- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #3.141
İnşallah kısa sürede görürsün cnm
Evde çocuk olunca mecbur alıyoruz sürekli aranıyo yada okula koymak için alıyorum
Gözünün önünde olunca kendini tutmak zorlaşıyo oğlum istemese bende almam sanırım
valla esin seni cok kiskaniyoyarisiyo senle cok komikmis hal ve tutumlari:))) guzel olursa benim hatun beni birakir beni begenmez mi diyo acep
şimdi kornet aklıma bile gelmeyo valla abla gelincede 50 kilo olunca yicem ödül olarak diyorum ne gerek var dondurmaya ben annemin saglıklı yemekleriyle ve benim pratik müslilerimle çok mutluyum ben
kendime verebilecegim en güzel hediye kilo vermekmiş bunu anladım ben
Ayyy evet ya duydum onu okadar şeker varmış..
Cebren ve hile ile kandırıldımmm
Bugün yürücem spor yok hafta sonu 1 saat yürüyüp yaksam yeterli
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyim senin gibi kaçamakları immha edelimm
gunaydin kizlar
iyi hafta sonlari herkeze:118:
tatlım bugün tartıldım 60.2 çıktım toplam bir haftada 1.5 kilo vermişim 1 kilo yağdan yarım kilo ödemden gitmiş 5 li rakamlara az kaldı canım
evet kesinlikle ama dünden beri cok kötü hastayım yiyip yatıyorum derse gidiyorum gelip yiyip yine yatıyorum kilo almışsımdır kesin cabuk iyileşsem beri tartı gününe kadar ilaç almak zorundayım bide çok kötü umarım fazla almam kilooo nazar deydiler bana yine burdakilerin hiiiiçççç maşallah alışkanlıkları yokkkkesinlikle en güzel hediye bu.kilo verdikce ozguvenin daha cok artacak. insan kendini o zaman cok iyi hissediyor. meselâ benim 38 beden pantolanlarim olmazken simdi bol geliyor ve cok mutlu oluyorum.
evet kesinlikle ama dünden beri cok kötü hastayım yiyip yatıyorum derse gidiyorum gelip yiyip yine yatıyorum kilo almışsımdır kesin cabuk iyileşsem beri tartı gününe kadar ilaç almak zorundayım bide çok kötü umarım fazla almam kilooo nazar deydiler bana yine burdakilerin hiiiiçççç maşallah alışkanlıkları yokkk:2::2::2:
evet kesinlikle ama dünden beri cok kötü hastayım yiyip yatıyorum derse gidiyorum gelip yiyip yine yatıyorum kilo almışsımdır kesin cabuk iyileşsem beri tartı gününe kadar ilaç almak zorundayım bide çok kötü umarım fazla almam kilooo nazar deydiler bana yine burdakilerin hiiiiçççç maşallah alışkanlıkları yokkk:2::2::2:
kizlar aksam yemegim taze fasulye yogurt ve 1, 5"dilim tam buğday ekmegi ikindi arada da eti forum bisküvi ve yesil cay.
bu arada sporumu da yaptim ancak topkam 35 dakika yapabildim.
afiyet olsun))yurus mu yaptin ebrucumm
Kizlar mrb ben babamla igrasiorum yazamadim size dustu kaldi adam onumde ambulans hastane ugrastik smdi daha iyi bn tartilir tartilmaz yazcam size
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
Kizlar mrb ben babamla igrasiorum yazamadim size dustu kaldi adam onumde ambulans hastane ugrastik smdi daha iyi bn tartilir tartilmaz yazcam size
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
ablacım konyalıların yok yani bizim burdaamaşallah maşallah dilvincim kirkbirkere masallah.ben genelde yazıyorum amacok gecmis olsun allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyilesirsin.
valla ablacım konyalılar akıllanmadıkca sen kaç tane boncuk takarsan takkk maşallah demedikce nazardan ölcem ben herkes öyle diyo anneme senin kız nazardan gitcek diyolardilvincim nazar boncugu taktim ya sana ben daha napimmmmasallah gecmis olsun kuzucuk neyin var???