- Konu Sahibi elaprensess
-
- #3.461
Hahahah :)) Kızıştırmak işe yaradı, yarın yürüyüş yapmaya karar verdim :))
tatlım sadece yürüyüş ve ev işi diyim cünkü dersten vakit olmuyoİyi tarafından bakalım, ne zamandır spor yapıyormuşsun :)) Ben düzenli olarak yürüyorum, koşu yapıyorum ama sporu arttırmak istiyorum, siz neler yapıyorsunuz?
Ya spor yapmak çok güzel bir şey ama kilo verme bazında çok yardımcı olmaması benim sinirlerimi bozuyordüşünsenize 50 kilo birinin 1 saat yürüyüşle yaktığı kalori 200, 1 saat koşu 300 küsür. Yani zaten bir çikolata 200-300 kalori, veya orta düzeyde bir diyet kahvaltısı 200-300 kalori arası. Ancak onu yakıyor yani, keşke daha çok yaksa Ben sporu daha çok sıkılaşmak için ve zayıflarken çatlaklarım olmasın diye yapıyorum. Zayıflama bitince de sağlık için ve tekrar sıkılaştığım yerler gevşemesin diye yapacağım inşallah
tatlım sadece yürüyüş ve ev işi diyim cünkü dersten vakit olmuyo
gecen sene ne cok azimliy mişim altta yazdım
evet tekrar yapıcan bende azmime hayran kaldımOkudum, azmine hayran kaldım. Yürüyor olman da çok güzel, hareket harekettir ama neden daha fazlası olmasın, sonuçta bir kere yapmışsın. Bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, bir düşünüp yeniden vakit ayırmaya çalış derim :))
Bubble canım nişanın hayırlı olsun
Kızlar bugün geç uyandığım için sadece iki öğün yaptım. Bugün yediklerim:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 10 zeytin, 2 ceviz içi, 4 gün kurusu kayısı, 1 domates
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı bezelye, 1 kase yoğurt
Toplam 930 kalori
Allah tamamina erdirsin... mutlu mesut etsin...dugun ne zaman???
btacim hosgeldin canimslm kızlar bir istanbul gezmesi daha bitti ve evime döndüm. istanbulda diyet miyet hak getire neler yemedim ki sadece şuna dikkat ettim geç saatlerde yememeye ve midemi şişirene kadar yememeye küçülen midemi tekrar genişletmek istemem. ama yediğim herşey çok kaloriliydi hemide duble duble kalorilin ( börekler, dondurmalar, ekmek araları kızartmalar ) :) kesin 1 - 1,5 kilo falan oynamışımdır dedim çünkü böyle yatılı gezmelerde benim bağırsaklarda tatile çıkıyor :) bu sabah tartıldığımda hiç kilo almadığımı görünce gözlerime inanamadım bir kaç gün sonra falanda çıkmazsa kendimi koruyabilmişim demektir. kilo almadığıma değilde kendimi koruyabildiğime sevindim. bu arada eve dönerken istoça uğradık ve orda sallama yeşil kahve gördüm % 80 yeşil kahveymiş geri kalan % 20 ise yeşil çay biberiye gibi yağ yakan çaylarla karşım halindeymiş. tarım bakanlığı onaylıymış ve renklendirici koruyucu tatlandırıcı içermiyormuş. bi paket aldım merak edip ama daha tadına bakamadım akşama bakmayı planlıyorum. bendeki havadisler bu kadar işte :))
Teşekkür ederim kızlarr aminnn
Düğün tarihi henüz net değil, bu son baharda olabilir, önümüzdeki sene ilkbaharda.
Her iki seçenek içinde biran önce zayıflamak için kendime spor programı yaptımm ve diyete başladım tabiki :))
btacim hosgeldin canim
kilo almadigina cok sevindimmasallah ))))
yesil kahve insallah ise yarar.. tadini icince soyletsin bize:)))
Ya spor yapmak çok güzel bir şey ama kilo verme bazında çok yardımcı olmaması benim sinirlerimi bozuyordüşünsenize 50 kilo birinin 1 saat yürüyüşle yaktığı kalori 200, 1 saat koşu 300 küsür. Yani zaten bir çikolata 200-300 kalori, veya orta düzeyde bir diyet kahvaltısı 200-300 kalori arası. Ancak onu yakıyor yani, keşke daha çok yaksa Ben sporu daha çok sıkılaşmak için ve zayıflarken çatlaklarım olmasın diye yapıyorum. Zayıflama bitince de sağlık için ve tekrar sıkılaştığım yerler gevşemesin diye yapacağım inşallah
gunaydin kizlarnasilsinizz bakalim
bu hafta kilo vermem hizlandi galibainsallah cumaya iyi sonuc alirimmm:))) bugun 10 ar dk egzersiz yapicam..
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 cecil peynir
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim salam
yesil cay icmeyi unutmusum
birazdan incirle kahve icicemm
çok teşekkürler canım sendede hızlanma varmış vücudun bahar mevsimine uyandı demekki :)
İstanbulda herkes incelmişsin zayıflamışsın güzel olmuş falan dedi eltilerim ne yaptın nasıl verdin diye sordu hiiiç söylemedim naptığımı hiiç bişi yapmıyorum sadece hafta 1-2 akşam bisiklet çeviriyorum dedim :))
ağustosta düğününmüz var İstanbulda herkes o düğüne odaklı eltilerim abiye telaşına düşmüşler ben son 1 haftaya kadar almayacağım iyice kilom otursun ondan sonra alıcam :))
yeşil kahve sade değil dediğim gibi içinde başka karışımlarda var biberiye yeşil çay ve adını hatırlamadığım bir kaç çay daha var ama % 80 i yeşil kahveymiş ağırlıklı onun tadı gelir herhalde aldığım yerde yeşil kahvenin çekilmemiş çekirdek halide vardı ama benim öğütücüm yok olsaydı ondan alırdım en azından ne olduğunu net bilirdim . yarın tadı konusunda yorumlarımı bildireceğim :)
sut siskinlik mi yapti acaba??? regli felan yakin mi kiii??Ben de akşamdan hazırlayıp dolapta beklettiğim yulaf + süt karışımına yarım muz + yarım kivi + 2 ceviz ekleyip yedim kahvaltıda, az önce de 2 kaşık yağsız yoğurt yedim. Sorun şu ki hiçbir kaçamak yapmamama rağmen karın bölgemde bir şişlik var
selam kızlar, sizi takip etmeye devam ediyorum, okuyorum hep :) 18 günlük kür yapmaya başladım bugün. saçma sapan bi sayı oldu ama bir de böyle deneyelimptesi değil salı başlıyım :)
bugün Leslie'yle 9 mil yürüdüm toplamda :118:
böyle gidiyor işte, 10 gün sonra falan da kendime ödül olarak ve değişiklik olsun diye saçlarımı kestirip boyatıcam
selam kızlar, sizi takip etmeye devam ediyorum, okuyorum hep :) 18 günlük kür yapmaya başladım bugün. saçma sapan bi sayı oldu ama bir de böyle deneyelimptesi değil salı başlıyım :)
bugün Leslie'yle 9 mil yürüdüm toplamda :118:
böyle gidiyor işte, 10 gün sonra falan da kendime ödül olarak ve değişiklik olsun diye saçlarımı kestirip boyatıcam
merhaba canım kolay gelsin, sitede gezerken senin topiğini de gördüm. leslie'yle yürüyüşü nerden buldun ben şirkteten giriyorum şuan gizli saklı pek didiklemeye vaktim olmuyor. link atma şansın varmı. Şuanda 56 kiloyum ve hedefim 50. callanestic yapıyorum. leslie yi de eklemek istiyorum.
başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?