün ki menüm
sabah
3 kasık karabugday
4 kayısı
ara
1 kayısı
öğlen canım bişey istemedi
ikindin
1 mısır ve biraz yagsız et
yürüyüş yapıcaz birazdan analı kızlı hemde kuaföre gidicem bakalım benim istedigim sac rengine ne yapılabilir