- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.481
en güzel motivasyon ve ödül şekli yemek ile ödüllendirmeler anlık oluyor ama bu tür bişi yapınca daha başka iyi hissediyor insan
ayy evet hizlanma var ama cok korkuyom nazar degecek diyeyani yarin kalkmisim bir kac gram almisim hic sasirmam ama suan iyi gidiyo bakalim cumaya senin gibi benim kilomda sapitik
demek zayfladigini farkettiler eltoşlarinagustosa cok var cok guzel sıkilasirsin o zamana bencede bir hafta kala allll
evet bi de bi yerde " kendinizi yemekle odullendirmeyin, siz kopek degilsiniz" yaziyordu, o laf bayagi koydu bana :) artik kiyafet ve kozmetikle odullendiricem kendimi.
güzel sözmüş :)) beğendim kıyafet kozmetik çanta ayakkabı sinema tiyatro yada başka bi aktivite de olabilir hatta yaz geliyor hedef belirleyip ulaşınca beğendiğin bi bikiniyi alıp havuzla ödüllendirebilirsin hem özgüvenin artar hem de havuzda ödülle beraber sporda yapmış olursun :))
evet bi de bi yerde " kendinizi yemekle odullendirmeyin, siz kopek degilsiniz" yaziyordu, o laf bayagi koydu bana :) artik kiyafet ve kozmetikle odullendiricem kendimi.
esraamm gel yanaş bakayım sen yanımaa
evet vericem evet belki bişey dokundu ödem yaptı yada kilo aldım ama bırakmıycam aslaaaaaa
şimdi derslerimi bitiriyim jillian teyzeyle randevum varrr özledim onun kaslarınııı hasret gidereyim kendisiylee
birde spor ve yürüyüş falan yaparken fazla su içmeyin diyolar ödem yaparmış ne kadar dogru acep ondan beri ben bi iki yudum alıyorum sadece agzım kuruyunca
tatlım bunu detaylı olarak bi yazı seklinde ben sana gece yazayım olur mu şimdi kafam dandini çünkü toparlayamamdilvinciiiim bugün ben de jilliana başladımSanırım aylardır spor yapıyor olduğumdan mıdır nedir, level 1 beni çok zorlamadı. Kendisi 10 gün diyor ama ben 7.günde level2'ye geçeceğim. Ben sana bir şey soracaktım, sen bir yerde şey yazmıştın (mesajın yerini aradım da bulamadım) işte geçen sene her gece jillian yapıyordum istediğimi yiyordum filan gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Gece yapıp duşumu alıp yatardım filan yazıyordu. Ben şunu sormak istiyordum sen geçen sene jillian yaparken diyet yapmamana rağmen kilonu korumuş muydun? İstediğimi yiyordumun ölçüsü nedir eğer koruduysan Ben hedefime çok yaklaştım, 1 ay da jillianla diyete devam edip bırakacağım çünkü. O yüzden soruyorum bıraktıktan sonra mesela haftada 4-5 gün jilliana devam etsem istediğimi yiyerek kilomu koruyabilir miyim acaba?
tatlım bunu detaylı olarak bi yazı seklinde ben sana gece yazayım olur mu şimdi kafam dandini çünkü toparlayamam
sut siskinlik mi yapti acaba??? regli felan yakin mi kiii??
yaptim :))) hadi ilk hedefine ulasan sen oldunnnMerhaba kızlar uzun bi sure giremedim sizi özledim valla. oglumun dogum gunu telaşı vardi.neyse sag salim bitti cok sukur.bu arada hedef kilom 53 e dogum gununden once ulaştım bu yüzden buraya arada uğrarim artik.elacim tabloya 53 yazip sonuna da 5 nazar boncugu ve nokta koyarsan sevinirim.veda gibi oldu...
iyi gectigine sevindimm:)))Ondan sanırım, akşama doğru geçti biraz :))
Slm elaaa,bugun biraz gec girdim siteye .listede adimi gordum cok sevindim tesekkurlerrr canim.5.gun bugun gayet iyiyim alistim iyice.cuma yaklasiyo..her gecen gun biraz daha inceldigimi farkediyorum ablam bugun sen zayifliyosun valla dedi bakalim cuma belli olacak.aslinda kilonun basindaki sayiyi 7 degilde 6 gorsem daha bi motive olurum.70 lerden 60 lar dusmek sevindirici :)))))
az kaldi 60 lara...yilmak yok bende cok mutlu olmustum o rakami gorunce hirslaniyo insannn:))))bak gor nasil iyi gelecek sana
bacak olcum: 55,5 tan 55 olmus yupiii