- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.541
ayyyy keşke ben olsam yanında ben bakardım seve sevedurtun mu kiz dilvin yoksa:))bak hala uyumadim.. kizimi salliyom biyandanda.. arada cildiracak gibi oluyorumm.. uyumadi bir turlu..moral sifir ((
gunaydin kizlar sabah 5:10 gece yattim(( krndimi cok yorgun hissediyorumm..
kahvaltim:
2 gun kurusu kayisi
2 kucuk boy domates
2 kk beyaz peynir
1 ince dilim salam
1 kupa yesil cay birazdan kahve icicem
merhaba kızlarrr uzun süre oldu aranıza giremedim okadar olay olduki nerden anlatsam ne yapsam hiç bi fikrim yok ve halende nete girecek durumda değilim aile sorunları içten içe büyüyo kaynanama bakıyorum gündüzleri onun evine mecbur gidiyorum bakan kimse olmadığı için 4 gelin ve tek başıma mücadele veriyorum vede okadarda geçimsiz biri artık tıkandım hertürlü bittim moralman çöküğüm ne diyet ne bişi hiç bişi düşünemiyorum daha çok saçma sapan şeyler düşünmeye başladımm kendime zarar vermek gibi ne yapcağımı bilemiyorum...
dilaracim aile sorunlari derken esinin ailesi gelinler ve kayn validenin yaninda esinlede sorununlarin mi var?? sana yardimci olacak aile buyugunuz varmi( kendi ailenden)merhaba kızlarrr uzun süre oldu aranıza giremedim okadar olay olduki nerden anlatsam ne yapsam hiç bi fikrim yok ve halende nete girecek durumda değilim aile sorunları içten içe büyüyo kaynanama bakıyorum gündüzleri onun evine mecbur gidiyorum bakan kimse olmadığı için 4 gelin ve tek başıma mücadele veriyorum vede okadarda geçimsiz biri artık tıkandım hertürlü bittim moralman çöküğüm ne diyet ne bişi hiç bişi düşünemiyorum daha çok saçma sapan şeyler düşünmeye başladımm kendime zarar vermek gibi ne yapcağımı bilemiyorum...
Merhaba,ben daha yeni üye oldum,sizi tanimiyorum am yazinizi okuyunca yazma geregi duydum.aklinizdakiler,düsuncenizdekiler her neyse atin onlari bi kenara.size zarar vermwkten baska bir ise yaramazlar.sorununuz ne bilmiyorum ama bende cok kotu gunler gecirdim uzuntumden yüz felci gecirdim 3,4 til psikolojik tedavi gordum.baktim ben bunlari yasarken beni bu hale getirenler yanimda degil hatta gununu gun ediyolar.dedim salakmiyim zarari kendime veriyorum ölüp gitsem kim düsünecek kim umursayacak herkes hayatina devam edecek.ugruna bunlari yasadigin esin bile belki aradan zaman gectikten sonra kendine bi es bulup evlenecek.kimin ne icin yasiyorum sorusuna tek cvbim oglum oldu.arti birde ailem.ben baskalari yüzünden bu hale gelirken annem arkamdan evlat acisi cekicek oglum anne hasreti.dedim esim kendine yeni bir es bulur annesi kendine yeni bir gelin ama ne annem kendine yeni bir evlat ne de oglum kendine yeni bir anne bulamaz.düsünsene sana bisey olsa evladinin o halini,onu kime emanet edebilirsin giderken.demek istedigim mutlaka seninde vardir ardinda boynu bukuk birakip gidemeyecegin insanlar.kendini degistir senj ne rahataiz ediyosa bi insanda bunu onun yuzune soyle ben eskiden yapamazdim tam 10 yilim gitti boyle.baktim herkes lafini esirgemiyo bende soyluyorum alttan alttan.ve inan ise yariyo.
dilaracim aile sorunlari derken esinin ailesi gelinler ve kayn validenin yaninda esinlede sorununlarin mi var?? sana yardimci olacak aile buyugunuz varmi( kendi ailenden)
sorunlarini anlayacagin.. yol gosterecek
bak iki tane guzel evladin var sacma sapan seyler dusunmek sana yakismaz ... at kafandan caresizligi...herseyin caresi muhakkakki vardir.. hayatin ne getirecegi belli olmaz suan sıkismis gibi hissedersin ama sonra baska birgun dunyada senden mutlu yoktur..
sen cok degerlisin en azindan iki evladin icin oleylesin dimi onlar icin ve kendin icin ne yapa bilirsin otur bilincli biriyle konus (psikoloj olabilir..) hersey gecici suanki sıkintilarinda ole eminim bir yollu vardir.. lutfen sakin dusun.. kendini gaza getirecek.. olaylarda hakli oldugunu dusunup iyce.. moralini bozma.. her neyse bir sorun var ve bunu nasil hallederim kismina bak.. kotu dusunceler. senin sonun olur evlatlarinin degil.. onlar icin sorumlu ve bilincli hareket etmelisin.. onlar cok masum ve gunahsiz.. o iki masumun sorumluluklari sana ait bunu unutma... tek basina kendini dusunemezsin.. (her ne aklindan geciyorsa ki tahmin ettigim seyse buda bir bencilliktir)bu kadar bencil oldugunu dusunmuyorum tatlim... biraz silkelen ve mantikli yollar ara..
çok bunaldımm herşeyi içime at at halen çıkaramıyorum sorun burda ne yapcam bilemiyorum dışa vuramıyorum ailemden kimse yok derdimi anlatacağım anneme söylüyorum sus kızım cevap verme büyüktür sen bakmazsan eşinde ilerde bize bakmaz gibi laflar sıralıyo dahda konu açamıyorum kaynana sorunu malesef gelinler dediğim gibi gelmiyo aramıyo bayram olmadan o eve ayak basmıyolar bile ben eşimin yüzüne her bişiyi çekiyorum koşturuyorum hasta olur ben misafir gelir koş git bak yap et topla etrafımdaki sahte insanları görüncede deliriyorum kaynanamda dahill nankörr 40 gün bindir 1 gün indir sendne kötüsü yok sayar yüzüne herşeyiii bıktımm bıktırdılarr
anladigim kadariyla esinle ilgili sorun yok.. bu cok iyi... diger insanlari bos ver kaynana da dahil... esine onu sevdigin icin katlandigini soyle otur konus onunla... hislerini anlat annesi oldugu icin saygi duydugunu.. ona bakicagini ama bu durumun seni yordugunu bilsin gelinleri anlat... ufaktanda basla birilerine biseyler soylemeye... esine bu durumu cok iyi aktarirsan destek cikarsana.. senin arkanda durur..
esin en kucuk oglanmi kardeslerimi var???
malesef öyle insanların kırılmasın diye sus sonra yada es geç görmemezlikten gel derken olay bu durumlara geldi kimse esirgemiyo lafını üzülmüşsün üzülmemişsin umrunda değil işinin görüldüğüne bakıyolar teşekkür ederim desteğin için...
4 erkek 1 tane kız var eşim son en küçükleri ve eşim 11 yaşındayken babası ölmüş eşimle kalmış kaynanam anlıcağın ikisi birbirine okadar düşkünki diğerine sorunlarını anlatmaz aktarmaz her bişiye eşim koşar haliyle arada ben sürükleniyorum zaten ilk 1,5 sene bir oturduk sonra kavga çekiş ayrı eve çıkmıştık o zmandan bu zamna 14 sene geçti halen aynı bi insan değişmez naz caz mız böylee kendine baktırmayıda sever emretmeyi şunu yap bunu et gibi ama birde para verir çocukların eline para sıkıştırıyo yüklü miktarda insanı zan altında koyuyo eşşek gibi yapacaksın der gibi bakıyo ne para versin çocuklarıma nede laf söz bakayım hiç bişi istemiyorum
Yemin ederim benim kaynanayi tarif ediyosun nazi,emretmesi .yuzumuze dedi ben o oglanlari zor buyuttum esek gibi yapcaniz diye.misafirine ayri kos temizligine ayri kos haa para isine gelince kendi harcar yokk der der kendine kiyafetler alir.yalniz degilsin bu konuda canim bi tanede bende var.asil onemli olan esinin seni anlamasi.ki benim esim 6 yil sonra anladi bunada sukur
eşim annesine düşkün bakıcaksın dediğinde bakıcan yoksa oda ayrı bi telden bakıyo herşeye susucaksın gülüp geçiceksin diyo ama olmuyo malesef okadar basit değil geniş rahat bi insan değilim ben
Canim benim esim de cok duskun annesine lakin benim esimbeni nasil anladi kendisi bi kac yil önce ailesiyle ters düstü ondan sonra beni anladi ben cok dua ettim aylarca yillarca olanlari yapilanlari gorsun diye cok sükür farketti esim.esinle oturup konussan uzun uzun.ne bilim diger gelinlerde gelip baksa sirayla ya da annesini onlaein yanina gonderseniz.bi cozum bulsaniz. Desenki annendir basimin ustunde yeri var ama onlarda baksalar falan... Bende tabiki hasta birine bakmakta caba gosteririm ama boyleleri isi birazda hileye vurur.iyiysede hasta rolu yapar bilhassada ogullarina karsi oyle gorunurler acindirirlar kendini.....ya hal caresi vardir elbet canini sıkma.annenler destek olsa biraz iyi okur aslinda ......kaynanyla konusmayi denedin mi hic ?
Anliyorum canim ama esinin bunlari gormezden gelmesi kotu yani diyemiyomu kardeslerine sadece benim karimmi bakacak sizde gonderin eslerizi diye...esinle bu konuyu tatli dille konussan belki care olur canim.birde su yonden düsün bu senin sinavin.bu hep boyle gitmeyecekki elbet ilerde huzurlu gunlerin olacak zamanla hersey daha guzel olacak.allah cekemeyecegimiz dert vermesin evlatlarimizla sinamasin bizi.bol bol dua et birsuru site var dualar var cok guzel.Allah elbet bi kapi acacaktir sana cnm.canımcım diğer gelinleri canından bezdirmiş artıkki ne arıyolar ne geliyolar umurlarında değil hele bitanesi 10 yıldır gelmez diğerleride en son bayramda gelmişlerdi benim hazırladıklarımdan yediler misafir gibi gittiler sadece diğer oğulları ayda bir haftada bir gelirlerse gelirler kızı geliyo haftada bir beraber işe güce temizliğe koyuluyoruz o gelmediğinde daha çok ben yapmaya çalışıyorum şuanki hasta yatağa düştü önceden bi şekilde idare ediyordum yemeğini felan bi şekilde kendine göre yapabiliyordu şimdi yapamıyo diğer oğulları pişkin pişkin geliyolar elleri kolları boş ona uyus oluyorum ama kadın oğullarım diyo bişi demiyo derdimi annem anlamıyo annem çekmemiş böyle bişi sus kızım cevap verme kızım demekle yetiniyo sadece bana
Anliyorum canim ama esinin bunlari gormezden gelmesi kotu yani diyemiyomu kardeslerine sadece benim karimmi bakacak sizde gonderin eslerizi diye...esinle bu konuyu tatli dille konussan belki care olur canim.birde su yonden düsün bu senin sinavin.bu hep boyle gitmeyecekki elbet ilerde huzurlu gunlerin olacak zamanla hersey daha guzel olacak.allah cekemeyecegimiz dert vermesin evlatlarimizla sinamasin bizi.bol bol dua et birsuru site var dualar var cok guzel.Allah elbet bi kapi acacaktir sana cnm.
duaa ediyorum zaten allahım sabır ver diyo islah etsin rabbim diyorum sağol canım herşey için dinledin okadar başını ağrıttım forumdaki arkadaşlardanda özür okadar dolmuşumki anlatamam
gunaydin kizlar sabah 5:10 gece yat(( krndimi cok yorgun hissediyorumm..
kahvaltim:
2 gun kurusu kayisi
2 kucuk boy domates
2 kk beyaz peynir
1 ince dilim salam
1 kupa yesil cay birazdan kahve icicem
Elaaa bugun karnim cok sık acikti.sürekli biseyler yeme istegi.tuttum kendimi asiriya kacmadim meyve leblebi falan idare ettim neden boyle oldu.sabah kahvaltida biraz katmer yemistim o mu istahimi acti acaba.