hedef 50 kilo olmak.. :)))

Oo camambercim nadil dayandin saat oglen 2 den aksama kadar 😯😯
Tesekkur ederiim 😊😊

Olur olur bi gun yapalim ya da bak seyda coskunun karabugday elma tdetoksu var onu mu yapsak yada yulaf nar (baska bi meyve de olur ) detoksunu mu yapsak

Sagolasin canim 😊 spora basliyorum ben dee vallaha bingil bingilim cok fena ya 😔😔

Cok gecmis olsun nasil simdi ?
Misir gevreklerindense yulaf ezmesi yeseniz daha iyi olur cunku misir gevreklerinin icinde seker var ve GI 'i yulaf ezmesine gire cok daha yuksek :)

Ohh dondurmalar gazozlarrr :KK1: dilvincim bakiyorum cok kilo verdin almaya calisiyosun ha :KK53: :KK53:

Merhabaa hosgeldin akillim boyun ve kilon kac :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hb canım boyum 160 kilom 92 di 88 e indim 13 gun oldu

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

Canim bn diyete yeni basladim 13 gun oldu 5 kilo verdim emin ol sende verirsinnnn yuruyus ve su mutlaka hayatinda olmali..

13 günde 5 kilo çook iyi, sadece yürüyüş mü yaptın diyette yaptın mı? :))

nisana az kalmis ama dugun vardir daha herhalde ... cok kararli olman lazimmm..sakin birakma.. ve kendine soz ver... istedikten sonra neden vermiyesin ki..nisandi oydu buydu ailelerde su almacak bu eksik..cok gerilir insannn... buna ragmen kararli olman lazim...en ozel gunun fotograflari atamasinda.. onlar omur boyu senle.. daha balayida vardirrr..:KK1: oo bundan iyi sebep ve motivemi olurr

yaa canım başlarda çok kararlıydım ama dediğin gibi o eksik bu eksik koşturmaca falan insan yemek istiyor kendime engel olamıyorum. En azından hafta içi iş günlerinde çok dikkat etmeye çalışacağım. Şu nişan stresini atlatayım ozaman düğün için çok sıkı çalışıcam :)))
Ama nişana kadarda ne versem kar..

o zaman yuruyusle verdin.. peki nasil bir diyet uyguladinn merak ettim kiz saka degil 5 kilooo:KK1:

Aynen sunlari yapıyorum sabah kalkiorum direk ilik su iciorumm bi bardak cunku bnn annem 80 kilodan 59 kiloya indi sirf o ilik suyla onu aliskanlik haline getirin bn ole yaptim ps basindamisin al ilik su ic sabah kalktin hemen gt ilik su ic... daha sonra aradan 1 saat falan gecio kalhvaltimi yapiorum 2 dlim kepek ekmegi peynir hemde ezine oyle light galan diil salata domatess zeytin sonra aliorum 1.5 lite suyu devamli onumde ofiste calisiorum masa basi oldugu icin hareket yok o yuzden cok yuruyus yapiorum sonra 11 gibi form urunlerinden yiyorum yavas yavas çerez gibi hatta bitane yeni cikmiss yaban mersinli kakaolu super bisi daha snra saat 1 gibi iki kepek ekmegine tost yapiorum kucucuk hisi kalio zaten sonra kayisi yiyorum 3 te falan sonra biten 1.5 ltreyi yebiliorum 3 litreye tamamliorum suyu aksam yemegini evde ne varsa sebze olarak onu yiyorum bir dlim kepegi hi sefer oylr iste

Hb canım boyum 160 kilom 92 di 88 e indim 13 gun oldu

kilon biraz oldugu icin 5 kilo vermen normalll. ve gayet iyi... cok cok hirs yap olurmuuuu.... :KK16: ve sakinnn birakmaaa...bende bu topigi acmadan once gunluk gibi baslamistim... ( artik guzel arkadaslarimin topigi olduu:KK66:)))
o yuzden bastaki yaziyi sildimmm.. orda yaziyodu)bende hemen hemen 90 dimmm.. 85 le basladim ama daha oncesinde 90 dimm yani uzatmayayimmm... kararli ol lutfen ve sakin birakma cok guzel bir baslangic yapmisinnn tebrik ederim hakkikaten buyuk bir degisim yasaa olur mu.... kac olmak istiyorsun bu arada??? ben hedef koymustum baslamisim 50 yi gorucem dedim kendi kendime

yaa canım başlarda çok kararlıydım ama dediğin gibi o eksik bu eksik koşturmaca falan insan yemek istiyor kendime engel olamıyorum. En azından hafta içi iş günlerinde çok dikkat etmeye çalışacağım. Şu nişan stresini atlatayım ozaman düğün için çok sıkı çalışıcam :)))

Teşekkür ederim canım diyorum ya bnmki buyuk degisim olcak insallahhh. . Diyette yapiorum :)

bubblecim kizmazsan bi sey dicem, bence erteleme. sunu atlatiyim ondan sonra lafi agizdan ciktiktan sonra kurtulmak zor oluyor. nisan bitti, dugunden sonra, dugun bitti balayindan sonra, cocgum oldu cocuk buyudukten sonra... boyle boyle gitme ihtimali de var. stresine ragmen boslama diyeti, spor da stresi yorgunlugu alir, bol bol spor yap derim ben.

kilon biraz oldugu icin 5 kilo vermen normalll. ve gayet iyi... cok cok hirs yap olurmuuuu.... :KK16: ve sakinnn birakmaaa...bende bu topigi acmadan once gunluk gibi baslamistim... ( artik guzel arkadaslarimin topigi olduu:KK66:)))
o yuzden bastaki yaziyi sildimmm.. orda yaziyodu)bende hemen hemen 90 dimmm.. 85 le basladim ama daha oncesinde 90 dimm yani uzatmayayimmm... kararli ol lutfen ve sakin birakma cok guzel bir baslangic yapmisinnn tebrik ederim hakkikaten buyuk bir degisim yasaa olur mu.... kac olmak istiyorsun bu arada??? ben hedef koymustum baslamisim 50 yi gorucem dedim kendi kendime

Burdaki 50 rakamini kesinlikle gorucem :KK66:)))) cooook coook tesk ederimm canim benim

camambere katiliyorum erteleme.. hep kisir donguye giryo insan.. bir an once hatta yarin basla.. stersinide alir verdikce moralin yerime gelir

bubblecim kizmazsan bi sey dicem, bence erteleme. sunu atlatiyim ondan sonra lafi agizdan ciktiktan sonra kurtulmak zor oluyor. nisan bitti, dugunden sonra, dugun bitti balayindan sonra, cocgum oldu cocuk buyudukten sonra... boyle boyle gitme ihtimali de var. stresine ragmen boslama diyeti, spor da stresi yorgunlugu alir, bol bol spor yap derim ben.

çok haklısın cnm hele bunlar benim başlıca kaytarma cümlelerim zaten :83: Ne olursa olsun diyete dört elle sarılmalıyım

Son düzenleme:
Spordan kare. D.d

Eklentiler

• $1398370520598.jpg
    $1398370520598.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
Burdaki 50 rakamini kesinlikle gorucem :KK66:)))) cooook coook tesk ederimm canim benim

goruceginden eminimmm:KK16: arada duraksamalar olucak. sakin moral bozup birakma canimmm devam ettimiginde dahaha hizli dusecek birde ben 5 .. 5 hedef koydumm.. ornegin 85 ken 80 gorup 70 lere baslamayi arzuladim... 75 sem tamam az kaldi 60 lara diyip hep motive ettim kendimi.. cok fotograflara baktim zayifliyanlarin ben neden bunu yapamayim dedimmmm

Son düzenleme:
goruceginden eminimmm:KK16: arada duraksamalar olucak. sakin moral bozup birakma canimmm devam ettimiginde dahaha hizli dusecek birde ben 5 .. 5 hedef koydumm.. atiyor 85 ken 80 gorup 70 lere baslamayi arzuladim... 75 sem tamam az kaldi 60 lara diyip hep motive ettim kendimi.. cok fotograflara baktim zayifliyanlarin ben neden bunu yapamayim dedimmmm

Aynenn krsinlikle katiliyoum sana hergun basari hikayesi okuyorum.. ve gercekten onlar bana terapi gibi geliyo.. ben bi ayda 12 kilo verdiğimide biliyorum ama hep vazgectim vazgecmr amacım kortizon du. Gunde 8 hap iciodum diyet yapma arzusu bitiodu bende ama simdi 8 senenin sonunda artık kortizon kullanmiorum ve o yuzden cok buyuk degisime ilerliyorum.. BASLAMAK BITIRMENIN YARISIDR ♥♥♥♥

Aynenn krsinlikle katiliyoum sana hergun basari hikayesi okuyorum.. ve gercekten onlar bana terapi gibi geliyo.. ben bi ayda 12 kilo verdiğimide biliyorum ama hep vazgectim vazgecmr amacım kortizon du. Gunde 8 hap iciodum diyet yapma arzusu bitiodu bende ama simdi 8 senenin sonunda artık kortizon kullanmiorum ve o yuzden cok buyuk degisime ilerliyorum.. BASLAMAK BITIRMENIN YARISIDR ♥♥♥♥

bir basari hikayeside benimm:)) bak canli canli konusuyorum seninle:))) ben yaptim sen daha iyisini yaparsin benim yuruyus sansim yok bebegim var.. kendi capimda egzersiz yapiyorumm..firsat. bulursam tabi..
artik onunde engelde kalmamissss .. kesinlikle katiliyorum baslamak bitirmenin yarisidirrrr

kizlarrr ne kadar hizli ilerliyor yazilari takip edemiyorum valla.
Cok konustum bugun ben 🙈🙈
Kizlaaaar simdi geldim yuruyusten havalar ne gusel ya cok ise yariyo bu yuruyus bende sabah 6.30 7.15 e kadar cunku ise gidiorum isten cikista yarim saat yuruyorum ve aksam 7 de son yemegimi yiyorum yada bazen cnm istemiyo yemiyorum 7. Den 9 a kadar kutuphane malum kpss ve daha snra 10 a kadar yuruyus 13 gunde 5 kilo:)) nasillll

13 gunde 5 kilo muu ...kac kilosunuz simdi cok guzel gitmis
Dukan'da bulgur yasak mi? Karatay'da normal kısır rahatlıkla yenilebiliyor. Ama bu da farkli bir tat olmali, denemek isterim. ^^

Benim gunlugum var orada yaziyorum ama burada bir ozet gecebilirim yine de. *,*

Sabah:
1 salatalik, 1 kuru incir
Ogle:
1 tabak tarhana çorbası, 1 adet eti bol pirinci az biber dolmasi
Aksam:
2 yumurtadan bol tereyaginda biberli omlet, 1 avuc ceviz, 25 zeytin, bol roka ve taze nane, 1 bardak limonlu karanfil cayi
Yasakti kimmikcim sorma bizde boyle seylerle yapiyoduk ..ben karnibahari sevdigim icin birde kisır gibi olunca baya yedim vicdan azabi da duymadim karnibahar yedim diye :KK1:
Sabah karatay kahvaltisi olmamis karatayi birak cok azz olmus canim ya :/ aksamla sabah yer degistirse harika olurdu birde bence bol tereyagi kullanma yine de
bende bi kilo karabugday var ama cekilmişinden
nasıl yapıyoruzz:KK14:
Cekilmisi nasildir bilemedim ki :/ bendeki taneli taneli acaba seninki unu mu ?
Bugün nişan alışverişi yorgunluk falan derken abartıp baayaa baya yedim künefeler,dönerler falan tek tek saymayayım :KK17::KK17::KK17::KK17:
Bubblecım ye sen ye dugununde de sisko gelin olursun :KK53:
geciken regl siskinliginden dolayi 200 gram gitmisti bi gunde ama regl sonrasi yapinca daha cok gider. light yogurtla da denenebilir bence, bir de activia nin sivi olanlarindan var turkiye'de var mi bilmiyorum, onun tadi guzeldi.
Regl doneminde normalde hemen hemen hic verilmez demek ki iyi gitmis..bilmiyorum ki var midir ama activia ile de yapilir gibi hem bagirsaklari da iyi calistirir
ben de yeni 23 oldum :) benim yaptigim spor programi seninkiyle ayni mantikta. skinny jeans e 25 mayista baslicam.
bu arada ebru salli sadece ilk dvdsinde cok konusuyor sanirim, onu izlemedim pilates mantigini anlatmaya calisiyor olabilir. 21 gun ve selulitsavar'da sirf hareket ve cok uzun soguma var, ben cok begendim.
Evet cok konusuyomus kadin okudum yorumlari baya biktirmis insanlari :KK1:
Az once baktim baya alet top falan lazim ve 160 tl tutarinda ben o kadar veremem ama sende varsa dene bencede iyi gelir .bu arada callanetics yapmadim baktim istemedi canim actim annemle 2 mil leslie yaptik cok terledim ama iyi eglendik :KK53: sanirim 200 kalori yakiliyormus once kilo verip sonra mi sıkilassam diye dusunuyorum ama mantikli midir ?

bir basari hikayeside benimm:)) bak canli canli konusuyorum seninle:))) ben yaptim sen daha iyisini yaparsin benim yuruyus sansim yok bebegim var.. kendi capimda egzersiz yapiyorumm..firsat. bulursam tabi..
artik onunde engelde kalmamissss .. kesinlikle katiliyorum baslamak bitirmenin yarisidirrrr

Gerçekten miii :KK66: ne gusel allah bagislasin bu arada canim benim :)

Cok konustum bugun ben 🙈🙈

13 gunde 5 kilo muu ...kac kilosunuz simdi cok guzel gitmis

Yasakti kimmikcim sorma bizde boyle seylerle yapiyoduk ..ben karnibahari sevdigim icin birde kisır gibi olunca baya yedim vicdan azabi da duymadim karnibahar yedim diye :KK1:
Sabah karatay kahvaltisi olmamis karatayi birak cok azz olmus canim ya :/ aksamla sabah yer degistirse harika olurdu birde bence bol tereyagi kullanma yine de

Cekilmisi nasildir bilemedim ki :/ bendeki taneli taneli acaba seninki unu mu ?

Bubblecım ye sen ye dugununde de sisko gelin olursun :KK53:

Regl doneminde normalde hemen hemen hic verilmez demek ki iyi gitmis..bilmiyorum ki var midir ama activia ile de yapilir gibi hem bagirsaklari da iyi calistirir

Evet cok konusuyomus kadin okudum yorumlari baya biktirmis insanlari :KK1:
Az once baktim baya alet top falan lazim ve 160 tl tutarinda ben o kadar veremem ama sende varsa dene bencede iyi gelir .bu arada callanetics yapmadim baktim istemedi canim actim annemle 2 mil leslie yaptik cok terledim ama iyi eglendik :KK53: sanirim 200 kalori yakiliyormus once kilo verip sonra mi sıkilassam diye dusunuyorum ama mantikli midir ?

Aynenn 13 gunde 5 kilo verdim ama 92 den 88 e de indim

X