- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.961
Kendini şartlandırma canım oluruna bırak, bu cuma 100 gr olmaz ama haftaya 1000 gr olur..
Ben kendime geldim canım, destekleriniz için teşekkürler..
Aynen öyle arkadaşım, bir de sanırım kafayı taktıkça moralimi bozuyorum. Ama kendime geldim çok şükür..
Canım benim düşüncelerin için teşekkürler..
Sizin yazdıklarınızı okuyordum da sanırım kısmi dengesizlik(ben kendimi böyle adlandırıyorum) bende de varmış.
Mesela basit bir örnek halleyi çok severim. Eşim 10 lu paketlerden alırdı. Akşam çayın yanında koca paketi bitirirdim.
Aç gözlülük değil sadece sınırımı bilmiyorum.
Benim öyle kusma sorunum hiç olmadı. Sadece abartılı yiyordum. Pişmaniye en sevdiğim tatlıdır. 2 paketi anında bitiririm.
Makarna yiyecek olsam 3 tabak yerdim. Buna rağmen en fazla 56 kg oldum. O da doğum sonrası diye..
Doğum öncesi de aynıydım ama kilom en fazla 49-50 idi.
senin sorunun çok büyük değilmiş gibi göründü, bunu belki nefis terbiyesiyle de aşabilirsin... abartılı yemek, hiç yememek, kusmak hepsi yeme bozukluğudur ve yeme bozukluğu bir hastalık değil bir semptomdur (yukarda hastalık yazdım sanırım ama bu yanlışmış)
bence yeme konusunda kendin düzenlersin çabalarsan.
arkadaşlar merhaba..
bende bi istikrar yok. 2 gün yapıp 3. gün bırakıyorum
merhabaGulucuk:))))
cunku yeterince istemiyorsunnn...
Cok istesen azim etsen kararli olsan birakmassin...
Kac kilosun kac olmak istiyorsnn???
57 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Boyum da 1.60
arkadaşlar merhaba..
bende bi istikrar yok. 2 gün yapıp 3. gün bırakıyorum
kizlar napiyorsunuzben cok az egzersiz yapmistim... simdi birazdaha yapicammm... cok yorgun hissediyorum kendimi ama az da olsa yapicammm:)))
kizlar napiyorsunuzben cok az egzersiz yapmistim... simdi birazdaha yapicammm... cok yorgun hissediyorum kendimi ama az da olsa yapicammm:)))
bende iyiyimm canim.. gecen hafta ve bu hafta yatili misafirlerim vardi diyeti bozmadim ama ufak kacamaklari oldu sayilir onlarda abartili seyler degil.. hala yavas gidiyorummm.. yarin egzersize tekrar baslicam insallahh..
sen kiloyu verdikten sonra... hayatina yuruyus ve egzersizi sok.. hangisini yapa biliyorsan haftada 3 gun.. normal ye porsiyonlar kucuk kararinda..gazli icecek cips kola seker yememeye calis.. mumkunse hayatindan cikar(ardada ozel gunlere sakla hakkini) zaten bildigin seyler.. kilonu koruyacagindan eminimmm..
evet porsiyonlari azaltmak gerek.ben kilo verince kollarimda sarkmalar oldu biraz spora agirlik vermem gerek ama nasil olacak bilmem bizim oğlan ile.hic durmuyor ki iflahimi kesiyor valla.
benide aranıza alırmısınız:)
hosgeldin:):) bu seferde ben sorayim bari! !! ama senin yasin kac ,boyun kac ,kilon kac??
evet porsiyonlari azaltmak gerek.ben kilo verince kollarimda sarkmalar oldu biraz spora agirlik vermem gerek ama nasil olacak bilmem bizim oğlan ile.hic durmuyor ki iflahimi kesiyor valla.
ayni durum bendede var ebrucum ogle uzun soluklu spor felan yapamam mumkun degil bende kizi uyutunca yanindaki yere yatip 50 100 ne kadar firsat bulursam mekik bacak yapiyorum.. bazen uyudumu camasir felan asmam gerekiyo yada baska isler.. onlari halledip en azindan bir 50 mekik cekiyorum inan az ama cok ise yaradi bende dene bir dizenli hergun azda olsa yap mutlaka
benide aranıza alırmısınız:)
ben de bisiklet çevirdim 200 kalori yaktım bi de ebru şallı selülit savar yaptım. bugün baya iyiyim yalnız akşam yemeğini erken yedim ve ekmeği fazla kaçırdım. artık neyse diyelim. bayağı da bir kaşar peyniri yedim...
hobulduuuk enerjiniz cok yüksek dahil olayım dedım :) yaşım 26 boyum 164 kilom 58 canm 50 de tam istediğim ölcülere sahip oluyorum :)
ayni durum bendede var ebrucum ogle uzun soluklu spor felan yapamam mumkun degil bende kizi uyutunca yanindaki yere yatip 50 100 ne kadar firsat bulursam mekik bacak yapiyorum.. bazen uyudumu camasir felan asmam gerekiyo yada baska isler.. onlari halledip en azindan bir 50 mekik cekiyorum inan az ama cok ise yaradi bende dene bir dizenli hergun azda olsa yap mutlaka
evet canim ya cok yoruyor beni halim kalmıyor spora ama ben de basliycam en azindan duzenli mekik çekerim senin bu istikrarina hayranim dogrusu.