hedef 50 kilo olmak.. :)))

benim icin leslie pek uygun degil disarda da zor yurumem toverler beni orda yapmiyom diye)) aslinda cok istiyorum jilliann, leslie ama pc acamiyorum. yani acip karsisinda yapmam zor gozukuyo .. senin
10 minute solution pilates bile izliyom aklima kalanlari yapicam...

senin boyun guzel eminim 70 sende bendeki kilom gibi duruyodur))

boydan kurtarıyorum canım.çogu kişi sen kilolu değilsin neden diyet yapıyosun diyo.kilomu soruyolar 71 diyorum göstermiyosun hiç diyolar.birde kemik oranım fazla öyle kalem gibi bilekler,dar omuzlar yok.ama ben alışık değilim kiloya hantallaştırıyo beni.artı dar bişeyler giyince neden kanımdaki ve sırtımdaki o sütyenden fışkıran yagları saklamak için üzerime başka bişey giymek için sıkıntı çekeyim.rahat rahat giyin çık dimİ :)))))

kizim 10 da yatti ama hala ara ara salliyorum.. suanda sizle yazisirken bile arada salliyom) bu kiz hep bole ya uykuda bile bana durmak yok gelde pc ac egzersiz yap...zor suanda benim icin oyuzden daldikca yatagin yaninda yere uzanip 5. 10 dakkalik ezberledigim egzersizleri yapiyorum.. anca bole yontem buldum..

Son düzenleme:

kendini hangi kiloda rahat hissedeceksen o onemli... baskasina bakma sen herkez kendini biliyo.. neresi fiskiriyo nerde cikinti var

senin onla ilgilenmen bile spor yerine giçiyodur eminim hele birde ayaklandıysa peşinden koşturuyosan spora gerek bile yok yeterince kalori yaktıryodur sana :))) ne kadar bu arada kızın

senin onla ilgilenmen bile spor yerine giçiyodur eminim hele birde ayaklandıysa peşinden koşturuyosan spora gerek bile yok yeterince kalori yaktıryodur sana :))) ne kadar bu arada kızın

ikigun sonra 15 ayi bitecek bir aydir yurumeye basladi..tam ozgurce yuruyemiyo heryere carptigindan ve dustugunden hep ensesindeyim (cok hevesli yurumeye ve kosmaya)ensesindeki badiden tutup butun gun evde fink atiyoz kosturuyorum butun gun evin icinde:)))

kendini hangi kiloda rahat hissedeceksen o onemli... baskasina bakma sen herkez kendini biliyo.. neresi fiskiriyo nerde cikinti var

aynen öyle canım kimin nasıl gördüğü değil benim ne istediğİMcanım benim bel üstü pantalon giyersem karın bölgem bel altı giyersem göbeğim( ben ona sezeryan göbeği diyorum ) ve popo üstü bel altı arası yer var ya(tutamaç diyorum onlara da ) birde sırt bölgemde sütyenden arta kalan yerler

Allah bağışlasın canım,tam zamanı,senin spor yapmaya ihtiyacın yok ki :) sırf anneme aldırdıgım kiloları verdireyim diye kosturuyoo seni

Tamam tatlım tabi ki :) Ben burdayım gece yazarsan bakarım
ben 7. sınıfa kadar zayıf-normal bi cocuktum sonra 8. sınıfta sınavlar ve sorumluluğum arttı ve gece ders calışmaları basladı derslerle sabahlamalar iştahım arttı ve bu dönemde hep abur cubur yedim spor yok devamlı otobüs araba ve gece pizza yerdim dolu dolu ketcap ve mayonezle hemde yanında kolayla..
ve bunu normal görüyodum annemgil dediler diyetisyene gidelim spor yap düzene gir diye ben derse adadım kendimi gözüm bişey görmüyodu ki ben zayıfken kilo alamazdımm bunun için diyetisyene gidecektik o yüzden ben kilo almam dedim görmedim nasıl kilo aldıgımı ve bana güzel geliyodu aaaa göbegim cıktı kilo aldım diye sevinip iyice yiyodum..
bu böyle 2-3 sene devam etti takiiiiiii o fotografa kadar..
manisaya gidecektik ananem teylerim oradalar. benim resimlerimi cekiyodu annem sitenin bahcesinde çiçeklerin arasında ben güzel güzel poz veriyorum annem ben apartmanın merdiveninden cıkarken cekmiş benim afadersin popo degirmen tası gibi lop lop sütyenden tasan etlerr bacaklar odun gibi ve ben 57 kilo olmusum 1.53 boyumla kemiğimde birazcık iridir
annem manisaya gidince benim resimlerimi gösterirken en büyük teyzeme kız bu sen misin niye böyle cekmiş ki Dilvin demiş hayır canım ben cektim bu resimdeki Dilvin demiş annem bunu dedi bana teyzemde Dilvincim kilo almışsın hayırlı olsun sanki biraz fazla dedi
ben konyaya geldim diyete basladım ki ne diyet günde 2 hazır kek meyveli ve 2 kupa nes kafe bol bol yürüyüş hareket ben 57 den 50 ye indim sonra gerisin geri aldım 55 e kadar sonra KK'ya üye oldum ve burda normal bişekilde zayıfladım zor zar 49-50 oldum ve gece uyumadan jillian teyzemle spor yapıyodum baya devam ettim 2-3 ay kadar düzenliydim bu şekilde ve istedigimi yiyodum haftada 2 gün detoks yapıyodum lahana detoksu gibi şok diyet yapıyodum ve dengeyi böyle saglıyodum
ama diger günler istedigimi yiyodum sadece gece uyumadan 2-3 saat önce yemeyi kesiyodum.
ve spordan sonra duşa girip uyuyodum sabah erken derse gidiyodum ve tenefüslerde sekersiz kahve içerek geziyodum oturmuyodum elimden geldiğince de yürüyodum kendimi cok yıprattım gecen sene sonra gectigimiz yaz işte küçük bi defilede boy gösterdim harika fizik kendimi güvenimde var nasılsa kilo verdim havalarındayım....
sonra 12 yıllık arkadasım kanser oldu (Ege nur içinde uyu sen kardeşim) ve bu kurban bayramına 3 gün kala kaybettik o izmirde tedavi görüyodu bende o akşam manisa yolculugu için hazırlık yapıyoduk ailece kavusmaya belki 24 saat vardı ben kaldıramadım bunu esracım gercekten cöktüm yemeden içmeden kesildim bayramda manisadaa ve devamlı geziyoduk ben çöktüm iyice teyzemgil korkup beni tıka basa yedirmeye basladılar 2 hafta boyunca geceli gündüzlü zorla yedim kalorili seyler. konyaya gelince de devam ettim telefonda kızıyodu teyzem sonra sınavlarım basladı ben atölye derslerimi bıraktım defile falan hiç bişey umurumda degildi aklıma Ege'nn son halleri gelince kendimi yemeye verdim ve taaa daaaaaa +10 kiloyu hayat bana hediye etti..
kusura bakma tatlım biraz kafanı agrıttım sanırım ama hersey özetle böyle oldu yani ben bunları neden anlattım ?
çünkü ben normal bi şekilde kilo vermedigimi nasıl bi yol izledigimi gör istedim....
okudugun için şimdiden tesekkurlerr canımm

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd....3_10152353644341597_8830444051116686810_n.jpg

kizlar ben yatam gari hayatimin projesi uyanmadan( ki dilvin bilir) simdi daldi.. artik saat basi uyanir... acik dinlenem bende opuyorummm hepinizi yarin gorusuruz tatli ruyalarr
yarin daha iyi baslamak dilegiyle hoscakalinnn sonu haber bulteni gibi oldu idare edinnn)

o hayatının projesini gelir dürterim kalkarrr oynarızzzz süslenirizzzzz
dürtem miii ablaaaaaa

:)) iyi geceler canım

gunaydin kizlar sabah 5:10 gece yattim(( krndimi cok yorgun hissediyorumm..
kahvaltim:
2 gun kurusu kayisi
2 kucuk boy domates
2 kk beyaz peynir
1 ince dilim salam
1 kupa yesil cay birazdan kahve icicem

Dün hastane, doktor ilaç derken
sadece 2 dilim börek, çay ve meyveyle günü bitirmiştim..
Sporu zaten bıraktım.
Benim bünye spora eror verdi! alışık değil tabiii noluuyoozzz llayyhnnn o da nesi moduna girdi birden yüklenince

Az yemelerle haftayı sonlardırcam hali haazırda reglde olmuşken cumaya ne kaldı ki 53leri görmek umuduyla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…