- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.721
Kızlar merhaba topiğinizi yeni gördüm.Ben sporla 62 kilodan 3 ayda 55 kiloya düştüm ancak;şunları uyguladım
Kahvaltı: evdeki sebzeleri ben be varsa canımın istediği olarak(havuç,biber,maydanoz vs.sebzenin zararı yok😊karıştırıp az zeytin yağında kavuruyordum ve üzerine 1 adet yumurta kırıyordum. Yanında 1 bardak yarım yağlı süt ve 1,5 dilim kepek ekmeği yiyordum.spor hocam tok tutacağını söylemişti ki kesinlikle doğru mide kazınması yaşamıyorsunuz.
Öğlen : Zaten fazla acıkmadığınız için kepek ekmeği arası beyaz peyniri tost yapıyordum.
İkindi: Bir çorba kâsesi yarım yağlı yoğurda az tarçın, toz kırmızı biber ve istediğiniz baharatı ekleyin karıştırıp yiyin.
Akşam: evde ne pişiyorsa bir tabağa hepsinden azar azar ancak doyacak şekilde kaşık hesabı olmadan koyün.Asla ekmek yok bol limonlu zeytin yağlı ve az tuzlu marul salatasından bolca yiyin.
Geç yatanlar için de 1 küçük kâseyi geçmeyecek şekilde çerez.
Ben bunların hepsini yiyerek 3 ayda 7 kilo verdim toplam 83 cm sıkılaştım.
Yanında sporu muhakkak yaptım.
Bir de asıl işe yarayan lahana kürüm var isteyen olursa tarifini verebilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kahvaltı: evdeki sebzeleri ben be varsa canımın istediği olarak(havuç,biber,maydanoz vs.sebzenin zararı yok😊karıştırıp az zeytin yağında kavuruyordum ve üzerine 1 adet yumurta kırıyordum. Yanında 1 bardak yarım yağlı süt ve 1,5 dilim kepek ekmeği yiyordum.spor hocam tok tutacağını söylemişti ki kesinlikle doğru mide kazınması yaşamıyorsunuz.
Öğlen : Zaten fazla acıkmadığınız için kepek ekmeği arası beyaz peyniri tost yapıyordum.
İkindi: Bir çorba kâsesi yarım yağlı yoğurda az tarçın, toz kırmızı biber ve istediğiniz baharatı ekleyin karıştırıp yiyin.
Akşam: evde ne pişiyorsa bir tabağa hepsinden azar azar ancak doyacak şekilde kaşık hesabı olmadan koyün.Asla ekmek yok bol limonlu zeytin yağlı ve az tuzlu marul salatasından bolca yiyin.
Geç yatanlar için de 1 küçük kâseyi geçmeyecek şekilde çerez.
Ben bunların hepsini yiyerek 3 ayda 7 kilo verdim toplam 83 cm sıkılaştım.
Yanında sporu muhakkak yaptım.
Bir de asıl işe yarayan lahana kürüm var isteyen olursa tarifini verebilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi