hedef 50 kilo olmak.. :)))

1 haftada incelme oldumu bacaklarında kalçalarında benim onu tercih etmem o bölgeleri çalıştırdığı için :)

ben de ihtimal vermiyordum cm cm ölçmedim ama olmayan bir kotum vardı gecende vaad ettiği gbi deniyim olcakmı bakalım dedım oldu devasa bi sıkılaşma bekleme bta cım tabiki ama bi sıkılasma söz konusu 2 haftada bırakmamakta lazm ben zumba dansına gıdıyorum orda yağ yakıyorum plateslede sıkılaşmaya calısıyorum yap derim gercekten cok iyi çalıstrıyo kalça ve bacakları 😉

Ayyy evet ya duydum onu okadar şeker varmış..
Cebren ve hile ile kandırıldımmm
Bugün yürücem spor yok hafta sonu 1 saat yürüyüp yaksam yeterli
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyim senin gibi kaçamakları immha edelimm

sorma cnm ya 3 tane tulumbayı hüplettim (günler sonra tatlı yemek ıssız adada kalıpda yemek bulmak gibi survıvor)
Bir de eşim dün arayıp (en sevdiğim pastane yani pastalarını en sevdiğim) X pastanenin önündeyim sana frambuazlı pasta alım mi? demez mi? bunları bana paraylamı veriyolar bilmiyorum işkenceler..
Ben çok tokum ziyan olur yiyemem ki dedim almamış şükür yırttım

Gece bir kalori patlaması yaşayabilirdim

Kızlar bnm eşimde takıntılı ama spora gidiyorum ya gitmesem diye gözümün içine bakıyo
onunla yemek yiyemiyorum ben kendime dereotlu,maydanozlu tuzsuz yağsız salata yapıp bol tahıllı ekmek yiyorum onada ayrı salata yapıyorum(o yeşillik sevmez çoban salata yer) söyleniyo
buz dlb. kısa notlar yazıyorum diyetlik kalori hesabı bakıyorum hiç biri yok hepsini toplamış atmış

Kıskançlık krizleri stayla..

ben fiziğimi dahada düzelttikçe adam kafayı yiyoo

göbeğim mi çıktı yeeeaaa diyemez oldum yanında sürekli yemeye gidelim,dürüm alim mi sana,pasta alim mi modunda elinden gelse ağzıma zorla tıkcak az yemek yemeside gözümden kaçmıyo değil hani

Son düzenleme:

vay hayin vay her an buyuk bir koplaya gide bilirsin yani

evet canım şu her tarafı kaslarla dolu adamlar varya şampiyonalar katılanlar onlar bu tür şeyleri tüketerek kaslarını kuvvetlendiriyormuş
yok güzelim o kadar belli olsun istemem kaslarımııınn bu kadar yeter belim incelsin 65 cm falan hedefim çünkü atölyedeki bi kızın beli o kadar rakibim o kızzzz
senin nasıl gidiyo sporun diyetin

dilvincim sana şaşırıyorum dogrusu.bi insan ancak bu kadar asabilir kendini.
noldu ki abla nasıl yani ben kendimi aştım mııı bu iyi mi kötü müü

günaydınlarbenimde vermem gereken ve üzerime yapışmış durumda olan bir 5 kg varmotivasyonunuz çok güzel .

tabi ki iyi yönde. adin kornetciye çıkmıştı ama sen masallah o kadar azimlisin ki degil onları yemek kilo bile verdin.

Merhaba arkadaşlar kahvaltım :
-haslanmis yumurta
-yesil cay
-1dilim tam bugday ekmegi
-1 dilim beyaz peynir ve maydanoz

Günaydın kızlar...Elacığım uyanır uyanmaz tartıldım. 54.7 çıktı kilom. 4 günde 500 gr gitmiş çok sevindim. Salı günü 55,2 ydim.

Artık tabloda sen nasıl istiyorsan o şekilde ayarla güzelim. Daha da kafanı karıştırmayacağım söz

Bundan sonra cumadan cumaya bildirimler devam edecek.

Kahvaltımı güzel yaptım azcık kalorisi yüksek 400 le kapadım. Amaaaa fazlasıyla ger vereceğim çünkü evim felakettt. Akşama kadar ancak biter temizlik.

Güne bomba gibi başladım resmen, bi yandan dans ediyorum kızımla Hoşçakalın çıtırlar

tabi ki iyi yönde. adin kornetciye çıkmıştı ama sen masallah o kadar azimlisin ki degil onları yemek kilo bile verdin.
şimdi kornet aklıma bile gelmeyo valla abla gelincede 50 kilo olunca yicem ödül olarak diyorum ne gerek var dondurmaya ben annemin saglıklı yemekleriyle ve benim pratik müslilerimle çok mutluyum ben
kendime verebilecegim en güzel hediye kilo vermekmiş bunu anladım ben

günaydınlarbenimde vermem gereken ve üzerime yapışmış durumda olan bir 5 kg varmotivasyonunuz çok güzel .
gunaydinn
gunaydin tatliiim:)
bugun gec uyandim, cok yemek yiyince 9 saat uyuyorum, az yiyince 6 saat bile yetiyo.
tere lelli' nin kocasina da cok guldum, alinti yapamadim simsi.
gunaydin camamberim yani cok mi yemrk yedin dunn...
ben de cok guldum...
hain dom dom nolcak
Niye bu modeller böyle ya
senin citir olmani cekemiyo şikerim demekki seni cok kiskaniyo benimki biraz us model onda ole birdurum yok simdilik... 50 leri gorunce her an ola bilir... benim kinin modeli sonradan ariza verenlerden
Merhaba arkadaşlar kahvaltım :
-haslanmis yumurta
-yesil cay
-1dilim tam bugday ekmegi
-1 dilim beyaz peynir ve maydanoz
gunaydin ebrusum
ayni seyleri yemisiz yalniz ben yarim domates yedimm))

gunaydinnn hemen kaydedicemmmm)) kizini opuyorum...

Kızlar bide ben daha önce hiç spor yapmamıştım
Şimdi 20 dk koşu bandından sonra ancak 100cal yakınca ve 1 paket çikolatada 100cal.den fazla olunca nasıl oluyo bu iş daha iyi kavradım.
Yemem yeeaaa yürüceme diyorum artık..

Kalori hesabına gitmek istiyorum artık.

Ciddi kolay yakılmıyo minnak minnak şeylerin atom gücündeki kalorileri

Tatlarıda okadar güzel olmasaymış hhhııııhhh!

Son düzenleme:
gunaydin tatliiim:)
bugun gec uyandim, cok yemek yiyince 9 saat uyuyorum, az yiyince 6 saat bile yetiyo.
tere lelli' nin kocasina da cok guldum, alinti yapamadim simsi.

diyaloglarımızı anltasam stand up olur sanırsam.

karnım ağrıyoo yaaa diyorum(sabah onu kaldırıp kahvaltı hazırlarken gerçi 1 haftadır kahvaltı yapmıyo) tamam işte bak spora gitme diyo
-insan canım neyin var neren ağrıyo nasılsın der dimi:2:

Cümleler şöyle devam ediyo

EŞİM:
Hani ben erken kalkıyorum ya midem bişi almıyo(10 yıldır düzenli olarak sabah kahvaltısını miden alıyodu!?!? demiyorum tabiki içimden diyorum) ben sabahları kayısı suyu içim gidim hazırlama diyo
Bende hay hay dedim (normalde börek,poğça,kek ne bulsa hüpletir 3 kupa çayında hakkını verir 3 şekerle)

Akşam arıyo eve ne lazım diye
karnın aç mı diyo (normalde ben sorarım açmısın? ne istersin diye) yoooo diyorum sonrasında tüm türk sofrası sırayla sunuluyo önüme(büyük tahrik var çok piss)
En lüx lokantalarda yemek davetleri (canevimden vurcak)

Kepek ekmeği istememe rağmen almamalar,unuttumlar,yoktular..

Benim yanımda ot yeme diye ithamlarr..

Niye tabağıma okadar çok dolduruyosun kiii!? diye çemkirmeler

Koca koca karpuzları(bu mevsimde daha 4. karpuzumuz) kapıp kapıp gelmeler yemek yerine karpuz yemeler

Bu akşamda maçı var (spora vakti yok iş sebebiyle baya geç geliyo) ve maça 1 aydır başladı hepsimi tesadüf

Ayrıca kilosuda yok boyuna göre normal bence göbüşü varmış erkekte de azıcık olucak ama

Artık evde diyetten bahsemez oldum, aç kalıp onunla yiyorum falan.
sporumun ayını doldursam bari sevgili eşim çamura yatmadan:18:

sürekli senin kilo bile alman lazım ben seni öyle seviyorum diyo
Zayıf olunca insan zarif oluyo be ya

Gecen hafta düğünde elbise giydim yanımdan ayrılmadı siyam ikizleri gibi gezdik daraldım..

Son düzenleme:

hem yemeyip hem yurusen yedigin cikolatayi degilde yag depondan yakarsin daha hizli gider kilocuklar
valla ben anlik zevler diye dusunuyorum o cikolatalari... yiyorsun mutlu oluyorsun 10 dk sonra pismanlik ve daha buyuk mutsuzluk... ( pisman olmicam kadar kacamaklarim var artik dur diye biliyorummmm kendime yuhuu))) bir iki parca tamam) bunu nasil basardim bilemiyorum.. herhafta cikolatalarla dolardi ev.. simdi bir misafir grttirirse eve anca giriyo eve.. gecen teyzem getirmis eve bir parca yedim.. lokum da getirmis tadina bile bakmadim duruyo halla esim arada tiryikliyo.. eskiden olsa tozunu attirmistim onlarin...10 aydir marketten cips cikolata gibi reonlara bile ugramiyorum... şartelimi kapatmisim yani sanirim cok istiyorum 50 yi gormek.. umarim hep bole devam ederimmm:)))

İnşallah kısa sürede görürsün cnm
Evde çocuk olunca mecbur alıyoruz sürekli aranıyo yada okula koymak için alıyorum
Gözünün önünde olunca kendini tutmak zorlaşıyo oğlum istemese bende almam sanırım

valla esin seni cok kiskaniyo yarisiyo senle cok komikmis hal ve tutumlari:))) guzel olursa benim hatun beni birakir beni begenmez mi diyo acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…