hedef 50 kilo olmak.. :)))

en güzel motivasyon ve ödül şekli yemek ile ödüllendirmeler anlık oluyor ama bu tür bişi yapınca daha başka iyi hissediyor insan

evet bi de bi yerde " kendinizi yemekle odullendirmeyin, siz kopek degilsiniz" yaziyordu, o laf bayagi koydu bana :) artik kiyafet ve kozmetikle odullendiricem kendimi.

aynen güzel olmuş dediler merak ettiler :)) bende hafta sonuna kadar regl olucam bakalım ne gibi bir değişiklik olucak sapıtık bünyemde :)) aynen yazın sıcaktanda insan eriyor yağlarda o kadar inatçı olmuyor meyve sebzede bol olunca çok dikkat etmesen bile insan kışa göre daha iyi oluyor dondurmalar insanı baştan çıkarıyor :)) aynen 1 hafta kala alıcam iyice şekle girmiş olurum hemde herkes elbiseni almış olur pişti olmam :))

evet bi de bi yerde " kendinizi yemekle odullendirmeyin, siz kopek degilsiniz" yaziyordu, o laf bayagi koydu bana :) artik kiyafet ve kozmetikle odullendiricem kendimi.

güzel sözmüş :)) beğendim kıyafet kozmetik çanta ayakkabı sinema tiyatro yada başka bi aktivite de olabilir hatta yaz geliyor hedef belirleyip ulaşınca beğendiğin bi bikiniyi alıp havuzla ödüllendirebilirsin hem özgüvenin artar hem de havuzda ödülle beraber sporda yapmış olursun :))

aynen canim cok mantikli. canim istedigi icin yemekle yemegi odul olarak gormek cok farkli seyler. simdi kilo vermeden kiyafet almak istemedim o yuzden kuafor odulu koydum :) sirada senin dedigin gibi konser vs odulleri var :)

oglen:
buyuk bir kase cilek ve bir avuc kiraz
ogledn sonra:
bir kahve. fesligenli diyet atistirmalik kraker ve biraz peynir
aksam ne yiycemi bilmiyorum suan
esime kiymali patlicanli gozleme yapicam.. belki bende bol maydonozlu peynirli yarim yufkadan yagziz gozleme yaparim..

off yaa istanbulda kilo almadan geldim burda kilo alıcam yaş pasta yemek zorunda kaldım. işyerinde doğum günü için pasta kesildi tabağı elime tutuşturdular mecbur yemek zorunda kaldım ( kalori sayacımda bugün + ya çıktım (

dilvinciiiim bugün ben de jilliana başladım Sanırım aylardır spor yapıyor olduğumdan mıdır nedir, level 1 beni çok zorlamadı. Kendisi 10 gün diyor ama ben 7.günde level2'ye geçeceğim. Ben sana bir şey soracaktım, sen bir yerde şey yazmıştın (mesajın yerini aradım da bulamadım) işte geçen sene her gece jillian yapıyordum istediğimi yiyordum filan gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Gece yapıp duşumu alıp yatardım filan yazıyordu. Ben şunu sormak istiyordum sen geçen sene jillian yaparken diyet yapmamana rağmen kilonu korumuş muydun? İstediğimi yiyordumun ölçüsü nedir eğer koruduysan Ben hedefime çok yaklaştım, 1 ay da jillianla diyete devam edip bırakacağım çünkü. O yüzden soruyorum bıraktıktan sonra mesela haftada 4-5 gün jilliana devam etsem istediğimi yiyerek kilomu koruyabilir miyim acaba?

tatlım bunu detaylı olarak bi yazı seklinde ben sana gece yazayım olur mu şimdi kafam dandini çünkü toparlayamam

Merhaba kızlar uzun bi sure giremedim sizi özledim valla. oglumun dogum gunu telaşı vardi.neyse sag salim bitti cok sukur.bu arada hedef kilom 53 e dogum gununden once ulaştım bu yüzden buraya arada uğrarim artik.elacim tabloya 53 yazip sonuna da 5 nazar boncugu ve nokta koyarsan sevinirim.veda gibi oldu...

Slm elaaa,bugun biraz gec girdim siteye .listede adimi gordum cok sevindim tesekkurlerrr canim.5.gun bugun gayet iyiyim alistim iyice.cuma yaklasiyo.. her gecen gun biraz daha inceldigimi farkediyorum ablam bugun sen zayifliyosun valla dedi bakalim cuma belli olacak.aslinda kilonun basindaki sayiyi 7 degilde 6 gorsem daha bi motive olurum.70 lerden 60 lar dusmek sevindirici :)))))

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 10 zeytin, 3 ceviz içi, 4 gün kurusu kayısı

Öğlen: 1 portakal

Akşam: 1 tabak türlü, 1 kase yoğurt

Toplam 1000 kalori ve spor olarak da jillian

yaptim :))) hadi ilk hedefine ulasan sen oldunnn
oglusunun yeni yasini kutlarim... Allah uzun sağlikli omur versin.. hep iyi insanlarla karsilastirsin evladini.. anali babali buyusun aminnn
Ondan sanırım, akşama doğru geçti biraz :))
iyi gectigine sevindimm:)))

az kaldi 60 lara... yilmak yok bende cok mutlu olmustum o rakami gorunce hirslaniyo insannn:))))bak gor nasil iyi gelecek sana

aksam yarim yufkaya yagsiz teflonda beyaz peynirli gozleme bir kac sovus domates salatalik biber ve bir bardak yesil cay... yalniz biraz gec yedim aksam 5 ve 5: 30 arasi yerdim..

az kaldi 60 lara... yilmak yok bende cok mutlu olmustum o rakami gorunce hirslaniyo insannn:))))bak gor nasil iyi gelecek sana

inşallah canım benimm süper olacakk....midemde küçüldü sanırım aksam 4 tane patates kızartması (kızartma dogru degil ama çok güzel koktu :) ) küçük kasenın yarısı çorba ve salata yedım salatamı bitiremedim bile.dört patatesi de ana menü yerine sayabilirmiyiz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…