hedef 50 kilo olmak.. :)))

bende o sandalyeye bakayım netten :)

eşim kahvaltı yapmaz çoğu zaman keşke yapsa birlikte yaparız haftada 1 anca yapar o zaman bebeği tutar :)

yanlışlık varsa söyleyin kızlar...

kilo vermek istiyorsan tarti almalisin.. 48 olmak isteyen esra ve camamber ikiside burdalar canim....
ben 28 kilo verdim.. 85 kiloyla basladim.. hatta 90 dim dogumdan sonra... onu da sayarsak 33 kilo verdim...

haklısın mutlaka alıcam

vallahi maşallah helal olsun yaaa. :26: 9 10 aydır sanırım kilo veriyormuşsun gerçekten müthiş bi azim tebrik ederim. ben şurda 2 ay yapsam istediğim olacak aslında ama niye gaza gelemiyorum bilmiyorum :26: pes ediyorum. ama listeye bakıyorumda gerçekten herkes az çok zayıflamış. bende burda teşvik olcağımı düşünüyorum. bu hafta içi tartıldığımda 54.3 düm. benide listeye o kilomla ekler misin haftaya kilo bildirimi yapıcam

tabi eklerim... relmil

Merhabaaaa :* ben geldim. 1 ay gelemeyecektim ama daha kısa oldu :) kilom 57.1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhabalar!

Buralarda henüz çok yeniyim, bu birlikte kilo verme planınızı çok sevdim. Ben de 45 gün önce 65,7 kilogramla başladım, şu an 58,5 kilogramım, hedefim 50. Beni de tabloya eklemeniz mümkün mü? Birlikten kuvvet doğacağına inanan biri olarak çok mutlu olurum mümkünse :)

Sevgiler

tabi eklerim hosgeldin parhelia)
kilo bildirim gunlerimiz cuma

gunaydin herkeze
zeynos hosgeldin tekrar

kahvaltim:
1 incir 1 kayisi
1 dilimtam tahilli ekmek
yarim domates
2 dilim salatalik
1 ince dilim salam
kk beyaz peynir
bir avuc maydanoz
bir kupa yesil cay

gunaydin herkeze
zeynos hosgeldin tekrar

kahvaltim:
1 incir 1 kayisi
1 dilimtam tahilli ekmek
yarim domates
2 dilim salatalik
1 ince dilim salam
kk beyaz peynir
bir avuc maydanoz
bir kupa yesil cay

Hoşbuldumm :* Ela abla bişi sormak istiyorum.Bu yeşil kahve hakkın da bir bilgin var mı?Zayıflamak için iyiymiş ama ne kadar doğru bilmiyorum

zeynosum valla hic bilmiyorum.. denemedigim icin bilgi veremicem canim... duydugum kadariyla metobolizmayi hizlandiriyormus... ne kadar dogru bilmem.. ama kahvenin gercekten metobolizmanin uzerinde etkisi var.

sabah yine ayni kilodaydim...( dun egzersizde yapmistim.. 70 ten sonra iyice yavasladi kilom... buraya basladigim hafta 66 kiloydu ilk hafta bir kilo verdim..listede 65...yazdim.. toplam 12 hafta yani 3 aydir 4 kilo vermisim...(( oysa hedefim daha fazlaydi.. offff..cok yavasladi... moralim bozuluyo...
haftaya degil obur hafta dugun var.. en azindan 60 olsam yaa
milletin cok kilo vermissin yeter artik.. bu kilo iyi daha fazla verme... cok zayiflikta yakismiyo insana... demesinden sıkıldim... sizene ya ben kendimi bilmiyormuyum... bir an once versemde kurtulsam... motivasyonumu bozmalarindan sıkildim..

51 mi olmussun((( neyse tatil de oluyo boyle..

Evet elacım maalesef... Ama karataya başlamayı düşünüyorum karatay diyeti yapmak istiyorum. Ben zaten sebze yemeklerini et yemeklerini filan karatay pişirme yöntemine göre yapıyordum ama şimdi direk düzen olarak ona geçeyim diyorum. Kızlar aranızda karatay yemek tarifleri sitesi filan bilen var mı? Ben ne yemek yapacağım aklıma gelmiyor çünkü, akşamları ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum aklıma gelmeyince bir şeyler uyduruyorum ama haftanın başından her gün ne yemek yapacağımı planlasam çok daha rahat ederim :44:

zeynosum valla hic bilmiyorum.. denemedigim icin bilgi veremicem canim... duydugum kadariyla metobolizmayi hizlandiriyormus... ne kadar dogru bilmem.. ama kahvenin gercekten metobolizmanin uzerinde etkisi var.

Hmm ,o zaman ben denemeye başlayınca size de haber veririm :) :)

Slm kizlar bugün ikinci gunum aksam misafirlige gittim ve uzun sureden sonra ilk defa ikramliklari yemedim sadece pastadan 1 catal tadimlik aldim bu benim icin büyúk bisey.cünkú ne zmn diyete girsem ve misafirlige gitsem amaaaan bugun yiyimde yarin devam ederim diyodum yani irademe sahip olamiyordum.cok sükür dun aksam kirdim zincirleri gece midemde davullar caliyodu yemedim yemedim yemedim ohhhh yatmadan elma sirkeli balli ilik suyumu ictim ve sabah güne kendimi daha hafif hissederek uyandim.pisman degilim

Ya kizlar bisey soracagim bu kilo cizelgesini soylenen sekilde yaptim ama kontrol panelinde imza diye bi yer varmis bulamadim bilen varsa yardimci olurmusunuz

asil onemli olan bugun yarinnn 2. 3. gunleri benim en zorlandigim zaman bir haftadan sonra cok rahat ediyosun... hem hafif hem ozguven geliyoooo:))) sakinnn birakma.... bakkkk töverimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…