- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.565
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.241
ben izlememeye çalışıyorum canım, arada twitterdan takip ediyorum ister istemez... bunlar olmasın, hiç kimsenin mutlak hakimiyeti altında olmayalım, ölen kişi kendilerinden değilse "terörist", askerse "kelle" olmasın diye çok mücadele verdim. çok yoruldum artık tiksiniyorum herkesten. hala bu işçilerin katillerini savunmaya çalışanlar var... şimdi de "güzel öldüler, şehit oldular" diye vicdan mastürbasyonu yapıp, ailelerin eline 3 kuruş para tutuşturup katliamın üstünü örtecekler. istifa edecek haysiyetleri bile yok. kimsede vicdan kalmamış, şimdi de "15 yaşındaki çocuğun madende ne işi vardı, ölmeyi hak etti." diyip annesini yuhalasınlar bakalım, artık insanlık bitti bu ülkede.
yürüyüşe çıkıyım diyorum ayağım ağrıyo, evde spor yapıp sinirimi atmaya çalışıcam. var ya çenem kaskatı gerginlikten. sahile gittim orda dolaştım, daha da kötü oldum. hava da iğrenç, sıcak ve bulutlu. ben aklımı boş işlerle oyalıycam, diyettir, yeşil çaydır vs napiyim...
Kömür uğruna, emekleri uğruna,
helal lokma uğruna ölen şehit kömürcülerimizin çıkardığı kömürleri oy uğruna bedava dağıtıyorlardı değil mi?
Bunu bilipde izlemek en koyan bu
Ailelerin elleri yakalarında olsun..
ay dayanamadım valla güya forumda yeşil çay, 3 günde 28 kilo gibi başlıkları okucaktım, şu an siyaset meydanındayım ve bir tane arsız kadın midemizi bulandırıyor orda.
O arsızlardan her yerde var cnm kader kader diyip geziyolar
Esmaya ağlarlar onlar.. Vatanının müslüman kardeşleri kadere kurban gitmiştir..
ayy çok sinirlendim yine
O arsızlardan her yerde var cnm kader kader diyip geziyolar
Esmaya ağlarlar onlar.. Vatanının müslüman kardeşleri kadere kurban gitmiştir..
ayy çok sinirlendim yine
klişe olucak ama doğru: Soma'da değil Somali'de olsaydı şimdi Emine tvde ağlıyor olurdu, rabiacılar da işte vicdansız cehape çok az dua ettiler(((( ben bütün gece ağladım, diye ortalıkta kendilerini yırtarlardı.
lütfen mesajlarımızda daha duyarlı olalım. insan olan herkese ağlar soma somali esma ya da ali veli diye ayırmaz. lütfen siz de mesajlarınızda ayrıma gitmeyin
lütfen mesajlarımızda daha duyarlı olalım. insan olan herkese ağlar soma somali esma ya da ali veli diye ayırmaz. lütfen siz de mesajlarınızda ayrıma gitmeyin
Ayrımcılık yapanlara tepki! veriyorum ben..
Çok şükür ben şahsım adına söylüyorum gözü yaşlı herkesin yardıma muhtaç herkesin acısına vicdanım sızlar..
yüzdeelli diye ayrımcılık yapan birini savunmanızda çok yersiz geldi bana
ben hiç öyle görmüyorum şu an siyaset meydanına gelebilirsiniz. insan denilen mahlukatlar çocuğunu kaybetmiş bir anneyi yuhaladılar. herkese ağlamıyorlar.
mağdur edebiyatı yapabilecekleri zaman ağlıyorlar sadece.
beni yanlış anlamışsınız. yüzde elli diye ayrımcılık yapanı savunmadım asla da savunmam ! ben etrafta bu kadar cahil bencil insanlar varken bizlerin daha bilinçli olması gerektiğini söylemek istedim sadece. biz ayrım yapmaya gitmemeliyiz
beni yanlış anlamışsınız. yüzde elli diye ayrımcılık yapanı savunmadım asla da savunmam ! ben etrafta bu kadar cahil bencil insanlar varken bizlerin daha bilinçli olması gerektiğini söylemek istedim sadece. biz ayrım yapmaya gitmemeliyiz
Ben ayrımcılık yapmayı öğrendiysemde başbakanımdan öğrendim çok şükür..
ya valla umrumda değil artık, aman alınmasınlar aman bilmemne demesinler diye diye böyle oldu. niye hırsız destekçisinin, katil yardakçısının suyuna gideyim ki? vicdansızı kendi tarafıma çekmeye çalışmam artık, bu vicdan meselesi artık kesinleşti. cehaletle falan alakası yok. neyse burda daha fazla tartışmayalım isterseniz forumun siyaset bölümü var, ben ordayım.
ya valla umrumda değil artık, aman alınmasınlar aman bilmemne demesinler diye diye böyle oldu. niye hırsız destekçisinin, katil yardakçısının suyuna gideyim ki? vicdansızı kendi tarafıma çekmeye çalışmam artık, bu vicdan meselesi artık kesinleşti. cehaletle falan alakası yok. neyse burda daha fazla tartışmayalım isterseniz forumun siyaset bölümü var, ben ordayım.
Benim kiloda artışta ama reglime 5-6 gün var ona bağlıyorum.
Kas kütlemde ve su oranımda yükselme varmış yağ aynı amakilomda daha yukarıda püfs ya gecen hafta 54lerdeydim bu ne yahu metabolizmamı öldüresim var.
Sporda da son haftama giricem 1 ay daha gitsem mi çok kararsızım tartıyı görünce gidesim gelmiyo