hedef 50 kilo olmak.. :)))

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim benim hedefim 54kg olmak ama 50 kiloyada hayır demem yani

moral bozmakta haklisin bu kadar mucadele ver sonra kilo vereme... evttt bu hafta mutlaka baktir kilo veremedigini sole... insallah ole kotu bir nodul felan degildir biyopsi gerektirmez

İnşallah cnm
düşün bak çok hastayım ekmek hiç yiyemiyorum yutamıyorum zaten sadece meyve ıhlamur su ve çorba yiyorum 55.2 tartıldım ben bişi anlamadım bu işten
nasıl bişi bu ben hiç böyle bişi görmedim duymadım hayretler içerisindeyim

Tabloda adımı gördümmm Ellerine sağlık elacımmm

Slm ela,bugün 4.gün dun cok ktuydum elim ayagim titriyordu.buraya yazdigimda esim disaridaydi geldiginde dondurma getirmis bi guzel yedim ama iyi geldi.sanirim kan sekerim dusmus ardindan piknige gittik ordada ceyrek ekmekle (malesef beyaz ekmek) 5 tane köfte,kücük bi bardakla kola ictim.bu nasil diyet diceksin ama normalde belki 1 taneye yakin ekmek ve 3,4 bardak kola icerdim.buda benim icin iyiydi.ama yediklerimin ustune 1 saat top oynadim fazla olan kaloriyi attim sanirim dun sadece iki ögun yedim.hatam varmi elaa bilemedim simdi bugunbyine tam gaz devam diyete ve bugun uzerimde daha bi rahatlik var dunki halimden sonra.zayifladigimi hissedebiliyorum .cuma gunu tartilacam benimde alirmisin tabloya :2:

gecen benimde oldu iste 2 gun once.. ama ben birakmadim ikigun sonra dustu kilo.. benimde adetime var
kızlar 6 km yürüdüm otobüsümü bekliycem diyip artislendim ve şuan ölüyorummmm gercekten kötüyüm ama hala mesaj yazma derdindeyim çatlak mıyım neee
ELAAA ABLAAAAAA 2 GÜN ÖNCEEEEE NE FARK ETTİM BİLİYO MUSUNNNN BURNUMDA 3 TANE ÇOOKKK TATLI ÇİL ÇIKMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bu arada annem dua etmişti inşallah istedigin kadar senin yüzüne yapısır benim çilleri dedi anne duası kabul olduuu

ceyrek ekmek ve kofte gayet iyi aslinda ... ama bol et ekmek yemeseymisin birde ayran (kola yerine )yada su super olurdu bende bazn iki ogun yemek zorunda kaliyorum kizim firsat vermiyor... hata yapip yapmadigini bilemiyorum.. cunku kimi sık az ye diyo kimide (yani karatay )oda sık yemek kan sekerini ani yukseltip sonrada dusuruyo diyo ve boylece daha cok aciktiriyomussun.. valla ben iki ogun yiyorum aradada gozum donerse kepekli grisini ya az meyve ya az yogurt simdiye kadar verdim kilo..
tabi alicammm senide canim benim sadece kilonu unuttum cuma sorarim diye.. tekrar girmedim konuya.. cuma tartildiginda kactin??

hayirli olsun cillerin deli kizz kiz beni cok gulduruyosun senn:))))
ohhh ne guzel yurumussun.. cok iyi yapmissin... supersin :)))
caltaksin dilvinnn ben diyim sana ama ben catlaklari cok severimmm:112: cok tatlisinnn...

caltaksin dilvinnn ben diyim sana ama ben catlaklari cok severimmm:112: cok tatlisinnn...
ben burda böyle samimiyiz çünkü seni çok seviyorum bilmiyorum ayrı samimiliğin içten davranışların var ben pek böyle hemen birini sevemem ama seni çok sevdim benn
tesekkurler çillerim çillerim güzel çillerimmmmm
zayıf bi arkadasımda dua ediyo umarım sendeki kilolar gider ve bana gelir diye bi de onun duası kabul olsaaaaaa

Şuan çok kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…