hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar dukan diyeti kilo verdiriyor ama dikkat edin bir çok kişinin bu yüzden kolon kanseri olduğunu da unutmayın.ayrıca bünyeyi aç bırakmadan zayıflamak daha kalıcı bunu da unutmayın. Asitli içecekleri tamamen çıkarın hayatınızdan en fazla meyve aromasız maden suyunu için. Ödemi olanlar ananas hapıyla veya lahana kürüyle ödem atsın. Suyu yemek yerken asslaaa tüketmeyin öpüyoruuummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben 10. seansıma gideceğim, muhtemelen de son seansım olacak. Ortalama 3 ya da 4 ayda bir gittim (aradaki kontroller hariç), işte yaklaşık 3 yıl oluyor başlayalı. Şuan tamamen kurtuldum diyebilirim arada tek tük tüyler kaldı ki hiç göze görünmeyecek kadar ince (Bacaklarımı hiç almaya gerek duymadan çıkıyorum çünkü en çıkmış halinde bile sadece her bacakta toplam 10-15 tane çıkıyor tüy gibi). Benim gittiğim bölgeler bikini bölgesi, koltuk altı, tüm bacak, kol ve bıyık bölgesi.

tesekkurler canim cevabin icin ben de kol icin istiyordum yillar once hafif sari oldugu icin gormez demislerdi. ama makineler gelismis artik gorur herhalde.

tesekkurler canim cevabin icin ben de kol icin istiyordum yillar once hafif sari oldugu icin gormez demislerdi. ama makineler gelismis artik gorur herhalde.

Ben de görmez diye biliyorum çünkü benim de üst kol kıllarım sarı gibi, onları görmüyor mesela. Ama belki gören yeni tip cihazlar vardır bir sor istersen...

Ben geldim yenideen 🙈🙈 giremedim pek buraya hatta hemen hemen hic ..sinav sonucum cok cok kotu geldi stres mi yaptim nedir hala regl olamadim karnim cok sis ve yemeyi abarttim yuzum kalmadi yani buraya 😔😔 yarin tartilip yine aranizdayim ama 58 bile olabilirim hem cok yedim hem de sisim :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birde kizlar dil icin yurtdisina gitmeyi dusunuyorum hemen hemen ayarladik gibi 23 haziranda sanirim orda olmam gerek ve ben hala 57 58 kilolardayim 😔 bunu 48e ceksem 1.5ayda super olur ama imkansiz biliyorum ..8 hafta var her hafta 1 kilo versem 8 kilo harika olur birde hizli sonuc olsun diye seyda coskunu yapayim diyorum kadin ac birakiyo farkindayim ama kiloyu verdikten sonra daha saglikli ilerlerim hem midemde kuculmus olur diyorum ne dersiniz yapabilir miyim 😔

Birde kizlar dil icin yurtdisina gitmeyi dusunuyorum hemen hemen ayarladik gibi 23 haziranda sanirim orda olmam gerek ve ben hala 57 58 kilolardayim 😔 bunu 48e ceksem 1.5ayda super olur ama imkansiz biliyorum ..8 hafta var her hafta 1 kilo versem 8 kilo harika olur birde hizli sonuc olsun diye seyda coskunu yapayim diyorum kadin ac birakiyo farkindayim ama kiloyu verdikten sonra daha saglikli ilerlerim hem midemde kuculmus olur diyorum ne dersiniz yapabilir miyim 😔

Neden olmasın, tekrar abartma kaçamak yapma, buraya bildirim yapmaktan vazgeçme ki biz seni gaza getirelim kızalım, yeter :KK34:

Ben geldim yenideen 🙈🙈 giremedim pek buraya hatta hemen hemen hic ..sinav sonucum cok cok kotu geldi stres mi yaptim nedir hala regl olamadim karnim cok sis ve yemeyi abarttim yuzum kalmadi yani buraya 😔😔 yarin tartilip yine aranizdayim ama 58 bile olabilirim hem cok yedim hem de sisim :KK43:

bir bucuk ayda 8 kilo verile bilir 8 degil de 5 bile versen karrr biz sana destek oluruz ama hersey senin ellinde yurtt disinada gidicekmissin bence bir an once kendini sıkiya allll...:KK66:))

sonunda regl oldumm.. :114:suan artistayim yarin insallah... duser ... :KK43:(( sanmiyorum ama:KK1: cuma yaklastikca panik oluyorum sanirim bu hafta yiycem kafama domatesi:KK9:

ne sınavıydı bu axil? bundan sonra okul falan çok zorlamıcaksa günde 2 saat sporla daha iyi sonuç alırsın bence. aç kalıp sonra yemeklere saldırmak daha büyük risk.
nereye gidiyorsun :)

ne sınavıydı bu axil? bundan sonra okul falan çok zorlamıcaksa günde 2 saat sporla daha iyi sonuç alırsın bence. aç kalıp sonra yemeklere saldırmak daha büyük risk.
nereye gidiyorsun :)
Komiteydi camambercim ve utanarak soyluyorum 38 aldim...bi dahaki sefere en az 47 almaliyim ki finalim iyi gelsin..sporu 2 kez leslie sansone 3 mile power walk yaptim asiru terletti hic durmadan tempolu yururtturuyor ustune saga sola hareket , tekme atma bacaklari cekme gibi hareketlerde yaptiriyor birde eglenceli ..2 kez yapsam cok guzel olur ama su ders meselesini halletmem de lazim :/ soyle baktim sayfaya seyda coskunu yapanlar hic ac kalmiyoruz yazmislar nasi bi motivasyonsa artik :KK53: caylari var belki onlar tok tutuyodur hatta beni tok tutarsa hepsini de yazarim burda saldirmamaya caliscam zorundayim artik :/
Kanadayi dusunuyorum ama insallah mantiklidir
bir bucuk ayda 8 kilo verile bilir 8 degil de 5 bile versen karrr biz sana destek oluruz ama hersey senin ellinde yurtt disinada gidicekmissin bence bir an once kendini sıkiya allll...:KK66:))
Tabii 5 bile olur yoksa simdi bisey yapmazsam o 5i bile veremem :/ cok tesekkur ederim ablacim bir daha gitmicem buralardan :/
Neden olmasın, tekrar abartma kaçamak yapma, buraya bildirim yapmaktan vazgeçme ki biz seni gaza getirelim kızalım, yeter :KK34:
Siz kizmayin diye kaciyorum buralardan :KK53: 🙈 ama bundan sonra kacmak yok cunku kacamak yapmicam (bininci soyleyisim artik &#128532:KK66: ve esracim beni gercekten iyi gaza getiriyosun tesekkur ederim bunun icin 😊

Merhaba arkadaşlar, bugün tatildik evde olmamdan dolayı saatlerim aksadı.

Sabah nesfitli (sade) kahvaltımı yaptım.

Öğlen 1 porsiyon karnıyarık-yarım porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt.

Akşam ise nesfit yerine 3 çiğköfte yedim.

Aralarda 1 kupa çay tek şekerli, salatalık, nektarin yedim.

Bugün 4. günüm gayet güzel gidiyorum. Biraz da spor yapsam iyi olacak ama kızım izin vermiyor. Az önce mekik aletini çıkardım hemen beni kaldırdı, çıktı üstüne. Küçük cadı çok yoruyor aslında o da spor sayılır:KK1:

Kızlar ikinci detoks günümü de sağ salim atlattım :) Geriye son bir kasem kaldı onu da saat 9da yiyeceğim. Yarın kilo bildirimimi yaptığımda hepberaber görürüz işe yarayıp yaramadığını. Tadı gayet güzeldi ve tok tutuyordu. Dün salatalık koymuştum ama bugün koyamadım çünkü evde kalmamış... Onun dışındaki malzemeleri tam koydum. Bir de tam yağsız yoğurt bulamadığım için yarım yağlı yoğurt kullandım. Hiç kahve içmedim bu benim için büyük başarı :KK1: 3 kupa yeşil çay ve 2,5 litre de su içtim toplamda :KK9: Yarın tartı için çok heyecanlıyım :KK52: umarım regl çok etkilemez yüzüm gülsün biraz istiyorum...

Kızlar ikinci detoks günümü de sağ salim atlattım :) Geriye son bir kasem kaldı onu da saat 9da yiyeceğim. Yarın kilo bildirimimi yaptığımda hepberaber görürüz işe yarayıp yaramadığını. Tadı gayet güzeldi ve tok tutuyordu. Dün salatalık koymuştum ama bugün koyamadım çünkü evde kalmamış... Onun dışındaki malzemeleri tam koydum. Bir de tam yağsız yoğurt bulamadığım için yarım yağlı yoğurt kullandım. Hiç kahve içmedim bu benim için büyük başarı :KK1: 3 kupa yeşil çay ve 2,5 litre de su içtim toplamda :KK9: Yarın tartı için çok heyecanlıyım :KK52: umarım regl çok etkilemez yüzüm gülsün biraz istiyorum...

Canım şu detoksun malzemelerini aradım durdum, sonunda buldum:21: Yarın ben de yapayım ama nohut, bulgur, mercimek çok değil mi? Gerçi başka da bir şey yenmiyormuş.

Canım şu detoksun malzemelerini aradım durdum, sonunda buldum:21: Yarın ben de yapayım ama nohut, bulgur, mercimek çok değil mi? Gerçi başka da bir şey yenmiyormuş.

Çok değil aslında. Ben 350-400 gr az yağlı yoğurda 500 ml civarı su ekledim, 1,5 litrelik ayran oldu. İçine de malzemeleri ekledim. Toplamda 6 kase (12 kepçe) çıktı tam olarak. O malzemelerin 6 kaseye bölündüğünü düşün. Kase başına çok düşmüyor yani canım merak etme :) Bu arada ben yemek kaşıklarını tepeleme doldurmadım, silme doldurdum.

Kızlar sizin için bir formül buldum aynen aktarıyorum;
Zayıflamak için
1 bardak Kefir 2 yemekkaşığı kıyılmış maydanoz 1 çay kaşığı anason 1 çay kaşığına yakın karabiber yarısı sabah yarısı akşam tüketilecek arkasından yeşil çay içilecek
Hızlı yağ yakımı için öptüüümmmmm

Zayıflamak için
1 bardak Kefir 2 yemekkaşığı kıyılmış maydanoz 1 çay kaşığı anason 1 çay kaşığına yakın karabiber yarısı sabah yarısı akşam tüketilecek arkasından yeşil çay içilecek

Teşekkürler canım. Ben de yoğurt kürü diye bir şey öğrendim. Bunu 3 ana öğünümüzden önce tüketiyormuşuz. Metabolizmayı hızlandırıyor ve yapanların yorumlarına göre gerçekten faydası oluyormuş, haftada 800gr-1kg arasında verenler olmuş genelde. Karışımın tarifi:

Yarım kase yoğurt (2-3 yemek kaşığı)
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın

Mantığı vücut ısısını artırarak metabolizmayı hızlandırmak aslında. Malzemeleri bulabilirsem haftaya denemeyi düşünüyorum. Her yemekten önce yarım kase yoğurt yendiği için bir miktar da iştah kapatıyor. En güzel tarafı da öğünden önce yenmesi, yani yiyeceğimiz şey değişmiyor. Uygulaması kolay olduğu için beğendim. 1 haftadan uzun yapmamak gerekiyormuş bu arada, ara vermek gerekiyormuş.

Merhaba arkadaşlar, bugün tatildik evde olmamdan dolayı saatlerim aksadı.

Sabah nesfitli (sade) kahvaltımı yaptım.

Öğlen 1 porsiyon karnıyarık-yarım porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt.

Akşam ise nesfit yerine 3 çiğköfte yedim.

Aralarda 1 kupa çay tek şekerli, salatalık, nektarin yedim.

Bugün 4. günüm gayet güzel gidiyorum. Biraz da spor yapsam iyi olacak ama kızım izin vermiyor. Az önce mekik aletini çıkardım hemen beni kaldırdı, çıktı üstüne. Küçük cadı çok yoruyor aslında o da spor sayılır:KK1:

benim kizimda hic izin vermiyo:)))
diyetin guzel gittigine sevindimmm:KK66:)) karni yarik diyince ben onu cok yagli bulurum hep bende karniyarigi kozleyerek yapmistimm.. yagda kizartmadan... icinide kiymanin kendi yagindan onada yag koymamistim..ole cok guzel oldu aklima gelmisken paylasiyim dedim

haydi insallah yarin yuzun gullerrr :))

benim kizimda hic izin vermiyo:)))
diyetin guzel gittigine sevindimmm:KK66:)) karni yarik diyince ben onu cok yagli bulurum hep bende karniyarigi kozleyerek yapmistimm.. yagda kizartmadan... icinide kiymanin kendi yagindan onada yag koymamistim..ole cok guzel oldu aklima gelmisken paylasiyim dedim

haydi insallah yarin yuzun gullerrr :))

Canım ben de sen gibi yapardım ama bu sefer kızarttım, 1 porsiyon 270 kaloriymiş onu dengeleyerek yedim. Aslında eşim zayıf olduğu için benim işim çok zor. Daha az önce tulumba almış dondurmayla yedi. Nasıl bir sınavdan geçiyorum tahmin edin:KK14:

Çok değil aslında. Ben 350-400 gr az yağlı yoğurda 500 ml civarı su ekledim, 1,5 litrelik ayran oldu. İçine de malzemeleri ekledim. Toplamda 6 kase (12 kepçe) çıktı tam olarak. O malzemelerin 6 kaseye bölündüğünü düşün. Kase başına çok düşmüyor yani canım merak etme :) Bu arada ben yemek kaşıklarını tepeleme doldurmadım, silme doldurdum.

Malzeme eksikliği yüzünden h.sonu ya da p.tesi başlayım dedim, ölçüleri yazdığın iyi olmuş teşekkürler canım.

Zayıflamak için

Denenmiş mi acaba? Kefiri bulacak yerim yok marketlerdekine pek itibar etmiyorum. Yine de teşekkürler canım paylaşım için..

Teşekkürler canım. Ben de yoğurt kürü diye bir şey öğrendim. Bunu 3 ana öğünümüzden önce tüketiyormuşuz. Metabolizmayı hızlandırıyor ve yapanların yorumlarına göre gerçekten faydası oluyormuş, haftada 800gr-1kg arasında verenler olmuş genelde. Karışımın tarifi:

1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın

Mantığı vücut ısısını artırarak metabolizmayı hızlandırmak aslında. Malzemeleri bulabilirsem haftaya denemeyi düşünüyorum. Her yemekten önce yarım kase yoğurt yendiği için bir miktar da iştah kapatıyor. En güzel tarafı da öğünden önce yenmesi, yani yiyeceğimiz şey değişmiyor. Uygulaması kolay olduğu için beğendim. 1 haftadan uzun yapmamak gerekiyormuş bu arada, ara vermek gerekiyormuş.

Zerdeçal hiç tatmadım, zencefil de balla karıştırıp yeriz özellikle kışın. Takipteyim canım tadını ve faydasını bildirirsen denerim ben de..

Bu arada kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim herkesin hayır dualarını kabul etsin. İyi akşamlar ...

1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın

Ben bunu içine toz biber koyarakta yapıyordum yağları yakmaya yarıyor.Ölçüsü aynı spor yaptıktan sonra ikindi öğünü olarak yiyordum işe yaradı bende de. Hatta 3 ay yaptım ama tek öğünde sürekli değil

X