- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #4.001
maşallah valla bravooo:)) Teşekkür ederim canım, sabah sabah iyi motive ettin
İlk ay 5,5 kilo verdim, bu ay 4,5 yanılmıyosam.
maşallah valla bravooo
benim yumurtaya alerjim olmasa bende yicem sabah iyi tok tutuyo
bizde böyle seyda coskunla yuvarlanıyoruz
selam kızlaarr.. ben yeni üyeyim konuyu şimdi tesadüfen gördüm. Bikac sayfa okudum ama hepsini okumam mümkün deil sanırım( Ben de 1.62 boyunda 55 kiloyum. Hayatımda hiç 50yi göremedim ama görmeyi çooook istiyorum ( Beni de aranıza alır deneyimlerinizi paylaşır varsa kurallarınızdan haberdar ederseniz çok mutlu olurum..
tesekkurler tatlım bende sana güveniyorummBen yumurtadan tam olarak nefret ederdim, artık o kadar alıştım ki 'Sabah olsa da bi omlet yapsam' dediğim akşamlar oluyoYumurtadan gelecek proteinlerin eksikliğini süt, yoğurt, peynirle kapatmaya çalışş :))
Çok iyi başlamışsın valla şeyda coşkun programına, güveniyorum senin azmine
selam kızlaarr.. ben yeni üyeyim konuyu şimdi tesadüfen gördüm. Bikac sayfa okudum ama hepsini okumam mümkün deil sanırım( Ben de 1.62 boyunda 55 kiloyum. Hayatımda hiç 50yi göremedim ama görmeyi çooook istiyorum ( Beni de aranıza alır deneyimlerinizi paylaşır varsa kurallarınızdan haberdar ederseniz çok mutlu olurum..
Merhabalar :)
Konu sahibi değilim ama söyleyeyim, cumaları kilo bildirim günümüz
İstemek başarmanın yarısıymış, umarım diğer yarısını da azminle halledip dilediğin kiloyu görürsün :))
tarif icin tesekkurler:)) verirsin verirsin yeterki kararli ol.. sebebinde varmis..
afiyet olsun betulcum bende tam gazim bugunoglen meyve salatasi(yarim muz,3 kayisi 1 avuc cilek)
aksamda birtabak kepekli yogurtlu makarna(yagsiz) bugun sıkı basladim.. 100 er makas 100 de mekik cektim simdilik:112:
afiyet olsun esracim...jillianda kacinci gun basta olctunmu olculerini gerci sen olcmussundurmerak ediyorum..kac cm incelcen o hatunla
Ve ben kendimi hiç tanıtmamışım sizlere
merhabalar ben hanife istanbulda yaşıyorum 1 ay sonra nişanım var okuyorum ösym'ye hazırlanıyorum 3 hafta sonra bitiyor çok şükür
Daha sonrada KPSSye çalışıp memur olmaya çalışıcam
Geçen sene martın 1nde diyete başladım mayıs sonunda 17 kilo vermiş oldum en düşük kilom 54 . Geçen sene çok istikrarlıydım şimdi tekrar o istikrar var isterse olmasın
Sınav stresi nişan stresi derken diyet öncesi kiloma geri döndüm
Ben böyleyim işte. Daha önceden cuma yarışmalarındada bulunmuştum
Çok kötü bişey olmadıkça internete girebilirim girmediysem eğer mutlaka birşey olmuştur
Ayy daha ne söylesem bilemedim ki . Bu arada çok güzel spor dallarıda biliyorum geçen sene spor sayesinde verdim zaten evde yaptım sporumu hepZaman zaman isterseniz paylaşabilirim
Sizde kendinizi tanıtırsanız çooook memnun olurum kendimi yalnız hissetmek istemiyorum
Merhabalar :)
Konu sahibi değilim ama söyleyeyim, cumaları kilo bildirim günümüz
İstemek başarmanın yarısıymış, umarım diğer yarısını da azminle halledip dilediğin kiloyu görürsün :))
hosgeldinnnn
Ve ben kendimi hiç tanıtmamışım sizlere
merhabalar ben hanife istanbulda yaşıyorum 1 ay sonra nişanım var okuyorum ösym'ye hazırlanıyorum 3 hafta sonra bitiyor çok şükür
Daha sonrada KPSSye çalışıp memur olmaya çalışıcam
Geçen sene martın 1nde diyete başladım mayıs sonunda 17 kilo vermiş oldum en düşük kilom 54 . Geçen sene çok istikrarlıydım şimdi tekrar o istikrar var isterse olmasın
Sınav stresi nişan stresi derken diyet öncesi kiloma geri döndüm
Ben böyleyim işte. Daha önceden cuma yarışmalarındada bulunmuştum
Çok kötü bişey olmadıkça internete girebilirim girmediysem eğer mutlaka birşey olmuştur
Ayy daha ne söylesem bilemedim ki . Bu arada çok güzel spor dallarıda biliyorum geçen sene spor sayesinde verdim zaten evde yaptım sporumu hepZaman zaman isterseniz paylaşabilirim
Sizde kendinizi tanıtırsanız çooook memnun olurum kendimi yalnız hissetmek istemiyorum
acik durt kendini sole bir sirkelen.. hadiii hazirana girdikkk... ne bekliyosunnnnn.. sende farkindasin diyetin yaninda egzersiz super olacakkkk .. hadiiiiii hareketlen birazzz:118:Bende hala azıcık azıcık yiye yiye devam ediyorum kilo vermeye..
Fakat canım hiç spor yapmak istemiyo
Hali hazırda yemiyoken azıcıkda hareket yapsam süper olucak
Havalarda içimi karartmadı değil.:2:
hoşbuldummmben de kendimi tanıtayım biraz 26 yaşındayım öğretmenim yeni evli sayılırım :) rahatsızlığımdan ötürü spor benim için biraz sorun ayağımın üstünde çok fazla duramıyorum ( durumum düzelirse inşallah sporla da desteklemek istiyorum diyeti. şimdilik nasıl bi beslenme programı izlemeliyim bilemiyorum acıkcası. Öğle yemekleri benim için sorun biraz okulda yemem gerekiyor. öğle için önerileriniz olursa çok sevinirim :) bundan sonra aktif bi şekilde aranısda olucam inşallah
gunaydin kizlar
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN
Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/lahana-suyu-kuru/#ixzz33YylBP00
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook
parhelia dun sormustun kuru. canim))
burdan baka bilirsinnnn...