hedef 50 kilo olmak.. :)))

Selam kızlar, çok fazla giresim yoktu. İlk gününden itibaren hala içim acıyor, tv izledikçe sinirleniyorum isyanlar dilimde.

Allahım affet diyorum sen sor hesabını, sen yardım et o canlara...

Bir taraftan da kafam dağılsın istiyorum. Sabahki kilom 54,2. Reglim de yakın. Buna rağmen 1 haftada 500 gr iyi gibi.

Hoşçakalın..

valla rokacim ayni seyleri bende hissediyorum.. zaman gecirmek icin giriyorum buraya... ama bi yandan tv hep acik haber kanalindayim... gozumm aklim yuregim...hep orda((

Anne olmak en çok istediğimim şeylerden biri hayırlısı ile amin canım her şey için çok sağol

Bu arada benim adımı tabloya ekleyecek misin? :44:

onemli degil canimmmm kendine gunluk mu acacaksin:))) arada bekliyoruz seni buraya gunlugu olup gelenler var senid aramizda gormekten mutlu oluruzzzzz:))))

günlük falan nedir ne degildir bilmiiyorum inan.ben hemen hemen hergün buraya gelir yazarım tek istegim sizlerin yazılarınzı görüp motive olmak,1 yıldır hergün diyete başlamaktan bıktım eski iradem kalmadı önceden basladım mı sonuna kadar giderdim 2 yıl önce 10 kilo verdim ama kullandıgım antidepresanlar yüzünden aldım. suan 71,3 kilom 60 kiloya hedefledim kendimi.bu arada sizin kaç ne zmn basladınız ve hedefiniz kaç?

bazilari gunluk tutuyo burda... her yedigini her sporu her kacamagini yaziyo...konular varya basliklar.. (hedef 50 kilo olmak vb..) oraya girmeden yeni konu ac var orayi tikliyorsun.. kendine aciyorsun... yada gunluk acmayip burdada yaza bilirsinnn...biz seni motive ederizzz ben 85 le basladim 9 10 ay oldu suan 61.8 im hedefim 50
ilk 5 kiloluk hedefler koydum kendime... seninde basaracagina inaniyorum10 kilo vermissn daha once.. simdi neden yapamayasin ki

Son düzenleme:

sen çok yol aşmıssın yaa ne kadar güzelll.helal olsun sana valla :13: bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.buraya yazsam yeterli.nasıl verdin o kadar kiloyu yani düzenli spor yaptın mı.ek olarak metabolizmayı çalıştıracak içecekler içtin mi?bende şuan 5 i biyerede,9 u biyerde ve greenlife form çayı var genellikle 5i biyerdeyi içiyorum.ama sen tecrübe kazanmıssındır iyice neler yapmam lazım vaktini almazsam yazarmısın?

sana sunu soyliyim cok kararliydim ve cok cok istiyodum...en onemlisi bu oldu cok istedim vermeyi.. benim kilolarim cogu dogum kilolarimdi yani alisik degildim psikolojim bozuldu bir ara...
neyse cok istedigim icin.. ole cok kacamaklar yapmadim.. ayda yilda sehir disina aile yanina gittigimde anca... aksamlari salata yiyorum 5 yada aksam 6 civari ondan sonra yemem kahve cay haric (salatalar ya tavuk ya duz et yada kofteyle onlarida teflonda yagsiz pisirdim)
kola hazir meyve suyu felan icmiyorum.. icecek kahve ayran su yesil cay.. tatli dondurma yerim ayda bir oda...
ekmegi sabah yiyorum bir dilim tam tahilli felan oda.. atistirmak icin kepekli grisini yiyorum cok aciktigimda acligimi bastirsin diye...
sporu 70 kiloyu gordukten sonra basladim..bebegim var zamanim yok o yuuzden gunde 10 15 dk set halinde sabah oglen aksam yapiyorum bilindik seyler yani( mekik felan) ama mutlaka yapmaya calisiyorum..

azmin zaferi senin ki cnm.sorun ordaydı benimde zaten.karar veriyodum yapıcam diyordum ama her defasında yarım bırakıyodum.dün duştan sonra aynanın karsısına geçip kendimi o halde görünce şok oldum üstüne eşimde kilo almışsın diyince iyice tepem attı ve hemen pc yi açtim sizin yazdıklarınız gördüm.dedim yapıcam bu kez.bugün ne zaman canım atıştırmalık bişey istese aynadaki o halimi aklıma getirdim vee halada aklımdaaa pazartesiden itibaren sabah yürüyüşlerine çıkmaya karar verdim.haftada bir tartılıp sonucu yazıcam buraya.bakalım olucak bu sefer...aranıza aldıgınız için tşkler çok mutlu oldum

oy maşallah kıpır kıpır :) bu aralar ağzını iyi tanır hemen ağzına atar dikkatli ol
bende mama sandalyesi araştırıyorum bu aralar almayı düşünüyorum
ama benimki bile bu halde bana kilo verdiriyorsa hareketlenince tığ gibi kalırım herhalde ah nerde o günler
neyse yine hamilelik öncesi kilomun bile altındayım 2 buçuk ayda beni bu hale getirdiyse büyüdükçe düşünemiyorum artık, ay keşke zayıflatsa da yaramazlıklarını çeksem ne var
56 ile hamileliğe başlayıp 54 kiloyu göreceğimi asla düşünmezdim ki benim ablamda 56 ile hamileliğe başlayıp 40 küsürlere düşmüştü doğumdan sonra hemde hiç yediklerine dikkat etmemişti, bende artık istesem dikkat edemiyorum çocuktan dolayı
sabah çikolatalı ekmek arada 1 dilim kek öğlen kıymalı makarna yedim ve aslında çok sağlıksız fakat bi haftadır kahvaltı hazırlayamıyorum kendime hıçkıra hıçkıra ağlarken bırakıp da bebeğimi yapamıyorum kıyamıyorum 1 sn bile çünkü ağlamaktan tıkanıp öksürmeye başlıyo bırakınca

tamam listeye ekleyelimm yarin seni hic cikmasin o goruntu lutfen aklindan

zaten ödum kopuyo bisey agzina alicak diye... joie marka sandelye aldim ebebekten.. e bebegin urunu..esim chicco olsun diye tuturdu cok pahali onlar..suan cok memnunum
evet aglayip tikanmak bizdede var..esin yarsim etmiyormu sabah..benim esim hic bisey yapamazsa ise giymeden yumurta koyar suya hazirlanana kadar kaynar mutlaka ye der bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…