hedef 50 kilo olmak.. :)))

selam kızlaarr.. ben yeni üyeyim konuyu şimdi tesadüfen gördüm. Bikac sayfa okudum ama hepsini okumam mümkün deil sanırım ( Ben de 1.62 boyunda 55 kiloyum. Hayatımda hiç 50yi göremedim ama görmeyi çooook istiyorum ( Beni de aranıza alır deneyimlerinizi paylaşır varsa kurallarınızdan haberdar ederseniz çok mutlu olurum..

maşallah valla bravooo
benim yumurtaya alerjim olmasa bende yicem sabah iyi tok tutuyo
bizde böyle seyda coskunla yuvarlanıyoruz

Ben yumurtadan tam olarak nefret ederdim, artık o kadar alıştım ki 'Sabah olsa da bi omlet yapsam' dediğim akşamlar oluyo Yumurtadan gelecek proteinlerin eksikliğini süt, yoğurt, peynirle kapatmaya çalışş :))
Çok iyi başlamışsın valla şeyda coşkun programına, güveniyorum senin azmine

Merhabalar :)
Konu sahibi değilim ama söyleyeyim, cumaları kilo bildirim günümüz
İstemek başarmanın yarısıymış, umarım diğer yarısını da azminle halledip dilediğin kiloyu görürsün :))

tesekkurler tatlım bende sana güveniyorumm :13::13::13:

gunaydin kizlar

LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DKAĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN

Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/lahana-suyu-kuru/#ixzz33YylBP00
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook

parhelia dun sormustun kuru. canim))
burdan baka bilirsinnnn...

hosgeldinnnn

kahvaltim:
1 kepek ekmegi
4 dilim sucuk(kendi yaginda)
yarim orta boy domates
1 kk peynir
1 burgu peynir
1 kupa naneli limonlu yesil cay

simdi kahve iciyorum

ne demek canım rica ederim dün akşam giremedim ailevi sorunlarım vardı şu nişan olayı felan o yüzden kusuruma bakmayın.
ama bugün öğünlerimi yazacağım

sabah 9 : 1 kk peynir
6 y.zeytin
3 ince dilim kızarmış ekmek (yağsız bugün daha ekmek yemem )
1.5 domates
yarım biber
1 yumurta
çay

öğleni 2 de felan yerim büyük ihtimal

sporumuda akşam yapacağım ama öncesinde mekik ve yan yaplar için bi çalışma vs yaparım
ben kiloyu hep yanlardan alıyorum ya

bi formülünüz var mı şu yan simitler için

Ve ben kendimi hiç tanıtmamışım sizlere

merhabalar ben hanife istanbulda yaşıyorum 1 ay sonra nişanım var okuyorum ösym'ye hazırlanıyorum 3 hafta sonra bitiyor çok şükür
Daha sonrada KPSSye çalışıp memur olmaya çalışıcam

Geçen sene martın 1nde diyete başladım mayıs sonunda 17 kilo vermiş oldum en düşük kilom 54 . Geçen sene çok istikrarlıydım şimdi tekrar o istikrar var isterse olmasın

Sınav stresi nişan stresi derken diyet öncesi kiloma geri döndüm

Ben böyleyim işte. Daha önceden cuma yarışmalarındada bulunmuştum

Çok kötü bişey olmadıkça internete girebilirim girmediysem eğer mutlaka birşey olmuştur

Ayy daha ne söylesem bilemedim ki . Bu arada çok güzel spor dallarıda biliyorum geçen sene spor sayesinde verdim zaten evde yaptım sporumu hep Zaman zaman isterseniz paylaşabilirim

Sizde kendinizi tanıtırsanız çooook memnun olurum kendimi yalnız hissetmek istemiyorum

gunaydin findikkurdu
bende evliyim 31 yasindayim..15 bitti 16 ayinda bir kizim var.. bende doktora yapiyorum...suan calismiyorum... 85 kiloyla basladim.. 10 ay gibi tahmini diyetteyim.. dogum kilolarimi vermeye calisiyorum... suan 61.7 yim ((((60.7 idim bir hafta once neyse)

sporunu paylasirsan sevinirimmm... arada resimlide ata bilirsin)))bende evde yapiyorum kisa set halinde bebegim oldugu icin.. etkili yan simit egzersizleri ve karin biliyorsan benim icin hic fena olmaz ben sadece mekik cekiyorum.. dogumdan sonra cok az karnim ve yanlarim kaldi..

Bende hala azıcık azıcık yiye yiye devam ediyorum kilo vermeye..
Fakat canım hiç spor yapmak istemiyo
Hali hazırda yemiyoken azıcıkda hareket yapsam süper olucak
Havalarda içimi karartmadı değil.:2:

hoşbuldummm ben de kendimi tanıtayım biraz 26 yaşındayım öğretmenim yeni evli sayılırım :) rahatsızlığımdan ötürü spor benim için biraz sorun ayağımın üstünde çok fazla duramıyorum ( durumum düzelirse inşallah sporla da desteklemek istiyorum diyeti. şimdilik nasıl bi beslenme programı izlemeliyim bilemiyorum acıkcası. Öğle yemekleri benim için sorun biraz okulda yemem gerekiyor. öğle için önerileriniz olursa çok sevinirim :) bundan sonra aktif bi şekilde aranısda olucam inşallah

Hoşgeldin canım :) Ben de esra, 21 yaşındayım tıp okuyorum, 51 kiloyum :) Şubattan beri spor yapıyorum önceleri haftada üç gün spor salonuna gidip bir buçuk saat spor yapıyordum. Şimdi 8 gündür evde jillian yapmaya başladım çünkü spor salonundan çok sıkıldım... Canım sen 3 ayda 17 kiloyu nasıl verdin :44:

Bende hala azıcık azıcık yiye yiye devam ediyorum kilo vermeye..
Fakat canım hiç spor yapmak istemiyo
Hali hazırda yemiyoken azıcıkda hareket yapsam süper olucak
Havalarda içimi karartmadı değil.:2:
acik durt kendini sole bir sirkelen.. hadiii hazirana girdikkk... ne bekliyosunnnnn.. sende farkindasin diyetin yaninda egzersiz super olacakkkk .. hadiiiiii hareketlen birazzz:118:

oglenleri yanina kepek ekmegine sandovic tost gibi seylergoture bilirsin ha herkez bir sey der onunlarla ugrasmak istemiyorum dersen oglen ekmeksiz yiye bilirsin.. pilav makarna gibi seyler almasin tabagina.. daha secici ve az yemeye calissan

Çok teşekkür ederim, biraz araştırdım, ne çok yararı varmış yahu :))

Elacım merhaba

Bu hafta tartıda artıları grürsem bana kızma olur mu?

Sınav haftası diye , sporumu , kürümü , suyumu ve akşam 5'ten snra yememe kurallarını ihlal etimiyorum ama bu gün tartıda fazla çıktım neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…