hedef 50 kilo olmak.. :)))

bugün 63.7 Geldim
200 gr almışım su felan içmiştim bahanem olsun :KK1:
şimdilik spor yapamıyorum ama inşillah haftaya başlıcam
Bu hafta 6 tane sınavım var :18: :18:

Son düzenleme:
Aksam yemeginde sezar salata yiyerek günü tamamladim.30 dk step yaptim ve bol bol su iciyorum :-) diyette ilk gün istikrarli gecti sayilir kizlar. Siz ne alemdesiniz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğlen sebze çorbası ve ıspanak akşam yemeğinde de yoğurtlu semizotu yedim temel reis olucam bu gidişle :KK1::KK1:
afiyet olsun sen temel degilde ucundan acik safinaz olsan yeter:KK1:
bugün 63.7 Geldim
200 gr almışım su felan içmiştim bahanem olsun :KK1:
şimdilik spor yapamıyorum ama inşillah haftaya başlıcam
Bu hafta 6 tane sınavım var :18: :18:
ayy kolay gelsin sinavinda michicimm:KK66:)
Aksam yemeginde sezar salata yiyerek günü tamamladim.30 dk step yaptim ve bol bol su iciyorum :-) diyette ilk gün istikrarli gecti sayilir kizlar. Siz ne alemdesiniz??

istikrarli ve baya guzel gecmisss:KK9: 30 dk step sezar salata sper baslamissin :KK16:
benim de bugun fena degildi... bende aksam 3 kofte ve salata yedim.. kofteler teflonda.. bugun egzersizde yaptim.. :118:

afiyet olsun sen temel degilde ucundan acik safinaz olsan yeter:KK1:

ayy kolay gelsin sinavinda michicimm:KK66:)

istikrarli ve baya guzel gecmisss:KK9: 30 dk step sezar salata sper baslamissin :KK16:
benim de bugun fena degildi... bende aksam 3 kofte ve salata yedim.. kofteler teflonda.. bugun egzersizde yaptim.. :118:

Gayet güzelmiş seninde menün bence :-) bakalim yarin nasil olucak.50 yi görünce nasil olucak cok merak ediyorum.

kızlar bugünki menüm

sabah
1 yarım yaglı sütle nesfit ballı bademli
1 ceviz
1 sekersiz sütsüz kahve

ara
küçük bir avuc badem

öglen
3 kepce kuru fasulye sucuklu
2 kasık yogurt
2 kasık salata

akşam
türk kahvesi
6 tane kahve drajeleri bitterli

yarım saat jillian michaels fitness

Egzersiz yapsaydım verimli bir gündü aslında ama tansiyonum 9'a 5'ti bugün, baş dönmesinden egzersiz yapamadım :KK50: Bugünkü menüm:

Uyanınca: yarım limonlu 1 su bardağı su + 1 hurma
Kahvaltı: 3 yemek kaşığı yulaf + 1 su bardağı süt + 1/2 dilim ananas + 4 çilek + 1 ceviz + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle: 3 kaşık yoğurt + semizotu + 2 çeri domates + 1 salatalık ile hazırlanmış salata + 2 tane kepekli form kraker
Akşam: 3 köfte büyüklüğünde yağsız ızgara biftek + Bol salata

Az önce de yeşil çayımı içtim, umarım yarın tansiyonum düzelmiş olur da egzersiz yaparım.

Günaydın kızlarrr :KK3:

Hafif bir kahvaltı , spor yaptım :KK8::KK8::KK8:

Elimde suyum var şimdi , su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum, şişeye doldurup nereye gidersem yanımda taşıyorum :KK35: :KK53:

Lahana suyu küründe 4. haftamda olduğumdan dün içtim bugün listemde yok o yüzden içemedim :nazar:

Hepinize hafif günler diliyorum kızlarrr! :KK8::KK8::KK8:

ALLAH(C.C)'a emanet olunnn :KK54::KK54::KK54::KK54:

Günaydın kızlarrr :KK3:

Hafif bir kahvaltı , spor yaptım :KK8::KK8::KK8:

Elimde suyum var şimdi , su içme alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum, şişeye doldurup nereye gidersem yanımda taşıyorum :KK35: :KK53:

Lahana suyu küründe 4. haftamda olduğumdan dün içtim bugün listemde yok o yüzden içemedim :nazar:

Hepinize hafif günler diliyorum kızlarrr! :KK8::KK8::KK8:

ALLAH(C.C)'a emanet olunnn :KK54::KK54::KK54::KK54:

Gunaydin canim lahana suyu işe yariyor mu gerçekten bu konuda beni bilgilendirebilir misin??

Gunaydin canim lahana suyu işe yariyor mu gerçekten bu konuda beni bilgilendirebilir misin??

evet bol su ile yapıldığında , 3-4 kilo fark yapıyor...İbrahim saraçoğlunun lahana suyu kürünü yapıyorum :KK34:

gunaydin kizlar...
9:30 kalktik kizimla gece hic uyumadi..
birde grip oldu :KK43:(((
kahvalti etmedim daha kahve iciyorum ayilmak icin...

Kizlar benim tek sorunum patates, patatesten baska bir sey doyurmuyor doktora gittim sadece patatesi yasakladi ama patatessiz cidden olmuyor bagimlilik gibi bir sey benimki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kevser

Merhaba kızlar, kaç gündür saniyelik girip çıkıyorum. Ancak şimdi yazmaya fırsat bulabildim. Umarım herkes iyidir...

Bu arada elacığım geçen cuma bildirim yapmadım 54,4 geldim.Reglimin 2. günüydü sanırım ondan böyle çıktı.

Bu hafta da pek dikkat edemedim. Bakalım artık reglim bitti gibi, sonrasında daha dikkat edip 53 leri görmek istiyorum...

Merhaba kızlar nasılsınız :KK3:

Haftasonu ailemin yanındaydım giremedim. Pek kaçamak yapmamaya çalıştım ama yine de kaçtı biraz... Bugün ayran detoksuna başladım, şu son zamanlarda aldıklarımı ve ödemimi ayran detoksuyla atıp tam gaz başlayacağım. Spor olarak da jillian 30 day shred yapacağım. Bakalım 30 günde neler değişecek :))

Sizler neler yaptınız?? Elacım??? Dilvin?? Diğerleri? Özledim başlığı, beni gaza getiren tek şey :KK17:

Kizlar benimde kahvaltim
1 kk beyaz peynir
5 kucuk zeytin
Bir orta boy domates
Yarim salatalik
Çay

Öğle yemeği yine atistirmaliklarla gecti iki galeta birazcık kuru uzum ve çay.

X