hedef 50 kilo olmak.. :)))

reglidendir canim o artis benim 700 gr 800gr artar hep bir kac gun onceden...
tarti kismina takilma spor icin mutlaka sıkilasma olacak zamanin varsa git tatlim.. zaten kilo veremiyorum deme mutlaka faydasi olacak biraz istikrarimizi korumamiz lazimmm

cnm bilmiyorum ya haziranda da gitsem mi:26: severekde gidiyorum oysa ama
Zaten temmuz ramazan gitmem ağustosta da tatile gidicem
Son haftamıda gidip tekrar tartılmak isticem ona göre karar vercem

cnm bişe sorcam senin detoxu yapıcam ben ama farklı olur mu bilemedim
Yağ,tuz yine olmıcak ama ben soğuk sevmiyorum sıcak bir ayran çorbası yapıcam..

Bulgur,buğday ve haşlanmış beyaz mısırla(babannem yapardı) sıcak sıcak içiliyo
senin detoxun çakması oldu ama böyle seviyorum bende umarım senin detox kadar fayda eder:KK31:

Kilo vermek ne zormuş :2:

cnm bilmiyorum ya haziranda da gitsem mi:26: severekde gidiyorum oysa ama
Zaten temmuz ramazan gitmem ağustosta da tatile gidicem
Son haftamıda gidip tekrar tartılmak isticem ona göre karar vercem

cnm bişe sorcam senin detoxu yapıcam ben ama farklı olur mu bilemedim
Yağ,tuz yine olmıcak ama ben soğuk sevmiyorum sıcak bir ayran çorbası yapıcam..

Bulgur,buğday ve haşlanmış beyaz mısırla(babannem yapardı) sıcak sıcak içiliyo
senin detoxun çakması oldu ama böyle seviyorum bende umarım senin detox kadar fayda eder:KK31:

Kilo vermek ne zormuş :2:

bence seviyorsan git spora araya ramazan girmeden... tabisen bilirsin... kilonda az kalmisss...
detoksa gelince guzel tarif sicak seviyorsan olule yap... bende yagsiz tuzsuz olunca soguk seviyorum...soguk daha iyi gidiyor..

kızlar öncelikle başımız sağ olsun olanlar cok kötü lafla sözle anlatılacak gibi degil...
Rabbim yar ve yardımcıları olsun...

gunaydin kizlar
tarti gunune bir gun kaldi ve ben artistayim anlamadim gitti bta nin dedigi gibi sapitik kilom:KK1:
benimde öyle oldu bu aralar yaa bi iniyo bi cıkıyoo
bide burda depremler oluyo ve sanki apartmanın şaftı kaydı gibime geliyo kapılar zor açılıyo ve esyalar devriliyo hemde normal bi şekilde degil gerçekten aklım hafızam almıyoooo..
gecen gün gök gürledi şimsekler caktı burdan korkuyorum ben ve tartıyı unutmuş durumdayım bugün tartılmıycam yarın bakalım kaç çıkıcakkkk :KK50:

öncelikle acımız çok büyük hepimizin başı sağ olsun,ihmali olan herkes hak ettiği cezayı alır inşallah, ama giden canlar da geri gelebilseydi keşke
bu sabah 54,7 kiloyu gördüm ama içimde sevinç falan yok bu olay hepimizi mahvetti

shezo yeni gordum kiz yazini:KK1:
o yuzden gec cvp veriyorum..
insallah canimm insallah... ustu kapanir kesin... yine baska gundem cikarilir.. olayda kapanir gider...
hep ustunu ortuyoruz...
bende cokkkk uzgunum gece kiziim uyandikca telden nete girip baktim...cok cok zorrrr:KK43:((

kızlar öncelikle başımız sağ olsun olanlar cok kötü lafla sözle anlatılacak gibi degil...
Rabbim yar ve yardımcıları olsun...

benimde öyle oldu bu aralar yaa bi iniyo bi cıkıyoo
bide burda depremler oluyo ve sanki apartmanın şaftı kaydı gibime geliyo kapılar zor açılıyo ve esyalar devriliyo hemde normal bi şekilde degil gerçekten aklım hafızam almıyoooo..
gecen gün gök gürledi şimsekler caktı burdan korkuyorum ben ve tartıyı unutmuş durumdayım bugün tartılmıycam yarın bakalım kaç çıkıcakkkk :KK50:

konyada daha once olmustu ole birsey kiz Allah gostermesinnnn... nasil kayyiyoooo

apartman kayiyo demedinmi?? esyalar dusuyo felan..
sen gokgurultusu icin mi demistin yoksa..???. ben apartman kaymasi diyince apartmanin temel yapisinda bir sorun var algiladim mazallah onun icin demistim..
hayır dogru anlamışsın abla apartmanın betonları catladı cok kotu oldu ya
ve evet esyalar anormal bi sekilde düşüyo mesela biz gecen gün sebzelik aldık 4 yerinden tekerlekli öyle zor soktum ki o tekerlekleri anlatamam çıkar mı diye zorla cıkarmaya calıştım cıkmadı tırnagımı kırdım hatta
bugün sabah kalktigimizde o sebzelik devrilmiş bi tanesi kırılmış ve bütünnn tekerlekleri sonuna kadar cıkmışştıı ve kapılar dahada zor acılıp kapanıyo

hayır dogru anlamışsın abla apartmanın betonları catladı cok kotu oldu ya
ve evet esyalar anormal bi sekilde düşüyo mesela biz gecen gün sebzelik aldık 4 yerinden tekerlekli öyle zor soktum ki o tekerlekleri anlatamam çıkar mı diye zorla cıkarmaya calıştım cıkmadı tırnagımı kırdım hatta
bugün sabah kalktigimizde o sebzelik devrilmiş bi tanesi kırılmış ve bütünnn tekerlekleri sonuna kadar cıkmışştıı ve kapılar dahada zor acılıp kapanıyo

dilvincim sen bilincli bir kizsin yonetimle konussaniza.. yada bir yetkili cagirinn Allahim uzak olsun daha oncede konyada bina cokmustu.. mutayitler sirketler aynidir belki... ne biliyim onlem almak lazim... peki komsularinizda ayni sikate varmi bence hemen bir arastir canim...

Kolay gelsin kizlar :) benimde hedefim 50 kilo ama biraz yuksek kilodan basliyorum.su an 68 im.sinava hazirlaniyorum elimden geldigince dikkat edicem yediklerime.umarim basaririm :rolleyes:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dilvincim sen bilincli bir kizsin yonetimle konussaniza.. yada bir yetkili cagirinn Allahim uzak olsun daha oncede konyada bina cokmustu.. mutayitler sirketler aynidir belki... ne biliyim onlem almak lazim... peki komsularinizda ayni sikate varmi bence hemen bir arastir canim...
abla bu apartmanda herkes birbirine küs gibi kan davamız var gibi kimse birbiriyle konuşmuyooo işin ilgincide hepsi bilinli insanlar doktor hemsire ögretmen okumuşlarda beyinleri yok...
alt katımızdaki tarikat hocası ve onlar yönetici tarikatta degiliz diye bizimle konuşmuyolar yahuu ben dinimi kendim yaşıyorum sanane benim dinimden..
böyle bi yerdeyiz abla ve 1 yıllık sözleşmede imzalandı napcam bilmiyorum.

selam kızlar yoğun bir gün grevler var ondan dolayı işler bize kaldı. bu akşam ist yolcusuyuz daha mutlu sevinerek gitmek isterdim ama dünden beri durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu resmen tüm bu olanlara. sabah tartıldım sapıtık vücudum ve kararsız kiloma yine şaşırdım :)) neyse artık alışcam yavaş yavaş rayına oturur herhalde 52,4 kg olarak tartıldım elacım kayıtlara geçebilirsin önümüzdeki zamanlarda ne olacak merak içerisindeyim :)) kendinize iyi bakın bol bol spor yapın ben salıya kadar giremeyebilirim sağlıcakla kalın

selam kızlar yoğun bir gün grevler var ondan dolayı işler bize kaldı. bu akşam ist yolcusuyuz daha mutlu sevinerek gitmek isterdim ama dünden beri durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu resmen tüm bu olanlara. sabah tartıldım sapıtık vücudum ve kararsız kiloma yine şaşırdım :)) neyse artık alışcam yavaş yavaş rayına oturur herhalde 52,4 kg olarak tartıldım elacım kayıtlara geçebilirsin önümüzdeki zamanlarda ne olacak merak içerisindeyim :)) kendinize iyi bakın bol bol spor yapın ben salıya kadar giremeyebilirim sağlıcakla kalın

kaydediyorum gule gule git:KK3:

dilvincim cok eminsen sen cagir bir yetkili belediyeye felan soyleyin... tedbirli olmakta yarar var...goruyosun tv yi ne haldeyiz

kizlar napiyosunuz...
bugun temizlik var evde o yuzden... egzersiz yapmadim... dunde 100 makas hareketi disinda birsey yapmadim... zaten icimden gelmedi...aksam bakalim..15 dk olsa yapmadan yatmicam...
oglen bir kase light yogurt ve 4 ince grisini yedim.. aksama... sezar salata yapicam.

Son düzenleme:
Ben bu sabah kahvaltı yapmadım cnm istemedi
sabah
5 grisini 1 kupa kahve içtim

Öğlen 2 kepçe ayran çorbası

az önce 2 bisküvi 1 kupa çay

şimdide 2 kepçe ayran çorbası içtim
akşamda içip kapatıcam

Bugünüde böyle atlatcam bakalım

Bu metabolizmayı şoklamak lazım ama nasıl bilmiyorum

Ben bu sabah kahvaltı yapmadım cnm istemedi
sabah
5 grisini 1 kupa kahve içtim

Öğlen 2 kepçe ayran çorbası

az önce 2 bisküvi 1 kupa çay

şimdide 2 kepçe ayran çorbası içtim
akşamda içip kapatıcam

Bugünüde böyle atlatcam bakalım

Bu metabolizmayı şoklamak lazım ama nasıl bilmiyorum

netten okuduklarima gore;
egzersizi artirmak
sık sık az yemek
bol su icmek
yesil cay icmek
ayran detoksuna aci pul biber ekleye bilirsin oda meyobolizmayi hizlandiriyo..

Selam canlarım ben döndüm nasılsınız :KK3:

İstanbulda istediğim gibi yedim gayet de güzeldi, dün gece döndüm bugün itibariyle diyete tekrar başladım. Yarın kaç kilo almış olduğumu göreceğiz :KK70: Aslında 1000 kalorinin altına düşmemem gerekiyordu ama bugün hiç iştahım yoktu bir şeyler yemek için kendimi zorladım o yüzden bugün böyle oldu maalesef... Yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği

Ara: 5 badem

Öğlen: 1 tabak patlıcan yemeği, 1 kase cacık

Akşam: 1 elma

Toplam 700 kalori.

Selam canlarım ben döndüm nasılsınız :KK3:

İstanbulda istediğim gibi yedim gayet de güzeldi, dün gece döndüm bugün itibariyle diyete tekrar başladım. Yarın kaç kilo almış olduğumu göreceğiz :KK70: Aslında 1000 kalorinin altına düşmemem gerekiyordu ama bugün hiç iştahım yoktu bir şeyler yemek için kendimi zorladım o yüzden bugün böyle oldu maalesef... Yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği

Öğlen: 1 tabak patlıcan yemeği, 1 kase cacık

Akşam: 1 elma

Toplam 700 kalori.

ayyy hosgeldin esracimmm:KK48:
umarim guzel vakit gecirmissindirrr:nazar:
ayy neguzel:))) bende tatil yapmak istiyorummmm:KK66:))

X