hedef 50 kilo olmak.. :)))

evett bir kahve daha iciyorum.. tatlandiricili kizimi uyuttum suan aksama hazirlik yapicam ufaktan ufaktan aksam salata ve kofte hazirlicam kendime lazanyayi yemeyi dusunmuyorum.. cunku bu hafta tartida cok iyi degilim ayni kilomu yaza bilsem yeter cunku artistayimm:KK43:((

kizlar sole birsey okudum belki ise yarar
alintidir:
Kaslarin hafizasi var:
Evet yanlış okumadınız kaslarınızın hafızası vardır...

Birkaç örnekle bunu açıklamak gerekirse...yüksek sayıda tekrar edilen bir aksiyonun çok da fazla konsantre olmadan aynı başarı ve isabetle yapılmasını sağlayan olgudur...

Örneğin basketbolda oyuncuların daha isabetli şut attıkları noktalar olması o bölgelerden daha fazla antreman yapıp gereken açı ve kuvveti kas hafızalarına aktarmalarıyla alakalıdır. kendi salonlarda başka salonlara göre daha fazla isabet kaydeden takımlar da buna örnektir...

Sıklıkla çalıştığınız, tekrarladığınız eylemlerin reflekslerinizin parçası olmasını sağlayan hafiza; öyle ki sık çalışılan eylem gerçekleştirilirken bilinçli bir çaba gerektirmez. kimi örneklerde (bir savaş sanatı çalışıyor olma hali gibi) reflekslere yerleşen bazı temel hareketleri rüyanızda veya biraz dalar gibi olduğunuzda, yeterince kuvvetli bir uyaran (ses, ışık vb.) sonucunda bilinçsizce uygulayabilirsiniz. kas hafızasına kazınmış bir hareketi yapabilmek için tek yapmanız gerekenin ilgili hareketi bir anlığına düşünmek olduğunu farkettiğinizde biraz tuhaf hissedersiniz kendinizi, o ayrı konu...

Bir muzik aleti calan kisinin temel tasidir.cok calisilan bir parcanin daha sonra hatasiz tekrarlanabilmesi direkt olarak buna baglidir.

Özet olarak yukarıdada gördüğümüz üzre evet kaslarımızın hafızası vardır...Burdan çıkarmamız gereken sonuç ise ;

Fitness programlarımızı hazırlarken şunu unutmayalım...kaslarımızın hafızası var...bu ne demek oluyor ?
Demekki bir programı rutine oturtup sürekli aynı programı uygulamaya devam edersek bir süre sonra gelişim duruyor...çünkü kas hafızamıs sayesinde artık hareketler otomatikleşiyor ve kaslarımız hiç bir extra güç harcamadan programı tamamlamış oluyoruz...Buda gelişimi tamamen durdurmuş oluyor...Antremana başlamadan önce kaslarımız başlarına ne geleceğini bildiğinden zaten o gücü harcamaya otomatik olarak hazırlar...

Şimdi gelelim işin özüne...Kaslarımızı sürekli şaşırtalım...antremandan önce başlarına ne geleceğini bilemesinler...Örneğin haftanın 3 günü spor yapıyorsak...bunun bir günü yüzme bir günü boks antremanı 1 günü ağırlık çalışması şeklinde geçebilir...bu mükemmel gelişimin ve sonuçlarının garantisidir...

Sadece rutin olarak fitness antremanı dahi yapıyor olsanız kesinlikle set sayısı tekrar sayısı yada ağırlıklarla...kardio dakika ve hızınızda değişiklikler yapın...böylece en mükemmel sonuçlar sizin olacaktır...

EVET KASLARINIZIN AKLINI SÜREKLİ KARIŞTIRIN...ONLARIN BAŞLARINA NE GELECEĞİNİ MERAK ETMELERİNİ SAĞLAYIN...

evett bir kahve daha iciyorum.. tatlandiricili kizimi uyuttum suan aksama hazirlik yapicam ufaktan ufaktan aksam salata ve kofte hazirlicam kendime lazanyayi yemeyi dusunmuyorum.. cunku bu hafta tartida cok iyi degilim ayni kilomu yaza bilsem yeter cunku artistayimm:KK43:((

Kahveye bnde dayanamiorum canim kahve ve sigara ikisi bi arada cok ii gidio napimmmm :KK43:((

Bu arada suan kahvalti yapiorum
Salata domates
Biraz penir
5 zeytin
2dlm ince kepek ekmegi

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

Merhaba arkadaşlar, diyete tam başlamDım yediklerimi azaltarak Alıştırıyorum kendimi, uygun bir liste hazırlayarak başlayacağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydi umarim ardaigini burda bulursennn.. hosgeldin:KK71: guzel bir baslangic yapmissinnn:KK66:)) devamini getirmek senin elindee... bozmak yok tam gaz devammm.. yaza az kaldiiiii:112:

neyse btacim 53 te kotu bir rakam degil.. 19 mayisa gitcektin dimi o zamana kadar cok guzel toparlaya bilirsin... beni de kilo artisim varr.. arada zorlanmalar olacak tabi.. yilmadan devam ettigimizde sonucu muhakkaki alicaz canimm:KK16:

Teşekkür ederim canım hoşbulduk. Yok bu sefer kesin kararlıyım eski halime döneceğim inşallah.

Bu arada 1 çay ve 3 tane kremalı bisküvi kaçamağım oldu ama öğleden sonra evdeyim, temizlik işiyle nötrlerim sanırım..

Benim hedef 19 Mayıs'a kadar 53 Kilo olabilmek. Sonrasında da 13 Haziran a kadar 50 kilo.

Evlendiğimde 48 kiloydum, doğum sonrası 53 e kadar gerilemiştim ama bu sene yılbaşından sonra atıştırmalıklar yüzünden 56 olmuşum.

3 gündür 850-950 kalorisi arasında dengeliyorum yediklerimi, hareketlerimi.

spor+pilatesle devam ediyorum ben
yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum henüz bir değişim yok

Günde en az 8 bardak su içmezsen yağdan kilo veremezsin dedi hoca
Suyuda hiç sevmiyorum zorlamaya devam.:KK8:

gunaydi umarim ardaigini burda bulursennn.. hosgeldin:KK71: guzel bir baslangic yapmissinnn:KK66:)) devamini getirmek senin elindee... bozmak yok tam gaz devammm.. yaza az kaldiiiii:112:

neyse btacim 53 te kotu bir rakam degil.. 19 mayisa gitcektin dimi o zamana kadar cok guzel toparlaya bilirsin... beni de kilo artisim varr.. arada zorlanmalar olacak tabi.. yilmadan devam ettigimizde sonucu muhakkaki alicaz canimm:KK16:

sende detoks yapmıştın ondan birden gitti boşuna demiyorlar hızlı verince hızlı alırsın diye :))))))))

Teşekkür ederim canım hoşbulduk. Yok bu sefer kesin kararlıyım eski halime döneceğim inşallah.

Bu arada 1 çay ve 3 tane kremalı bisküvi kaçamağım oldu ama öğleden sonra evdeyim, temizlik işiyle nötrlerim sanırım..

Benim hedef 19 Mayıs'a kadar 53 Kilo olabilmek. Sonrasında da 13 Haziran a kadar 50 kilo.

Evlendiğimde 48 kiloydum, doğum sonrası 53 e kadar gerilemiştim ama bu sene yılbaşından sonra atıştırmalıklar yüzünden 56 olmuşum.

3 gündür 850-950 kalorisi arasında dengeliyorum yediklerimi, hareketlerimi.

arada cok fark yok insallah verirsinnn canim:KK16: hedeflemen cok iyii... verecegine inaniyorum tabi kararli olursan birazda egzersiz ekle...

spor+pilatesle devam ediyorum ben
yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum henüz bir değişim yok

Günde en az 8 bardak su içmezsen yağdan kilo veremezsin dedi hoca
Suyuda hiç sevmiyorum zorlamaya devam.:KK8:

tam gaz devam mutlaka degisecektir:118: bu arda suyu bir sekilde icmeye calis

Slm kizlar ogle yemegim iki ince dilim kepek ekmegi arasina peynir 3 litre suyu da tamamladim he bide eti form.

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

soguk iciliyo birde hergun yeni hazirlaniyo cacik gibi tadi guzel brn nane ve kirmizi pul biber ektim tuz sakin koyma
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Elacım çok teşekkür ederim ben bugün bunu yaptım tadı gerçekten güzelmiş :KK1: Karnımı da doyuruyor umarım verebilirim. Benim tuhaf bir şekilde bir hafta önce biten reglm dün tekrar başladı zaten kısa sürmüştü... Onun ödemini de atmış olur hem.

tam gaz devam mutlaka degisecektir:118: bu arda suyu bir sekilde icmeye calis

Zorlucam artık
Ben bu topikdeki desteği çok sevdim ya:KK17: çok hoşsunuz
Bu arada Elaprenses o detoxu deniyomusun sen ?
Havalar ısınsın bende denemek istiyorum
Güzel bir tarif

Elacım çok teşekkür ederim ben bugün bunu yaptım tadı gerçekten güzelmiş :KK1: Karnımı da doyuruyor umarım verebilirim. Benim tuhaf bir şekilde bir hafta önce biten reglm dün tekrar başladı zaten kısa sürmüştü... Onun ödemini de atmış olur hem.
evet tadi guzell mercimek ve nohut koydun mu
Zorlucam artık
Ben bu topikdeki desteği çok sevdim ya:KK17: çok hoşsunuz
Bu arada Elaprenses o detoxu deniyomusun sen ?
Havalar ısınsın bende denemek istiyorum
Güzel bir tarif

ben denedim.. 700 gr verdim 2 gunde.. ama ben zaten az yiyorum kilomda durdu zorlaniyo artik...ne zaman bilmiyorum bir daha denicem...

evet tadi guzell mercimek ve nohut koydun mu

ben denedim.. 700 gr verdim 2 gunde.. ama ben zaten az yiyorum kilomda durdu zorlaniyo artik...ne zaman bilmiyorum bir daha denicem...

Koydum canım evde yoktu gece bir vakitte gittim aldım geldim. Ama yağsız yoğurt bulamadım markette, ben de yarım yağlı yoğurt aldım mecburen. Şimdilik gayet iyi gidiyor gibi bakalım :)) Beni sadece kahve içememek zorluyor bir de cuma sınavım var normalde sınav dönemleri her zamankinden de fazla içiyordum :KK50:

X