hedef 50 kilo olmak.. :)))

Hadi bakalım, diyete yeni mi başladın? Yeni başladıysan birkaç gün olduysa belki yarın çok düşmemiş olur ama haftaya güzel kilolar gideceğine eminim :KK34:

Yok diyete yeni baslamadim ama bir grubun icinde olursam motive olurum, disiplinli olurum diye düşündüm. Diyete gecen Carsamba gunu baslamistim 57,3 kiloyla, bu çarşambaya kadar 2 kilo vermisim. Ama pazar gunuydu sanirim bu gruba katilirken 56 kiloydum, o yuzden baslangic kilomu 56yi esas alarak tartilacagim. Insaallah guzel seyler olacak. ^^

Son düzenleme:
çok güzel bir tatlısever menüsü olmuş. ben tuzlu insanıyım, dilvin'e örnek olamıyorum o yüzden ama bu menüyü bi denerdim dilvin'in yerinde olsam.
Aslinda camambercim tatliyi cok severim ama ekmek yemedigim icin yokluktan peynire suruyorum :KK53: tatli tuzlu oluyor ki ona da bayilirim bi gun kasarin ustune de surebilirim hazirlikli olun :KK1: yorumun icin cok tesekkur ederim 💋
Merhaba kızlaaaar, topiğimiz ne güzel olmuş herkes gaza gelmiş :nazar:

Bugün yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim tam tahıl ekmeği, öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt, arada 1 elma, akşam da yağsız salata ve 1 haşlanmış yumurta. Toplam 600 kalori :KK8:

Yarın tartı günüüüüüü :KK52: Kimler heyecanlı, kimler iddialı bakalım??

Ben heyecanliyim esracimm biliyorum az cok hergun tartildigim icin ama olsun belki yarin surpriz yapar :KK53: yani iyi yonde..kotu turlusunu kaldiramam :KK53:
Kahvaltina hastayim valla o kadar az yesem dusup kalirim sanirim :KK1: ve yine guzel bi menu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Aksam menünde gördüm de, karnabahar kısırı nasıl bir sey, nasil yapılıyor? Ilgimi cekti. ^^
Merhaba kimmikk
Karnibahar kisirinin tarifi burda
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/04/karnabahar-kisiri.html?m=1
Cok sevdim ben dukan dedigine bakma tamamen normal diyetlere de uygundur :)
Bu arada menunu de paylas neler yedin bugunn :KK23:
1.60 1 cm eksik 1 cm fazla olabilir. ben sıkılaşmaya çalışıyorum zaten, bıngıl bıngılım selülitim var, bi de yanaklarım şişman o yüzden bi iki kilo vermek de fena olmaz. asıl amacım spor ve sağlıklı beslenmek ama.
yasiniz kacti 😊
O yanaklardan bende de var koca yanak dolaniyorum ve dusun boyum senden kisa ustune 10 kilo fazlanim :KK53: birde yuz yuvarlak allaahh cok fena cook :KK1: sikılasmak icin callanetics kesinliklee 👍👍

bi detoks yapalımda nolursa olsun ben pirinci seviyorum ama yada yarma diyeti yapak hani asurenin içine katılanlarından

:dilvinim yavrucugum biz kilo vermeye calisiyoruz :KK1: allah seni netmesin :KK53: gel sen beni dinle yulaf ve meyve yapalim sonra bol bol seninle kilolarimizi verince pirinc yeriz soz :KK1:

Oo camambercim nadil dayandin saat oglen 2 den aksama kadar 😯😯
Tesekkur ederiim 😊😊

Olur olur bi gun yapalim ya da bak seyda coskunun karabugday elma tdetoksu var onu mu yapsak yada yulaf nar (baska bi meyve de olur ) detoksunu mu yapsak

regl oldum bugün, herhalde sinirden tutabildim kendimi :) bi de çok doymuştum zaten, akşam acıkmaya başlayınca da yürüyüşe gittim.

ben de detoks yapıcam, ben şeyda coşkun'un detoksunu biraz değiştirdim, kendime uyarladım 3 gün yapıcam. ptesiden çarşambaya.
şöyle:
sabah: 10 çilek+1 kaşık yulaf kepeği
gün boyu: 500 ml light kefirin içine 1 haşlanmış kabak, 3 salatalık, dereotu, maydonoz ekleyip içicem.

onun dışında şeyda coşkun'un ananas-yumurta detoksu iyi bence, daha önce denemiştim.

yasiniz kacti 😊
O yanaklardan bende de var koca yanak dolaniyorum ve dusun boyum senden kisa ustune 10 kilo fazlanim :KK53: birde yuz yuvarlak allaahh cok fena cook :KK1: sikılasmak icin callanetics kesinliklee 👍👍

:dilvinim yavrucugum biz kilo vermeye calisiyoruz :KK1: allah seni netmesin :KK53: gel sen beni dinle yulaf ve meyve yapalim sonra bol bol seninle kilolarimizi verince pirinc yeriz soz :KK1:

23 yaşındayım. aynen callanetics muffin top ve can simitleri için de süper. callanetics şu an spor programımda var ve ben sadece 1 kere yaptım, çok üşeniyorum, onu nasıl aşıcam acaba? üstelik mıymıy kadını izlemeden yapıyorum, hareketleri ezberlediğim için ( 2009da da yapmıştım callanetics uzun süre)

yanak için ben yüz egzersizi de yapıyordum eskiden, facersize, face yoga vs aratırsan bulursun. komik gibi ama baya etkili. tekrar başlıcam.

regl oldum bugün, herhalde sinirden tutabildim kendimi :) bi de çok doymuştum zaten, akşam acıkmaya başlayınca da yürüyüşe gittim.

ben de detoks yapıcam, ben şeyda coşkun'un detoksunu biraz değiştirdim, kendime uyarladım 3 gün yapıcam. ptesiden çarşambaya.
şöyle:
sabah: 10 çilek+1 kaşık yulaf kepeği
gün boyu: 500 ml light kefirin içine 1 haşlanmış kabak, 3 salatalık, dereotu, maydonoz ekleyip içicem.

onun dışında şeyda coşkun'un ananas-yumurta detoksu iyi bence, daha önce denemiştim.

sabah cok guzel de kefirin icine kabak beni bozar sanirim ama cok guzel bi menu olur hele 3 gun icin baya toparlar ben tarti gunu icin haftaya mi yapsam diyorum :KK1:
Ananas yumurta da cok guzel evet proteinli seyler acayip odem attiriyor

sabah cok guzel de kefirin icine kabak beni bozar sanirim ama cok guzel bi menu olur hele 3 gun icin baya toparlar ben tarti gunu icin haftaya mi yapsam diyorum :KK1:
Ananas yumurta da cok guzel evet proteinli seyler acayip odem attiriyor

bi iki gün önce de kefirin içine çilek ve salatalık koyup yapmıştım :KK9: sorun kefir mi, kabak mı? kabaksa sebzeyi değiştirebilirsin ya da çıkarabilirsin. kefirse, bas çileği içine, kefirin tadı gelmiyor bile.

ne zaman yapalımmmmmmmm bende bolca yulaf ezmesi var olur mu oo :KK52:
Yarin yapalim mesela nasil oluuurr :KK52: abartip 3 paket almisim ben de :KK53:
bi iki gün önce de kefirin içine çilek ve salatalık koyup yapmıştım :KK9: sorun kefir mi, kabak mı? kabaksa sebzeyi değiştirebilirsin ya da çıkarabilirsin. kefirse, bas çileği içine, kefirin tadı gelmiyor bile.
Tartida ne kadar bi degisiklik olmustu :KK9:
Kefiri hiiic sevmem ama iyi kilo verdiriyorsa el mahkuum :KK53:

hanımlarr 1,5 gundur internetim yok bu yuzden dunku yediklerimi yazamadım maleseff..:KK1:açıkcası diyete değilde spora başlamış gibiyim.yediklerime pek dikkat etmedim ama spor yaptım yani şu 2 gün..şuan motivasyon felan hiç yok bende:KK14: 18 gün sonra bir arkadaşımın doğum günü var ve ozamana kadar istediğim kiloaya yaklaşmak istiyorum sizce olabilir 59 kilodan 50lere doğru?

Merhaba kimmikk
Karnibahar kisirinin tarifi burda
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/04/karnabahar-kisiri.html?m=1
Cok sevdim ben dukan dedigine bakma tamamen normal diyetlere de uygundur :)
Bu arada menunu de paylas neler yedin bugunn :KK23:

Dukan'da bulgur yasak mi? Karatay'da normal kısır rahatlıkla yenilebiliyor. Ama bu da farkli bir tat olmali, denemek isterim. ^^

Benim gunlugum var orada yaziyorum ama burada bir ozet gecebilirim yine de. *,*

Sabah:
1 salatalik, 1 kuru incir
Ogle:
1 tabak tarhana çorbası, 1 adet eti bol pirinci az biber dolmasi
Aksam:
2 yumurtadan bol tereyaginda biberli omlet, 1 avuc ceviz, 25 zeytin, bol roka ve taze nane, 1 bardak limonlu karanfil cayi

23 yaşındayım. aynen callanetics muffin top ve can simitleri için de süper. callanetics şu an spor programımda var ve ben sadece 1 kere yaptım, çok üşeniyorum, onu nasıl aşıcam acaba? üstelik mıymıy kadını izlemeden yapıyorum, hareketleri ezberlediğim için ( 2009da da yapmıştım callanetics uzun süre)

yanak için ben yüz egzersizi de yapıyordum eskiden, facersize, face yoga vs aratırsan bulursun. komik gibi ama baya etkili. tekrar başlıcam.

Ben de 21 oluyorum bir ay sonra 😊 ogrenci misin :)
Evet callan teyze miymiy hakkaten normalde hareketler toplamda 50 dk suruyo ama 1 saat gorunuyor kadin 10 dk konusuyo ebru salli dicem o da baya konusuyormus ve 1.5 saat cok fazla ..
Ben 19 gun yapmistim baya etkili olmustu daha bi incelmistim heralde 2 ay yapsak harika olur ya da 1 ay callanetics 1 ay ebru sallinin 21 gunluk programi arti skinny jeans programiyla tıg gibi oluruz sanirsam :KK53:

Komik olsa da denerim ya cidden yanaklarimi cook sorun ediyorum :/ onlari arastirayim

Bugün nişan alışverişi yorgunluk falan derken abartıp baayaa baya yedim künefeler,dönerler falan tek tek saymayayım :KK17::KK17::KK17::KK17:

Yarin yapalim mesela nasil oluuurr :KK52: abartip 3 paket almisim ben de :KK53:

Tartida ne kadar bi degisiklik olmustu :KK9:
Kefiri hiiic sevmem ama iyi kilo verdiriyorsa el mahkuum :KK53:

geciken regl siskinliginden dolayi 200 gram gitmisti bi gunde ama regl sonrasi yapinca daha cok gider. light yogurtla da denenebilir bence, bir de activia nin sivi olanlarindan var turkiye'de var mi bilmiyorum, onun tadi guzeldi.

Ela abla moralim çok kötüü :KK43: benim şu 2 günde yaptığım kaçamak değil..sanki kilo almaya çalıyorum.Memleketten misafir geldi.yemicem diyorum olmaz diyolar.ne kilon var ne diyeti.gerek mi var.. sizde bize gelince biz yemicez diyolar dedim tamam biraz yiyimde kırılmasınlar.yedim ama yedikçe duramadım .yemekler şerbetli tatlılar çerezlerr :KK43: yedim de yedim.biraz önce eczaneye gittim dedim tartilayim bi sonuç 59.2 ya 2 günde bu kadar almam mümkün mü yoksa evdeki tartıda mı problem var ? Gerçi göbeğimden falan aldım gibi duruyo ama 2 kilo da fazla ya .offf off

Bnde 57 kiloyum nasıl vercem yaaaa y

Ben de 21 oluyorum bir ay sonra 😊 ogrenci misin :)
Evet callan teyze miymiy hakkaten normalde hareketler toplamda 50 dk suruyo ama 1 saat gorunuyor kadin 10 dk konusuyo ebru salli dicem o da baya konusuyormus ve 1.5 saat cok fazla ..
Ben 19 gun yapmistim baya etkili olmustu daha bi incelmistim heralde 2 ay yapsak harika olur ya da 1 ay callanetics 1 ay ebru sallinin 21 gunluk programi arti skinny jeans programiyla tıg gibi oluruz sanirsam :KK53:

Komik olsa da denerim ya cidden yanaklarimi cook sorun ediyorum :/ onlari arastirayim

ben de yeni 23 oldum :) benim yaptigim spor programi seninkiyle ayni mantikta. skinny jeans e 25 mayista baslicam.
bu arada ebru salli sadece ilk dvdsinde cok konusuyor sanirim, onu izlemedim pilates mantigini anlatmaya calisiyor olabilir. 21 gun ve selulitsavar'da sirf hareket ve cok uzun soguma var, ben cok begendim.

hanımlarr 1,5 gundur internetim yok bu yuzden dunku yediklerimi yazamadım maleseff..:KK1:açıkcası diyete değilde spora başlamış gibiyim.yediklerime pek dikkat etmedim ama spor yaptım yani şu 2 gün..şuan motivasyon felan hiç yok bende:KK14: 18 gün sonra bir arkadaşımın doğum günü var ve ozamana kadar istediğim kiloaya yaklaşmak istiyorum sizce olabilir 59 kilodan 50lere doğru?

bence 55 kilo olabilirsin 2-3 gun de detoks yaparsan. motivasyonunu ne artirir onu bulmaya calis, en onemlisi o.

malesef mesai ye gelmem gerekmişti tatil yapamadım ama saat 16:00 da çıktım direk yatıp dinlendim kendimi sıcak tuttum yaa soğuk soğuk terliyorum resmen kadın olmaktan nefret ettim resmen yaaa nedir bu arkadaş her ay aynı işkence, hamile kal, çocuk doğur, formunu korumya çalış, bakımlı ol, evini çekip çevir aaaa ne çok derdimiz var bizim isyanlardayım resmen

gecmis olsun valla seni en iyi ben anlarim her ay adet olmadan once sikintisi başlıyor.sana tavsiye edecegim tek etkili sey yazz dogum kontrol hapi ben yaklasik 6 ay kullandım ve cok rahat ettim hiçccc agrin olmuyor.ayrica bebegin olmaz diye birsey de soz konusu degil.en azindan bir ay dene ve rahat et.her ay bayilmaktan bunalinca tereddutle kullandim doktor vermisti bana.ama cok sukur suan oglum var.

X