hedef 50 kilo olmak.. :)))

selamm kizlar:KK3: gunaydin herkeze:KK3:
ben kahvaltimi yaptim.. suan kahve iciyorum.. birazdan ufaktan egzersizlerime baslicam bu arada sabah biraz vermisim:KK62:
kahvaltim:
1 incir 1 gunkurusu kayisi
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 dilim salatalik
5 dilim domates
1 dilim tam tahilli ekmek
1 ince dilim salam
1 kupa yesil cay

Günaydın elacımmm :KK16:

Ben de kahvaltımı yaptım kahve yapıyorum şimdi :) Kahvaltım da:
4 gün kurusu kayısı
2 ceviz içi
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 domates
10 zeytin
1 fincan yeşil çay

Tam bir karatay kahvaltısı :KK1:

Günaydın elacımmm :KK16:

Ben de kahvaltımı yaptım kahve yapıyorum şimdi :) Kahvaltım da:
4 gün kurusu kayısı
2 ceviz içi
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 domates
10 zeytin
1 fincan yeşil çay

Tam bir karatay kahvaltısı :KK1:

gunaydin esracimmm:KK16:
evet tam karatay olmus ekmeksiz cevizli afiyettt olsunnnnnnn:))))))

gunaydin esracimmm:KK16:
evet tam karatay olmus ekmeksiz cevizli afiyettt olsunnnnnnn:))))))

Teşekkür ederim elaa :))

Yeni programım bu kızlar:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 domates-salatalık, 2 ceviz içi, 4 gün kurusu kayısı

Öğlen: 1-2 meyve veya 10 adet kavrulmamış taze kuruyemiş

Akşam: Haftanın 7 günü için 7 seçenek. (Önceden belirlemezsem akşam ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum çünkü :KK1: )
1- Fırın mücver + 1 kase yoğurt
2- Et köfte + salata
3- Patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
4- Türlü / Fırında sebze + 1 kase yoğurt
5- Tavuk (haşlama/fırın) + salata
6- Semizotu yemeği + 1 kase yoğurt
7- Bezelye / Taze fasülye + 1 kase yoğurt

Böylece her akşam hem sebze hem protein almış oluyorum. Ayrıca yine toplam kalori 1000 civarı oluyor. Tabi yine gün içinde en az 2 litre su, 3 kupa yeşil çay içmeye ve haftanın 3 günü spora devam :KK8:

Son düzenleme:
Bugun 3.gun tansiyonum yerlerde sanirim elim ayagim titriyor ama pes etmek yok pazar kahvaltilari biraz agir olur bizde gozlemeler pogacalar haşhaşlilar ama tuttum kendimi yarim peynirli gözleme,sekersiz cay ,domates ve bolca salatalik.

demek etrafindaki kizlar citi piti gezerken senin dombili baykus olmak umrunda bile degil... :KK9: demek iradesiz biri olmayi tercih ediyorsun... bos verrr be trilece varken hayat daha guzellll yeeeee gitsinnnn.. nasil olsa artik x large kiyafetler bulmak cok kolay... saklarsin gider kilocuklari:KK1:

dovmekten beter ediyim dedim:KK1:

Dövsen bundan iyiydi ben bile kötü oldum :))

Salondan çok sıkıldığım için biraz da salon programına vücudum çok alıştığı için bugün spor olarak farklı bir şey yapayım diyordum ve leslie 3 miles power walk yaptım. Daha önce videoyu izlediğimde bu ne kadar yorabilir ki diye düşünmüştüm ama cidden etkiliymiş :)) Sonuç olarak bugün 1 saatlik sporumu yaptım :118:

Teşekkür ederim elaa :))

Yeni programım bu kızlar:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 domates-salatalık, 2 ceviz içi, 4 gün kurusu kayısı

Öğlen: 1-2 meyve veya 10 adet kavrulmamış taze kuruyemiş

Akşam: Haftanın 7 günü için 7 seçenek. (Önceden belirlemezsem akşam ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum çünkü :KK1: )
1- Fırın mücver + 1 kase yoğurt
2- Et köfte + salata
3- Patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt
4- Türlü / Fırında sebze + 1 kase yoğurt
5- Tavuk (haşlama/fırın) + salata
6- Semizotu yemeği + 1 kase yoğurt
7- Bezelye / Taze fasülye + 1 kase yoğurt

Böylece her akşam hem sebze hem protein almış oluyorum. Ayrıca yine toplam kalori 1000 civarı oluyor. Tabi yine gün içinde en az 2 litre su, 3 kupa yeşil çay içmeye ve haftanın 3 günü spora devam :KK8:

menunu sevdimmmn esracimmmm:KK9: programin gayet guzellll :))

Bugun 3.gun tansiyonum yerlerde sanirim elim ayagim titriyor ama pes etmek yok pazar kahvaltilari biraz agir olur bizde gozlemeler pogacalar haşhaşlilar ama tuttum kendimi yarim peynirli gözleme,sekersiz cay ,domates ve bolca salatalik.

ben sana dedim mylife bugun daha zorrr sakinnn birakma yarin daha iyi olacak ... tebrik ediyorummm senii:KK9:

demek etrafindaki kizlar citi piti gezerken senin dombili baykus olmak umrunda bile degil... :KK9: demek iradesiz biri olmayi tercih ediyorsun... bos verrr be trilece varken hayat daha guzellll yeeeee gitsinnnn.. nasil olsa artik x large kiyafetler bulmak cok kolay... saklarsin gider kilocuklari:KK1:

dovmekten beter ediyim dedim:KK1:

hahahah eloşum kimmik e verdiğin cevapla beni bile sirkeledin sen bu işi kısa sürede bitirirsin azmin müthiş.iki hafta önce forma yazdığım kilodayım 58 ama tam anlamıyla bi diyette hissetmemiştim kendimi ekmeği kesmiştim sadece fayda vermedi😔 bahar yorgunluğu sporuda bıraktım nolcak halimiz 😔😔😔

hahahah eloşum kimmik e verdiğin cevapla beni bile sirkeledin sen bu işi kısa sürede bitirirsin azmin müthiş.iki hafta önce forma yazdığım kilodayım 58 ama tam anlamıyla bi diyette hissetmemiştim kendimi ekmeği kesmiştim sadece fayda vermedi😔 bahar yorgunluğu sporuda bıraktım nolcak halimiz 😔😔😔

iki hafta önce baslasaydin iste buraya 56 yaziyo olacaktin:KK22: dur acik senide silkeleyimmm:KK9: neden diyette hissetmiyorsun kendini?? yap artik sunu... bak ben 30 kiloya yakin verdim sen neden veremiyesin ki... halla daha yaza gelmis degiliz... cok ta guzel verirsin.... spor isinede basla bir an once kararli ol yeterrrrrr:KK66:)))))

Son düzenleme:
Kızlar bugün yediklerim (karatayımın ilk günü :)) :

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 2 ceviz içi, 4 günkurusu kayısı, 1 domates

Öğlen: 1 elma, 1 portakal

Akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı bezelye, 1 kase yoğurt

Toplam 1030 kalori. Ve 1 saat spor yaptım :KK8:

oglen:
buyuk bir kase meyve salatasi ( ananas seftali yarim muz)
ogleden sonra:
feslegenli diyet kraker (122 kalori)
peynir tabagi( az cecil,az beyaz penir az kasar)
aksam disardaydik yeni geldik kizim izin vermedi yemek yiyemedim ... halen daha yemis degiliz..:KK1: bu saatten sonra hafif bir kahvalti yapicaz esimle birazdan...

iki hafta önce baslasaydin iste buraya 56 yaziyo olacaktin:KK22: dur acik senide silkeleyimmm:KK9: neden diyette hissetmiyorsun kendini?? yap artik sunu... bak ben 30 kiloya yakin verdim sen neden veremiyesin ki... halla daha yaza gelmis degiliz... cok ta guzel verirsin.... spor isinede basla bir an once kararli ol yeterrrrrr:KK66:)))))

cok haklısın ekmeği karbonhtratı kesince hallederim sporla falanda diye düşündüm. aslında iradem güçlüdürde bazı huzursuzluklarda direk yemeğe sarılıyorum ben :) elacım bu gazla klasik pazartesi diyetine başlıycam yarın :))) spor içinde haftada en az 4 gün plates yapıcam cooook iyi geldi sağol valla canımmm 😊 alışveriş yapamıyorum inanın kiii yaaa takıntı bende bu kilo.kendimi iyi hissetmedim icin sana karısanlar gbi aaaa neyin var inceciksin diyenleri duymuyorum inan sen de takma duyma tatlım sağlıklı kiloverdikten sonra kendini iyi hissettiğin kiloya kadar inebilirsin bence 😌

Ya ne bicim reklam veriliyor bu sayfada ya. Canimi cektiriyor. Diyet sayfasi burasi pasta reklami koymayın lutfen yaaa... Sayın yetkililer size sesleniyorum.

merhaba hanımlar ne alemdesiniz bakayım :KK3:
be bugun baya yürüdüm ailece AVM ye gittik annemi kaptıgım gibi flormar gratis watsonsa girdim veee istediklerimi aldım moral olsun diiye otubuste gelirken bi kaç tane kız gördüm tam önümde inceciktilerrrr dedim Dilvin bakk ne kadar güzel görünüyorlar ama yüzleri çikinnnn ahhaahaha :KK60:
cidden zayıftılar ama yüzleri çikindi yaniii (çirkin değil bakın çikinnnn :KK60: )
neyse ama ben naptım zayıflıklarını beynime kaydettimmmmmm gaza geldim :KK52:

X