hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben burda böyle samimiyiz çünkü seni çok seviyorum bilmiyorum ayrı samimiliğin içten davranışların var ben pek böyle hemen birini sevemem ama seni çok sevdim benn :KK16:
tesekkurler çillerim çillerim güzel çillerimmmmm:KK23:
zayıf bi arkadasımda dua ediyo umarım sendeki kilolar gider ve bana gelir diye bi de onun duası kabul olsaaaaaa:KK52:

bende oyleyimm dilvincimm..ole herkezi sevemem... sana kanim kayniyor derler ya ole .. kipir kipirsinnn....

:KK60::KK60: o dua da guzelmiss....:))))
arkadasini bilmem ama sen vereceksin eminim bunaaa:KK16:

ceyrek ekmek ve kofte gayet iyi aslinda ... ama bol et ekmek yemeseymisin birde ayran (kola yerine )yada su super olurdu:KK1: bende bazn iki ogun yemek zorunda kaliyorum kizim firsat vermiyor... hata yapip yapmadigini bilemiyorum.. cunku kimi sık az ye diyo kimide (yani karatay )oda sık yemek kan sekerini ani yukseltip sonrada dusuruyo diyo ve boylece daha cok aciktiriyomussun.. valla ben iki ogun yiyorum aradada gozum donerse kepekli grisini ya az meyve ya az yogurt simdiye kadar verdim kilo..:KK1:
tabi alicammm senide canim benim sadece kilonu unuttum cuma sorarim diye.. tekrar girmedim konuya.. cuma tartildiginda kactin??

Canim aslinda piknik isi yoktu bizim. görumcemlere gidiyoduk onlarda piknikte olunca cagirdilar.bi cay icip doneriz diye dusunduk onceden ayarlanmis bisey olsaydi kepek ekmegimi ve ayranimi alirdim ama şuda iyi benim icin en azindan fazla abartmadim malum acliktan insanin gözü dönüveriyo ilk gunler:KK37: canim ben aslinda persembe gunu tartildim cuma diyete basladim 71 300 dü tartildigimda.cuma gunu tartiya cikmayi canim istemedi :KK19: sanki cuma tartilirsam hergun tartiya cikma istegi duyacakmisim gibi geldi ne alakaysa artik psikolojik iste.bugun temizlik yaparken tarti elime geldi.normalde olsa hemen cikip tartilirim ama dedim yok cumayi beklicem gram gram verdigimi takip etmektwnse hergun,haftada bi gun kilo kilo verdigimi gorurum.:KK1: bugunku aksam menumde etli fasulye yemegi yogurt ve bol salata.corbayla tatliya dokunmayacagim.yaa iyiki varsin iyiki bulmusum seni burda anlattikca ve cvp aldikca dahada iyi oluyorum.hakkini helal et zaman ayiriyosun banada :127:

Canim aslinda piknik isi yoktu bizim. görumcemlere gidiyoduk onlarda piknikte olunca cagirdilar.bi cay icip doneriz diye dusunduk onceden ayarlanmis bisey olsaydi kepek ekmegimi ve ayranimi alirdim ama şuda iyi benim icin en azindan fazla abartmadim malum acliktan insanin gözü dönüveriyo ilk gunler:KK37: canim ben aslinda persembe gunu tartildim cuma diyete basladim 71 300 dü tartildigimda.cuma gunu tartiya cikmayi canim istemedi :KK19: sanki cuma tartilirsam hergun tartiya cikma istegi duyacakmisim gibi geldi ne alakaysa artik psikolojik iste.bugun temizlik yaparken tarti elime geldi.normalde olsa hemen cikip tartilirim ama dedim yok cumayi beklicem gram gram verdigimi takip etmektwnse hergun,haftada bi gun kilo kilo verdigimi gorurum.:KK1: bugunku aksam menumde etli fasulye yemegi yogurt ve bol salata.corbayla tatliya dokunmayacagim.yaa iyiki varsin iyiki bulmusum seni burda anlattikca ve cvp aldikca dahada iyi oluyorum.hakkini helal et zaman ayiriyosun banada :127:

ayyy niye ole diyosunnn.. helal olsun tabi sen de et.. valla hepimiz burdaki zincirin parcalariyiz... sende ole... sen yazdikca yada arkadaslar bende moral buluyorumm... yalniz olmadigimi hissediyorum...

yok gayet iyi piknikte yedigin.. ben sadece altarnatif sundum:KK1: misafir gitmissin sana ne sunulsa onu yiycen tabi...

:KK9: :KK9: :KK9: aha bir deli daha:KK1:
tatli ve guzel tokturrr adayim benim:))) :KK1:
esracimmmm dilvinde hissetiigimi sendede hissediyorummmm... :KK16: seninde hissettigini dusunuyorumm.. kendi gunlugun varken buraya gelmezdin cunku:)))) sende seviyorsun bizi :)))) itiraf et ...:KK1:

Ben de sizi çok seviyorum elbettee :KK16: Kendi günlüğümü bıraktım buraya geldim hiçbir başlık bu kadar samimi değil :KK19:

ayyy niye ole diyosunnn.. helal olsun tabi sen de et.. valla hepimiz burdaki zincirin parcalariyiz... sende ole... sen yazdikca yada arkadaslar bende moral buluyorumm... yalniz olmadigimi hissediyorum...

yok gayet iyi piknikte yedigin.. ben sadece altarnatif sundum:KK1: misafir gitmissin sana ne sunulsa onu yiycen tabi...

Tesekkur ederim canim helal olsun benden yanada öpüyorum yarin gorusuruzz ins.

Herkese merhabaa
Nişanımı çok şükür güzel bi şekilde atlattım herşey çok güzeldi :KK16:
sanırım 2 cumadır bildirim yapmıyorum. hazırlıklara odaklanmıştım ve stresten bu süreçte sürekli yedim. buralara pek giremedim.
Şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama yarın başlıyorum tekrar diyete. Bu cuma bakalım nasıl olacak bildirimim

Herkese merhabaa
sanırım 2 cumadır bildirim yapmıyorum. hazırlıklara odaklanmıştım ve stresten bu süreçte sürekli yedim. buralara pek giremedim.
Şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama yarın başlıyorum tekrar diyete. Bu cuma bakalım nasıl olacak bildirimim

Bubble canım nişanın hayırlı olsun :KK16:

Kızlar bugün geç uyandığım için sadece iki öğün yaptım. Bugün yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 10 zeytin, 2 ceviz içi, 4 gün kurusu kayısı, 1 domates

Akşam: 1 tabak zeytinyağlı bezelye, 1 kase yoğurt

Toplam 930 kalori :KK8:

Herkese merhabaa

Allah tamamina erdirsin... mutlu mesut etsin...:KK16: dugun ne zaman???

Şuan çok kıskandım :63:
esraamm gel yanaş bakayım sen yanımaa :KK1:
bende oyleyimm dilvincimm..ole herkezi sevemem... sana kanim kayniyor derler ya ole .. kipir kipirsinnn....

:KK60::KK60: o dua da guzelmiss....:))))
arkadasini bilmem ama sen vereceksin eminim bunaaa:KK16:
evet vericem evet belki bişey dokundu ödem yaptı yada kilo aldım ama bırakmıycam aslaaaaaa
şimdi derslerimi bitiriyim jillian teyzeyle randevum varrr özledim onun kaslarınııı hasret gidereyim kendisiylee:KK31::KK76::KK76:
birde spor ve yürüyüş falan yaparken fazla su içmeyin diyolar ödem yaparmış ne kadar dogru acep ondan beri ben bi iki yudum alıyorum sadece agzım kuruyunca

evet vericem evet belki bişey dokundu ödem yaptı yada kilo aldım ama bırakmıycam aslaaaaaa
şimdi derslerimi bitiriyim jillian teyzeyle randevum varrr özledim onun kaslarınııı hasret gidereyim kendisiylee:KK31::KK76::KK76:
birde spor ve yürüyüş falan yaparken fazla su içmeyin diyolar ödem yaparmış ne kadar dogru acep ondan beri ben bi iki yudum alıyorum sadece agzım kuruyunca

Yanaştım yanaştım öptüm hatta :KK54:

Canım o spor yaparken su içmeyin olayı doğru değil. Spor yaparken terle su kaybı oluyor o yüzden bir pet şişe (yarım litre) su içmelisin spor esnasında. Spor esnasında midende su sallanıp rahatsız ediyorsa da sporu bitirir bitirmez yarım litreyi kafanı dik iç. Spor başlangıcınla bitirişin arasında eğer su içmezsen biraz ağırlık eksilmesi olur. İşte o attığın sudur ve onu hemen yerine koyman lazım, arada fark olmayacak kadar su içmen lazım canım.

Yanaştım yanaştım öptüm hatta :KK54:

Canım o spor yaparken su içmeyin olayı doğru değil. Spor yaparken terle su kaybı oluyor o yüzden bir pet şişe (yarım litre) su içmelisin spor esnasında. Spor esnasında midende su sallanıp rahatsız ediyorsa da sporu bitirir bitirmez yarım litreyi kafanı dik iç. Spor başlangıcınla bitirişin arasında eğer su içmezsen biraz ağırlık eksilmesi olur. İşte o attığın sudur ve onu hemen yerine koyman lazım, arada fark olmayacak kadar su içmen lazım canım.
anladımmmm bundan sonra yaparım tatlım sagoll:KK76:
bende seni öptümmmm:KK54::KK54::KK54:
tatlım sen nasıl spor yapıyosun neler yapıyosun ?
ben kalkınca kahvaltıdan öce yapmayı coooookk istiyorum ama olmuyo fazla degil yarım saatimi uyanınca jilliana ayırmak istiyorum

Bir de dilvin ve diğer tüm kızlar, gün içinde fazla su içmeye çalışıyorsanız ve içtiğiniz suyu ölçüyorsanız spor esnasında veya spordan hemen sonra içtiğiniz suyu hesaba katmamalısınız. Mesela günlük 2 litre içmekse hedefiniz, spor sırasında içtiğiniz yarım litre ondan sayılmamalı çünkü spor sırasında ekstra bir su kaybı oluyor biz sadece onu yerine koyuyor gibi düşünmeliyiz. Ya da bir başka deyişle spor sırasında içtiğimizi hesaba katıyorsak veya spor sırasında su içmiyorsak, spor yaptığımız günler normal su içtiğimiz miktara 500ml-1lt arası su eklemeliyiz.

Merhaba :)

Ter atacak tempoda egzersiz yapıyorsanız aynı zamanda su içmeniz yararlıdır, vücudun su kaybetmemesi, ısısının ayarlanması, yaptığınız sporun kalitesi ve metabolik hızınız açısından :)

anladımmmm bundan sonra yaparım tatlım sagoll:KK76:
bende seni öptümmmm:KK54::KK54::KK54:
tatlım sen nasıl spor yapıyosun neler yapıyosun ?
ben kalkınca kahvaltıdan öce yapmayı coooookk istiyorum ama olmuyo fazla degil yarım saatimi uyanınca jilliana ayırmak istiyorum

Canım ben bu zamana kadar spor salonunda yapıyordum. Orada 10 dakika bisikletle ısınmanın ardından yarım saat yer hareketleri, sonra da 50 dakika kardiyo (bisiklet-eliptik-yürüyüş) yapıyordum toplam bir buçuk saat sürüyordu. Ama artık spor salonundan acayip sıkıldım ve havalar da ısındığı için bana çok havasız geliyor. O yüzden artık salona gitmiyorum başka şeyler yapıyorum. Geçen gün leslie yaptım mesela. Onun dışında işte bir gün bisiklet sürerim dışarda, bir gün sabah kalkıp dışarda koşu yaparım, canım dışarı çıkmak istemezse evde leslie veya başka bir şey yaparım diye düşünüyorum. Sürekli aynı sporu yapmak da iyi değil, o yüzden bu şekilde gitmeyi düşünüyorum havalar tekrar soğuyana kadar. Haftanın yine 3 günü spor namına bir şey yapacağım ama ne olduğuna çok takılmıyorum dediğim gibi :KK8:

Canım ben bu zamana kadar spor salonunda yapıyordum. Orada 10 dakika bisikletle ısınmanın ardından yarım saat yer hareketleri, sonra da 50 dakika kardiyo (bisiklet-eliptik-yürüyüş) yapıyordum toplam bir buçuk saat sürüyordu. Ama artık spor salonundan acayip sıkıldım ve havalar da ısındığı için bana çok havasız geliyor. O yüzden artık salona gitmiyorum başka şeyler yapıyorum. Geçen gün leslie yaptım mesela. Onun dışında işte bir gün bisiklet sürerim dışarda, bir gün sabah kalkıp dışarda koşu yaparım, canım dışarı çıkmak istemezse evde leslie veya başka bir şey yaparım diye düşünüyorum. Sürekli aynı sporu yapmak da iyi değil, o yüzden bu şekilde gitmeyi düşünüyorum havalar tekrar soğuyana kadar. Haftanın yine 3 günü spor namına bir şey yapacağım ama ne olduğuna çok takılmıyorum dediğim gibi :KK8:

Peki sen ne yapıyorsun canım spor olarak? :))
ben mii yürüyüş ancaa otobüse binmeyip yürüyorum işte elimden geldigince ve ev işi diyim anca derslerden zamaan kalmıyoo
ama bugun karar verdim şimdi derslerimi bitirip jillianla basbasa vakit geciricem gecen sene gece 1'de 2'de yapıp dus alıp yatıyodum 4-5 saat sonra kalkıp ders gidiyodum her yerim agrıyodu ama dinçtim ve istediimi yiyodum mecburen kilo almıyodum bide yan hareketlere özen göstericem bel karın için

X