hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin betacimmm:KK3: tamam persembe yazalimm... az kaldi he istanbul yolu:KK66:)ayy benimde sapitik :KK1: valla :KK66:) bikac gram alip bikac gram veriyorummm

gunaydin rokacimmm:KK3: ben hergun tartiliyorum dayanamayip:KK1:
valla bir gunde 400 de gidiyo 400 de geliyo:KK1: normal yani:KK66:)))

Haklısın canım hiç sevinmeyim çünkü öğle yemeğinden sonra tartıldım kıyafetlerimle 55,1 geldim. :2: Normalde sabah aç karnına wc den sonra ya ince pijamalarla ya da iç çamaşırıyla tartılıyorum :KK9: Doktorum hamileyken bunun doğru olduğunu söylemişti. Neyse cumaya az kaldı.

:KK9::KK9: neyse sende bir kac ay sonra yurudugunde sinir edersin hatunlari... bu arada benim bacak 57cm den 55,5 olmusss :)))) :KK9: gaza geldim .. 100 er makas 50 ser enekler poz. geri ye dogru 100 mekik 50 er emekler poz.yana acma 10 yarim sinav 100 ic bacak çaktim:KK1: (yaptim )simdi :))))

41 kere MaşAllah :nazar::nazar::nazar: Süpersin cidden. Bu arada bacaklarını ölçerken nerden başlıyoruz. Merak ettim ben de ölçeyim.

Haklısın canım hiç sevinmeyim çünkü öğle yemeğinden sonra tartıldım kıyafetlerimle 55,1 geldim. :2: Normalde sabah aç karnına wc den sonra ya ince pijamalarla ya da iç çamaşırıyla tartılıyorum :KK9: Doktorum hamileyken bunun doğru olduğunu söylemişti. Neyse cumaya az kaldı.

41 kere MaşAllah :nazar::nazar::nazar: Süpersin cidden. Bu arada bacaklarını ölçerken nerden başlıyoruz. Merak ettim ben de ölçeyim.

ben bikini alti iki parmak asagi olan en tombul yeri olcuyorum....:KK1:

suan aksam yemegimi yiyorum...
oglen yagsiz yogut corbasi..
sonrasinda fesligenli special k kraker 30g
simdide 3,5 yagsiz teflon tavada kendi yaptigim kofte yag koymadigim icin bir tatli kasigi kori sosu ile salatanin ustune koyup yiyorum... yaninda bir kucuk kase yogurt

Son düzenleme:
napiyonuz kizlar hic sesiniz solugunuz cikmiyor ben aksam kizimi gezdirmek icin disari ciktim baya yoruldum:KK1: aksam beste yedigim icin biraz aciktim... eve gelince biraz saldirmak istedim dolaba:KK1: neyse sonra kendimi firenledim.. biraz diyet kraker ve tatlandiricili kahve ictim.. ohh bugunu de atlattim:KK66:))

Son düzenleme:
Günaydın herkese, ölü sayısının bu kadar arttığını bilmiyordum çok çok üzüldüm. Ne denir, o ailelere nasıl sabır dilenir bilmiyorum. Alahım yardım etsin, başımız sağolsun:KK43:((((

Günaydın herkese, ölü sayısının bu kadar arttığını bilmiyordum çok çok üzüldüm. Ne denir, o ailelere nasıl sabır dilenir bilmiyorum. Alahım yardım etsin, başımız sağolsun:KK43:((((

700 kusur kisi calisiyormus, ozellestirildigi icin hicbir denetim yok nerdeyse, 15 yasinda cocular varmis… en aci olan da onlenebilecekken boyle olmasi. yaziklar olsun, midem bulaniyor.

indim maden ocağına kara elmas diyarına
yeryüzü sıcak olsun diye dost
yıllar boyu kazma salladım buskunca bu zindanda
çocuklarım gülsün diye dost
oysa bizim evde gülen yok

yürü derler yürü derler açlığa yürü derler
kara elmas tabut olmuş gerekirse ölün derler
günü gelir utanmadan ağlaşana gülün derler
yalanlara artık sabrım yok ....

boğazim dugumleniyoooo....
kimi baba.. kimi kardeş.. kimi evlat.. kimi sevgili....

merhaba kızlarr diyet her zamanki gibi gidiyor bi aşağı bi yukarı. nasıl bir ülke olduk nedir bu kin öfke nefret artık acılar bile insanları yakınlaştırmıyor. ölümleri sınıflandırmışlar güzel öldü kötü öldü . İnsan hayatını paraya endekslemişler nasıl bir cinayettir madımaktan ne farkı vardır çok yoğun duygular içindeyim etrafımdaki işçileri gördükçe dahada üzülüyorum yapabildikleri siyah kurdela takıp yemekhanede konuşma yaparak saygı duruşu yapacak başka şeylede olmalı olmalıydı.

napiyorsunuz kizlar
benim bugun hicbisey yazasim gelmedi bunu yedim bunu ictim diye.. tv acik surekli soma'yi izliyorum.. insanin ne yemek yiyesi ne bisey yapasi geliyo:KK43:((

napiyorsunuz kizlar
benim bugun hicbisey yazasim gelmedi bunu yedim bunu ictim diye.. tv acik surekli soma'yi izliyorum.. insanin ne yemek yiyesi ne bisey yapasi geliyo:KK43:((

ben izlememeye çalışıyorum canım, arada twitterdan takip ediyorum ister istemez... bunlar olmasın, hiç kimsenin mutlak hakimiyeti altında olmayalım, ölen kişi kendilerinden değilse "terörist", askerse "kelle" olmasın diye çok mücadele verdim. çok yoruldum artık tiksiniyorum herkesten. hala bu işçilerin katillerini savunmaya çalışanlar var... şimdi de "güzel öldüler, şehit oldular" diye vicdan mastürbasyonu yapıp, ailelerin eline 3 kuruş para tutuşturup katliamın üstünü örtecekler. istifa edecek haysiyetleri bile yok. kimsede vicdan kalmamış, şimdi de "15 yaşındaki çocuğun madende ne işi vardı, ölmeyi hak etti." diyip annesini yuhalasınlar bakalım, artık insanlık bitti bu ülkede.
yürüyüşe çıkıyım diyorum ayağım ağrıyo, evde spor yapıp sinirimi atmaya çalışıcam. var ya çenem kaskatı gerginlikten. sahile gittim orda dolaştım, daha da kötü oldum. hava da iğrenç, sıcak ve bulutlu. ben aklımı boş işlerle oyalıycam, diyettir, yeşil çaydır vs napiyim...

ben izlememeye çalışıyorum canım, arada twitterdan takip ediyorum ister istemez... bunlar olmasın, hiç kimsenin mutlak hakimiyeti altında olmayalım, ölen kişi kendilerinden değilse "terörist", askerse "kelle" olmasın diye çok mücadele verdim. çok yoruldum artık tiksiniyorum herkesten. hala bu işçilerin katillerini savunmaya çalışanlar var... şimdi de "güzel öldüler, şehit oldular" diye vicdan mastürbasyonu yapıp, ailelerin eline 3 kuruş para tutuşturup katliamın üstünü örtecekler. istifa edecek haysiyetleri bile yok. kimsede vicdan kalmamış, şimdi de "15 yaşındaki çocuğun madende ne işi vardı, ölmeyi hak etti." diyip annesini yuhalasınlar bakalım, artık insanlık bitti bu ülkede.
yürüyüşe çıkıyım diyorum ayağım ağrıyo, evde spor yapıp sinirimi atmaya çalışıcam. var ya çenem kaskatı gerginlikten. sahile gittim orda dolaştım, daha da kötü oldum. hava da iğrenç, sıcak ve bulutlu. ben aklımı boş işlerle oyalıycam, diyettir, yeşil çaydır vs napiyim...

guzel ölduler....ne laf demi.. ceset felan... tarzi soylemler...
ne guzeli be.. hadi guzel olduler diyorsunda.. guzel yasadilar diye biliyormusun... yasamiyorlar yaşatmiyorsunuz ki bu ulkede...

valla camamberim bende oyalayim diyorum kendimi ama hep gozum orda..

Vefat haberinizi LCD televizyonlarımızda, süslü koltuklarımızda otururken izledik.
Siz yaşam mücadelesi verirken biz, ellerimizde sizin bir maaşınız kadar olan telefonlarımızla paylaşımlar yaptık.
Tuzumuz daha kuru olduğu için akşam yemeğinde yediğimiz rostonun fotoğrafını paylaştığımız sayfada taziyelerimizi sunduk size.
Acınızla dertlenip yaktık bir Marlboro. "Nasıl bir ülkede yaşıyoruz?" Doğalgaza geçtiğimiz için unuttuk kömürün karasını, kokusunu, eziyetini.
Siz yerin 200 metre altında ekmek parası için çabalarken, bizler yerin metrelerce üstünde, teras katlarda yemekler yedik. Duyarsız kaldık halinize. İstemesi çok anlamsız ama ; HAKKINIZI HELAL EDİN

X