hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın, iyi pazarlar herkese.. Anneler günümüz kutlu olsun.

Sabah yumurta, domates, salatalık, azcık şekerli çay ve azcık kızarmış patatesle güne başladım.

gunaydin...iyi pazarlar kizlar annelerinizin anneler gununuz kutlu olsnn... ve anne olan kizlari anneler gununu kutluyorum opuyorumm burdannn :112:

elacim tesekkur ederiz senin de anneler günün kutlu olsun.ne mutlu bize ki rabbim bizlere evlat verip anne olmayi nasip etti.allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin inşallah.

Günaydın, iyi pazarlar herkese.. Anneler günümüz kutlu olsun.

Sabah yumurta, domates, salatalık, azcık şekerli çay ve azcık kızarmış patatesle güne başladım.
gunaydinnnn
elacim tesekkur ederiz senin de anneler günün kutlu olsun.ne mutlu bize ki rabbim bizlere evlat verip anne olmayi nasip etti.allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin inşallah.

aminnn ebrucummm:)))) seninde anneler gunun kutlu olsunnnn

-Bence en büyük zenginlik arkamızda dua eden bir annemizin olmasıdır!

Önce şehit annelerimizin,sonra tüm annelerin,bizlerin,sizlerin anneler günü kutlu olsun

nasilsiniz kizlar
hafta sonunuz nasil geciyor.. ben iki gundur cok sıkmiyorum... ole abartili hic birsey yemedim ama diyette pek uyamadim... yarin biraz sıkicam bakalim egzersiz yapmadim dun ve bugun ama cokta oturdugum solenemez:))) bu arda alisvetis yaptik gida... kendime kepekli grisini, feslegenli diyet biskuvi, light yogurt incir, gunkurusu kayisi,limonlu naneli yesil cay felan aldim haa birde dondurma ama daha yemedim.. cok gozum donmedigi surece yememeye caliscam:)))

oglen musli yedim ikindi kahve ictim aksam 2 adet kofte salata ve yarim dilim tam buğday ekmegi esim bugun bana ekler ve sekerpare almış(bu adam beni yoldan çıkarıyor yahuu...) mecbur 3 ekler 2 sekerpare yedim yarim saat de spor yapmistim tatlıyı yiyince spor bosa gitti

kızlarrrr çıtır annelerrrrr
anneler gününüz kutlu olsunnn canlarr
benim sınav hafta ve biliyosunuz hastayımm spor olarak mekiği falan bıraktım yürüyüş yapıyorum sadece 40 dakika tempolu
hasta olmak ve tam sınava dek gelmesi kötü oldu kilo almışş gibiiyim hiç tartılmıycam sadece cuma günü bildirimim veririm sonrası Allah büyük...
umarım bana kızmıyosunuzdur
menülerimi sporumu falan paylaşamıyorumm

sen sinavlarini hallet dilvincimmm.. biran oncede iylesmeye bak...

günaydın kızlar,

birkaç gündür giremedim hiç. öncelikle forumdaki tüm annelerin anneler günün kutlarım :)

ay sonuna kadar tartılmayacağım ama forumu sürekli takip edeceğim demiştim ama yine merakıma yenik düştüm ve cumartesi sabahı tartıldım, sonuç: 57. ela'cığım sana zahmet beni de listeye bu şekilde ekleyebilir misin? geçtiğimiz hafta spor + diyete çok güzel devam ettim. haftasonu da bozmadım. felaket motive olmuş durumdayım.

okuyanlarınız belki bilirler porsiyon kontrolüyle ilgili ciddi problemlerimden olduğumu yazmıştım. bu hafta ufak ufak denemelere başladım. küçük porsiyonlarla yavaş yavaş yeme alıştırmaları yaptım. hiç aç kalmadım. insan yavaş yavaş yiyince hem gözü hem midesi çok daha az yiyecekle doluyor valla. sporla da destekleyince tartıya yansıdı tabi :) tabi önemli olan bunun devamlı olması. biliyorum 2-3 günde olacak iş değil. bu hafta da inşallah bir aksilik çıkmazsa bozmayı hiç düşnmüyorum. cumartesi tartıda verdiğimi görünce bir hırsla spor salonuna attım kendimi. kendime kocaman bir aferin diyorum :)

hepinize çok güzel bir hafta dilerim. geriye kaldı 7 kilo :) ha gayret!!!!

gunaydinn
nasilsinizzz bakalim ben bugun sıki basliyorum.. umarim olede devam ederim...
ac karnina bir kayisi bir incir ve bir tatli kasigi keten tohumu...ile gune basladim.. simdi kahvalti yapicam... erken kalktim ama anca zaman buluyorum.... tam tahili ekmek domates peynir ve maydonoz.. yiycem simdi)

pericik kaydedicem simdi seni:)))) bazi sorunlari halletmene sevindim canim... kilo vermeye calisan ,yemek yemeyi seven herkeZ senin gibi aslinda ... kendiyle mucadele icinde...bazen bazilarimiz uç yerlere gide biliyor (yeme sorunu.. yemekten korkma asiri yeme gibi sorun olabiliyo) ama sen halletmeye baslamissinnn.. tebrik ederim kiloda vermissinnn ))

neyse mayıs sonunda başlarım :))

trlelli çok güldüm eşine ama bu davranışları seni çok sevdiğinin ayrı bi ifadesi sende o seni tahrik ettikçe inat et hırslan :)) benim eşimde komplocu her yemeğin yanında mutlaka pilav makarna vs gibi bi karbonhidrak olacak yoksa doymuyormuş bende onla alıştım yemeye aldım kiloları şimdi ıraktım sadece ona yapıyorum oda ben zayıflıcam o kilo alacak diye az yiyor ekmeği azalttı ama akşam çayın yanına ziyafet hazırlıyor halleyler probisler çekirdekler cipsler 3 tene zigon sehpayıda kullanıyor paşam bense benimde yeşil çay kupası yeşilçay içiyom bazen kalori limitim çok düşük geçmişse o gün yarım halley falan alıyom eşimse ballandıra ballandıra yiyor karşındaki bende yiyim bisikletim salonda tv nin karşısında ne zaman binsem bi kase çekirdek alır yada koca paket cips yaaa deliii bazende dışarı çıkarken fortmantonun önünde beni süzerken yakalıyorum ağzından kaçırıyor çok güzel olmuşsun falan diye inadına inadına abur cuburu yemiyorum :)) mutfak dolabının biri ona tahsis edilmiş doldurdukça dolduruyor okul kantininde bu kadar çok çeşit yoktur hiç açmıyorum bile :)))))))))

Ben eve pilates topu almak istiyorum uygun fiyata nerden bulabilirim ki?(internetten alışveriş yapmıyorum)
Salondaki hocaya söyledim bakarım dedi inş. bulur en azından evde de yarım saat yaparım..

Salonda herkesi heveslendiriyorum
Hergün 15-20dk mutlaka yapıyorum fena terletiyo tek başıma yapıyorum genelde onlarıda heveslendirdim bugün yapanlar vardı.

Son düzenleme:

buyuk alisveris marketlerinde var.. kipa migros gibi... ordan bulabilirsin...

merhaba kızlar yoğunluktan iş ve özel hayatımdan dolayı yazamadım kızlar diyetime tam gaz kaçamaksız devam ediyorum

kahvaltı: 07.00

1 adet haşlanmış yumurta+ maydonoz+ 2 dilim çavdar ekmeği+ yeşil çay

ara öğün: 10.00
bir adet elma

eloşummmm nasılsın tatlım ooooooooooo süpersin bu arada hadi bakalım azmine bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…