hedef 50 kilo olmak.. :)))

Canimsiiiiiinn yaaaaaaevet bu hafta telafi edicem,etmeliyiiiiiimmmmmmmmm.bu arada sevindirici biseyde oldu gelen misafirlerim sen zayiflamissin dediler.onlar kisin gormuslerdi beni o zmn neredeyse 73 kiloydum.o gunden bu gune 4 kilo kadar fark var arada.demek inceldigim gözle görulur bi derecede sevindirikkkkk oldummmm kizzzzzz :)

himmm stresin belli oldu... haklisin son sinif a gececeksin... birazdaha sık disini az kalmis diger doneme... yapicagin bir kac hafta fedakarlik... o kadar ole dusunnn hoppp bitecek ve bakmissin 4 olmussun... hadi insallahhhh... Allahim sana nasip ettsinn.. aminnnnnn
bebis gayet iyi suanda totosunda ucusanlarla.. huzurlu bir sekilde... uyuyor..( insallah uyanmaz)
dugunde bir guzel susledim valla gelinin onune gecti.. ilgi konusunda

sevindirigini hemen bitirme bu gazlaaaa o zaman napiyoruzzz bu haftayi bol egzersiz ve kacamaksiz bitiriyoruuuuuz..:118:

4 gün sonra sınavlarım nasipse , Güzel duaların için çok ama çok teşekkür ederim canım benim (aminn...)

Uyanmaz inşaALLAH(C.C)...

Adı ne bebeğinin

Oyyyy eminim çok tatlıdır ALLAH(C.C)'ım nazarlardan korusun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

sevindirigini hemen bitirme bu gazlaaaa o zaman napiyoruzzz bu haftayi bol egzersiz ve kacamaksiz bitiriyoruuuuuz..:118:

Yookk bitirirmiyim hic canim.gaza gelince hemen aklima diyete girdigimde alisana kadar cektigim eziyeti getiriyorumm.2. Ve 3. Günde ölüyodum o eziyeti bi daha cekermiyim hicsimdiki kiloma alisinca kendimi zayiflamis gibi hissetmiyorum aksine kilolusun,zayifla diyorum.........devam devam durmak yokkkk.kendimi dahada ince gormek istiyorumm

Ela abla varlığın da yokluğun da hemen hissettiriyo kendini, sen yokken nasıldı şimdi nasıl bu topik Bu arada bu lahana olayı nedir? Ben de öğreneyimm :))
ayy tesekkur ederim parheliacimm lahana yapragini kaynatip sabah aksam iciyorsun...ben sana sabah ozelden atayim tarifi betulcugumun uyguluyodu bende denicem..
aminnnnnnn... ben sana dua edicem ahada simdi yatiyom duami Rabbime yollayip yaticam.. iyi geceler tatlim

tatlım cok özür diliyorum dün yatagımdan bi türlü kalkamadım agrımdan (
kızçeler günaydın dün regl agrısından uyuya kalmışım dünki menüm

sabah
3 kaşık karabugday (suda haslandı)
1 elma
elma tarcınla bugday ise cesitli baharatlarla karıstırıldı

öğlen 1 salatalık

ikindi
sabahın aynısı

akşam 1 salatalık

normalde öğlende yemem gerekiyodu ama eve gelince uyuya kaldım canım istemedi

1 saat 15 dakika yürüyüş (yarım saat sabah yürümüştüm akşam üzeride analı kızlı konuşarak yavas yavas adımladık 45 dakika)

Canımm hiç önemli değil, şimdi nasılsın, daha iyisindir umarımm :))
Menü fazlasıyla sıkıymış, iyi de yürümüşsün, bu azimle güzel sayılar görürsün tartıda, aynen devamm!

Canımm hiç önemli değil, şimdi nasılsın, daha iyisindir umarımm :))
Menü fazlasıyla sıkıymış, iyi de yürümüşsün, bu azimle güzel sayılar görürsün tartıda, aynen devamm!
zaten bugün kilom yerlerde sürünüyodu regl olmama ragmen o yüzden büyük bi motivasyonla devammmm
sen neler yapıyosun fıstık

zaten bugün kilom yerlerde sürünüyodu regl olmama ragmen o yüzden büyük bi motivasyonla devammmm
sen neler yapıyosun fıstık

Şimdilik kendi düzenime devam ediyorum, bi sabah yulaflı bi sabah yumurtalı kahvaltı yapıyorum. Bugün sıra yulaftaydı, 3 kaşık yulaf, 1 su bardağı yağsız süt, 8 çilek, 1 kivi, 1 çay kaşığı tarçınla az önce kahvaltımı yaptım :)) Kahvaltıyla öğle arasında probiyotik yoğurt yiyorum genelde, öğleyle akşam arasında da 1 porsiyon meyve ki genelde yeşil elma oluyo. Sabahtan akşama doğru öğünleri küçültüyorum, 2 fincan yeşilçay, 1,5-2 litre su içiyorum her gün. Böyle bi düzen oturttum işte :)) Dün tam 2 ay oldu başlayalı, başladığım günden bugüne 10 kg. fark var

offfff maşallahhh seyda coskun halt etmiş yanındaa
2 ayda 5 kilo mu verdin senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…