hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar merhaba topiğinizi yeni gördüm.Ben sporla 62 kilodan 3 ayda 55 kiloya düştüm ancak;şunları uyguladım
Kahvaltı: evdeki sebzeleri ben be varsa canımın istediği olarak(havuç,biber,maydanoz vs.sebzenin zararı yok&#128522karıştırıp az zeytin yağında kavuruyordum ve üzerine 1 adet yumurta kırıyordum. Yanında 1 bardak yarım yağlı süt ve 1,5 dilim kepek ekmeği yiyordum.spor hocam tok tutacağını söylemişti ki kesinlikle doğru mide kazınması yaşamıyorsunuz.
Öğlen : Zaten fazla acıkmadığınız için kepek ekmeği arası beyaz peyniri tost yapıyordum.
İkindi: Bir çorba kâsesi yarım yağlı yoğurda az tarçın, toz kırmızı biber ve istediğiniz baharatı ekleyin karıştırıp yiyin.
Akşam: evde ne pişiyorsa bir tabağa hepsinden azar azar ancak doyacak şekilde kaşık hesabı olmadan koyün.Asla ekmek yok bol limonlu zeytin yağlı ve az tuzlu marul salatasından bolca yiyin.
Geç yatanlar için de 1 küçük kâseyi geçmeyecek şekilde çerez.
Ben bunların hepsini yiyerek 3 ayda 7 kilo verdim toplam 83 cm sıkılaştım.
Yanında sporu muhakkak yaptım.
Bir de asıl işe yarayan lahana kürüm var isteyen olursa tarifini verebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel zayıflamışsın canım hiç kaçamakların oldu mu peki? 30 kilo veren bir arkadaşım vücudu şaşırtmak için haftada bir günü serbest bırakmak gerektiğini, öyle daha iyi verildiğini söylüyor :26:

Tabi tabi haftada bir veya iki gün dışarıda yiyordum pizza hamburger menü ya da ocakbaşı falan. Kendinizi kasmayın yemeği kesmek vücudu alarma geçirir ve her yediğiniz yağ depolamaya başlar. Yaptım oldu hem de çok kolay oldu😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben çok su tüketemiyorum normalde zorluyorum.
Dün akşam yemek yerken eşimede meşrubat yerine su koydum
Ama ben kola içicem dedi aaaa hayatım ne kolası sen gündüz hiç su içiyomusun ? dedim
yooooo... dedi
ama bak böbreklerimiz iflas eder sussuz bırakıyoruz sonra şeker hastalığıda böbreklere vuruyo sonra diyalizdi kör bile oluyosun diyerek adamın yemekte içini kararttığım doğrudur..
Sadece baktı ve dinledi haklısın dedi koy bir bardak daha :13:

Banane o da kola içmek isteyip canımı çektirmeseymiş:2:

sonuç: 3 bardak su içti 4 bardak su içtim.

Akşam tekrar etcem 4 bardak 4 bardaktır o içinde bende içiyorum.

herkesten özür dilerim misafirlerle uğraşmaktan ne internete girebildim ne de diyet yapabildim, bugün devam ediyorum yine 55.8 ile

napiyosunuz kizlar.. lazanya yemedim:118: ama kucuk magnum kacamagim oldu(
aksam yagsiz salata 4 kofte yedim..

Ela nerelerdesiiiin gece çok ıssızdı buralar

Tebrik ederim lazanya yememişsin. Magnumun mini dondurmaları 150, büyükleri 300 kalori civarında. O yüzden üzülme küçücük bir kaçamak olmuş En masum kaçamak da dondurma ve çikolata aslında, magnum da o ikisinin birleşimi olunca :))

Son düzenleme:

misafirlerim vardi esracim... o yuzden giremedim... ben girmiyenler olunca biraktiklarini dusunuyorum...

Son düzenleme:
detoks ise yaradimi merak ettim fistikim????

Canım yarın tartı günü ya o yüzden tam bilemiyorum yarın belli olacak spordan önce tartılacağım... Ama tadı gayet güzel, bir de 2 saatte bir yendiği için sürekli karnım tok yani başka bir şey yeme ihtiyacı duymuyorum. Bence işe yaramıştır, ama benim adetim düzensizleşti geçen hafta olmuştum erken kesildi bu hafta tekrar en baştan adet oldum... O yüzden yarın tartıda az da bir fark olsa detoks sayesindedir çünkü zaten regldan dolayı şişim şuan. Belki bunun ödemini atar daha eksik görünebilirim. Bu hafta 2 kurabiye dışında kaçamağım olmadı, onu da salı günü 2 gibi yediğim için sonrasında hiçbir şey yememiştim. O yüzden bu hafta regl bile olsam umutluyum canım, detoks tarifi için çok teşekkür ederim :))

rica ederim canim benimm bende yapmasini cok sevdim ... spor cok yapiyorsun ya tartida belli olmuyodur kas agirligin artip yagdan kaybedebilirsin... oyuzden moral bozma... bu hafta vericeksin eminim...rejim adet duzensizligine neden olabilirr...

Günaydınn kızlarr, öğlen oldu ama ben anca toparlanıyorum
Bi kaç gündür yoktum, iş stresi, regl, nişan koşuşturmacası derken yediklerimede pek dikkat edemedim.
Bugün dukana başladım. Fazla uzun sürmeyecek olsada ne versem kardır diye düşünüyorum. Bakalım yarın büyük gün

tunaydin bubble... olsun ne yaparsan kardir.. sen yinede dikkat etmeye calissss

100 gram bile kardır cnm.

rica ederim canim benimm bende yapmasini cok sevdim ... spor cok yapiyorsun ya tartida belli olmuyodur kas agirligin artip yagdan kaybedebilirsin... oyuzden moral bozma... bu hafta vericeksin eminim...rejim adet duzensizligine neden olabilirr...

Aynen ben de adet düzensizliğini diyete ve bu aralar aşırı kahve içmeye bağlıyorum... Cumartesi lazer epilasyonum vardı o zaman biter umarım :26:

Bir de evet dediğin gibi kas kütlem artıyor olabilir. Benim için artık önemli olan cm olarak incelme. Yarın 2.ayım biteceği için başlangıç ve son ölçülerimi yazacağım. Geçen ay ölçmüştüm baya incelme vardı, yarın da ölçüp yazarım güzel moral olur :))

olcup yaz bizede moral olur..:))) bende olciyim.. bi kenara yaziyim bakalim bir ay sonra ne kadar incelicem..

ikimizde iyiyiz canım annem yanımda olunca bebek görmeye gelenler oldu nete girmeye fırsat bulamadım
inşallah sizlerde iyisinizdir
diyete de devam ediyorum yeniden

olsun canimm.... o kadar olur daha gormeyenler vardir. gelenin gidenin cok olur...

Son düzenleme:

aynen esra ben de artık cm üstünden gidicem. zaten kilomda bi problem yok, kendimi kandırıyorum popomu kaldırmamak için. yememek spor yapmaktan daha zor aslında.
bir de lazeri sorucam, alakasız ama :) ne zamandır gidiyorsun, hangi bölgeler için?

Canım ben 10. seansıma gideceğim, muhtemelen de son seansım olacak. Ortalama 3 ya da 4 ayda bir gittim (aradaki kontroller hariç), işte yaklaşık 3 yıl oluyor başlayalı. Şuan tamamen kurtuldum diyebilirim arada tek tük tüyler kaldı ki hiç göze görünmeyecek kadar ince (Bacaklarımı hiç almaya gerek duymadan çıkıyorum çünkü en çıkmış halinde bile sadece her bacakta toplam 10-15 tane çıkıyor tüy gibi). Benim gittiğim bölgeler bikini bölgesi, koltuk altı, tüm bacak, kol ve bıyık bölgesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…