hedef 50 kilo olmak.. :)))

elacım bu gün en yediklerimi yazmadım :KK1:

Sabah hafif bir kahvaltı ve spor yaptım , saat 14:30 gibi sandiviç ve soda yedim , 16:30'da annemin ayptığı akşam yemeği ve salata yedim ekmeksiz :KK56:
1,5 litre su içtim bunu yatana kadar 2 litreye tamamlamayı düşünüyorum öğrencinin dikkat etmesi bu kadar oluyor :KK36:
Bu saatten sonrada sıvı şeyler dışında bir şey tüketmem sanırım :KK56:

büyük konuşma betülüm bu saatten sonra bişey tüketmem diyosun ve ben bu lafın üstüne hemen bi datlı ısmarlıyorum sana :KK52::KK52:

sanal tatlı kilo aldırmaz sanırım dolmam :KK1: O zaman ısmarla sütlaca dayanamam ben ya :KK56::KK56::KK56:

sütlaç mı allah mı söylettin içine mi doğdu betülüm :nazar:
çarşamba özellikle annem sütlaç yapacak canım babam :KK16: Için..
Doğum günü ve çok severidi ağzında bulunsun diye böyle bişey düşündük..
Buyur gel doyasıya sütlaç yersin hemde bi fatiha okur ruhuna gönderirisin :KK16:

sütlaç mı allah mı söylettin içine mi doğdu betülüm :nazar:
çarşamba özellikle annem sütlaç yapacak canım babam :KK16: Için..
Doğum günü ve çok severidi ağzında bulunsun diye böyle bişey düşündük..
Buyur gel doyasıya sütlaç yersin hemde bi fatiha okur ruhuna gönderirisin :KK16:

Yemeden de okurum canım benim :KK16:

ALLAH(C.C)'ım babacığına gani gani rahmet etsin , mekanını cennet etsin inşaALLAH(C.C) Dolmam :KK16:

ALLAH(C.C) babandan razı olsun senin gibi temiz yürekli bir evlat bırakmış ardında , Sanaldanda pozitf enerjini hissettiriyorsun bana :13:

yemeden de okurum canım benim :KK16:

Allah(c.c)'ım babacığına gani gani rahmet etsin , mekanını cennet etsin inşaallah(c.c) dolmam :KK16:

Allah(c.c) babandan razı olsun senin gibi temiz yürekli bir evlat bırakmış ardında , sanaldanda pozitf enerjini hissettiriyorsun bana :13:

ağlarım bak çok duygusal yazmışssın :KK14::KK14:
Aminnnn aminnnn canım babam mekanı cennet olsun çok melek gibi biriydi :KK16:
Allah razı olsun o senin temiz kalpliliğin betülüm :KK19:
çarşamba bizim sayfada hatırlatmada bulunacam zaten betülüm saolsun uhibukkede ilgiendi ve yasin okurum eşimle o gün dedi :KK19:
Keşeke burada olsaydın betülüm ya hem tanışırdık hem sütlacını yerdin sütlü tatlı çok bişey yapmaz :KK8:

ağlarım bak çok duygusal yazmışssın :KK14::KK14:
Aminnnn aminnnn canım babam mekanı cennet olsun çok melek gibi biriydi :KK16:
Allah razı olsun o senin temiz kalpliliğin betülüm :KK19:
çarşamba bizim sayfada hatırlatmada bulunacam zaten betülüm saolsun uhibukkede ilgiendi ve yasin okurum eşimle o gün dedi :KK19:
Keşeke burada olsaydın betülüm ya hem tanışırdık hem sütlacını yerdin sütlü tatlı çok bişey yapmaz :KK8:

Ağlama kuzum kıyamam , seni ağlatmak için yazmadım gerçek neyse onu yazdım :KK16:

Hatırlatma yapmana gerek yok benşm adıma ALLAH(C.C)'ın izniyle unutmam Kuzum :KK19:

Sütlü tatlı kaçamağı yapacağım nasip olursa ama finallerden sonra :KK56::KK1:

Nasip olur belki bir gün tanışmayı çok isterim :KK16:

ağlama kuzum kıyamam , seni ağlatmak için yazmadım gerçek neyse onu yazdım :KK16:

Hatırlatma yapmana gerek yok benşm adıma allah(c.c)'ın izniyle unutmam kuzum :KK19:

Sütlü tatlı kaçamağı yapacağım nasip olursa ama finallerden sonra :KK56::KK1:

Nasip olur belki bir gün tanışmayı çok isterim :KK16:

çok çok çok çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım çok iyisin allah bin kere razı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin :KK16::KK16::KK16:
Düşünceli betülüm unutmayıp okuman beni çok mutlu etti ama ben yinede hatırlatmada bulunucam o gün sayfada görürsün :nazar:
Bu konuda zıt dhareket etmişizi ben finallarden sonra rejime girip spora başlıycam inşallah sen sütlü tatlı kaçamağını finallerden sonra demişssin :KK9:
Inşallah bende çok isterim arada bir buraya geliyorsun yani kouşmalarızda buraya geldiğini yazmıştın ne için geldiğini bilemiyorum ama yine gelecek olursan haber ver büyük bi memnuniyetle tanışmak isterim :KK16:

çok çok çok çok teşekkür ediyorum canım arkadaşım çok iyisin allah bin kere razı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin :KK16::KK16::KK16:
Düşünceli betülüm unutmayıp okuman beni çok mutlu etti ama ben yinede hatırlatmada bulunucam o gün sayfada görürsün :nazar:
Bu konuda zıt dhareket etmişizi ben finallarden sonra rejime girip spora başlıycam inşallah sen sütlü tatlı kaçamağını finallerden sonra demişssin :KK9:
Inşallah bende çok isterim arada bir buraya geliyorsun yani kouşmalarızda buraya geldiğini yazmıştın ne için geldiğini bilemiyorum ama yine gelecek olursan haber ver büyük bi memnuniyetle tanışmak isterim :KK16:

Amin ALLAH(C.C) hepimizin gönlüne göre versin inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Duaların beni çok mutlu etti duygulandım :KK16: :KK5:

Ben bayağıdır dikkat ediyorum , hakikaten çok zıt kalmışız :KK52:

Ben Ankara' ya geldiğimde pek gezme fırsatı bulamıyrum ama dedim ya nasip canım ALLAH(C.C) büyük teşekkür ederim canım benim :KK19:

Sende bizim buraya takıl iyi oluyır kendini sorumlu hissediyorsun inan kaç kilo vermek istiyorsun ? :KK8:

amin allah(c.c) hepimizin gönlüne göre versin inşaallah(c.c)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ben ankara' ya geldiğimde pek gezme fırsatı bulamıyrum ama dedim ya nasip canım allah(c.c) büyük teşekkür ederim canım benim :KK19:

Sende bizim buraya takıl iyi oluyır kendini sorumlu hissediyorsun inan kaç kilo vermek istiyorsun ? :KK8:

bugün birbirimizi bi ağlatma bi duygu moduna sokma hallerimiz var :KK9:
Sen yinede ölç biç gelip gezme fırsatı yaratırsan çok memnun olurum :KK42:
Inşallah kısmet olursa gelirim tabiki ama senin durumun gibi bi durumum yok benim orayla pek alakalı bi işim yok ama bakarsın sırf senin için atlar gelirim yakın zaten günübirlik olur :KK55::KK55:
Benim şöyle bi 56 kilo fazlam var betülüm :KK30::KK30::KK30:
Halende utanmadan yiyoruz valla :KK53:

amin allah(c.c) hepimizin gönlüne göre versin inşaallah(c.c)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ben ankara' ya geldiğimde pek gezme fırsatı bulamıyrum ama dedim ya nasip canım allah(c.c) büyük teşekkür ederim canım benim :KK19:

56 kilo fazlam varmı yazmışım maşallah bana :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Allah korusun o kadar değilde 5-6 aradaki çizgiyi koymayınca nelere mal oluyor :KK9::KK9:

bugün birbirimizi bi ağlatma bi duygu moduna sokma hallerimiz var :KK9:
Sen yinede ölç biç gelip gezme fırsatı yaratırsan çok memnun olurum :KK42:
Inşallah kısmet olursa gelirim tabiki ama senin durumun gibi bi durumum yok benim orayla pek alakalı bi işim yok ama bakarsın sırf senin için atlar gelirim yakın zaten günübirlik olur :KK55::KK55:
Benim şöyle bi 56 kilo fazlam var betülüm :KK30::KK30::KK30:
Halende utanmadan yiyoruz valla :KK53:

Çok düşüncelisin teşekkür ederim canım arkadaşım :KK19:

56 kilosun ne var sınavdan sonra senide bu topiğe bekleriz :KK19:

ben artık utanıyorum yemiyorum :KK17: :KK9:

sen bu azimle biraz dikkat etmeyle ve sporla rahat verirsin bu kiloları canım benim , pazartesi seninde spor başlangıcı olsun :KK8:

motiven için çok saol betülüm :KK19:
Pazartesi klasikleşti zaten he pazartesi rejime girilir :KK52::KK52:
Burada yağmurlarda bi bimediki bahanem oldu ama gerçekten açık havada yürüyeceğim için yağmurda yürünmüyor bide bayağı bi abartı yağıyor :KK53:

Burada yağmurlarda bi bimediki bahanem oldu ama gerçekten açık havada yürüyeceğim için yağmurda yürünmüyor bide bayağı bi abartı yağıyor :KK53:[/QUOTE

ben bu derslerden dolayı iyice azattım yürüyüşü :KK8:

Yemene dikkat ederk başlarsan nasılda moda giriyorsun bak gör sen :nazar:

Son düzenleme:
Burada yağmurlarda bi bimediki bahanem oldu ama gerçekten açık havada yürüyeceğim için yağmurda yürünmüyor bide bayağı bi abartı yağıyor :KK53:

çok haklısın bi yerden başlamak gerekki biri diğerini getirsin değil mi :KK9::KK9:
Saolasın betülüm finallerden sonra yememe dikkat edecem hatta ben karatay dietini çok sevmiştim öyle ksan bi diette değil onu yapabilirim onu yaparken iyi bi düzene girmiştim hele sporla tamalanırsa çok süper bi diet :KK19:
Herşeyin başında tabiki senin yaptığın gibi bol su geliyor acıktıkça dayıyacan suyu :KK52::KK52:

çok haklısın bi yerden başlamak gerekki biri diğerini getirsin değil mi :KK9::KK9:
Saolasın betülüm finallerden sonra yememe dikkat edecem hatta ben karatay dietini çok sevmiştim öyle ksan bi diette değil onu yapabilirim onu yaparken iyi bi düzene girmiştim hele sporla tamalanırsa çok süper bi diet :KK19:
Herşeyin başında tabiki senin yaptığın gibi bol su geliyor acıktıkça dayıyacan suyu :KK52::KK52:

Aynen bir yerden başlayınca kendini daha iyi hissediyorsun :KK8:

Spor ve su ayrılmaz ikilim oldular :KK1:

Karatay diyeti bende duymuştum bunları sağlıklı aşamın neresi kötü ki Dolmam :KK16:

Kpss ye çok ara verdim , finallerden sonra kısa sürede toparlarım inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

aynen bir yerden başlayınca kendini daha iyi hissediyorsun :KK8:

Spor ve su ayrılmaz ikilim oldular :KK1:

Karatay diyeti bende duymuştum bunları sağlıklı aşamın neresi kötü ki dolmam :KK16:

Kpss ye çok ara verdim , finallerden sonra kısa sürede toparlarım inşaallah(c.c)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

çok iyi yapıyosun canım :KK19:
Valla doğru söylüyosun sağlıklı yaşam diyeti yaşam tarzına dönüştürmek :13:
Ara vererk biraz dinlenmiş oldun betülüm bende şu an kpss çalışıyorum yani geçmiş haftalarda inan kafam çorum oldu :KK52: 2 dersi şükür bitirdim ve bu hafta ara verdim bu hafta finale asılıcam hem biraz dinlenecem çok beynimi yordum :KK53:

X