- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.361
sabah yine ayni kilodaydim...( dun egzersizde yapmistim.. 70 ten sonra iyice yavasladi kilom... buraya basladigim hafta 66 kiloydu ilk hafta bir kilo verdim..listede 65...yazdim.. toplam 12 hafta yani 3 aydir 4 kilo vermisim... (( oysa hedefim daha fazlaydi.. offff..cok yavasladi... moralim bozuluyo...
haftaya degil obur hafta dugun var.. en azindan 60 olsam yaa
milletin cok kilo vermissin yeter artik.. bu kilo iyi daha fazla verme... cok zayiflikta yakismiyo insana... demesinden sıkıldim... sizene ya ben kendimi bilmiyormuyum... bir an once versemde kurtulsam... motivasyonumu bozmalarindan sıkildim..
Evet elacım maalesef... Ama karataya başlamayı düşünüyorum karatay diyeti yapmak istiyorum. Ben zaten sebze yemeklerini et yemeklerini filan karatay pişirme yöntemine göre yapıyordum ama şimdi direk düzen olarak ona geçeyim diyorum. Kızlar aranızda karatay yemek tarifleri sitesi filan bilen var mı? Ben ne yemek yapacağım aklıma gelmiyor çünkü, akşamları ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum aklıma gelmeyince bir şeyler uyduruyorum ama haftanın başından her gün ne yemek yapacağımı planlasam çok daha rahat ederim :44:
asil onemli olan bugun yarinnn 2. 3. gunleri benim en zorlandigim zaman bir haftadan sonra cok rahat ediyosun... hem hafif hem ozguven geliyoooo:))) sakinnn birakma.... bakkkk töverimmm
kulaklarını tıkaaaa !!!!! sakın vazgeçme eloş, onlar korkuyolardır "eyvah hem doğum yaptı hem de incecik oldu, ben şimdi yanında dev gibi kalıyorum." diye :)
düğüne kadar 50li rakamları görürsün bence.
kulaklarimi tikiyorumda... sinir oluyorum ama camamberim...zaten yavasladi ...gecen goruncem geldi telde kayinvademe demis cok zayiflamis diye... o da sole ona artik biraksin diyeti cocuk bakiyo hasta olur.. cocuga bakamaz felan demis....
amannnn zaten gidince diyecekler bir suru... yaa insallahh ama bu hizla zorneys sabah moralim bozuktu tartiya cikinca..bir hirsla yazdimm simdi daha iyiyimmmm:)))))
Birakirsamm döv valla :) ama birakmicam buguniyiyim kendimi ev isine verdim dolaplari falan düzenliyorumaclik hissedersem biraz leblebi atiyorum agzima. Ve uzerine koca 1 bardak su iciyorum sakinletiyo en azindan.aksamda bol salata ve biraz tavuk sote yicem sonra dügúne gidip aticam göbecikleri ki yaglarim erisin
at vallaegzersiz yuruyus felanda basla bir hafta sonra hele bir adapte ol su birkacgun gecsin...
yaaa bırak yaaa... sen zaten bu zihniyet yüzünden hamilelikte çok kilo aldın bence. öyle bir yerleştirmişler ki kilolu = sağlıklı gibi. tam tersi zayıf insanlar daha enerjik, daha sağlıklı. aslında işlerine geliyo bizim büyüklerin, yoksa onlar da kilo vermek istiyolarkilo veremeyince de zayıflara çamur atıyorlar :)
10 dklık sporlarına başla düğünde 50li rakamları gör, strese gerek yok ya.
sana böyle diyorum da benim bi sürü önemli sosyal etkinliğim yaklaştı, hiç kilo vermedim resmen:18:
zaten dusundukleri sen olmuyorsun ki bebek oluyo aman ac birakirsabasladimm.. dun ama bugun disardaydim bir saat oldu gelleli gölun etrafinda yurudum bebek arabasiyla.. ) ne etkinligi kis de hele
kulaklarimi tikiyorumda... sinir olum ama camamberim...zaten yavasladi ...gecen goruncem geldi telde kayinvademe demis cok zayiflamis diye... o da sole ona artik biraksin diyeti cocuk bakiyo hasta olur.. cocuga bakamaz felan demis....
amannnn zaten gidince diyecekler bir suru... yaa insallahh ama bu hizla zorneys sabah moralim bozuktu tartiya cikinca..bir hirsla yazdimm simdi daha iyiyimmmm:)))))
Bende oyle dusundum cnm biraz adapte olayim agir gelir diye yapmiyorum suan pazartesi falan baslicam nasip olursa ama 1 hafta hic tartilmayacam cuma basladim cuma tartilicam gerci legl donemine geliyo onun sisligi olur ama olsun.ahh ahh ne zormus kilo kilo aldik gram gram vercez diye ugrasiyozama durmak yoooookkk gidecek bu yagciklar
resmi lise toplanması, resmi olmayan lise toplanmaları vs... bunlar haziranın ortasında başlıyor. beni uzun zamandır görmedikleri için güzel olmam lazım. haziranın ilk cumartesi de çok yakın bi arkadaşımın doğum günü var. kendisi pek bir tikky :) çok şatafatlı olur doğum günü de.
amaninnn tikky se zor isinseni kampa allalim camamber
Kizlar kacamak yaptikca yaptim, kilo aldikca aldim. Ne olacak halim bilmiyorum... Hepsi senin suçun Trileceeeeee ♥♥♥ Bu hafta tanıştım bu süper otesi tatliyla. Ve olan oldu. Sonuc, dun tartildim ama yazmaya bile utandim buraya: 54,6 kg. Iyice bir azarlayin beni n'olur, kendime getirin.
demek etrafindaki kizlar citi piti gezerken senin dombili baykus olmak umrunda bile degil...demek iradesiz biri olmayi tercih ediyorsun... bos verrr be trilece varken hayat daha guzellll yeeeee gitsinnnn.. nasil olsa artik x large kiyafetler bulmak cok kolay... saklarsin gider kilocuklari
dovmekten beter ediyim dedim
Yaaaaaaa bunlar cok agir oldu amaaaaaaa.:'(
trilece mi ne o tali kadar agir degilemin ol
bknz: oktay usta trileçe tarifi malzemeler.....
Evet öyle gibi görünüyor ama karameli yetiyor.