hedef 50 kilo olmak.. :)))

bunun icin sporun yaninda diyette yapmalisin 18 gun az sen tam kac olmak istiyorsun

ebrusum oglusun nasil oldu?? iyimi ?? opu ver minak oglunu benim icinn

ben dogum kontrol hapi kullanmistim evlendigim ilk sene benim rahmimde incelme yapmisti doktor biraktirmisti.. bence doktora gitsin o verirse kullansin...

Bugün nişan alışverişi yorgunluk falan derken abartıp baayaa baya yedim künefeler,dönerler falan tek tek saymayayım

vayy yaramaz seni birde nisanin var heee yidin kunefelerii.. tombis bir gelinmi olmak istiyorsun...

bu arda nisanin ne zaman Allah mesut etsinnnn

Son düzenleme:
vayy yaramaz seni birde nisanin var heee yidin kunefelerii.. tombis bir gelinmi olmak istiyorsun...

bu arda nisanin ne zaman Allah mesut etsinnnn

sağol canım 17 mayısta kısmetse
Bu gidişle tombiş gelin olacağımm yaa zaten elbisemin fermuarı ucu ucuna kapanıyor napacağım bilmiyorum bana yardım edin acil toparlamam lazım kendimi :2:

Kizlaaaar simdi geldim yuruyusten havalar ne gusel ya cok ise yariyo bu yuruyus bende sabah 6.30 7.15 e kadar cunku ise gidiorum isten cikista yarim saat yuruyorum ve aksam 7 de son yemegimi yiyorum yada bazen cnm istemiyo yemiyorum 7. Den 9 a kadar kutuphane malum kpss ve daha snra 10 a kadar yuruyus 13 gunde 5 kilo:)) nasillll

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim )

Bu gidişle tombiş gelin olacağımm yaa zaten elbisemin fermuarı ucu ucuna kapanıyor napacağım bilmiyorum bana yardım edin acil toparlamam lazım kendimi :2:

Canim bn diyete yeni basladim 13 gun oldu 5 kilo verdim emin ol sende verirsinnnn yuruyus ve su mutlaka hayatinda olmali..

nisana az kalmis ama dugun vardir daha herhalde ... cok kararli olman lazimmm..sakin birakma.. ve kendine soz ver... istedikten sonra neden vermiyesin ki..nisandi oydu buydu ailelerde su almacak bu eksik..cok gerilir insannn... buna ragmen kararli olman lazim...en ozel gunun fotograflari atamasinda.. onlar omur boyu senle.. daha balayida vardirrr.. oo bundan iyi sebep ve motivemi olurr

13 gunde 5 kilo cok iyimissss:))))

13 gunde 5 kilo cok iyimissss:))))

Eveeeet :)))) cook hirs yaptim ama yemin ederim hayatim duzene girdi sabah kalk yuruyus yap ise git istrn cik yuruyus yap git kutuphaneye ders calis snra genne yürüyüş yap eve gel c.tesi pazar gez ohh miss :)))) bu arada aksam yemegi yemedim marulla cig kofte yedim iki tane onlari yemek icin :))))) coook acimmmm.d.d.d

o zaman yuruyusle verdin.. peki nasil bir diyet uyguladinn merak ettim kiz saka degil 5 kilooo

haa anladim... bende yurt disindasin suanda sandim.. ondan kararsizsin turkiyeye donsemi diye kararsiz kaldigini... dusundummm..

yok dondum, geri gitsem mi kararsizligi :) neyse terapist simdilik bi karar alma ne yapiosan onu yapmaya devam et dedi, onun ellerine biraktim durumu valla.

senin gunun de 24 saat mi suruyor? agzim acik kaldi vallahi helal olsun, masallah.

yok dondum, geri gitsem mi kararsizligi :) neyse terapist simdilik bi karar alma ne yapiosan onu yapmaya devam et dedi, onun ellerine biraktim durumu valla.

neyse terapiste gidiyorsn fikrimi solemiyimmm sen kendi ic sesini dinle... birde terapistini..olurmu matmazell fransizcayida cok begenirimm.. bilmesemde cok hosuma gidiyooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…