hedef 50 kilo olmak.. :)))

İnşallah kısa sürede görürsün cnm
Evde çocuk olunca mecbur alıyoruz sürekli aranıyo yada okula koymak için alıyorum
Gözünün önünde olunca kendini tutmak zorlaşıyo oğlum istemese bende almam sanırım

valla benim minakim cikolatalarin farkinda bile degill... biraz buyusun akli ersinn.. o zaman ister aliriz herhalde...

arkadaşlar öğlen special k karisik meyveli yedim oglum uyaninca da bi saat yürüyüş spor yapacagim inşallah.tabi oglum sabrederse

valla esin seni cok kiskaniyo:KK60: yarisiyo senle:KK1: cok komikmis hal ve tutumlari:))) guzel olursa benim hatun beni birakir beni begenmez mi diyo acep:KK1:

Yaa eskiden beri kıskanç zaten huyu öyle değişmiyo birde 10 yaş var bizim aramızda bilmem bu da bir sebepmidir belki belli bi yaştan sonra sendroma giriyo bilmiyorum henüz çözemedim

şimdi kornet aklıma bile gelmeyo valla abla gelincede 50 kilo olunca yicem ödül olarak diyorum ne gerek var dondurmaya ben annemin saglıklı yemekleriyle ve benim pratik müslilerimle çok mutluyum ben
kendime verebilecegim en güzel hediye kilo vermekmiş bunu anladım ben

kesinlikle en güzel hediye bu.kilo verdikce ozguvenin daha cok artacak. insan kendini o zaman cok iyi hissediyor. meselâ benim 38 beden pantolanlarim olmazken simdi bol geliyor ve cok mutlu oluyorum.

napiyosunuz kizlar:KK3:
ben bugun hep evdeydim... kizimi uyuttum simdi kahve iciyorum.. aksam belki esimle cikariz avm felan... simdi biraz mekik ve bacak harekeyi yapicam..azda olsa yapiyim bari...:)))

Ayyy evet ya duydum onu okadar şeker varmış..
Cebren ve hile ile kandırıldımmm:KK1:
Bugün yürücem spor yok hafta sonu 1 saat yürüyüp yaksam yeterli
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyim senin gibi kaçamakları immha edelimm:KK17:

aman canımmmm ben mi sağlıklı öğrenmeyi biliyorum :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: alışmaya çalışıyorum diyelim diyetisyene gittiğim için ayrıca sürekli netten araştırdığım için mecburiyetten öğrendik canımmmmmm:KK37::KK37::KK37::KK37::KK1::KK1::KK1::KK1:

kesinlikle en güzel hediye bu.kilo verdikce ozguvenin daha cok artacak. insan kendini o zaman cok iyi hissediyor. meselâ benim 38 beden pantolanlarim olmazken simdi bol geliyor ve cok mutlu oluyorum.
evet kesinlikle ama dünden beri cok kötü hastayım yiyip yatıyorum derse gidiyorum gelip yiyip yine yatıyorum kilo almışsımdır kesin cabuk iyileşsem beri tartı gününe kadar ilaç almak zorundayım bide çok kötü umarım fazla almam kilooo nazar deydiler bana yine burdakilerin hiiiiçççç maşallah alışkanlıkları yokkk:KK43::2::2::2:

evet kesinlikle ama dünden beri cok kötü hastayım yiyip yatıyorum derse gidiyorum gelip yiyip yine yatıyorum kilo almışsımdır kesin cabuk iyileşsem beri tartı gününe kadar ilaç almak zorundayım bide çok kötü umarım fazla almam kilooo nazar deydiler bana yine burdakilerin hiiiiçççç maşallah alışkanlıkları yokkk:KK43::2::2::2:

maşallah maşallah dilvincim kirkbirkere masallah.ben genelde yazıyorum ama:KK43: cok gecmis olsun allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyilesirsin.

kizlar aksam yemegim taze fasulye yogurt ve 1, 5"dilim tam buğday ekmegi ikindi arada da eti forum bisküvi ve yesil cay.
bu arada sporumu da yaptim ancak topkam 35 dakika yapabildim.

Son düzenleme:

dilvincim nazar boncugu taktim ya sana ben daha napimmm:KK1: masallah:nazar: gecmis olsun kuzucuk neyin var???

Kizlar mrb ben babamla igrasiorum yazamadim size dustu kaldi adam onumde ambulans hastane ugrastik smdi daha iyi bn tartilir tartilmaz yazcam size

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

Kizlar mrb ben babamla igrasiorum yazamadim size dustu kaldi adam onumde ambulans hastane ugrastik smdi daha iyi bn tartilir tartilmaz yazcam size

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

akillim cokkkkk gecmissss olsunnnn;(( Allah acil sifalar versinnnnn canim benim... umarim kotu birsey degilllldirrrr:KK43:(((((

maşallah maşallah dilvincim kirkbirkere masallah.ben genelde yazıyorum ama:KK43: cok gecmis olsun allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyilesirsin.
ablacım konyalıların yok yani bizim burdaa:KK1:
cidden yok yanii
dilvincim nazar boncugu taktim ya sana ben daha napimmm:KK1: masallah:nazar: gecmis olsun kuzucuk neyin var???
valla ablacım konyalılar akıllanmadıkca sen kaç tane boncuk takarsan takkk maşallah demedikce nazardan ölcem ben herkes öyle diyo anneme senin kız nazardan gitcek diyolar:KK1:
dünden beri basım dönüyo hem midem bulanıyo hem tuvalete cıkamıyorum dün gece afedersiniz ishaldim simdi yok cıkamıyorum tuvaleteee
gece basım dönüyo ben kalkıp egzersiz yapıcam diyorum kalktıgım gibii yataga yıgılıyorum tekrar annem uyuttu en sonundaa:KK9::KK9::KK9:

Günaydın bacilar..
kahvaltim:
-haslanmis yumurta
- yesil cay
-1 küçük domates
-1 yesil biber
-3 siyah zeytin
-1dilim tam bugday ekmegi
- 1kucuk pisi

gunaydin...iyi pazarlar kizlar :KK3: annelerinizin anneler gununuz kutlu olsnn... ve anne olan kizlari anneler gununu kutluyorum opuyorumm burdannn :112:

X