hedef 50 kilo olmak.. :)))

Betül canım benim bir günlük tartıda fazla çıkabilirsin tuvaletle veya vücudun su tutmasıyla alakalı olabilir, sen yine de cumaya kadar tartılma ben kilo almış olduğunu sanmıyorum

Betül canım benim bir günlük tartıda fazla çıkabilirsin tuvaletle veya vücudun su tutmasıyla alakalı olabilir, sen yine de cumaya kadar tartılma ben kilo almış olduğunu sanmıyorum

Ah esra canım , moralim düzeldi inan canım benim...

Evet vücudum su tutmuş olabilir haklısın canım , çok teşekkür ederim

tost fikirini sevdim :) pilav makarna türüne dikkat ediyorum aslında beslenmeme genelde dikkat ederim sadece tatlıya düşkünlüğüm var bide hareket olmayınca genelde yerimde sayıyorum kilo veremiyorum ama bundan sonra daha azimli olucam :)

memnun oldum canııım

Tabiki paylaşırım hatta birazdan paylaşırım videoyu Allah sana ve çocuğuna uzun ömür verisin canıım dikkat et kendine emziriyosan eğer hala çok kasma diyet için

merhaba esracııım ayy ne kadar zayıfsınnn bende olur muyum acaba bir gün 51 kilo

jillianın hangi videosunu yapıyosun canım ? Ben 6w6p yapıyorum.

Ben diyetisyen eşliğinde verdim canım bide çok spor yapıyodum günde 2 saat felan şimdi zamanım yok olsa yine yapıcam

Tiffany Rothe bu kadına bayılıyorum sağolsun onun sayesinde yanlarım yok oluyor geçen sene yaptığım zaman hiçbir şeyim kalmamıştı bunun sayesinde 1 haftada bile sonuç alınıyor

Yan karın yağları için bire bir

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

Vee buda zumba bu videonun 30 dklık olanlarıda var gerçekten çok güzel terletiyo cardio egzersiz yerine yapılabilir bence

[video=youtube;3wul79m1BKY]http://www.youtube.com/watch?v=3wul79m1BKY[/video]

Hayır canım aslında boyum çok kısa yani o kadar da zayıf durmuyorum hedefim 47 :)) Sen de 51 olursun bence azimle her şey mümkün :)) Ben jillianın 30 day shredini yapıyorum şimdilik. Bitince belki ripped in 30 yaparım

Çok teşekkür ederim, biraz araştırdım, ne çok yararı varmış yahu :))
evet parhelia bende denicem bakalimm:)))
yok kizmam da acik domatese bulaya bilirim seni esracim guzel solemis su felan tutmustur vucut dur bakalim cuma olsun bi
egzersiz hayatina sokarsan daha hizli sonuc aliyorsun...tatliyida incirin icine biraz tarcin dok ve iki tanede kayisi... ben hergun kayisi ve incir birer tane yiyorum beni kesi yo senin icinde ise yaraya bilir dene istersen..hem bagirsak sorunu icinde iyi

aminnn bellucii tesekkur ederim emzirmiyorum kizim biraktiktan sonra basladim zaten diyete... videolar icin tesekkur ederim.. telden gormedim birazdan pc den bakicamm:112:

tamam canımmm etkilidir video özelliklede yanlar için olan

benim boyum 1.59 bende 49-50 olsam yeter senin kaçki boyun

Cumayı bekleyelim bakalım Elacım Çok teşekkür ederim moralin için

maaşlah elacım ya ne güzel vermişsin.1 yıl boyunda pes etmeden devam etmekte ayrı bir başarı

bende mi yapsam ne esracım. bende haftaiçi lokmasına kadar dikkat ediyorum ama ctesi günü serbest gümüm diye abartabiliyorum bazen.ve hopp aynen verdiğim geri geliyor ve kısır döngü oluyor.çok mantıklı.hep yasak olunca bir yerde kayış kopuyor ve kontrolsüzce saldırabiliyorsun

kizlar aksam yemegimi yedim
buyuk bir kasede salata( iceberk salatalik domates maydonoz ) 5 tanede kofte( yagsiz tavada) yanindada buyuk bir bardak su:))))
100 er sag ve sol bacak makas100mekik 100 ic bacak 100 squat 50 omuz kopru 30 yarim sinav yaptim... devam edecem insallah yatana kadar

ayyy tesekur ederim o kilo kabus gibiydi bir hirsla basladim baslamiskende ve bu kadar vermisgen onceden istedigim kiloya yani 50 ye kadar gidicem boyum 1.61

canım ya hiç tükendiğin zamn pes ettiğin zamn olmuyormu?hep enerjik,pozitif,azimli ve hırslısın.banada bulaştır biraz. gaza çok ihtiyacım var:))hemde hayatımdaki pekçok noktada...

ben daha işteyim eve git yemeğe otur derken 19.30 olur(((sonrada zayıflamayı bekle.benimde bu akşamki benüm 3 köfte,salata,ayran var

benim boyum 1.59 bende 49-50 olsam yeter senin kaçki boyun

Benim de 160 :44: Ama gerçekten daha fazla duruyorum bölgesel sorunlarım var sanırım. Hem genel olarak kalınım hem de bacaklarım biraz kalın... 49 kiloyken bile 52 filan görünüyordum...

Aynen canım ben de "bak bir daha bir hafta yemek yok!" diyerek o kadar abartıyordum ki... Örnek vereyim mesela sabah kalkıp 2-3 poaca artı tost yiyordum, nutella kaşıklıyordum, ondan sonra gün içinde 2 cips, bir paket kurabiye (10 tane filan), unonun elmalı tartı, 1 kare çikolata, 1-2 portakal/çilek dolgulu çikolata, bisküvi, akşam yemek olarak hamburger/pizza/soslu makarna vs. sonra puding filan... Gün içinde karışık çerez ve çekirdek... Bazen artı lokum/şekerleme. Korkunç yani akşama kadar ağzım hiç ama hiç boş durmuyordu. Hesaplamaya korktum ama en az 2000-3000 kalori oluyordur. Bir de anladığım kadarıyla vücut aldığımız kalorileri biriktirip 7000-8000 e yaklaşınca bir kilo artırıyormuş. Yani ben haftada 6 gün 800 kalori alıp bir gün 3000 kalori alınca ortalaması direk yükseliyor bir de o günün tuttuğu su filan... Şimdi adam gibi canımın istediğini canımın istediği gün yerin, yine kaloriyi aşmam, saatine de dikkat ederim böylece çok zararı olmaz bence...

canım ya hiç tükendiğin zamn pes ettiğin zamn olmuyormu?hep enerjik,pozitif,azimli ve hırslısın.banada bulaştır biraz. gaza çok ihtiyacım var:))hemde hayatımdaki pekçok noktada...

ben daha işteyim eve git yemeğe otur derken 19.30 olur(((sonrada zayıflamayı bekle.benimde bu akşamki benüm 3 köfte,salata,ayran var

diyet konusunda hic pes etmedimm dilekcigimmm:))):112: enerjim hep oldu hirsim olumlu dusundum hep )
ama tabi baska konularda bu kadar basarili degilim aksam 7 bucukta cok degil dilek.. sonra bisey yemezsin...menum guzel benim kinden...

kızlar bugün ki menüm
sabah
3 kasık karabugday
4 kayısı

ara
1 kayısı

öğlen canım bişey istemedi

ikindin
1 mısır ve biraz yagsız et

yürüyüş yapıcaz birazdan analı kızlı hemde kuaföre gidicem bakalım benim istedigim sac rengine ne yapılabilir

dilvin canımm hoş geldin güzel bir menü olmuş. Ben karataya o kadar alıştım ki sabah bu yemekle doyamam kesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…