- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.921
Döndün mü eve, nasıl geçti :)) Kaç kilo vermişsin, bu azimle birkaç günü fazlasıyla telafi edersin, yarın bomba gibi başlarsın haftaya! :))
az once girdik eve.. ankaraya babama ugradik o da habersiz gittik diye pide yaptirdi..yaptirinca yemek zorunda kaldim.. sabah baslamistim diyete babamida aldik geldik eve:))) kac kilomu vermisimresmen ucmus kilolar regl felan tartildim hic solrmiyim simdi moralim bozuluyo cumaya toparlamaya caliscam cunku cok fena (((((
az once girdik eve.. ankaraya babama ugradik o da habersiz gittik diye pide yaptirdi..yaptirinca yemek zorunda kaldim.. sabah baslamistim diyete babamida aldik geldik eve:))) kac kilomu vermisimresmen ucmus kilolar regl felan tartildim hic solrmiyim simdi moralim bozuluyo cumaya toparlamaya caliscam cunku cok fena (((((
tesekkurler betulcum hosbuldukHoşgeldin tatlım
Kiloları sen verirsin ya boş ver takma
Ya çok nankör değil mi şu kilolar sizce de?? Haftada 200-300 gram vermek için o kadar çabalıyoruz, az yiyoruz, egzersiz yapıyoruz... Bazen o kadar bile gitmiyor. Ama 3 gün fazla ye, hemen hoop 2 kilo geliyor. Bende öyle oldu. 3 hafta boyunca fazla yediğim günler ve onu dengelemek için az yediğim günler olmuştu, ama yine de üç hafta içinde ödemi filan hariç kalıcı olarak 2 kilo almıştım işte 49'dan 51'e... Çok nankörler çoooook
Neyse kızlar gelelim bugün yediklerime:
Sabah: 1 dilim peynir, kaşarlı sucuklu yumurta (sadece 2 ince dilim sucuk yedim kalanını erkek arkadaşımın önüne yığdım), 1 domates, yarım salatalık, 8 yeşil zeytin, yarım çay bardağı ceviz.
Kahvaltıdan sonra erkek arkadaşım bana zorla bülbül yuvası tatlısından yedirtti :26: ama sırf buraya yazmaya utandığım için sadece 1 çatal aldım
Akşam: 1 tabak taze fasülye, 4 kuru kayısı.
Spor olarak jillian level 1, 6.günüm
canım sende mi seyda coskunu uyguluyosun ?
bugun gece program cıkarıcaz arkadasımla burdada paylaşıcam zaten
Kaç kilo vermişsin derken, öncekiler yani, kaç kilodan düştün buralara demek istedimm :) Toparlarsın, senin azmine güvenim sonsuz, tatildi, geçti bitti, sabah kaldığın yerden tam gaz devamm :))
tesekkurler betulcum hosbulduk)) arada moral bozuluyo her boyle kacamak biryerde hedefime gec ulastiriyo..bu arada her kez cok zayiflamissin yeter artik felan dedi...
sormaya esra cok dikkat ettim dugune gidecegimi bildigim icin.. ama bir kac gunde insan neden o kadar cok alir ki?? simdi gelde iki hafta telagi et.... tamda kirmistim.. 5 li rakama 700 gr kalmistiinsallah vucudumu sasirtmisimdir ve hemen gider...
bu arada eski kiyafetimi giydim dugunde 60 kilo oldugumda giydiklerimden bir pantolon...ama o kadar bol olduki hareket ettikce utusu gittikce... bollastikca bollasti sanirim egzersiz ise yaradi cunku ilk defa bu kiloda bu pantolonum bol geldi:)))
akşam yazarım tatlımBen özel bi diyet uygulamadım hiç, listelere, katı kurallara uyabilen biri değilim pek :)) Ama şu sıra biraz incelmem gerek, zamanım da 3 haftayla sınırlı, şeyda coşkun'u da çok duydum, önerilerinden memnun kalan çok kişi var, bi araştırıyım ben de. Senin programını bekliyorum dört gözle :))
Kaç kilo vermişsin derken, öncekiler yani, kaç kilodan düştün buralara demek istedimm :) Toparlarsın, senin azmine güvenim sonsuz, tatildi, geçti bitti, sabah kaldığın yerden tam gaz devamm :))
Bende çok kaçırıyorum bu ara sınav haftam ya iştah açıldı cuma tartıda ne yapacağım meçhul
Sen ne diyorsun diyeti bırakacak mısın? :26:
ben doguma giderken 101 dim:)) dogum oldu 2 hafta sonra 90 kiloydum.. alti ay sonra 85 oldum emzirme felan derken... tam 85 kiloyla basladim diyete:)) ama hamilelik oncesi 57 63 arasiydim..(evlenmeden once 53 tum o ayri:)))) 63 gorunce diyet yapar 57 dusup birakir tekrar 60 lara cikardim.. o aradaydi kilom... ben 1 senede aldim..(hamilelikte) o kiloyu... baska topikteydim pek giren olmadi.. 66 ya dusuncede buraya geldim
yok canim niye birakiyim millet zayiflamissin birak diyince...ben kendimi biliyorum.... ideal kilom bir kere 53 boyuma gore...
Günaydın canlarım
Elacım bana da herkes ailemin yanına gittiğimde "aşırı zayıflamışsın, yüzün çökmüş, sakın daha fazla verme biraz al" filan demişti, hatta hatırlıyorum babam yemek sırasında arkadan gelip sarıldı "bu ne ya küçücük olmuşsun sarılmam sana bir daha" dedierkek arkadaşım da sürekli biraz al diyordu. Ama ben o hataya düşmüştüm baktım herkes al al diyor, salmıştım hatırlarsan ve 2 kilo aldım ama senin aynı hataya düşmeyeceğine eminim :))
kızlar benide aranıza alır mısınız bende 50 olmak istiyorum
bi dahaki ay nişanım var o zamana kadar baya vermem gerekiyo şuan 65-65.5 arasındayım sanırım regl olduğum için tam bilmiyorum.
Aslında geçen sene 3 ay içinde 17 kilo felan verdim ama geri aldım sınav stresinden ve en kısa zamanda 50-55 arası bi kiloda olmalıyım nişanıma kadardan 60ın altını görürsem çok iyi olucak
Duba gibi görünmek istemiyorum nişanımda tek ben güzel olamılıyım herkesin gözü bende olmalı ama bu yağlarla olamıcam elbise bile bulamıcam bu gidişle
Sporda yapıyorum jillian michaels 6week 6 pack yediklerime dikkat ediyorum
yoğurt kürünü ve yeşil kahve+yeşilçay tüketiyorum cumartesiden beri yoğurt kürüne bugün başladım umarım bi faydası dokunur .
Topiğinizin bi kuralı varsa öğrenmek isterim
hosgeldin findikkurdu
insallah nisanina kadar verirsin canim:))) yogurt kurun ne merak ettim) jillian teyzeyi dilvincigimle esracimda yapiyor.. spor yapman hizlandiracaktir kilo vermeni
topigimizde cumalari kilo bildirim gunumuz...