hedef 50 kilo olmak.. :)))

büyük konuşma betülüm bu saatten sonra bişey tüketmem diyosun ve ben bu lafın üstüne hemen bi datlı ısmarlıyorum sana

sanal tatlı kilo aldırmaz sanırım dolmam O zaman ısmarla sütlaca dayanamam ben ya

sütlaç mı allah mı söylettin içine mi doğdu betülüm
çarşamba özellikle annem sütlaç yapacak canım babam Için..
Doğum günü ve çok severidi ağzında bulunsun diye böyle bişey düşündük..
Buyur gel doyasıya sütlaç yersin hemde bi fatiha okur ruhuna gönderirisin

Yemeden de okurum canım benim

ALLAH(C.C)'ım babacığına gani gani rahmet etsin , mekanını cennet etsin inşaALLAH(C.C) Dolmam

ALLAH(C.C) babandan razı olsun senin gibi temiz yürekli bir evlat bırakmış ardında , Sanaldanda pozitf enerjini hissettiriyorsun bana :13:

ağlarım bak çok duygusal yazmışssın
Aminnnn aminnnn canım babam mekanı cennet olsun çok melek gibi biriydi
Allah razı olsun o senin temiz kalpliliğin betülüm
çarşamba bizim sayfada hatırlatmada bulunacam zaten betülüm saolsun uhibukkede ilgiendi ve yasin okurum eşimle o gün dedi
Keşeke burada olsaydın betülüm ya hem tanışırdık hem sütlacını yerdin sütlü tatlı çok bişey yapmaz

Ağlama kuzum kıyamam , seni ağlatmak için yazmadım gerçek neyse onu yazdım

Hatırlatma yapmana gerek yok benşm adıma ALLAH(C.C)'ın izniyle unutmam Kuzum

Sütlü tatlı kaçamağı yapacağım nasip olursa ama finallerden sonra

Nasip olur belki bir gün tanışmayı çok isterim

çok çok çok çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım çok iyisin allah bin kere razı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin
Düşünceli betülüm unutmayıp okuman beni çok mutlu etti ama ben yinede hatırlatmada bulunucam o gün sayfada görürsün
Bu konuda zıt dhareket etmişizi ben finallarden sonra rejime girip spora başlıycam inşallah sen sütlü tatlı kaçamağını finallerden sonra demişssin
Inşallah bende çok isterim arada bir buraya geliyorsun yani kouşmalarızda buraya geldiğini yazmıştın ne için geldiğini bilemiyorum ama yine gelecek olursan haber ver büyük bi memnuniyetle tanışmak isterim

Amin ALLAH(C.C) hepimizin gönlüne göre versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Duaların beni çok mutlu etti duygulandım

Ben bayağıdır dikkat ediyorum , hakikaten çok zıt kalmışız

Ben Ankara' ya geldiğimde pek gezme fırsatı bulamıyrum ama dedim ya nasip canım ALLAH(C.C) büyük teşekkür ederim canım benim

Sende bizim buraya takıl iyi oluyır kendini sorumlu hissediyorsun inan kaç kilo vermek istiyorsun ?

bugün birbirimizi bi ağlatma bi duygu moduna sokma hallerimiz var
Sen yinede ölç biç gelip gezme fırsatı yaratırsan çok memnun olurum
Inşallah kısmet olursa gelirim tabiki ama senin durumun gibi bi durumum yok benim orayla pek alakalı bi işim yok ama bakarsın sırf senin için atlar gelirim yakın zaten günübirlik olur
Benim şöyle bi 56 kilo fazlam var betülüm
Halende utanmadan yiyoruz valla

56 kilo fazlam varmı yazmışım maşallah bana
Allah korusun o kadar değilde 5-6 aradaki çizgiyi koymayınca nelere mal oluyor

Çok düşüncelisin teşekkür ederim canım arkadaşım

56 kilosun ne var sınavdan sonra senide bu topiğe bekleriz

ben artık utanıyorum yemiyorum

sen bu azimle biraz dikkat etmeyle ve sporla rahat verirsin bu kiloları canım benim , pazartesi seninde spor başlangıcı olsun

motiven için çok saol betülüm
Pazartesi klasikleşti zaten he pazartesi rejime girilir
Burada yağmurlarda bi bimediki bahanem oldu ama gerçekten açık havada yürüyeceğim için yağmurda yürünmüyor bide bayağı bi abartı yağıyor

Son düzenleme:

ben bu derslerden dolayı iyice azattım yürüyüşü

Yemene dikkat ederk başlarsan nasılda moda giriyorsun bak gör sen

ben bu derslerden dolayı iyice azattım yürüyüşü

Yemene dikkat ederk başlarsan nasılda moda giriyorsun bak gör sen

çok haklısın bi yerden başlamak gerekki biri diğerini getirsin değil mi
Saolasın betülüm finallerden sonra yememe dikkat edecem hatta ben karatay dietini çok sevmiştim öyle ksan bi diette değil onu yapabilirim onu yaparken iyi bi düzene girmiştim hele sporla tamalanırsa çok süper bi diet
Herşeyin başında tabiki senin yaptığın gibi bol su geliyor acıktıkça dayıyacan suyu

Aynen bir yerden başlayınca kendini daha iyi hissediyorsun

Spor ve su ayrılmaz ikilim oldular

Karatay diyeti bende duymuştum bunları sağlıklı aşamın neresi kötü ki Dolmam

Kpss ye çok ara verdim , finallerden sonra kısa sürede toparlarım inşaALLAH(C.C)...(amin...)

çok iyi yapıyosun canım
Valla doğru söylüyosun sağlıklı yaşam diyeti yaşam tarzına dönüştürmek :13:
Ara vererk biraz dinlenmiş oldun betülüm bende şu an kpss çalışıyorum yani geçmiş haftalarda inan kafam çorum oldu 2 dersi şükür bitirdim ve bu hafta ara verdim bu hafta finale asılıcam hem biraz dinlenecem çok beynimi yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…