hedef 50 kilo olmak.. :)))

ay esra bu ne güzel menü ya bi gün ben de yapabilsem keşke

[video=youtube;-b86M6x6Cko]http://www.youtube.com/watch?v=-b86M6x6Cko[/video]

örneğin bu kadını çok seviyorum, lara hudson. başka bir dvdsi daha var, onu da 10 minute solution torrent diye yazsan bulursun. bunlar 10 dklık 5 video halinde. istediğini yapabiliyorsun.
torrent kullanmıyorsan nasıl kullanılır diye yaz google'a, resimlerle daha iyi açıklanır...
10 minute solution'ın cardiosu da var, torrent sitesinde çıkıyor o da.
onun dışında youtube'da blogilates var, 10-15 dklık videoları var.

tebrikkk ederimmmm superrrrrrsin :81:

Çok sağol tatlım benim , bir önceki mesajımda selam veremedim kusura bakma telefondan yazdım ve tahmin edersin ki zor oluyor
Nasılsın?

Geçtiğimiz cuma 64. 9 dum , pazartesi 63. 7 oldum bu sabahta 62. 3 çıktım sence iyi mi durumum yani çok mu hızlı veriyorum yoksa sağlıksız mı ? Bu hafta yine 2 ün yürüyüş , 5 gün spor, lahana suyu kürü ve akşam 5'ten sonra yememeye özen gösterdim

camamber 10 minute solution torrent indirmiyo pc lisansli vitus koruma var pcde guvenli degil diye otamatik kaldiriyor.. youtube ta calismiyor((
ama vimeo diye bi yetden buldummm :)) tesekkurler bakiyorum simdi

yeni basladiysan gayet normal su kaybi felan ilk. baslayinca hizli gidiyo kilo:))) ve sporda yapiyorsun gayet iyi bence

Sağol tatlım benim nasılsın demiştim ama görmedin mi yoksa

valla bende telden giriyorum kizim kipir kipir... o yuzden hizli yaziyom bazen.. iyiym canim benim bugun pek tarti yuzume gulmedi ama halen tam gaz devam ediyorum... arda oluyo iste alistim bu durumlara..hicte bozmamistim bi hafta ... ama olsun... onun disinda iyiyimm
sen nasilsinn???

Tabloya bakıyorum da canım maşaALLAH(C.C) iyi gidiyorsunnn Kızın mı var ALLAH(C.C) size bağışlasın (amin..)

bende iyi derslerle uğraşıyorum

Tabloya bakıyorum da canım maşaALLAH(C.C) iyi gidiyorsunnn Kızın mı var ALLAH(C.C) size bağışlasın (amin..)

bende iyi derslerle uğraşıyorum

o tablo 11 haftalik felan daha onceki kilolarim yok...
evet 15 aylik aminnnn canimm
ayyy kolay gelsin canim... en zor donemdesiniz finaller dimi birde kpss calis..

merhaba kızlar diyet yapamıyorum aslında bebekle uğraşmaktan yemek yemeye fırsatım kalmıyor 54,7 kiloyum bugün de. Çok yaramaz oldu sürekli ilgi istiyor kucak istiyor gazı oluyor ayakta zıplatıyoruz kahvaltılarım artık çikolatalı ekmeğe döndü ayakta yiyorum onu da zaten kahvaltı hazırlamaya izin vermiyor bebeğim. Neyse iyiki sütüm iyi de gerisi önemli değil.

o tablo 11 haftalik felan daha onceki kilolarim yok...
evet 15 aylik aminnnn canimm
ayyy kolay gelsin canim... en zor donemdesiniz finaller dimi birde kpss calis..

Olsun tatlım ne güzel verirsin daha da verirsin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Oyy en tatlı dönemleri ya onların

Evet finallere çalışıyorum , bir de kpss ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

ben sana demistim sanirim shezo gittik ce zorlasacak diye ama tepki vermeye basladikca seni tanidikca seninke iletisim kurdukca zor olsada gittikce guzellesiyo o zorluklar:)). kilon gayey iyi canimmmm

ben sana demistim sanirim shezo gittik ce zorlasacak diye ama tepki vermeye basladikca seni tanidikca seninke iletisim kurdukca zor olsada gittikce guzellesiyo o zorluklar:)). kilon gayey iyi canimmmm

inşallah öyle olur canım şuan bile kucağımda
az önce bi elimde bebekle kıymalı makarna yapana kadar canım çıktı resmen

yerken de emzirerek yemek zorunda kaldım yani başka türlü bıraktığım anda ağlıyor ve uyumuyor doğru düzgün yemek yapmak mümkün değil

ayyy aminn insallah hep beraber vericezzz kilolarimizi evet en tatli ve en zor donemi disardan sevmek kolayy dimi insallah sende tadarsin ilerde okul bitip ise girdikten sonra...
Allah hepinizin yardimcisi olsun... emeginizin karsiligini alirsinizz insallahhhhhh Aminnnnn...

cok iyi anliyorum canim senii:))) bende ayni durumdayimmm.. simdi birde yurume provalarimiz var cok dusuyo kapilara carpiyo... surekli pesindeyimmm..oturtugun yerde durmuyo.. gozumden ayirmiyorum hersey agzina goturuyo...
biraz buyusun mama sandelyesi alirsin 6.7 ayinda ben ona oturtup yemek yapiyorum.. tabi en fazla 15 dak oturuyo...artik buyudu gezmek istiyo.. ama cok isime yaradi benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…