- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.981
Canım benim alıştım buraya topiğe yazmasamda günlük uğruyorum
Ya haklısın inşaALLAH(C.C) iyi geçer gider bu senede bende altan ders bırakmadan 4. sınıf oluveririm inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Bende seni kocaman öpüyorum bebişimiz nasıl?
Canimsiiiiiinn yaaaaaaevet bu hafta telafi edicem,etmeliyiiiiiimmmmmmmmm.bu arada sevindirici biseyde oldu gelen misafirlerim sen zayiflamissin dediler.onlar kisin gormuslerdi beni o zmn neredeyse 73 kiloydum.o gunden bu gune 4 kilo kadar fark var arada.demek inceldigim gözle görulur bi derecede sevindirikkkkk oldummmm kizzzzzz :)
Ben yatıyorum canlarım hepinize iyi geceler
sevindirigini hemen bitirme bu gazlaaaa o zaman napiyoruzzz bu haftayi bol egzersiz ve kacamaksiz bitiriyoruuuuuz..:118:
himmm stresin belli oldu... haklisin son sinif a gececeksin... birazdaha sık disini az kalmis diger doneme... yapicagin bir kac hafta fedakarlik... o kadar ole dusunnn hoppp bitecek ve bakmissin 4 olmussun... hadi insallahhhh... Allahim sana nasip ettsinn.. aminnnnnn
bebis gayet iyi suanda totosunda ucusanlarla.. huzurlu bir sekilde... uyuyor..( insallah uyanmaz)
dugunde bir guzel susledimvalla gelinin onune gecti.. ilgi konusunda
bende yatam gariiiiyi geceler esracimmmm mylifeeeee betulllll optummmm... yarin guzel bir gunne baslayalimm kizlarrrr ....opuyorummm hepinizi:))
sevindirigini hemen bitirme bu gazlaaaa o zaman napiyoruzzz bu haftayi bol egzersiz ve kacamaksiz bitiriyoruuuuuz..:118:
Ben yatıyorum canlarım hepinize iyi geceler
İyi gecelr canımmmm , ALLAH(C.C)ım rahatlık versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
ayy tesekkur ederim parheliacimmEla abla varlığın da yokluğun da hemen hissettiriyo kendini, sen yokken nasıldı şimdi nasıl bu topikBu arada bu lahana olayı nedir? Ben de öğreneyimm :))
aminnnnnnn... ben sana dua edicem ahada simdi yatiyom duami Rabbime yollayip yaticam.. iyi geceler tatlim4 gün sonra sınavlarım nasipse , Güzel duaların için çok ama çok teşekkür ederim canım benim (aminn...)
Uyanmaz inşaALLAH(C.C)...
Adı ne bebeğinin
Oyyyy eminim çok tatlıdır ALLAH(C.C)'ım nazarlardan korusun inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Yookk bitirirmiyim hic canim.gaza gelince hemen aklima diyete girdigimde alisana kadar cektigim eziyeti getiriyorumm.2. Ve 3. Günde ölüyodum o eziyeti bi daha cekermiyim hicsimdiki kiloma alisinca kendimi zayiflamis gibi hissetmiyorum aksine kilolusun,zayifla diyorum .........devam devam durmak yokkkk.kendimi dahada ince gormek istiyorumm [/
birazdaha gidecek bak bir kac hafta icinde ve sen daha iyi hissedeceksinn... yarin biraz egzersiz ekle kendine..ama mutlaka yapmaya calis lutfen..eminim goreceksinn kendini ole ince veee cokta guzel goruneceksin ...
ayy tesekkur ederim parheliacimmlahana yapragini kaynatip sabah aksam iciyorsun...ben sana sabah ozelden atayim tarifi betulcugumun uyguluyodu bende denicem..
aminnnnnnn... ben sana dua edicem ahada simdi yatiyom duami Rabbime yollayip yaticam.. iyi geceler tatlim
Yookk bitirirmiyim hic canim.gaza gelince hemen aklima diyete girdigimde alisana kadar cektigim eziyeti getiriyorumm.2. Ve 3. Günde ölüyodum o eziyeti bi daha cekermiyim hicsimdiki kiloma alisinca kendimi zayiflamis gibi hissetmiyorum aksine kilolusun,zayifla diyorum .........devam devam durmak yokkkk.kendimi dahada ince gormek istiyorumm [/
birazdaha gidecek bak bir kac hafta icinde ve sen daha iyi hissedeceksinn... yarin biraz egzersiz ekle kendine..ama mutlaka yapmaya calis lutfen..eminim goreceksinn kendini ole ince veee cokta guzel goruneceksin ...
Elacığımın temiz yüreklim ALLAH(C.C) razı olsun canım o kadar ihtiyacım var ki duana
tatlım cok özür diliyorum dün yatagımdan bi türlü kalkamadım agrımdanBen özel bi diyet uygulamadım hiç, listelere, katı kurallara uyabilen biri değilim pek :)) Ama şu sıra biraz incelmem gerek, zamanım da 3 haftayla sınırlı, şeyda coşkun'u da çok duydum, önerilerinden memnun kalan çok kişi var, bi araştırıyım ben de. Senin programını bekliyorum dört gözle :))
tatlım cok özür diliyorum dün yatagımdan bi türlü kalkamadım agrımdan(
kızçeler günaydın dün regl agrısından uyuya kalmışım dünki menüm
sabah
3 kaşık karabugday (suda haslandı)
1 elma
elma tarcınla bugday ise cesitli baharatlarla karıstırıldı
öğlen 1 salatalık
ikindi
sabahın aynısı
akşam 1 salatalık
normalde öğlende yemem gerekiyodu ama eve gelince uyuya kaldım canım istemedi
1 saat 15 dakika yürüyüş (yarım saat sabah yürümüştüm akşam üzeride analı kızlı konuşarak yavas yavas adımladık 45 dakika)
zaten bugün kilom yerlerde sürünüyodu regl olmama ragmen o yüzden büyük bi motivasyonla devammmmCanımm hiç önemli değil, şimdi nasılsın, daha iyisindir umarımm :))
Menü fazlasıyla sıkıymış, iyi de yürümüşsün, bu azimle güzel sayılar görürsün tartıda, aynen devamm!
zaten bugün kilom yerlerde sürünüyodu regl olmama ragmen o yüzden büyük bi motivasyonla devammmm
sen neler yapıyosun fıstık
offfff maşallahhh seyda coskun halt etmiş yanındaaŞimdilik kendi düzenime devam ediyorum, bi sabah yulaflı bi sabah yumurtalı kahvaltı yapıyorum. Bugün sıra yulaftaydı, 3 kaşık yulaf, 1 su bardağı yağsız süt, 8 çilek, 1 kivi, 1 çay kaşığı tarçınla az önce kahvaltımı yaptım :)) Kahvaltıyla öğle arasında probiyotik yoğurt yiyorum genelde, öğleyle akşam arasında da 1 porsiyon meyve ki genelde yeşil elma oluyo. Sabahtan akşama doğru öğünleri küçültüyorum, 2 fincan yeşilçay, 1,5-2 litre su içiyorum her gün. Böyle bi düzen oturttum işte :)) Dün tam 2 ay oldu başlayalı, başladığım günden bugüne 10 kg. fark var
offfff maşallahhh seyda coskun halt etmiş yanındaa
2 ayda 5 kilo mu verdin senn