- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.181
eloşummmm nasılsın tatlım ooooooooooo süpersin bu arada hadi bakalım azmine bayıldım
iyim fistikim sen nasinnn????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eloşummmm nasılsın tatlım ooooooooooo süpersin bu arada hadi bakalım azmine bayıldım
iyim fistikim sen nasinnn????
merhaba tr lelli
sana özel mesaj attım bir mesaj kutusuna bakabilir misin
teşekkürler
Ben eve pilates topu almak istiyorum uygun fiyata nerden bulabilirim ki?(internetten alışveriş yapmıyorum)
Salondaki hocaya söyledim bakarım dedi inş. bulur en azından evde de yarım saat yaparım..
Salonda herkesi heveslendiriyorum
Hergün 15-20dk mutlaka yapıyorum fena terletiyo tek başıma yapıyorum genelde onlarıda heveslendirdim bugün yapanlar vardı.
iyiyim tatlım sorma ben de tayin dönemi başladı hala okul isimleri açılmadı bu hafta "tercih haftası" canım dualarını bekliyorum
napiyonuz kizlar))) sesiniz cikmiyor kacamak kokulari aliyorum
benim diyet superde egzersiz kacamagi yapiyorum yaaa cok yorgun hissediyorum kendimi kizim oglen uyuyunca yanina bende uzandim.. biliyorum ki uyaninca fir dondurcek beni evde)) o yuzden dinlendim acik.. sadece sabah 100 makas hareketi 100 mekik 100 ic bacak hareketi yaptim.. canim istemedi((( pufffff
Merhaba canım, sabah gayet iyiydim. Aslında şu ana kadar iyiyim sanırım bilmiyorum:26:
Kaçamak tabiki oldu kızıma puding yapmıştım, dibini temizlemek bana düştü Tencere dibi kaç kalori acaba
Sabah: 2 dilim kepek ekmek, içini dolduracak kadar peynir, 2 salatalık, az şekerli çay.
Öğle: Yarım porsiyondan az z.yağlı kabak kavurma, 1 kase arabaşı çorbası,1 dilim ekmek.
Arada 6-7 badem. Puding tenceresinin dibi.
Akşama da az kuru fasulye , azcık pilav , yağsız salata
Aranıza bende katılabilir miyim?
Boyum 1.63.. Aç karnına 63.5 , tok karnına 64 küsürüm Ne zamandır dikkat ediyorum ama düzenli tartılamadığım için kaç kilo verdiğimi bilemedim
puding tenceresi dibi kacamagi mi Allah seni emi kisss)))
bende cok severimm pudingli tencere dibini
arabadi corbasi mi nerelisinn?? merak ettim
hosgeldin canim..
Dipleri her zaman ben sıyırıyorum, önceden umursamazdım ama şimdi diyetteyiz diye vicdan yaptım.
Arabaşı çorbasını çok seviyorum. Aslen Kırşehir liyim ama doğma büyüme Ankara. Kısacası İç Anadolu luyum derim hep.
hoşbuldukkk tatlım
betulcum.. kilonu bu sabahmi tartildin ac katnina olani...listeye ekliyim istersen... kilo bildirim gunlerimiz cuma...
evet sabah ac karnına tamam canım cumaya kadar eksileri görmek istiyorum
merhaba arkadaşlar , bende katılmak istiyorum buraya..
boyum 1.63 birkaç gün önce tartıldığımda 54.3 falandım. bende 48 50 o civarlara inmek istiyorum :26:
yazın 49 50 lerdeydim sonra kışın kilo aldım maalesef 56yı görmüştüm en son
genelde ortaokul çağlarımdan beri 55 kiloyumdur. bir ara lisede 61e çıkmıştım. sonra verdim 55 oldum sonra verdim 49 50. 55 kilodan 49 50 ye hiçbirşey yapmadan kendiğimden vermiştim. nasıl mutluyum nasıl özgüvenliyim göbeğim inmiş bacaklarım incelmiş daha bir rahatlık gelmişti bana. ahh ahh sonra yeniden kilo aldım eskisine vucüdumun alışmış olduğu bir türlü vazgeçemediği 55 e döndüm
diyet yapacağım yapacağım diyorum birtürlü düzenli bir şekilde başlayamadım.
geçen hafta başladım işte.
yaptıklarım , kızartma asitli içecek çikolata abur cubur yemiyorum. günde iki öğün (bazen 3 ) yiyorum. ekmekte kepekli veya buğdaylı yiyorum , beyaz yersem az yiyorum. ve asıl önemli olan akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum. 2günde midem küçüldü zaten sonrası kolay oldu. 5 günde 1 kilo falan vermişim sanırım. o şekilde devam ediyorum işte.
kaçırdığım zamanlarda oldu işte çikolata falan yedim , dün makarnayı fazla kaçırdım mesela.. çok kasmıyorum yani. sanırım en etkili olan 6dan sonra yememem oluyor
alt bölgem fazla olduğu için bacak kalça egzersizleride yapıyorum her ne kadar düzenli hale getiremesemde
benimle aynı boy ve kiloda olan biri varsa onunla yarışmakta isterim motive oluruz
spor felan yapiyormusun betus.. yada diyet... yoksa sadece dikkat mi ediyosun... evlimisin bekarmisin? acik bunaltiyim seni