hedef 50 kilo olmak.. :)))

cok haklısın ekmeği karbonhtratı kesince hallederim sporla falanda diye düşündüm. aslında iradem güçlüdürde bazı huzursuzluklarda direk yemeğe sarılıyorum ben :) elacım bu gazla klasik pazartesi diyetine başlıycam yarın :))) spor içinde haftada en az 4 gün plates yapıcam cooook iyi geldi sağol valla canımmm 😊 alışveriş yapamıyorum inanın kiii yaaa takıntı bende bu kilo.kendimi iyi hissetmedim icin sana karısanlar gbi aaaa neyin var inceciksin diyenleri duymuyorum inan sen de takma duyma tatlım sağlıklı kiloverdikten sonra kendini iyi hissettiğin kiloya kadar inebilirsin bence 😌

cok sevindimmm baslamana:KK9: hadiii bakalimmmmm :118:
ayy canim benimmm:KK16: motivasyon icin cok tesekkur ederim...arada sinir oluyorum ama ben birkere bu yola girdim bu kadarda kilo vermisim... birakmak yok...senin dedigin gibi takmicam artik...

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ne alemdesiniz bakayım :KK3:
be bugun baya yürüdüm ailece AVM ye gittik annemi kaptıgım gibi flormar gratis watsonsa girdim veee istediklerimi aldım moral olsun diiye otubuste gelirken bi kaç tane kız gördüm tam önümde inceciktilerrrr dedim Dilvin bakk ne kadar güzel görünüyorlar ama yüzleri çikinnnn ahhaahaha :KK60:
cidden zayıftılar ama yüzleri çikindi yaniii (çirkin değil bakın çikinnnn :KK60: )
neyse ama ben naptım zayıflıklarını beynime kaydettimmmmmm gaza geldim :KK52:

alemsinn dilvin yaa:KK60: gece gece guldurdun beni deli kizzzz:)))

kizlar esimle kahvalti yapicaktk.. esim allem etti kallem eti beni kofte yemege ikna etti( rejimi bozdurmak icin degilde yanina biri ariyodu) yagsiz teflonda kizartcam diyince bende peki dedim.. ben kizla ilgilenirken o kizarti.. 2 tane yiycem dedim bu saaten sonra yemem dedim.. neyse canim ister diye toplam 10 tane 5 bana 5 kendine kizartmis..
sen 2 tane ye.. yemesen gerisini ben yerim dedi vee ben 2 tane yedim :)))) gerisini o yedi:KK1: yaninda 1 dilim kepek ekmegi orta boy domates bir kac tane salatalik sövüş ve bir dilim salatalik tursusu yedim... bir cay bardagi ayran.. tam diyetlikti ama saati pek uygun degildii.. neyse..:KK1:

neden hayal olsunnn kii:))) bak ben 85 le basladim diyete simdi 61 kusurum.. aslinda doksandim dogumdan sonra neyse uzatmiyim.. benim icin gercek olan sey senin icinde gercek olabilir sadece iste ve kararli ollllll

ay çok özendim canım ya bende bekarken 55 kiloydum bi sene içinde evlenince 70 oldum şimdi bebekde düşündüğümüz için bitki çayı falan içemiyorummm

ay çok özendim canım ya bende bekarken 55 kiloydum bi sene içinde evlenince 70 oldum şimdi bebekde düşündüğümüz için bitki çayı falan içemiyorummm

bebis mi dusunuyosunuzz... ay insallah olur guzel bir bebisin:KK16: su siralar olacak gibiyse yani korunmuyorsan pek diyet yapma.. biraz dikkat et.. dogumdan sonra verirsin.. sonucta kilo verilmicek caresiz bir dert degill... istemek ve kararli olmak yeterli sonucu almak icin...

bebis mi dusunuyosunuzz... ay insallah olur guzel bir bebisin:KK16: su siralar olacak gibiyse yani korunmuyorsan pek diyet yapma.. biraz dikkat et.. dogumdan sonra verirsin.. sonucta kilo verilmicek caresiz bir dert degill... istemek ve kararli olmak yeterli sonucu almak icin...

evet canım bi senedir istiyoruz nerdeyse inşallah bu ay olur :KK16: kilolu olmak hiç iyi değil ya kıyafetlerim olmuyo falan çok üzülüyom sonra

evet canım bi senedir istiyoruz nerdeyse inşallah bu ay olur :KK16: kilolu olmak hiç iyi değil ya kıyafetlerim olmuyo falan çok üzülüyom sonra

insallahhhh canimmmmm hamile olursun bu ay.. evet insan uzuluyo.. ama gecici bir durummm..hamilegin bitince verirsin.. hem suanki kilonu hem hamilelik kilolarini...

insallahhhh canimmmmm hamile olursun bu ay.. evet insan uzuluyo.. ama gecici bir durummm..hamilegin bitince verirsin.. hem suanki kilonu hem hamilelik kilolarini...

inşallah canım işte kafanda bitirince oluyorda insan evlenince nedense biraz salıyor kendini

spor salonu bana yaramadı
1-hiçkilo veremedim
2-çok hasta oldum

Şuan faranjitim yatak döşek yatıyorum
Orda terleyip üzerimi değiştirmeden çıkıyodum anlamıyosun sıcağıyla 2 gündür sıtma tuttu boğazlarım berbat her yanım ağrıyo

sporu bırakıyorum gitmicem bu hafta (zaten son haftam)yediklerime dikkat edip evde hareket yapıp devam edicem

spor salonunun bi faydasını ben göremedim galiba ne lanet bi metabolizmam var ya çok sinir oldum

spor salonu bana yaramadı
1-hiçkilo veremedim
2-çok hasta oldum

Şuan faranjitim yatak döşek yatıyorum
Orda terleyip üzerimi değiştirmeden çıkıyodum anlamıyosun sıcağıyla 2 gündür sıtma tuttu boğazlarım berbat her yanım ağrıyo

sporu bırakıyorum gitmicem bu hafta (zaten son haftam)yediklerime dikkat edip evde hareket yapıp devam edicem

spor salonunun bi faydasını ben göremedim galiba ne lanet bi metabolizmam var ya çok sinir oldum

hic mi kilo vermedin:KK43:(( gecmis olsunnn canim:KK43:( cok uzuldum. bende evde yapiyorum egzersizi... troyitine bir baktirsan insulin direnci felan..belki vardir....

hic mi kilo vermedin:KK43:(( gecmis olsunnn canim:KK43:( cok uzuldum. bende evde yapiyorum egzersizi... troyitine bir baktirsan insulin direnci felan..belki vardir....
sağol cnm
nodülüm var zaten ama bayadır baktırmadım
cnm 3 haftadır düzenli gidiyorum hiç sektirmedim
gecen hafta perşembe dedim ki ben tartıya çıkmak istiyorum tekrar ama reglime 1 haftam var dedim olsun gel bakalım dedi
Tartıya çıktım 1 kilo da almışım:KK53: ve gerçekten okadar az yiyorum ki salondada benim kadar yırtınan yoktur millet oturuyo ben oturmuyorum bie
belde, göğüste 2cm incelme var yağ aynı kas kemik kütlesinde ve suda yükselme varmış ama 1 kilo almışım çok moralim bozuldu diğer gün yani cuma günü çok sinirle yaptım sporu sadece koşu bandında 350 cal yaktım 35-40 dk ama sonuçda böyle heryerim ağrıyo çok kötüyüm..

Gitmicem çünkü moralim bozuluyo
Bu hafta içi troid ve nodüllerime baktırcam

Çok korkuyorum nodüllerimde büyüme varsa biyopsi isticek :18:

Bu arada hoca beni ilk tarttığında 54.400 falandım benimde gramlar çok oynuyo bi sabit kalamıyorum. yani 1 ay öncesinden bahsediyorum

sağol cnm
nodülüm var zaten ama bayadır baktırmadım
cnm 3 haftadır düzenli gidiyorum hiç sektirmedim
gecen hafta perşembe dedim ki ben tartıya çıkmak istiyorum tekrar ama reglime 1 haftam var dedim olsun gel bakalım dedi
Tartıya çıktım 1 kilo da almışım:KK53: ve gerçekten okadar az yiyorum ki salondada benim kadar yırtınan yoktur millet oturuyo ben oturmuyorum bie
belde, göğüste 2cm incelme var yağ aynı kas kemik kütlesinde ve suda yükselme varmış ama 1 kilo almışım çok moralim bozuldu diğer gün yani cuma günü çok sinirle yaptım sporu sadece koşu bandında 350 cal yaktım 35-40 dk ama sonuçda böyle heryerim ağrıyo çok kötüyüm..

Gitmicem çünkü moralim bozuluyo
Bu hafta içi troid ve nodüllerime baktırcam

Çok korkuyorum nodüllerimde büyüme varsa biyopsi isticek :18:

moral bozmakta haklisin bu kadar mucadele ver sonra kilo vereme... evttt bu hafta mutlaka baktir kilo veremedigini sole... insallah ole kotu bir nodul felan degildir biyopsi gerektirmez

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese kolay gelsin diyorum .. umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
Benim yazma sebebim bi kaç gündür bu konuyu görüyorum ve hedef 50 kilo Almak diye okuyorum yaa ne hikmetse. Bende acaba zayıflık hastalığı mı var bu kişilerin dedim kendi kendime ama 50 kilo da çok fazla degil mi almak için diyorum o yüzden konuya girim dedim bi baktım diyet günlükleri çelişkiler içinde kaldım ve konuya bakınca aslında Olmak olduğunu görünce güldüm kendime. Belirtmeden geçmek istemedim :KK16:

X