hedef 50 kilo olmak.. :)))

iste adepte oldun bundan sonrasi kolay yalniz arada insanin gozu done biliyo.. anlik zevkler de kendine ...baska biseyle ugras... kendine kepekli grisiniler ala bilirsin... atistirip bastirmak icin..tatli icinde incir yiyince geciyo...tarcina batirip... yani kendin icin alisveris yap...

incire ve tarçına bayılırım benn süper bi tatlı olur bana gözüm dönünce hemen bi avuc leblebi yiyorum canım üstünede büyük bardakla ılık su içiyorum acayıp yatıstırıyo tavsiye ederim sanki bi öğün yemek yemiş gibi oluyosun.daha önce bu formulü nette görmüştüm.

ooo senin yontemde guzelmis:)))

ay kürümün 1. gününündeyim, akşam alışverişe gittim acıktım. şu an açım ve çay içiyorum. bi sürü saçma sapan bitki çayı aldım, onlarla oyalanıcam artık.

hangi egzersizleri yapıyosun cnm

ben bilindik seyler yapiyorum makas hareketi emekler pozisyinda bacak geriya yana acma.. yarim sinav bazen corba karistirirken felan squat plates lastigi ile bacak hareketleri cemberle ic bacak calisiyorum..mekik cekiyorum gunde hic yapmasam 50 cekerim.10 minute solution pilates onerdi camamber onada baktim.. aklima yatan hareketlerini yapicam.... daha once ebru salli yapmistim cok memnun kalmistim.. simdi aklimada kalan hareketlerini yapiyorum... arada lastikle...

ay kürümün 1. gününündeyim, akşam alışverişe gittim acıktım. şu an açım ve çay içiyorum. bi sürü saçma sapan bitki çayı aldım, onlarla oyalanıcam artık.

iyi insan lafinin ustune gelirmis napcan sacma sapan seyleri yesil cay ic bol.. bazen degisik bitkiler zararli olabiliyo datlummm benimm.. ne aldin ki

benim de 51den 52 oldu o yüzden çok moralim bozuldu çok kalın bacaklarım kiloma göre...

gel camamber ..hem ufak bir diyet hem egzersiz yap.. abartili bir diyet degil.. kilon az zaten ama biraktin galiba sen dimi diyeti... saglikli beslenme ve spor...

Son düzenleme:
iyi insan lafinin ustune gelirmis napcan sacma sapan seyleri yesil cay ic bol.. bazen degisik bitkiler zararli olabiliyo datlummm benimm.. ne aldin ki

10 bitkili çay, tarçın-karanfil, elma kromlu çay, şu anda da isveç şurubu çayı içiyorum, yeni çıkmış yeşil çaydan sıkıldım artık midemi bulandırıyo.
senin boyun kaçtı ela?

hııımm güzell.bende ebru şalının palates hareketlerini yapıyodum baya iyi gelmısti o zamanlar ama ben her sabah canlı progmanını takip ederek yapıyodum program bitince üşendim neti açıp bakmaya topta var lastıkte.birde gitiitgidiyorda revoflex exreme getirttim o da süper bisey bi kaçgunde sıkılastırıyo.bi tavsiyem daha var canım nivea body ile dinamik sabahlar diye videolar var part 1 part 2 10,15 dk kadarlar hiç zorlanmadan yapıyosun acayip terletiyo

gel camamber ..hem ufak bir diyet hem egzersiz yap.. abartili bir diyet degil.. kilon az zaten ama biraktin galiba sen dimi diyeti... saglikli beslenme ve spor...

evet canım şimdi hep spor yapıyorum zaten, o yüzden buraya pek yazmıyorum. forumda da sporcularla takılmaya çalışıyorum. sen de gel Leslie başlığına bi uğra, Leslie ve dışarda yürüyüş için bayağı motive ediyorlar.

inanirmisim revoflex az once trentyolda baktim..bende cok merak ediyorum onu ama evde yurus bandim ve platesin her bir bilmemneyi ne kadar var minderine kadar...sıkılip kaldirip atmak istemiyorum.. ben de artik pc acamiyorum.. firsatim olmuya ezberledim hareketleri anlican kafama gore takiliyorum

Son düzenleme:

canım revoflex i al derim ben gittigidiyordan 29 tlye getirttim fiyatlara bak öyle al 69 tl ye kadar cıkıyo hepside aynı bi fark yok yanı sadece fiyat farkı var arada... gerçekten süper bişey yapımı çok kolay hiç zorlamıyo kollar bacaklar karın kalca aynı anda calısıyo.pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…