hedef 50 kilo olmak.. :)))

ne guzel cenesi dusuk insanlari severim yurus yapman cok iyi birazda dikkat edersen vericegine eminim neyse artik bundan sonra takip edersin kilonu:))) ayy insallah verirsin sinavini zor surec... lahana corbasimi iciyorsun..

ne guzel cenesi dusuk insanlari severim yurus yapman cok iyi birazda dikkat edersen vericegine eminim neyse artik bundan sonra takip edersin kilonu:))) ayy insallah verirsin sinavini zor surec... lahana corbasimi iciyorsun..

Evet çok konuşurum en etkilisi yürüyüş bence de... asitlilerden uzak duruyorum bir de... aynen zor bir süreç hem de ne zor ama hayırlısı inşaALLAH(C.C)... (amin..)

Bu topic tam bana göre destek ve morale insanın çok ihtiyacı oluyor... lahana çorbası içmiyorum , lahanayı haşlayıp suyunu içiyorum elacığım

sen dene bakalim ise yararsa bende denerim ne okuyorsun?? evet hayirlisi canim insallah bu sene olurr aminnnnn:)))

ayy neguzell.. alimlar fena degil galiba diger bolumlere gore.. ama puan yuksek sanirim... neyse halledersinnnn...

bu sene eylülde gireceğim sınava... hayırlısı lisans girmiyorum daha 3. sınıfım ALLAH(C.C) büyüktür canım.. elacığım ben çıkıyorum final derslerime çalışacağım hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol tatlım...

Günaydın kızlarrr,

Nasılsınız ??? Ben sapıtık vücudumla yuvarlanıp duruyorum bugünkü tartım - 500 gr dı. bakalım hafta sonuna doğru napcak :)) bu arada ben kilo bildirimimi perşembe yapabilicem perşembe akşamı yola çıkıcaz p.tesi akşamına kadar evde olmucam abur cubursuz günler diliyorum :))

Günaydın kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek arasına 3 dilim salam ve yeşillik. 1 salatalık ve az şekerli 1 bardak çay.

4 tane de erik yedim, çok canım istedi.

Ben bu sabah bişey yaptım kızlar, bekleyemedim ve tartıldım ucundan baktım c.tesi 54,7ydim; şimdi 54,3üm. Sizce üç günde 400 gr normal mi?

Lütfen normal deyin sevineyim

gunaydin betacimmm tamam persembe yazalimm... az kaldi he istanbul yolu)ayy benimde sapitik valla ) bikac gram alip bikac gram veriyorummm

gunaydin rokacimmm ben hergun tartiliyorum dayanamayip
valla bir gunde 400 de gidiyo 400 de geliyo normal yani)))

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar, yürüyüşten geldim buraya uğrayıp yazdıklarınızı okumadan edemiyorum ama genelde spor bölümünde takılıyorum forumda artık. çünkü diyet lafı bile beni acıktırmaya başladı hepinizi öpüyorum

gunaydin camamberim yurusmu yaptin supersin... incelme varmi olctun mu bu aralar:))))

kahvaltim:
1 incir
1 gun kurusu kayisi
1 orta boy domates
1 kibrit kutusu buyuk..beyaz peynir
1 dilim tam tahilli ekmek

simdir bir kahve ictimm)

oglen icin yogurt corbasi icicem yagsiz uzerine yagda nane yakmadan... hazirladim..

Son düzenleme:
hııı emekli teyzelerle amcalarla yürüdüm 25 mayısta ölçücem canım, ama şu ana kadar incelmemişimdir çünkü 4 gündür hiç spor yapmamıştım ve çok yemiştim.

iyi bari ortalikta taytli incecik hatunlar yokmus onlarda gaza getriyo bea :)))

Son düzenleme:
saat 10a doğru gelmeye başladı prensesler, ben de eve döndüm

neyse sende bir kac ay sonra yurudugunde sinir edersin hatunlari... bu arada benim bacak 57cm den 55,5 olmusss :)))) gaza geldim .. 100 er makas 50 ser enekler poz. geri ye dogru 100 mekik 50 er emekler poz.yana acma 10 yarim sinav 100 ic bacak çaktim (yaptim )simdi :))))

maaaşallah ne diyim bol bol nazar boncuğu koydum benim de gözüm kalıcak çünkü bacaklarında 51 cm bacağım var bu kiloyla, 3-4 kilo daha alsam 60 olur sırf bacağa gidiyo mübarek bütün yağlarım.
akşama doğru bi kere daha tekrarlarsın bu seti süper olur.

evet aksama kadar bir daha tekrarlarim... hergun mutlaka yapmaya calisiyorumm... bu hareketleri:))) olcmek aklima gelmezdi sen olmasan.... :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…