- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.221
evet aksama kadar bir daha tekrarlarim...hergun mutlaka yapmaya calisiyorumm... bu hareketleri:))) olcmek aklima gelmezdi sen olmasan.... :112:
motive olduysan ne mutlu valla aslında önemli olan kilomuz değil, demek ki senin vücudun sinsi sinsi zayıflıyormuş
gunaydin betacimmmtamam persembe yazalimm... az kaldi he istanbul yolu )ayy benimde sapitik valla ) bikac gram alip bikac gram veriyorummm
gunaydin rokacimmmben hergun tartiliyorum dayanamayip
valla bir gunde 400 de gidiyo 400 de geliyonormal yani )))
neyse sende bir kac ay sonra yurudugunde sinir edersin hatunlari... bu arada benim bacak 57cm den 55,5 olmusss :)))) gaza geldim .. 100 er makas 50 ser enekler poz. geri ye dogru 100 mekik 50 er emekler poz.yana acma 10 yarim sinav 100 ic bacak çaktim (yaptim )simdi :))))
Haklısın canım hiç sevinmeyim çünkü öğle yemeğinden sonra tartıldım kıyafetlerimle 55,1 geldim. :2: Normalde sabah aç karnına wc den sonra ya ince pijamalarla ya da iç çamaşırıyla tartılıyorumDoktorum hamileyken bunun doğru olduğunu söylemişti. Neyse cumaya az kaldı.
41 kere MaşAllahSüpersin cidden. Bu arada bacaklarını ölçerken nerden başlıyoruz. Merak ettim ben de ölçeyim.
etmemmi tatlim :))) insallah gonlundn gecen yer acilir ve orayada gidersinnn... ailen nerde ??
sağol canım ailem mersin merkezde canımmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın herkese, ölü sayısının bu kadar arttığını bilmiyordum çok çok üzüldüm. Ne denir, o ailelere nasıl sabır dilenir bilmiyorum. Alahım yardım etsin, başımız sağolsun((((
napiyorsunuz kizlar
benim bugun hicbisey yazasim gelmedi bunu yedim bunu ictim diye.. tv acik surekli soma'yi izliyorum.. insanin ne yemek yiyesi ne bisey yapasi geliyo((
ben izlememeye çalışıyorum canım, arada twitterdan takip ediyorum ister istemez... bunlar olmasın, hiç kimsenin mutlak hakimiyeti altında olmayalım, ölen kişi kendilerinden değilse "terörist", askerse "kelle" olmasın diye çok mücadele verdim. çok yoruldum artık tiksiniyorum herkesten. hala bu işçilerin katillerini savunmaya çalışanlar var... şimdi de "güzel öldüler, şehit oldular" diye vicdan mastürbasyonu yapıp, ailelerin eline 3 kuruş para tutuşturup katliamın üstünü örtecekler. istifa edecek haysiyetleri bile yok. kimsede vicdan kalmamış, şimdi de "15 yaşındaki çocuğun madende ne işi vardı, ölmeyi hak etti." diyip annesini yuhalasınlar bakalım, artık insanlık bitti bu ülkede.
yürüyüşe çıkıyım diyorum ayağım ağrıyo, evde spor yapıp sinirimi atmaya çalışıcam. var ya çenem kaskatı gerginlikten. sahile gittim orda dolaştım, daha da kötü oldum. hava da iğrenç, sıcak ve bulutlu. ben aklımı boş işlerle oyalıycam, diyettir, yeşil çaydır vs napiyim...
guzel ölduler....ne laf demi.. ceset felan... tarzi soylemler...
ne guzeli be.. hadi guzel olduler diyorsunda.. guzel yasadilar diye biliyormusun... yasamiyorlar yaşatmiyorsunuz ki bu ulkede...
valla camamberim bende oyalayim diyorum kendimi ama hep gozum orda..