- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.381
selamm kizlargunaydin herkeze
ben kahvaltimi yaptim.. suan kahve iciyorum.. birazdan ufaktan egzersizlerime baslicam bu arada sabah biraz vermisim
kahvaltim:
1 incir 1 gunkurusu kayisi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 dilim salatalik
5 dilim domates
1 dilim tam tahilli ekmek
1 ince dilim salam
1 kupa yesil cay
Günaydın elacımmm
Ben de kahvaltımı yaptım kahve yapıyorum şimdi :) Kahvaltım da:
4 gün kurusu kayısı
2 ceviz içi
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 domates
10 zeytin
1 fincan yeşil çay
Tam bir karatay kahvaltısı
gunaydin esracimmm
evet tam karatay olmus ekmeksiz cevizli afiyettt olsunnnnnnn:))))))
demek etrafindaki kizlar citi piti gezerken senin dombili baykus olmak umrunda bile degil...demek iradesiz biri olmayi tercih ediyorsun... bos verrr be trilece varken hayat daha guzellll yeeeee gitsinnnn.. nasil olsa artik x large kiyafetler bulmak cok kolay... saklarsin gider kilocuklari
dovmekten beter ediyim dedim
Teşekkür ederim elaa :))
Yeni programım bu kızlar:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 domates-salatalık, 2 ceviz içi, 4 gün kurusu kayısı
Öğlen: 1-2 meyve veya 10 adet kavrulmamış taze kuruyemiş
Akşam: Haftanın 7 günü için 7 seçenek. (Önceden belirlemezsem akşam ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum çünkü)
1- Fırın mücver + 1 kase yoğurt
2- Et köfte + salata
3- Patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
4- Türlü / Fırında sebze + 1 kase yoğurt
5- Tavuk (haşlama/fırın) + salata
6- Semizotu yemeği + 1 kase yoğurt
7- Bezelye / Taze fasülye + 1 kase yoğurt
Böylece her akşam hem sebze hem protein almış oluyorum. Ayrıca yine toplam kalori 1000 civarı oluyor. Tabi yine gün içinde en az 2 litre su, 3 kupa yeşil çay içmeye ve haftanın 3 günü spora devam
Bugun 3.gun tansiyonum yerlerde sanirim elim ayagim titriyor ama pes etmek yok pazar kahvaltilari biraz agir olur bizde gozlemeler pogacalar haşhaşlilar ama tuttum kendimi yarim peynirli gözleme,sekersiz cay ,domates ve bolca salatalik.
Dövsen bundan iyiydi ben bile kötü oldum :))
demek etrafindaki kizlar citi piti gezerken senin dombili baykus olmak umrunda bile degil...demek iradesiz biri olmayi tercih ediyorsun... bos verrr be trilece varken hayat daha guzellll yeeeee gitsinnnn.. nasil olsa artik x large kiyafetler bulmak cok kolay... saklarsin gider kilocuklari
dovmekten beter ediyim dedim
yetiyor derkenn???
hahahah eloşum kimmik e verdiğin cevapla beni bile sirkeledin sen bu işi kısa sürede bitirirsin azmin müthiş.iki hafta önce forma yazdığım kilodayım 58 ama tam anlamıyla bi diyette hissetmemiştim kendimi ekmeği kesmiştim sadece fayda vermedi😔 bahar yorgunluğu sporuda bıraktım nolcak halimiz 😔😔😔
Haklısın. Yetmiyor, artiyor bile. Offfff...
neyse tamam moral bozmak yok giden gitti artik... yedik bitti ohhh guzeldi de... bosver simdi sen tekrar basla arada kacamaklar illaki olucak:)))
iki hafta önce baslasaydin iste buraya 56 yaziyo olacaktindur acik senide silkeleyimmm neden diyette hissetmiyorsun kendini?? yap artik sunu... bak ben 30 kiloya yakin verdim sen neden veremiyesin ki... halla daha yaza gelmis degiliz... cok ta guzel verirsin.... spor isinede basla bir an once kararli ol yeterrrrrr )))))