- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.961
çok iyi yapıyosun canım
Valla doğru söylüyosun sağlıklı yaşam diyeti yaşam tarzına dönüştürmek :13:
Ara vererk biraz dinlenmiş oldun betülüm bende şu an kpss çalışıyorum yani geçmiş haftalarda inan kafam çorum oldu2 dersi şükür bitirdim ve bu hafta ara verdim bu hafta finale asılıcam hem biraz dinlenecem çok beynimi yordum
oh başlamışsın ne güzel canım allah(c.c) yar ve yardımcın olsun inşaallah(c.c)...(amin...)
Canım ders demişken benim derse dönmem lazım allah(c.c)'a emanet ol
tarif icin tesekkurler:)) verirsin verirsin yeterki kararli ol.. sebebinde varmis..1 ç.k tarçın
1 ç.k zencefil
1 ç.k zerdeçal
3 kaşık yoğurdu karştırıp yemeklerden 30 dk önce yiyorum canım kilo verdiriyor günde 3 kere
inşallah verrim yaaacuma günü bildiririmimi yaparım ozaman
afiyet olsun betulcum bende tam gazim bugunElacım bu gün en yediklerimi yazmadım
Sabah hafif bir kahvaltı ve spor yaptım , saat 14:30 gibi sandiviç ve soda yedim , 16:30'da annemin ayptığı akşam yemeği ve salata yedim ekmeksiz
1,5 Litre su içtim bunu yatana kadar 2 Litreye tamamlamayı düşünüyorum Öğrencinin dikkat etmesi bu kadar oluyor
Bu saatten sonrada sıvı şeyler dışında bir şey tüketmem sanırım
Kızlar ne alemdesiniz bakalım
Benim bugün yediklerim:
Kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 8 siyah zeytin, yarım çay bardağı ceviz, 4 gün kurusu kayısı
Akşam: Izgara et köfte, yanına bir domates, yarım kase yoğurt.
Spor olarak da jillian
afiyet olsun esracim...jillianda kacinci gun basta olctunmu olculerini gerci sen olcmussundurmerak ediyorum..kac cm incelcen o hatunla
Evet elacım başlangıçta ölçtüm ama tekrar kilo aldığım için size son yazdığım ölçülerden her yerden birer cm almışımYine de jilliandan çok umutluyum eminim bir ay sonra en az 3-4 cm incelmiş olacağım
ha bu arada betulcum bu hafta ilk firsatta alicam su lahanayi:)))) bende icem bakem
O spora başlamışsın , insan yapamaynca suçluluk hissediyor değil mi? :26:
Lahanayı al canım bende 5. haftasındayım sadece cuma içeceğim bu hafta
bende kesin eminim inceleceginden)
:112: 1 cm kalinlasmamissindiryaa o kadar spor yapiyosun.. ;((
Elacım nankör bu kilolar NANKÖR!! Valla kalınlaşmıştım jilliana başlarken maalesef... Ama akıllandım. Artık haftada bir gün serbest gün yapacağım ama eskisi gibi tüm günü serbestleştirmeyeceğim, öyle olunca o gün ne yersem kar diye 2000 kaloriyi aşıyordum. Artık canım bir şey çekerse mesela haftada bir kez yiyeceğim. Kaloriyi de ona göre dengeleyip o gün 1000 kaloriyi aşmayacağım. Mesela canım hamburger çekiyor, hamburger tek başına çok aşırı sağlıksız bir şey değil sadece biraz karbonhidratı fazla. 250-300 kalori bir hamburger. Karatay kahvaltım da 550 kalori. Toplamı 850 kalori olur. Bu hafta tartı gününden sonra cumartesi ya da pazar bir akşam yemeğimi hamburger yapacağım. Ya da canım çikolata çok çekerse yiyeceğim şu küçük 50 kalorilik olan çubuklardan. Ya da mesela akşam yemeğini az yiyerek üstüne dondurma ekleyeceğim (200 kalori). Saatlere dikkat ederek elbette. Böylece hem gözümde kalmamış olur, hem gün içinde dengelediğim için bana zararı olmaz. Çünkü öteki türlü bir gün içinde aşırı yiyorum hemen kiloda fark ediyor.
kesinlikle nankorrr esracimevet mantikli dusunmussun bir gun degilde bir ogun olmasi gayet guzel bir yontem... ama haftada bir diye sartlama kendini... ornegin erkek arkadasinla sinemaya felan gittiginizde disarda yersin.... oglen yada aksam tek ogun olarak... cumartesi ben yiyim dedimi bir bakmisin pazar biryere daha gitmek zorunda kalmissin yada supriz bir program cikar o zamanda yemek zorunda kalirsan iki gun olmus olur.. bence her hafta kendi belirledigin belli bir gun degilde haftanin herhangi bir gunu .. o da olursa bir etkinlik o zaman olmasa hic yeme... şayet kendi naci zane fikrim budur bacim spontan gelissin yane
kesinlikle nankorrr esracimevet mantikli dusunmussun bir gun degilde bir ogun olmasi gayet guzel bir yontem... ama haftada bir diye sartlama kendini... ornegin erkek arkadasinla sinemaya felan gittiginizde disarda yersin.... oglen yada aksam tek ogun olarak... cumartesi ben yiyim dedimi bir bakmisin pazar biryere daha gitmek zorunda kalmissin yada supriz bir program cikar o zamanda yemek zorunda kalirsan iki gun olmus olur.. bence her hafta kendi belirledigin belli bir gun degilde haftanin herhangi bir gunu .. o da olursa bir etkinlik o zaman olmasa hic yeme... şayet kendi naci zane fikrim budur bacim spontan gelissin yane
valla sporda spor olsazaman buldukca comup yapiyorum:)) babam bizde.. kizimim bir haftadadir gunduz uykulari bire dustu o uyuyunca yemek yapiyorum.. artik o oynarken bir kosede hizlica 50 er 100er Allah ne verdiyse yapiyorum.. az once kizi uyuttum camasir astim sut mayaladim.. surekli bir kosusturma:))) arada ne cikarsa sporum o iste
lahanayi firsatim olmadigi icin kendim cikip alamadim.. dunde esim alisverisi yapti eve girdik o gitti markete yol dan geldigimiz icin unuttum soylemeyi.. yarin is donusu aldircamm
ya 60,7 idim bir regl oldum 61.3 oldum 3 gundur memlekette biraktim 62.3 bu neyaaaabugun iyiydim insallah sabah 61 lerde olurum... regl hala devam.. ne cok yaz dim ya konusasim varmis:)))
Canım olsun hiç bırakmadın ya sonuçta olsun :80:
Bende dikkat ediyorum spora falan ama sınavlarım bu hafta sonu acayip stres bastı beni yemeyi kaçırıyorum sanırım yüzümde sivilce çıktı düşün
Konuşmak iyidir beni özledin heraldebende seni özledim topikte yokluğun belli oluyrdu
Slm elaaaaa cok sıkgiremiyorum.hafta sonu misafirlerim vardi biraz kacirdim.sabah tartildim ve 500;gr fazla geldimcuma günki kilomdan :2::43 tööövvvvv beni elaa hakettim ben bunu
Çok mantıklı elacım aynen dediğin gibi yapacağım. Kaloriyi dengeledikten sonra mecbur kalırsam haftada 2 de olur. Bakarsın bazı haftalar canım hiç çekmez hiç yapmam. Akışına bırakacağım. Diğer günler karatay yapmaya çalışıp, kaçamak öğünüm olduğu gün de 1000 kaloriyi aşmayacağım :)
yok mecbur kalirsan iki gun demedim.. birden bir program cikar senin belirledigin gunun disinda baska bir gun de yerden haftada 2 gun kacamagin olur o zaman cok moralin bozula bilir.. sen odulu olursa (guzel ve eglenceli bir ortam )hafta ici bir gun olmasa hic yapma demek istedim.. evet akisina birakk Elos iki gundur iyi... atlattik sukurCanıııım bu arada ben ne zamandır sormayı unutuyorum. Eloş hastaydı nasıl oldu?? Umarım düzelmiştir. O tatlı poposunu çimdikle de nazar değmesin
Canım olsun hiç bırakmadın ya sonuçta olsun :80:
Bende dikkat ediyorum spora falan ama sınavlarım bu hafta sonu acayip stres bastı beni yemeyi kaçırıyorum sanırım yüzümde sivilce çıktı düşün
Konuşmak iyidir beni özledin heraldebende seni özledim topikte yokluğun belli oluyrdu
Aynen elacım gidince bu topik tenhalaşıyor
ayybenim yoklugumu farkettiniz utandimm şincik:)))) valla benden cok emegin var bu topikte esracimmm en bastan beri hep beraberiz canim benimmm iyki varsinnnn<3
seni yaramaz hatun senii seni tontiş seni yokk kis ne tovemem seni ben kiyamm cok guzel basladin sen.... o kadar olur misafir gelince malesef kaciyo ...acik biraz daha dikkat edip hareketi arttirip bu hafta telafi etme haftasi ayni sey benim icinde gecerli
yok mecbur kalirsan iki gun demedim.. birden bir program cikar senin belirledigin gunun disinda baska bir gun de yerden haftada 2 gun kacamagin olur o zaman cok moralin bozula bilir.. sen odulu olursa (guzel ve eglenceli bir ortam )hafta ici bir gun olmasa hic yapma demek istedim.. evet akisina birakk Elos iki gundur iyi... atlattik sukur))
tesekkurler appasi:)))
ozlemem mioperimm senii minciririm sıkıştiririm :112:
valla giremedim diye aklim hep burdaydi... stres yapacak birsey yok ikisini de halledersin sen.. diyetide derside..