hedef 50 kilo olmak.. :)))

en azından 52 li rakamlara geçmek istiyorum zaten çok kafaya takan biri değilim sadece istiyorum olmazsa yada + da çıkarsam beni üzmez nasıl olsa elinde sonunda gidecek o kilo :))

.

İnsanın kendini tanıması güzel bir şey. Çözümler de bu noktadan sonra başlıyor zaten. Hadi bakalım dedik bir yola başladık hep birlikte

Bu arada kızlar sabah nesfitli kahvaltımı yaptım. Öğlen mercimek çorbası ve salata yiyeceğim. Akşam tavuk sote ve pilav yarımşar porsiyon.

Aralarda 3 salatalık ve 50 gr patlamış mısır(yağ,tuz yok) az şekerli çay. Hepsi 876 kalori yapıyor. Acıkırsam 1000 kaloriye tamamlarım:)

6 GÜNDE 4 KİLO VERDİRİYORMUŞ ARKADAŞLAR

1.Gün

Kahvaltı: 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet yeşil elma

Öğle: 100 gr ızgara tavuk ya da et, domates-salatalık

Akşam: Bol yeşil salata, 1 fincan şekersiz çay, bir dilim kepek ekmeği, 1adet kivi

2.Gün

Kahvaltı: 1 bardak portakal suyu, 1 dilim buğday ekmeği

Öğle: Kereviz salatası, domates, salatalık, haşlanmış ıspanak

Akşam: 1 bardak şekersiz kahve, çilek, elma ve şeftali ile hazırlanmış meyve salatası

3. Gün

Kahvaltı: 1 adet meyve, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim çavdar ekmeği

Öğle: 100 gr ızgara balık, 1 fincaç çay, 1 adet yeşil elma

Akşam: 1 tabak kereviz yemeği, 1 bardak şekersiz çay, domates-salatalık

4: Gün

Kahvaltı: 1 adet portakal ya da mandalina, 1 fincan çay, 1 dilim çavdar ekmeği

Öğle: 1 ince dilim light peynir, 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam: 1 fincan çay, bol yeşil salata

5. Gün

Kahvaltı: 1 adet yeşil elma, 1 dilim buğday ekmeği

Öğle: Mevsim salatası, 1 fincan şekersiz çay, 100 gr balık( ızgara ya da fırınlanmış)

Akşam: 1 ince dilim beyaz peynir( light), ıspanak yemeği, 1dilim çavdar ekmeği, 1 fincan şekersiz kahve

6.Gün

Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 adet kivi, 2 adet fındık, bir fincan şekersiz çay

Öğle: Çilek, şeftali ve elma ile hazırlanmış meyve salatası, 1 fincan şekersiz kahve

Akşam: 1 ince dilim light peynir, roka salatası, 1 dilim kepek ekmeği, 1 fincan çay

57 kiloyum. 50 olmak istiyorum. Boyum da 1.60

benimde 161 boy ayniyiz bende 50 olmak istiyorum.. ve emin adimlarla gidiyorumm ve 50 olagimada eminim belki bir kac aymi alacak ama mucadelemi hic birakmiyorum..
diyete yada spora basladinmi??
3. gunu hep birakiyorum demissin... burda motive ederiz seni...

kizlar napiyorsunuz ben cok az egzersiz yapmistim... simdi birazdaha yapicammm... cok yorgun hissediyorum kendimi ama az da olsa yapicammm:)))

arkadaşlar merhaba..
bende bi istikrar yok. 2 gün yapıp 3. gün bırakıyorum

Merhaba canım, ben de diyet listelerine uyamıyorum beni çok zorluyor.

O sebeple istediğimi yiyorum ama kalori sayıyorum. Hedefime göre sınır kalorim de belli. Onu aşmamaya çalışıyorum.

Ayrıca insan burda cidden motive oluyor, arkadaşlar sağolsun..

kizlar napiyorsunuz ben cok az egzersiz yapmistim... simdi birazdaha yapicammm... cok yorgun hissediyorum kendimi ama az da olsa yapicammm:)))

Üç gündür ev temizleyeceğim ama hiç elim değmiyor. Bugünü de bitirdik sayalım artık yarın kesin başlayacağım yani inşallah :)

Bir de yazılı haftamızdı kağıt okumaktan fenalık geldi. Mevsimden midir havalardan mıdır nedir bende de yorgunluk var.

Hiç iş yapmadığım halde her yerim ağrıyor. Spor yapanlara da hayranım.

Önceden ben de yürüyüş yapardım, hatta spor salonuna gitmiştim çok faydasını gördüm.

Ama şimdi çıkamıyorum dışarı. Havalar düzelsin kızımı arabasına koyup yürüyüş yaparım.

ben de bisiklet çevirdim 200 kalori yaktım bi de ebru şallı selülit savar yaptım. bugün baya iyiyim yalnız akşam yemeğini erken yedim ve ekmeği fazla kaçırdım. artık neyse diyelim. bayağı da bir kaşar peyniri yedim...

Son düzenleme:

ohh supersinnn sporuna bayildimmm... neyse bosver.. yarin daha dikkat edersin etkende yemissinnn..

Son düzenleme:
hobulduuuk enerjiniz cok yüksek dahil olayım dedım :) yaşım 26 boyum 164 kilom 58 canm 50 de tam istediğim ölcülere sahip oluyorum :)

evet enerjimiz iyi ve grubumuz cok ıyi. 58 sana fazla.ben de 59.3 ile başladım burda 54 e düştüm. sadece 1 kg kaldi ve kendimi cok iyi hissediyorum eminim sende vereceksin kilolarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…