hedef 50 kilo olmak.. :)))

canım ebru şallı ile sknny jeans gercekten düzenli uygulandığında şekil verdiriyor vücuda bi hafta kadar ara vermeden yaptım kötü bi tarafı var bıkıp bırakabiliyorsun benim gbi ☺️

1 haftada incelme oldumu bacaklarında kalçalarında benim onu tercih etmem o bölgeleri çalıştırdığı için :)

ebrucum benim kiz disarda arabaya zor biniyo.. ille kucakta yada yuruycem diyo arabasina attim gezemiyorum.. birde ben 3 kattayim.. 3 katli bina asansor yok.. arabasini indirmem mumkun degil.. arababa cok agir kizim zaten 15 kilo:)) ama aksamlari babasi gelince cikiyoruz.. parka yada kapali avm ye kiz yurusun diye enejisini atsin diye.. ..sen simdi babasina verip parkta bir iki tur ata bilirim dersin simdi.. :KK1: ama sole bir sorunumuz var.. kizim bana cok duskun... babada hic durmuyo yikiyo ortaligi ille ben tutucam ben kucagima alicam.. gozunun onunden ayrilirsam.. kiyameti kopariyo:)))
yurus bandim var kizim uyuyunca binmek cok istiyorum.. ama hep is guc yemek zaten uyudugu bir saat... gunduzleri. ...aksamda 10 yatiyo halim kalmiyo.. anca banyomu yapiyorum.. zaten yatsada demistimya 20 dk da bir ya su mama emzik yada sallamayla geciyo yani uyusa bile rahat vermiyo...
bahane degil gercekten bunlar esim cok uzuluyo bana...cok yoruyo seni der.. yazik esim cogu zaman tamam sen kizla ilgilen ben sunu yaparim bunu yaparim der( ev isi) ben alim azicik diyo kizi ama gitmiyo yere atiyo kendini...

gunduzleri ufak capli egzersizlerim simdilik bana yetiyo..aksamda yapiyorum.. daha kolayima gidiyo aglasada hemen mudahale ediyorum yataginin yaninda yapiyorum uyudugunda.. insallah buyudukce rahatlarimmm:KK43:((
cok haklisin valla her bebegin sorunu ayri.allah yardimcin olsun senin isin gercekten cok zormuş bu şartlarda egzersizleri yapnan bile buyuk basari.bizim de asansor bozuk kac gundur disari çıkamıyorum.ayrica maşallah barekallah kizina kilosu da iyiymiş.benim ki bu aralar cok hareketli baya zayifladi sagligi iyi ama biraz kilo alsa fena olmaz neler yediriyorsun kizina kac öğün yiyor?

arkadaşlar Merhaba. geçen hafta hasta oldugum icin verememistim ve kilo bildirimi yapamadım simdi ancak vakit bulabildim bu hafta sabah tartildim 53.8 ciktim gecen haftayi saymazsak 500 gr vermisim hedefe 800 gr kaldi.

cok haklisin valla her bebegin sorunu ayri.allah yardimcin olsun senin isin gercekten cok zormuş bu şartlarda egzersizleri yapnan bile buyuk basari.bizim de asansor bozuk kac gundur disari çıkamıyorum.ayrica maşallah barekallah kizina kilosu da iyiymiş.benim ki bu aralar cok hareketli baya zayifladi sagligi iyi ama biraz kilo alsa fena olmaz neler yediriyorsun kizina kac öğün yiyor?

benim yegenim abimin oglu kizimdan 2 ay buyuk herseyi yer ama cok zayif.. ama benim kiz cok secici... daha az yiyo... yetiskinler gibi bebeklerde her bunye farkli galiba biri yer yaramaz biri az yer tombistir:KK1: gun asiri yumurta sarisi yiyo kahvaltida
dometes peynir..
oglen bir muz yer hergun kendi mayaladigim bir kase yogurt.. ve corba yer... aslinda cok secici tatliyla arasi yok.. hic sekerli birsey vermiyorum ole elinde ciklolata meyveli yogurt vermiyorum hazir birsey.. yapiyosam kendim meyve katiyorum yogurduna.. biraz genetik galiba yuvarlak hatli.. tarhana icer.. zaten yogut corbasi ve tarhana fovorimiz.. bende cok secici diye.. yogurt corbasina ispanak, kabak, kereviz, havuc, brokoli gibi sebzeleti blandirla donusumlu yapip veriyorum.. o zaman anlamiyo tadini.. tarhanayida kemik suyuyla yaparim

Kızlar ben yine regl oldum :26: Sanırım biraz da onun ödemi varmış. Ama bu ay içinde 3.regl oluşum. Bugün nasılsa hastanedeyim, gittim bir kan verdim hormonlarıma baktım. Her şey normal gibi görünüyor hocama da gösterdim. Stres yapmışsındır dedi. Stresim yok çok şükür hayatımda her şey çok güzel, sınavları filan da stres yapan biri değilim... Ama heralde diyetten diyorum. İstanbula denk gelmeseydi ama keşke, şimdi rahat rahat gezemeyeceğim :/ Bir de bu durum devam ederse sıkıntı, düşünsenize sadece 5 gün temizim sonra tekrar 4 gün kanama. Bakalım umarım bir son bulur :KK31:

tıp mı okuyosun esracım? jinekologa gitsen? çok garipmiş, az beslenmekten adet kesilmesi duymuştum da diyetten sık sık adet olmayı hiç duymadım. geçmiş olsun bebişim.

kızlaaar ve de ela başgan,
ben tekrar diyete başlıcam ya çünkü çok fazla abartıyorum böyle. burası iyi oluyodu herkes az yiyo :KK9:

benim yegenim abimin oglu kizimdan 2 ay buyuk herseyi yer ama cok zayif.. ama benim kiz cok secici... daha az yiyo... yetiskinler gibi bebeklerde her bunye farkli galiba biri yer yaramaz biri az yer tombistir:KK1: gun asiri yumurta sarisi yiyo kahvaltida
dometes peynir..
oglen bir muz yer hergun kendi mayaladigim bir kase yogurt.. ve corba yer... aslinda cok secici tatliyla arasi yok.. hic sekerli birsey vermiyorum ole elinde ciklolata meyveli yogurt vermiyorum hazir birsey.. yapiyosam kendim meyve katiyorum yogurduna.. biraz genetik galiba yuvarlak hatli.. tarhana icer.. zaten yogut corbasi ve tarhana fovorimiz.. bende cok secici diye.. yogurt corbasina ispanak, kabak, kereviz, havuc, brokoli gibi sebzeleti blandirla donusumlu yapip veriyorum.. o zaman anlamiyo tadini.. tarhanayida kemik suyuyla yaparim
ayni seyleri bende veriyorum bizimki de cok istahli maşallah her seyi yer sadece makarna pilav gibi kati şeyleri yemek istemiyor.herseyi kendim yapıyorum ama genetik kesinlikle.babaya cekmisiz esim de herseyi yer icer ama metabolizmasi cok iyi calisiyor 4 yıldır evliyiz hala ayni kiloda sayılır. ogluma ac karnına pekmez veriyorum bir de tahin mi versem aralarda faydasi olur mu acaba

Merhabalar, herkese hayırlı cumalar... Sabah bilerek tartılmadım. Çünkü yeni tartımla salı sabah tartılmıştım ve 3 gün için tartılmayım dedim. Ben salı sabahları bildirim yapsam olur mu?

kızlaaar ve de ela başgan,
ben tekrar diyete başlıcam ya çünkü çok fazla abartıyorum böyle. burası iyi oluyodu herkes az yiyo :KK9:
basla fistigimmm:))))
ayni seyleri bende veriyorum bizimki de cok istahli maşallah her seyi yer sadece makarna pilav gibi kati şeyleri yemek istemiyor.herseyi kendim yapıyorum ama genetik kesinlikle.babaya cekmisiz esim de herseyi yer icer ama metabolizmasi cok iyi calisiyor 4 yıldır evliyiz hala ayni kiloda sayılır. ogluma ac karnına pekmez veriyorum bir de tahin mi versem aralarda faydasi olur mu acaba

napican kiloyu saglikliysa hic onemli degil... tartida bir kac gram gorceksindiye.. bosver... ben pekmez veriyodum artik onuda vermiyorum.. dun canan karatay cikti.. cocuklariniza pekmez vermeyin diyo 5 yasina kadar karacigeri 5 yasina kadar gelisiyomus... pekmez laktoz sirf dedi.. sonra ilerde insulin direnci seker hastasi adayi oluyorlar felan.. gibi seyler dedi tam net yazamadim ama... daha oncede duymustum o yuzden vermiyodum...
biliyorum herkez zayif felan diyodur.. insan sinirleniyo.. sana...
ama biz esimle cok uzuluyoruz kizim cok tombis... belkide 16 olmustur.. arkadasimin kizi 18 kilo 4- 4,5yasinda dusun...tasimak okadar zorki birde cok gec yurudu.. belki simdi hareketlenince verir.. mama cok yiyo uyku problemi olunca gece sanirim o yapiyo.. yoksa istahlida degil ... sut vericektik ama sut laktozuna alerjisi var mecbur mama iciyo... onuda birakinca zayiflar...

Merhabalar, herkese hayırlı cumalar... Sabah bilerek tartılmadım. Çünkü yeni tartımla salı sabah tartılmıştım ve 3 gün için tartılmayım dedim. Ben salı sabahları bildirim yapsam olur mu?

nasil istersen ama grupla ayni gun tartilmak onun uzerinde konusmak herkezin heyacani ve o gunu beklemek daha motive ediyo insani.. bende tartimi degistirdim kizlar bilir.. hic eski kilomu dusunmeden (ki bende pazar tartilmistim) cuma yazdim.. sonra o donguye donuyosun bir haftada ..istersen yarin ac karnina tartil onu yazalimm..simdi yemissindir bu saate.. cok cikar...

canım zumba var dans ederek zayıflıyorsun zumba dans kategorisinde ara tatlım hem dans ediyorsun stres atıyorsun hem de bayağı sıklaşıyorsun canım :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: bu arada dans etme yeteneğin de gelişiyor hıı şöyle daha kıvrak estetik oluyorsun:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
gecen sene hem zumba hem jillian yaptım canım inceciktimm artık o tempoyu tekrar ele geçirmek istiyorummmmm ama işte tam sınav dönemi :KK50:
sen spor olarak ne yapıyorsun tatlımm
dilvincim jillian michaels yapamazmisin tekrar... haftada 3 gun yapsan...
valla düşünüyorum o kadın bağımlılık yapıyo bende dersleri bırakıp yapıyodum ben gecen senee :KK9:
babam bakıyo odamın ısıgı hala yanıyo gece bizim kız yine jillianla takıldı gece derdi anneme :KK9:
çatlak dilvin adonis kasını erkekler bile belirginleştirmek için can veriyorlar sporda sen nasıl yaptın o kası oturduğun yerde :))) kız sana bayılıyorum yaa süprizlerle dolusun :)
valla beta baskan mekik cekecegim zaman yan cekiyorum fitness hocama sormuştum nasıl yapabilirim diye adonisi mekik cekerken aniden yana dön ani hareketlerle calısır demişti bana fitnessci bende her mekiğimde hemde her mekiğimde öyle yapıyorum 1 dün yürümedim ve mekik cekmedim her gün mutlaka 15 dakika yapıyorum :KK1:
bugün baya bi spor yapmayı planlıyorum ama bakalımmmm:KK1:
sende nasıl durumlar okudum su olimpiyat olayınııı:KK1:
sen olimpiyat dedin aklıma ne geldiii benim futbolcu bi arkadasım var devamlı onunla konuşuyoruz cocuk kendi yaptıgı bacak hareketlerini bana yaptırıyo 1 dakika olmadan ben yerdeeeee:KK52::KK52::KK52:

tr lelli yag oranin dusuktur yada onun metobolizma farkili bosver kimseyle kiyaslama herkes farkli... sonucta vermeye baslamissin asil guzel olan kismi o:KK16:

bunu bana nazaran söylemişsen çok ayıp etmişsin bu uslübun nedenini anlayamadım sana başarılar kurduğun cümle tarzı hiç hoş değil kaldı ki ben o arakadaşa fikir verdim sonuçta burda hepimiz birbirimize yardımcı olmalıyız önemli olan asıl olan şaşırtıcı kurduğun cümle başarılar formunda...

nasil istersen ama grupla ayni gun tartilmak onun uzerinde konusmak herkezin heyacani ve o gunu beklemek daha motive ediyo insani.. bende tartimi degistirdim kizlar bilir.. hic eski kilomu dusunmeden (ki bende pazar tartilmistim) cuma yazdim.. sonra o donguye donuyosun bir haftada ..istersen yarin ac karnina tartil onu yazalimm..simdi yemissindir bu saate.. cok cikar...

Tamam canım haklısın böyle de kopukluk oluyor. Sabah tartılırım. O halde benim eski kilo bilgilerim yanlış oldu. Katılımı bu hafta sayalım biz. Öncekiler sayılmasın. Bakalım kaç çıkacağım.

bunu bana nazaran söylemişsen çok ayıp etmişsin bu uslübun nedenini anlayamadım sana başarılar kurduğun cümle tarzı hiç hoş değil kaldı ki ben o arakadaşa fikir verdim sonuçta burda hepimiz birbirimize yardımcı olmalıyız önemli olan asıl olan şaşırtıcı kurduğun cümle başarılar formunda...

yağ oranım normaldeymiş kemik oranım azıcık düşmüş onuda sporla dengelersin dedi hoca bakalım.

canım ben 3 aydır gram veremiyordum bunada şükür diyorum
ama ben bişe anlamadım koşu bandının ayarını 6.2 ayarlıyoruz arkadaşta yürüyo bende aynı anda o 135cal yakarken ben 100 ancak yakıyorum bazen
Anlamadım gitti:26:
yağ oranım daha düşük olduğundanmıdır ki acaba

Canım tuzsuzda olmuyo
Ben tuzu hiç kullanmam nerdeyse(diyet vs için değil tuz midemi yakıyo sevmiyorum)
Mesela salataya,yumurtaya,yeşilliğe ekstra tuz katılması gereken hiç bir şeye tuz atmıyorum
tuzsuz ekmeğide çok seviyorum
Eşim bile yemeklerde az tuza alıştı
Ama tansiyonum düşük benim aslında tuzlu yemem lazım ama yiyemiyorum..

Bence sağlıklı beslenmeyi öğrenmişsin sen :KK8:
Hayatımızı böyle devam ettirmeliyiz zaten sen öğren bizede öğret tatlım..

tr lelli kendi arkadasi icin soylemis canim bende kendi arkadasini kiyasladim...seninle nazaran felan degil seni kasttetmedim...yalnis anladin sanirim.. kurdugum cumlede cok sasirtici degil.. neden sasirdin asil senin tutumun sasirtici... kimse kimseyle yag yakimdi felandi kiyaslayip
moral bozmasin dedim ne varki bunda..
ama kirdiysam ozur dilerimmm.... sanada basarilar....

Son düzenleme:
Tamam canım haklısın böyle de kopukluk oluyor. Sabah tartılırım. O halde benim eski kilo bilgilerim yanlış oldu. Katılımı bu hafta sayalım biz. Öncekiler sayılmasın. Bakalım kaç çıkacağım.

tamam ole yapalim yeniden basliyormus gibi oteki tarti zaten bir kilo fark vardi... silip yenisini yazarimm.. yarin

gecen sene hem zumba hem jillian yaptım canım inceciktimm artık o tempoyu tekrar ele geçirmek istiyorummmmm ama işte tam sınav dönemi :KK50:
sen spor olarak ne yapıyorsun tatlımm

valla düşünüyorum o kadın bağımlılık yapıyo bende dersleri bırakıp yapıyodum ben gecen senee :KK9:
babam bakıyo odamın ısıgı hala yanıyo gece bizim kız yine jillianla takıldı gece derdi anneme :KK9:

valla beta baskan mekik cekecegim zaman yan cekiyorum fitness hocama sormuştum nasıl yapabilirim diye adonisi mekik cekerken aniden yana dön ani hareketlerle calısır demişti bana fitnessci bende her mekiğimde hemde her mekiğimde öyle yapıyorum 1 dün yürümedim ve mekik cekmedim her gün mutlaka 15 dakika yapıyorum :KK1:
bugün baya bi spor yapmayı planlıyorum ama bakalımmmm:KK1:
sende nasıl durumlar okudum su olimpiyat olayınııı:KK1:
sen olimpiyat dedin aklıma ne geldiii benim futbolcu bi arkadasım var devamlı onunla konuşuyoruz cocuk kendi yaptıgı bacak hareketlerini bana yaptırıyo 1 dakika olmadan ben yerdeeeee:KK52::KK52::KK52:

wuhuuuu yakında amino asitler protein bıdı bıdılarına da geçersin :) biz dilvin kilo vermeye çalışıyor derken dilvin üçgen vücut olurmuş :))) şaka bi yana spor yapmana sevindim :)) kilo vermen hızlanmış :))

tıp mı okuyosun esracım? jinekologa gitsen? çok garipmiş, az beslenmekten adet kesilmesi duymuştum da diyetten sık sık adet olmayı hiç duymadım. geçmiş olsun bebişim.

Evet tatlım tıp okuyorum. Jinekolog hocama göründüm zaten... Çok az kalorili diyetlerde olabiliyormuş, bu aralar 500-600le besleniyordum ya. İşte onu bırakmam lazımmış. 1000in altına düşmemeye çalışacağım artık :KK31:

Bu arada bugün tartıldım kızlar spordan önce. 50 kiloyum, geçen haftaya göre artıdayım. Kafama domatesi yedim sanırım :KK14:

Evet tatlım tıp okuyorum. Jinekolog hocama göründüm zaten... Çok az kalorili diyetlerde olabiliyormuş, bu aralar 500-600le besleniyordum ya. İşte onu bırakmam lazımmış. 1000in altına düşmemeye çalışacağım artık :KK31:

Bu arada bugün tartıldım kızlar spordan önce. 50 kiloyum, geçen haftaya göre artıdayım. Kafama domatesi yedim sanırım :KK14:

canım sen çok fazla zorladın çünkü. bu hafta domates atmaz ela sana :) biliyoruz biz seni çünkü artık, kontrollüsün. sürekli 500 kalori almak bayağı etkiliyormuş demek ki... umarım iyileşirsin hemen.

wuhuuuu yakında amino asitler protein bıdı bıdılarına da geçersin :) biz dilvin kilo vermeye çalışıyor derken dilvin üçgen vücut olurmuş :))) şaka bi yana spor yapmana sevindim :)) kilo vermen hızlanmış :))
amino asitler ne kızzzzzzz :KK1:
sporcuların beslenme düzeni miiii :KK1:
üçgen vucut istemem kuzumm:KK1: adonis kasım olsun yeterr:KK1:

X