- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.401
bunun icin sporun yaninda diyette yapmalisin 18 gun az sen tam kac olmak istiyorsunhanımlarr 1,5 gundur internetim yok bu yuzden dunku yediklerimi yazamadım maleseff..açıkcası diyete değilde spora başlamış gibiyim.yediklerime pek dikkat etmedim ama spor yaptım yani şu 2 gün..şuan motivasyon felan hiç yok bende 18 gün sonra bir arkadaşımın doğum günü var ve ozamana kadar istediğim kiloaya yaklaşmak istiyorum sizce olabilir 59 kilodan 50lere doğru?
gecmis olsun valla seni en iyi ben anlarim her ay adet olmadan once sikintisi başlıyor.sana tavsiye edecegim tek etkili sey yazz dogum kontrol hapi ben yaklasik 6 ay kullandım ve cok rahat ettim hiçccc agrin olmuyor.ayrica bebegin olmaz diye birsey de soz konusu degil.en azindan bir ay dene ve rahat et.her ay bayilmaktan bunalinca tereddutle kullandim doktor vermisti bana.ama cok sukur suan oglum var.
Bugün nişan alışverişi yorgunluk falan derken abartıp baayaa baya yedim künefeler,dönerler falan tek tek saymayayım
kizlarrr ne kadar hizli ilerliyor yazilari takip edemiyorum valla.
valla bendecenesi dusuk bunlarin bacimmn
yaaa napiim yurudum yoruldum, simdi burda virvir konusup dinleniyorum bacilaaaar
bence 55 kilo olabilirsin 2-3 gun de detoks yaparsan. motivasyonunu ne artirir onu bulmaya calis, en onemlisi o.
vayy yaramaz seni birde nisanin var heee yidin kunefelerii.. tombis bir gelinmi olmak istiyorsun...
bu arda nisanin ne zaman Allah mesut etsinnnn
sağol canım 17 mayısta kısmetse
Bu gidişle tombiş gelin olacağımm yaa zaten elbisemin fermuarı ucu ucuna kapanıyor napacağım bilmiyorum bana yardım edin acil toparlamam lazım kendimi :2:
sağol canım 17 mayısta kısmetse
Bu gidişle tombiş gelin olacağımm yaa zaten elbisemin fermuarı ucu ucuna kapanıyor napacağım bilmiyorum bana yardım edin acil toparlamam lazım kendimi :2:
Detoks olarak ne yapıyorsunuz acaba ayrıca nasıl yapılıyo ?
Kizlaaaar simdi geldim yuruyusten havalar ne gusel ya cok ise yariyo bu yuruyus bende sabah 6.30 7.15 e kadar cunku ise gidiorum isten cikista yarim saat yuruyorum ve aksam 7 de son yemegimi yiyorum yada bazen cnm istemiyo yemiyorum 7. Den 9 a kadar kutuphane malum kpss ve daha snra 10 a kadar yuruyus 13 gunde 5 kilo:)) nasillll
benim hikayemi ismi : Buyuk degisim)
cok iyi yapiyorsun. valla bende sizi gorunce dinleniyorum motive oluyorumm..
terapistin iyi gecmis camamber sevindim begendigine... yurt disunda nerdesinn
su an istanbul canim paristeydim gecen sene.
13 gunde 5 kilo cok iyimissss:))))
Eveeeet :)))) cook hirs yaptim ama yemin ederim hayatim duzene girdi sabah kalk yuruyus yap ise git istrn cik yuruyus yap git kutuphaneye ders calis snra genne yürüyüş yap eve gel c.tesi pazar gez ohh miss :)))) bu arada aksam yemegi yemedim marulla cig kofte yedim iki tane onlari yemek icin :))))) coook acimmmm.d.d.d
haa anladim... bende yurt disindasin suanda sandim.. ondan kararsizsin turkiyeye donsemi diye kararsiz kaldigini... dusundummm..
Eveeeet :)))) cook hirs yaptim ama yemin ederim hayatim duzene girdi sabah kalk yuruyus yap ise git istrn cik yuruyus yap git kutuphaneye ders calis snra genne yürüyüş yap eve gel c.tesi pazar gez ohh miss :)))) bu arada aksam yemegi yemedim marulla cig kofte yedim iki tane onlari yemek icin :))))) coook acimmmm.d.d.d
yok dondum, geri gitsem mi kararsizligi :) neyse terapist simdilik bi karar alma ne yapiosan onu yapmaya devam et dedi, onun ellerine biraktim durumu valla.